Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-31 | 23:13:09

Glöm inte att imorgon släpps biljetter till Justins tredje konsert här i Sverige

Imorgon klockan 10:00  på http://www.ticnet.se/artist/justin-bieber-biljetter/70683  så släpps biljetterna till Justins tredje konsert här i Sverige.
Och snälla alla belibers, var snälla nu. Vi har sett många som har biljetter till alla tre Justins konserter, det är fullt förståligt. Men det finns så många belibers som inte har en enda biljett. Så snälla låt dem få! Vi är en familj och hjälper varandra, och alla vill se honom. Tänk om det var du som inte hade en enda biljett, du skulle du vilja detsamma.

Lycka till! ;)

 
 
 
 
 
Category: News! | 2013-01-31 | 23:02:13

Justins ferrari på lagning pga av Lil Twist

0130-justin-bieber-ferrari-tmz
 
Justin Biebers Ferrari är för närvarande på verkstaden ICU, efter att hans goda kompis, Lil Twist, nått botten när han skalad upp några repor på bilen från the Four  Seasons uppfart i Beverly Hills... och vi har fått reda på att hotellet kommer betala räkningen.

Som vi först rappoterade ... Justin och Twist stannade/sov/var på the Four Seasons på Nyårsaftons dagen, När Twist tog bilen för en åk tur på 405 Freeway och fick stoppades av fotografen som dog.

Det visade sig ... när Twist lämnat Four Seasons uppfart, Han orsakade $ 8.000 till $ 10.000 värde av skador på bilen. Det är ganska sjukt, eftersom uppfaren egentligen inte har några ställen som kan skada bilen.

Trots detta ... så säger källor till TMZ ... Att hotellet har gått med på att betala räkningen för skadorna på bilen för att behålla sin lönsam relation med Justin.
 
Category: News! | 2013-01-31 | 22:47:16

Varför Justin inte dök upp på ett uppträdande i Florida

Justin Bieber
Justin Bieber gjorde inte rätt pga. av en hel röra av hängivna, diehard Beliebers i Florida. Han kom inte på ett uppträdande till hans fan, som skulle vara en del av en scen för hans kommande konsert film som en del av hans believe turné.

Enligt Zap2It, väntade tusentals fans samlandes, från lokala välgörenhetsorganisationer hela dagen och undertecknade släppet till  att dem tillät att dem skulle användas i filmen. De fick veta att Justin skulle dyka upp. Men det gjorde han aldrig.

Istället, enligt en mamma till ett fan, så flockades bostaden där Justin bodde av fans, och även så sades det att Justin" var ute sent i går kväll ", som var anledningen till att han inte dök upp.
 
Justins tales-personer är troligen noggrant instruerade om vad som ska sägas, och ännu viktigare, vad man inte ska säga när omgivningen av sina extremt unga fans, för att hålla sin beräknade status i toppen. ifrågasätter vi hur realistiska är det att någon från hans tales-personer kan säga en sådan sak är. Vi köper inte det.
 
Justin var även sen, när han skulle landa i Florida. Han var också sen för hans spelning på American Airlines Arena i Miami, så hans show höll på nästan till midnatt. Sjukdom skylldes vara orsaken, trots att vittnen såg honom cykla tidigare i dag. Det är inte riktigt tecken på något annat än han använde hjulen för att komma runt.


Category: Twitter | 2013-01-31 | 22:35:17

Twitter bild från xJawz, i Miami

@xJawz: Had 3 of the best days ever hanging with this dude right here @justinbieber
"@xJawz: Had 3 of the best days ever hanging with this dude right here  @justinbieber "


Category: Instagram - Bilder | 2013-01-31 | 22:33:14

Instagram

@justinbieber: What do u think
"@justinbieber: What do u think "

@justinbieber: #believeacoustic give it a try
"@justinbieber: #believeacoustic give it a try "

@justinbieber: Thank u !!
"@justinbieber: Thank u !! "Category: Jelena | 2013-01-31 | 22:28:19

Selena Gomez bar Justins favoritlags keps

Selena Gomez  gjorde en ganska offentliga dissning till Justin Bieber när hon postade en sexig twitter bild på sig själv när hon bar en keps med en av hans favorit hockeylag. Hon hade medvetet ryggen mot kameran med en Stratford Cullitons keps på huvudet, som var vänd mot kameran. The Stratford Cullitons är ett junior ishockey lag i Stratford, Ontario i Justins hemstad i Kanada.

Logotypen av laget var mycket synligt inför kameran när hon höll händerna över huvudet , i en speciell position där det ser ut som om hon ger tecken på att hon säger hej då.

Nu kommer det andra chockerande, Justin Bieber lade nyligen upp en bild när han blev indränkta med färg med Stratford Cullitons logotyp på ryggen och han Instagrammade den 6 januari. Med andra ord - han har nu samma logotyp på ryggen som Selena hade.


Category: Instagram - Bilder | 2013-01-31 | 22:20:32

Instagram.

@justinbieber: Thank u !!
@justinbieber: #believeacoustic give it a try
@justinbieber: What do u think
Category: Twitter | 2013-01-31 | 22:13:44

Twitter

@xJawz: Had 3 of the best days ever hanging with this dude right here  @justinbieber
Category: News! | 2013-01-31 | 22:12:33

Believe Acoustic beräknas vara på # 1 album på Billboard 200 Chart

believeacoustic-album
Justin Biebers nya album Believe Akustisk beräknas landa på nummer  1 på Billboard 200 diagrammet nästa vecka, rapporterar Billboard.com

Detta kommer inte som någon överraskning,eftersom att Justin är övervägande den största pop sensation på planeten just nu. Han har också haft fyra andra utsläpp som har varit på nr 1, vilket gör att detta blir hans femte utsläpp som är på plats nr 1 hittills.

Det nya albumet kan också ge Justin en nr 1 album i fyra år i rad - något bara nio tidigare åtgärder har gjort i nästan 57-åriga historia på Billboard 200 diagrammet.


Category: Jelena | 2013-01-31 | 22:08:35

Selena Gomez mår "Riktigt bra" efter uppbrottet med Justin, hon gör ny musik

selena-feeling-good

Känner Selena Gomez sig bättre efter att ha gjort slut med Justin?

Selena chattade med E! News den 29 Jan, hur hon mår efter att hon och Justin gjort slut, speciellt för att dem var tillsammans i två år. 

Jag mår bra. Jag mår verkligen bra. Jag har spelat in låtar, haft väldigt kul med mina vänner, haft en bra tid.”

Och medans hon håller tag i mamma från att avslöja för många detaljer om sin nya musik(hon har redan spelat in 16 låtar!). Selena sa att hon har det väldigt roligt.

Jag har det mycket roligt att jag får uttrycka allt som jag känner. Jag har sagt till människor att jag defintivt är lite mer kaxig nu, jag är lite mer talträngd."

Kan det här vara svaret till Justins låt “Nothing Like Us” ?Category: Jelena | 2013-01-31 | 16:43:31

Justin är fortfarande ledsen över uppbrottet med Selena:


Även om denna video var inspelad i december, är det tydligt att hans problem med Selena Gomez fanns redan då, och påverkade honom.

Justin Bieber kan inte dölja sina känslor. Sångaren utförde sin låt boyfriend på Ellen DeGeneres Show och det sändes den 29 januari. Eftersom detta var inspelat har Justin anklagats för att ha varit otrogen mot Selena Gomez och de två hade redan brutit upp då. Det är tydligt i denna akustiska verision av "boyfriend" att Justin inte var så glad.

Justin förklarar uppbrottet med Selena
I sin senaste låt "Nothing Like Us" sjunger Justin: "På senaste har jag tänkt. Tänkt på vad vi hade. Jag vet att det var svårt. Det var allt vi hade. Har du druckit? För att ta bort smärtan. Jag önskar att jag kunde ge dig vad du förtjänar."

Han berättade också för Billboard: "Jag skriver hela tiden i studion", säger han. "När jag spelade in den, hade jag redan gjort albumet. Scooter sa, "Det här är fantastiskt. Om jag skyndar mig med att få den på det akustiska albumet, skulle du vilja det?"

"Jag vill att folk ska höra vad som kommer från mitt hjärta, och denna låten är definitivt den låten som berättar exakt hur jag känner mig".
- hollywoodlife
Category: Fans | 2013-01-31 | 16:29:00

Enligt fanet: "Justin menade inte att ta på mitt bröst"


Under den senaste meet-and-greet i Miami, fick en Belieber både en kyss på kinden och en till synes olämplig kläm från Justin. Men var Justin verkligen så närgången?

Medan det verkligen ser ut som det klargär tjejen, som sedan dess har identifierats som Jocelyn - i tweets under namnet @JocelynnBieber att saker kanske inte är exakt så som de har visats.

Hon twittrade: "JAG DÖR HAHAHAHHAHA DET SER UT SOM ATT JUSTIN RÖR MITT BRÖST PÅ BILDEN AHAHAHAHHA."

Hon skrev sen: "Människor kan tro vad de vill men jag vet vad som egentligen hände och det gör Justin också - så alla andras åsikter spelar inte någon roll för mig"
källa

Kommentar ang. detta:


SVAR: Hej! Ja det finns en annan bild då hon viskar i hans öra, hon viskade till honom att hon smög in till M&G's, och som ni vet älskar ju Justin att träffa sina fans så han tyckte bara det var roligt!

Category: News! | 2013-01-31 | 16:20:49

Ryan Seacrest pratar om Justins låt "Nothing Like Us"

Here is our cover submission for Nothing Like Us from Justin’s new album, Believe Acoustic. We really love the new song and we would love for it to become Justin’s newest single. Listen to Nothing Like Us here and buy the Believe Acoustic album on iTunes. 

Justin Bieber avslöjar sina verkliga känslor för exet Selena Gomez med låten "Nothing Like Us" på nya albumet Believe Acoustic. Efter att nära källor till Bieber avslöjat till Ryan hur den känslosamma låten kom till, berättade Ryan live på hans radio show "On Air with Ryan Seacrest" hur det gick till:

"Justin spelade upp sången för Scooter efter att han spelat in den och Scooter sa; "Den här låten är otroligt övertygande och autentisk och äkta och berättar vad du går igenom, vi måste ha den med på det akustiska albumet." Men, Justin var osäker först och sa; "Jag vill inte göra det.. den är alldeles för personlig." Men, berättade Ryan, "några dagar passerade och han bestämde sig tillslut att den var så personlig att den måste vara med på albumet."

- ryanseacrest.com

Category: Bilder | 2013-01-31 | 16:16:04

Twitpic:

@xJawz Chillin with my dawg @justinbieber
@xJawz: "Chillin with my dawg @justinbieber"
Category: News! | 2013-01-31 | 16:15:20

Reklamen för Believe Acoustic

Category: News! | 2013-01-31 | 16:14:24

Vill du ha likadan keps som Justin?

bieber-fashion:

Adidas Oklahoma City Thunder cap in Camo - $25
Available here.
Adidas Oklahoma City Thunder Camo snapback keps, Du kan köpa den HÄÄR för $25 (ungefär 175kr). 
Category: Instagram - Bilder | 2013-01-31 | 13:47:51

Instagram

@justinbieber On iTunes now
@justinbieber: Fun day
@justinbieber: Ridin dirtyyyyyyyyy
@justinbieber: Me and Twizzy gettin a little muddy
 
Category: Bilder | 2013-01-31 | 13:43:28

Nytt kort på Justin!

 
Category: Bilder | 2013-01-31 | 12:37:10

Justin besöker Children’s Healthcare i Atlanta

Category: News! | 2013-01-30 | 12:53:29

Bieber gör en extra konsert i Sverige!

Justin gör en extraspelning i Stockholm, den 24:e april.
Biljetterna släpps på fredag klockan 10.00.
– Det är oerhört glädjande, säger arrangören.

Han sålde ut två Globen på bara några timmar.
Klart grabben ska ha ett extradatum.
Justin Bieber, 18, är nu klar för en tredje spelning i Stockholm, den 24:e april.
Biljetterna släpps på fredag, klockan 10.00.
Men biljetterna väntas ryka snabbt.
– Efterfrågan från fansen har varit så otroligt stor trots två tidigare utsålda Globen, säger David Maloney på arrangör FKP Scorpio i ett pressmeddelande.

- aftonbladet

// Hanna

Category: Twitter | 2013-01-29 | 20:24:59

Justin Retweetade detta idag.

Category: Twitter | 2013-01-29 | 20:23:11

Justin Tweetar.

Category: Fans | 2013-01-29 | 16:37:00

Kom igen rösta på BELIEBERS!


Vi beliebers är nominerade till årets Fanbase Awards. Den 10 februari kommer vinnaren presenteras på Grammy galan. Man kan rösta hur många gånger man vill, så kom igen. Vi ligger just nu trea men vi ska ligga etta!
Klicka HÄÄÄÄÄÄR för att komma till röstnings-sidan!
Category: News! | 2013-01-29 | 16:31:55

Justin anklagas för att ha använt nerf pistol mot en kvinna:


Justin Bieber utreds på ett Nerf pistol fall, rapporterar TMZ. Bieber var i Ottawa, Kanada i november då en kvinnlig anställd på den plats där han uppträdde lämnade in en polisanmälan, hävdar att Justin eller någon som var Bieber överföll henne. Kvinnan berättade till den kanadensiska polisen att hon blev träffad av en projektil från en Nerf pistol.

Justin "Nerf slogs" med sin 3-åriga bror och 4-åriga syster och tydligen träffade en av pilarna kvinnan. Hon berättade till Biebers gäng att hon var en säkerhetsvakt för arenan och att hon var arg, hon gjorde en polisanmälan.

- OceanUP 

Category: News! | 2013-01-29 | 16:26:52

Star Magazine:


 
Category: Jelena | 2013-01-29 | 16:25:30

"Nothing Like Us" är till Selena!


En källa till Hollywood Life berättar: "Justin fortsätter att försöka få henne att lyssna på hans akustiska skiva... och hon bara ignorerar det, och honom. Hon är över det. " Justin sjöng: "I gave you everything, baby, everything I had to give. Girl, why would you push me away? Lost in confusion, like an illusion, you know I’m used to making your day."

- OceanUP

Category: Bilder | 2013-01-29 | 16:11:36

Mer bilder på Justin @ Miami

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-29 | 16:09:37

Justin & Jaden Smith uppträder "Never Say Never" @ Miami

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-29 | 16:08:04

Några bilder från Justins uppträdande i Miami!

     
Category: | 2013-01-29 | 16:06:17

Dagens bild!

Category: Bilder | 2013-01-29 | 16:05:59

Justin höll hand med ett fan!

Justin holding hands with a fan yesterday!
Category: Bilder | 2013-01-29 | 16:04:58

instagram:

@scooterbraun: So @iputthesocietyonmyback and @justinbieber are ready for the show backstage. #believetour
@scooterbraun: "So @iputthesocietyonmyback and @justinbieber are ready for the show backstage. #believetour"
@scooterbraun: Then they let me know I’m over 30 and might lag #swag . Who knew?

@scooterbraun: "Then they let me know I’m over 30 and might lag #swag . Who knew?"
Justin at tonights concert!Category: News! | 2013-01-29 | 16:00:00

Nu finns Believe Acoustic ute på bla spotify & itunes!


Believe Acoustic kom ute i affärerna i USA idag, och imorgon kommer den ut i Sverige. Man har kunnat förboka den på både itunes och cdon, men nu har den äntligen släpps som många av er redan vet! Vad tycker ni om den? vilken är eran favorit låt? 
Category: Instagram - Bilder | 2013-01-29 | 09:09:23

Instagram

@mazy: With the homies @justinbieber & @maejorali at the #airbnb mansion!”


Category: Paparazzibilder | 2013-01-29 | 09:05:00

Justin när han var i Miami igår.

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-28 | 14:24:41

Justin sjunger Beauty and the beat i Orlando 25/1

 
Category: Instagram - Bilder | 2013-01-28 | 14:15:23

Instagram

@johnny: great show tonight JB and nice shirt
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-28 | 14:13:31

Mer Meet and Greet i miami.

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-28 | 14:10:08

Justin och Jaden sjunger Never Say Never i Miami.

 
Category: Instagram - Bilder | 2013-01-27 | 23:12:37

Instagram

@scooterbraun: Miami get ready for today… We got a lot of surprises  . #believetour
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-27 | 22:20:25

Meet & Greet @ Miami, Florida


   
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-27 | 22:18:26

Meet & Greet @ Orlando (25 Jan)


  
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-27 | 22:15:24

Justin uppträder "Fall" @ Miami

Category: News! | 2013-01-27 | 22:14:31

Tweet:

@justinbieber: And yeah word is out .. We are shooting a movie here in Miami. Need u all live tomorrow again!! #BELIEVEtour #BELIEVE
Category: Bilder | 2013-01-27 | 22:14:02

Bilder från när Justin anlände i Miami (26 Jan)

   
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-27 | 22:12:13

Mer bilder från Justins uppträdande i Miami!

     
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-27 | 22:07:29

Justin backstage @ Believe Tour, Miami

Justin backstage at the Believe Tour in Miami, tonight! 
Category: Bilder | 2013-01-27 | 22:06:50

Justin och Jaxon (November 2012)

A rare photo of Justin and Jaxon from November 2012!
Category: Bilder | 2013-01-27 | 22:06:12

Justin i Miami, Florida igår

Justin in Miami, Florida today!Justin greeting fans outside the arena in Miami, Florida.Another photo of Justin outside the arena!Another photo of Justin outside of the arena!
Category: Bilder | 2013-01-27 | 22:04:00

Justin med fans @ Miami, Florida

Justin with a Fan today in Miami! Another picture of Justin in Miami.
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-27 | 22:03:19

instagram:

“We’re getting ready for the BET awards tonight ♛♕♛♕♛♕♛” -maejorali
“We’re getting ready for the BET awards tonight ♛♕♛♕♛♕♛” -maejorali 
@mikeposner: Kings. @justinbieber @maejorali
@mikeposner: "Kings. @justinbieber @maejorali"
@theworldsher Youuuuuu!!!
"@theworldsher Youuuuuu!!!"
@jonmchu: Believe. Miami. let’s go.
@jonmchu: "Believe. Miami. let’s go."@bradhaugen: #BELIEVE @justinbieber
@bradhaugen: "#BELIEVE @justinbieber"
@scooterbraun: In Miami making a movie with @jonmchuand @justinbieber . #believe
@scooterbraun: "In Miami making a movie with @jonmchuand @justinbieber . #believe"
@bradhaugen: Just two dudes making a movie @scooterbraun @jonmchu #BELIEVE
@bradhaugen: "Just two dudes making a movie @scooterbraun @jonmchu #BELIEVE"
@jonathancheban: Always making an entrance my boy @justinbieber killed it in Miami!
@jonathancheban: "Always making an entrance my boy @justinbieber killed it in Miami!"
@theworldshero: Gabrielle Union doe!
@theworldshero: "Gabrielle Union doe!"
 @scooterbraun: I’m blessed to work with this #family 
@scooterbraun: "I’m blessed to work with this #family"
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-27 | 14:29:58

Justin sjunger Fall i Orlando

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-27 | 14:27:21

Justins konsert i Miami

 
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-26 | 16:05:00

mer bilder från Justins uppträdande i Orlando

Category: News! | 2013-01-26 | 16:01:44

Justins artikel i Billboard Magazine

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-26 | 15:51:46

Justin i Orlando igår (25 jan)

Category: Bilder | 2013-01-26 | 15:50:22

instagram:

@yg: The young homie @justinbieber off dat #JUSTREDUP2
@yg: "The young homie @justinbieber off dat #JUSTREDUP2"
Category: Bilder | 2013-01-26 | 15:48:00

Justin på omslaget av Billboard

Justin on the cover of Billboard!
Category: Bilder | 2013-01-26 | 15:47:36

Twitpic:

@justinbieber: #Orlando today. #Believetour - i got a job to do. http://t.co/mhNAiprf
@justinbieber: "#Orlando today. #Believetour - i got a job to do. http://t.co/mhNAiprf"
Category: Bilder | 2013-01-26 | 15:46:45

Justin på Vain Orlando nattklubb igår kväll


Category: Fans | 2013-01-26 | 11:51:10

Justin med fans i Orlando.

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-26 | 11:48:38

Justins konsert i Orlando (25 Januari)

Category: Instagram - Bilder | 2013-01-26 | 11:44:38

Instagram!

@justinbieber: Young jb
@alfredoflores: Gym Flow 💪 | @justinbieber @mikeposner @maejorali
@scooterbraun: And now @justinbieber and @dankanter are killin #bealright. Proud  moments #believetour
 
 
Category: Bilder | 2013-01-25 | 08:25:32

Justin besöker Ryan Seacrest’s The Voice Foudation i Atlanta.

Category: Övrigt | 2013-01-25 | 08:24:02

Justin vid studion i Orlando 24 januari.

Category: Instagram - Bilder | 2013-01-25 | 08:21:00

Instagram.

@justinbieber: 1 sec
@justinbieber: Ghost face killa lol
@justinbieber: After show kiss with mom
@bwerde vantage point for @justinbieber @billboard cover  interview, out tmw. He lit up playing me new music. cc @scooterbraun
@justinbieber: Swag
@justinbieber: Chillin with homer
 
 
 
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-25 | 08:15:43

Meet and greet i Atlanta 23 Januari.

Category: Instagram - Bilder | 2013-01-24 | 23:30:25

Instagram

@nickdamoura: #tbt me and @justinbieber never say never on dancing with the stars !

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-24 | 23:28:34

De första 10 min på konserten i Atlanta.

 
'
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-24 | 23:23:55

Mer bilder från konserten i Atlanta, 23 Januari.

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-24 | 23:20:47

Justin tappar ena skon när han sjunger: She Don’t Like The Lights (23 Januari)

 
 
Category: Övrigt | 2013-01-24 | 23:16:20

Justins välskötta natt

HollywoodLife.com har tidigare rapporterat att Justin Bieber festade i Charlottes Whisky River Club den 22 janoch nu kan vi avslöja att han var på sitt bästa beteende och TVÅ åskådare gav oss alla detaljer om Justins ordentliga/välskötta natt. En källa berättar för oss “han tog det bara lugnt” och han bette sig inte galet.”

Justins välskötta natt på Whisky River

Justin, 18, sågs på Whisky River I Charlotte den 22 Jan. Efter att han uppträtt sin Believe Tour I staden den kvällen. Han såg ut att vara mittpunkten på festen , speciellt på denna coola bild, när han festar med sin kompis. Men nu kan vi bekräfta att Justin hade en väldigt välskött/bra kväll.

Twitter användaren @Sam_R_Cohen festade inom VIP sektionen när hon såg Justin. Hon twittrade  “OMG JUSTIN BIEBER ÄR VIP 6m ifrån mig på whiskey!!!,” och hon slutade den natten med att hänga med hans crew.


“Tack du också @justinbieber fantastisk trummissångare backupdansareoch den fantastiska producenten som kommer skaffa en likadana tatuering som mig, jag var chockad!!” Hon twittrade också ”och jag ska inte ljuga, det var ganska coolt att hänga med hans dansare och producenten på bussen var galet bra!”


Hennes sista tweet sa “Äntligen ska jag sova…. ikväll var en av de bästa nätterna i mitt liv att få hänga ut på turné bussen efter showen #lucky #bieber.” HollywoodLife.com frågade Sam hur det var att hänga med Justin och hans crew, honberättade för oss “hans buss lämnade först till Atlanta… han var bara lugn… inte hans crew betedde sig galet.”


Hur intressant! Justin verkade ha en mycket lugn/bra natt,  vi talade med en annan åskådare som sa att han var "bara väldigt avkopplad och lyssnade på musik." 

“Justin drack inte,” säger vår andra källa. “ Han var mycket artig, han chillade bara med sitt folk.Han kom fram till klubben 01:30 och dem stängd 02:00 så han var inte här längeHan var på riktigt bra humör; Han var väldigt avkopplande och lyssnade på musik.Han hade roligt. Några fans bad om bilder, och han var vänlig mot demHan var inte flörtig alls. "

 

 

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-24 | 16:20:00

Bilder från Justins konsert i Atlanta, 23 Januari.

 
Category: News! | 2013-01-24 | 13:46:40

Justin "mobbar" på gymmet.

 

 

Justin Biebers reps har förnekat att han svor och gjorde narr av North Carolina radio värd - Colette Harrington - medan hon arbetade på gymmet på Ritz-Carlton Hotel i NC, rapporterar TMZ.

Enligt Colette, gick Justin till gymmet med två andra personer - en verkade vara hans tränare och det andra verkade vara en bakgrunds dansare eller sångare.

Colette säger att hon närmade sig Justin och bad om en bild, men Justin sa nej. Hon säger att hon fortsatte att träna, men sedan hörde hon att Justin och hans två med partners hånade hennes tränings rutin. Hon tyckte de var  Justin eller någon i hans grupp ... enligt henne så hade de hällt någonting i hennes vattenflaska när hon inte såg ... och hon drack det.

Hon förklarar på sin Facebook-sida:

 

I lay low waiting for a chance to introduce myself and get a photo with him. I said “Hi I am Colette Harrington I host the Sweet Carolina radio show.” He said, “good for you.” I asked, “would be okay if I got a picture?” and he told me “no”‘.

Then Justin starts imitating me and whenever I’d get to 20 he and his buddy would say “Shut the F*** up”. I was stunned. They start complaining how they are so hungover from drinking-some drink that I never heard of before.

I ignore them and keep doing my counting only in a quieter voice but they keep saying “Shut the F’up” when ever I get to 20.

I am ready to punch one of them in the face or cry. I could not decide which since I felt like I was back in grade school and being made fun of.

Then they start talking about spitting in people’s drinks and that tonight at their concert yell, “remember when you drank my spit.”

Justin guzzled his blue gatorade and spits in it. So I think that their finally off of my back but NO! They start imitating my counting again even though I am whispering.

I keep on ignoring them because I am not going to cause a scene at the Ritz or lower myself to their level.

 

Hon hävdar då att när hon gick för att dricka ur sin egen vattenflaska såg hon att det var nått blått som Bieber hade spottade i. Och hon planerar att sälja sin flaska på e-Bay och ge intäkterna till välgörenhet.

 
Category: Bilder | 2013-01-24 | 12:39:09

Ny bild på Justin och Big mama.

Category: Instagram - Bilder | 2013-01-24 | 12:27:49

Instagram!

@bangbangbeadles: Justin Bieber everyone!
Category: Övrigt | 2013-01-23 | 23:59:04

Rykte- Justin sägs ha varit otrogen mot Selena med Milyn Mimi Jenson

Enligt rappoterar så var Justin otrogen mot Selena med en 22-årig modell/ en studerande student till sjuksköterska vid namn vid Milyn Jenson i Dec. 2012!

Om dem här rykterna bevisar sig vara sanna, så slår vi vad om att Selena Gomez aldrig kommer vilja gå tillbaka till Justin.( Nu undrar man inte varför hon dissar hans sms). Justin hade en vild natt med 22-åriga sjuksköterska studenten  Milyn “Mimi” Jenson, enligt en ny källa från Star,  och saker kom sig bli väldigt heta mellan dem två.

Lil Twist och Milyn enligt rappoterar hämtade upp Justin från Four Seasons i Beverly Hills den 21 Dec. och efter så åt dem sen mat på McDonald’s.

(Ja, det här var précis efter Justin och Selenas romantisk skid semester i Salt Lake City!)

“Han var väldigt snäll och romantisk”  mot Milyn, säger källan.22- åringen “hade en stor förälskelse i honom.” Men ännu viktigare, källan förklarar Justin "agerade som om han var [singel.]"

Efter att gänget återvände till Four Seasons runt 11 på kvällen, så erkänner källan att Justin och Mily  betedde sig sexuellt mot varandra . Vi lämnar ut den exakta aktiviteten eftersom du vet, det är grovt — men Justin vägrade att kyssa henne på munnen. (Precis som i Pretty Woman!)

“[Milyn] mådde inge bra under den tiden, men nu tycker hon att hon känner sig skyldig mot Selena,” säger källan.

När HollywoodLife.com, kontaktade Justin så hade hans reporter inga kommentarer.

 

Category: Övrigt | 2013-01-23 | 23:39:41

Justin Bieber och Kylie Jenner Dejtar? – Inte en äkta bild

justinbieber-kyliejenner

Justin Bieber dejtar Kim Kardashians syster — 15-åriga Kylie Jenner?

Ryktena om att dem två dejtar startade när Kylie lade upp ett foto på henne och Justin höll hand på hennes instagram konto. Fotot raderades senare.

Fotot i frågan är inte äkta, fotot är använt av ett annat foto där Justin och Selena var på en dejt under 2012. Allt dem gjorde var att ändra ändra filtret och satte in Kylies huvud.

Här är den riktiga bilden:

justin-bieber-selena-gomez-dating
Category: Var är/Gör Justin? | 2013-01-23 | 23:24:45

Justin besökte Ryan Seacrest’s The Voice Foundation i Atlanta idag

Category: Instagram - Bilder | 2013-01-23 | 23:23:35

Instagram

"@AlfredoFlores: Always a pleasure visiting @ryanseacrest’s The Voice  Foundation in ATL. The children are incredible. #giveback "


"@johnny: one of  the greatest days of all time "Category: Covers | 2013-01-23 | 17:36:41

Fans träffar Justin

Det är  både gamla och lite nya videosar


Category: Bilder | 2013-01-23 | 16:18:00

Igår-kväll var Justin på efterfest på Whisky River CLT

Några stycken har lagt upp bilder på twitter och instagram och på twitter så har klubben som Justin var på, skrivit att efterfesten var gjord för Justin, för att Justins DJ skulle spela där.

Här kommer några tweets och bilder ;)Justin är bakom killen med kepsen med gul text. Justin har svart keps och svarta solglasögon och så står det något vitt på hans keps.
Category: Bilder | 2013-01-23 | 15:54:28

Justin på Whisky River CLT i Charlotte, NC igår, 22 Jan.
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-23 | 15:53:13

Meet&Greet igår i Charlotte North Carolina 22 Jan.


 
Category: Övrigt | 2013-01-23 | 15:51:08

Försökt maila oss?

Vi har tyvärr glömt bort vårat lösenord på våran mail, sen har det varit massa trubbel. Så om du försöker nå oss på våran mail, så kan du nu för tillfället maila till mig(Lina) som tittar dagligen på mailen.
oolajsanoo@hotmail.com

Category: | 2013-01-23 | 12:57:00

Justin bjöd sin mamma på middag innan konserten igår i Charlotte, North Carolina 22 Jan.
 

Category: Övrigt | 2013-01-23 | 12:51:19

Justin har åkt ner på plats nummer 4 på Popcrush Top 20 denna vecka

PopCrush
Country killen Hunter Hayes arbetar sig upptopplistorna, som han gör med sin Topp 20 låt denna vecka med "Wanted". Under tiden,och en annan tjej kärlek Justin Bieber är påväg neråt på listan med ‘Beauty and a Beat’ på plats nummer 4.

Top 20 låtar: veckorna 21-27 i Januari 2013

20. Hunter Hayes, ‘Wanted’
19. The Script, ‘Hall of Fame’ Feat. will.i.am
18. Imagine Dragons, ‘It’s Time’
17. Kelly Clarkson, ‘Catch My Breath’
16. One Direction, ‘Little Things’
15. Kesha, ‘C’Mon’
14. Calvin Harris, ‘Sweet Nothing’ Feat. Florence Welch
13. Maroon 5, ‘Daylight’
12. Pitbull, ‘Don’t Stop the Party’ Feat. TJR
11. Alicia Keys, ‘Girl on Fire’
10. will.i.am, ‘Scream and Shout’ Feat. Britney Spears
9. Ed Sheeran, ‘The A Team’
8. Rihanna, ‘Diamonds’
7. Pink, ‘Try’
6. Swedish House Mafia, ‘Don’t You Worry Child’
5. Flo Rida, ‘I Cry’
4. Justin Bieber, ‘Beauty and a Beat’ Feat. Nicki Minaj
3. Taylor Swift, ‘I Knew You Were Trouble’
2. The Lumineers, ‘Ho Hey’
1. Bruno Mars, ‘Locked Out of Heaven’


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-23 | 12:37:00

Bilder från Justins konsert igår i Charlotte, North Carolina 22 Jan.Category: Övrigt | 2013-01-23 | 12:35:13

Mer bilder från när Justin träffade Michael Jordan igår 22 Jan innan konserten i CharlotteCategory: Instagram - Bilder | 2013-01-23 | 12:31:00

Instagram


"@alfredoflores: Jordan! "


Category: Bilder | 2013-01-23 | 12:27:00

En rolig bild från när Justin träffade Michael Jordan igår
Category: Övrigt | 2013-01-23 | 12:24:09

Justin träffade föredetta professionella basketspelaren Michael Jordan igår 22 Jan.

justinbieber-michaeljordan
Justin Bieber var i Charlotte för att uppträda hans Believe Tour och tog en backstage bild med deN före detta professionella basketspelaren Michaek Jordan innan showen. 
michaeljordan-justinbieber 

Category: Twitter | 2013-01-23 | 12:20:43

Justin är nu äntligen KUNG över twitter

justinbieber-twitterking

Det äntligen hände. Justin Bieber tar seriöst över den sociala median, som han nu är KUNG över twitter- efter att ha besegrat/kommit över Lady Gaga.

Gaga har blivit jagad av Justin Bieber för mest följare på twitter. Per Tryckning på följ av fans till Justins twitter så hade Justin uppemot 33.330 tusen följare, medan Gaga har cirka 33.320 tusen följare.

grattis Justin! :)

 

Category: Fans | 2013-01-23 | 00:59:14

Några av Justins dansare prövade att vara fans till Justin

Category: Var är/Gör Justin? | 2013-01-23 | 00:27:05

I måndags 22 Jan, Justin plåtades i Spencer, åt i Salisbury

Justin Bieber, en av dem största pop stjärnorna på jorden, var i stan över helgen för att göra en photoshoot för Teen Vogue på  N.C. Transportation Museum i Spencer och tuggade våfflor, så Vi antar, Waffle House i Salisbury.

Justin chockade människor på Waffle House Jake Alexander Boulevard när han dök upp runt 3 på natten, söndag. En chef som inte egentligen medverkade när Justin var där, bekräftar ändå att han var där, sade resturangen. Personalen var förbjudna att ta bilder och be om autografer.

Men, Justin spenderade till mesta del sin måndag eftermiddag på hush-hush  photoshoot på Spencer museum.

Justin är i North Carolina för konserter. Han hade konsert i Lördags i Greensboro och har en show ikväll i Charlotte.

Musumet var stängt för Dr. Martin Luther King Jr. dag, så Justin och hans crew hade stället för sig själva, med , med undantag för ett fåtal lyckliga personal på museumet .

Museum tillfälliga direktören Larry Neal sade att en produktion besättning från  Greensboro fotograferade Justin  på flera olika platser i hela fastigheten/huset.  Neal sade att han aldrig pratade med Justin,  he never spoke to the pop singer, som reste med ett crew och hade en DJ som spelade musik i hela tre timmar under fotograferingen.

Åskådare foton, videosar och autografer var strängt förbjudet, säger Neal.

Justin ändrade outfit ett par antal gånger, rappoterade Neal. Neal, som absolut inte var helt positivt chockad/glad över att Justin var just där, sa " Bieber är “bara lite efter min tid” men museet välkomnar verksamheten."

Tidningen betalas för förmånen att använda statliga anläggningen som bakgrunden i ett foto. Museet har kämpat ekonomiskt, eftersom staten skär deras årliga tilldelning med mer än $ 700.000.

Det är mycket fördelaktigt för museet att visa upp det faktum att vår egendom inte lämpar sig för denna typ av verksamhet,”sade Neal. “Vi välkomnar dessa photoshoots och filmproduktion på plats.”


 
Category: Bilder | 2013-01-23 | 00:03:59

Justin utanför sitt hotell i Charlotte, North Carolina iföregår 21 Jan

Category: Jelena | 2013-01-22 | 23:56:54

Hur Selena försöka glömma Justin


Nu när Selena är officellt singel, så säger en källa att hon har gasen I botten för att kunna komma över Justin.

“Selena flörtar med så många heta killar hon kan just nu,” säger källan. “För hon försöker få hennes senast få år liv tillbaka.. Justin hade pengar och allt möjligt, men hon är het som h*lv*te och vill hitta en bra kille. Han var bara en liten pojke och hon behöver en man, så ja, så hon vill gå på en ton olika dejter och vara glad och glömma Justin.”

Selena uppträde på UNICEF konsert i NYC den 19 Jan. och hon sjöng “Cry Me A River” och “I Knew You Were Trouble.” Sen avslutade hon kvällen med att festa till kl.02:00 med en mysterisk man och han följde med henne tillbaka till hennes hotell. Vi säger inte att han är ett kapp för Selena, han kan ju vara en vän, men det ser ut som om Selena försöker få hennes tankar på annat än Justin.

 

Category: News! | 2013-01-22 | 23:43:36

Politik gör Justin Obekväm

justin_bieber_pattie_mallette

Som tidigare rapporterats, Justin Biebers mamma, Pattie Mallete,har deltagit i skapandet av en kort film som driver bekämpning mot abort åsikter. The Chicago Sun Times har rapporterat att Patties film Justin känner sig vara i en mycket obehaglig situation.

En källa säger till the Sun Times :

Justin är obekväm i allmänhet om politiska orsaker, särskilt sådana som aborter som är mycket splittrande. Han handlar om att underhålla hans fans med sin musik och inte intressera sig av att driva en politisk agenda.… Dessutom tror jag inte att han håller med sin mamma i denna fråga.”

Även om Justin kanske inte håller med hans mammas åsikter,i många hänseenden är han skyldig sitt liv till de åsikter hon har, med tanke på att hon blev gravid under tonåren efter missbruk och drogproblem, för många så kan abort kan tyckas vara den "enkla vägen".Category: Instagram - Bilder | 2013-01-22 | 09:57:37

Instagram

@justinbieber: Mini yang
@justinbieber: Me and @liltwist Jesus pieces thanks Ben yang aka @benballer

Category: News! | 2013-01-21 | 23:19:30

Justin Biebers mamma talar ut om "Crescendo" film + Trailern

Justin Biebers mamma Pattie Mallette,  mother Pattie Mallette, som nästan vilken Belieber som helst vet så uppfostrade hon honom som en ensamstående mamma som aldrig ens haft tankarna om möjligheten för abort. Pattie jobbar övertid med ‘Crescendo,’ den korta livs filmen hon har producerat, som kommer komma på bio.(vet inte om den kommer visas i Sverige). Hon kommer att ha denna lilla film som ett insamlingsevenemang möjligheter till graviditet centret.

Trailern, som visar att filmen är en syn som är en häpnadsväckande period, den är knappt en minut, men visar listiga typer av meddelanden-drivna film.

Filmen kommer att visas på 100 platser den 28 Feb., vilket är dagen innan Justins 19-års födelsedag. Är det en  lycklig slump? Pengarna från visningarna kommer att doneras till kvinnor och barn i nöd genom något kontroversiella kriscentrum graviditet.

Målet av filmen ‘Crescendo’  "är att Uppmuntra unga kvinnor över hela världen, precis som jag, att låta dem veta att det finns en plats att gå till, människor som tar hand om dig och ett tryggt hem att leva i om du är gravid och tror att du har ingen annanstans att vända ",enligt Pattie Mallette.

Justin är lite av en mammas lille pojke. På mors-dag 2011, så släppte han en ny låt som hette "Turn To You", som var om hans mamma och till dem ensamstående  mödrar  som är i ungefär samma situation.

Hon delade en trailer för en insamling händelse, som du kan se nedan.

Trailer 1

Category: News! | 2013-01-21 | 23:00:32

Stacey Bett har lagt ner sin stämningsansökan på Justin

Justin Bieber

 Han har en mindre juridisk drama att oroa sig för, som han har fått av "Scott är fri i $ 9.000.000 stämning" som en mamma till en Belieber, har klagat på honom över att hennes hörsel försämrades.

Kvinnan, Stacey Betts, inlämnat en stämningsansökan mot Justin förra sommaren, claiming hon föjde med sin dotter för att se Justin under 2010. Sångaren fick publiken så galna så at den ständiga höga decibel av skrikande tusentals tonårsflickor fick henne att få bestående hörselskador.

 Mamman bad om en jättestor summa av pengar, $ 9.000.000 i skadestånd,men TMZ rapporterade att det faktiskt var hon själv som skickade in ett dokument  om begäran att målet skulle avslutas, eftersom hon inte hade någon advokat och hade inte råd att driva mer rättsliga åtgärder.

Betts insisterar på att hon släppte inte fallet för att det fixade sig med hennes skador eller förtjänster av  hennes påståenden. De är äkta, hon kan bara inte betala för det rättsliga förfarandet. mmm hmm.


Category: Twitter | 2013-01-21 | 22:36:49

Ny twitter bild- men gammal bild


“@ATLVox: For all the Biebettes and Biebstas…here’s one for the photo album!!”
"@ATLVox: For all the Biebettes and  Biebstas…here’s one for the photo album!!”Category: Twitter | 2013-01-21 | 22:32:56

Justin passerar Lady Gaga att bli den mest följda personen på Twitter. Grattis, Justin!
Category: News! | 2013-01-21 | 22:17:16

James Franco ber om ursäkt för hans “Boyfriend” parodi

james-franco-justin-bieber

Tidigare den här månaden så filmade James Franco in en parodi av Justins sång "Boyfriend", han postade videon på sitt WhoSay konto. Videon firades av James fans och även Justins ex-flickvän Selena Gomez.

James Franco sa i en intervju med E! på Sundance:

“Jag blev frågad av att ta ort videon av några människor. Justin kontaktade inte mig, men jag tror inte han var överlycklig. Jag försökte inte dissa honom.”

Videon visar att Franco försöker efterlikna Bieber, han har på sig en hoodie, en keps, och Justins gamla kända frisyr. Kolla på videon:Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-21 | 20:46:05

Belive Acoustic!!

Har ni bokat albumet än? Eller ska ni vänta i 8 dagar tills den släpps i butiker!? :)
Category: Instagram - Bilder | 2013-01-21 | 09:20:17

Justin har nått 6 miljoner följare på Instagram!

Category: Instagram - Bilder | 2013-01-21 | 09:19:02

Instagram

 
 
@justinbieber: Writing my heart out
@justinbieber: U see me in the piano
@justinbieber
@justinbieber: My security looks like Steve Wilkos
 
 
@justinbieber: Me and the homey R Kelly
@justinbieber: My security looks like the shark from sharktale  lol

 
Category: Övrigt | 2013-01-21 | 09:07:07

Justin är med i "We know the dj"

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-20 | 22:51:48

Mer Videosar från Justins konsert igår i Greensboro North Carolina 19 Jan

Justin sjunger/rappar Rack City


Love Me Like You Do


One Time


Somebody To Love


U Smile och Down To Earth


Eenie Meenie


As Long As You Love Me
Category: | 2013-01-20 | 22:42:36

Kvällens Bild

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-20 | 22:41:42

Justin Bieber får syn på en brand på scenen i Nashville, 18 Jan
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-20 | 22:38:53

Justin uppträder Baby utan tröja igår i Greensboro North Carolina 19 Jan.
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-20 | 22:33:19

Mer bilder från konserten igår i Greensboro, North Carolina 19 Jan

Category: Jelena | 2013-01-20 | 22:25:12

Selena Gomez sjunger revange låtar till Justin på UNICEF konsert i Lör- 19 Jan

Selena Gomez rockade på i Iördags den 19 Jan, hon sjöng en hel del covers på olika låtar på UNICEF konserten i  New York City, syftar hon till Justin Bieber processen?

Selena Sjunger ‘Cry Me A River’

Jag har gått igenom mycket dem senaste månaderna. Det har varit ledsamt och coolt, men interessant. Den här låten talar verkligen åt mig.” Sa Selena till publiken innan hon sjöng Justin Timberlakes låt “Cry Me A River”. (Det här är så om Justin Bieber!)

I slutet av sången, så skrattade Selena lite smygsamt och sade sedan, “Well, nog av det!”
Category: Instagram - Bilder | 2013-01-20 | 21:40:49

Instagram

Category: News! | 2013-01-20 | 15:40:05

Därför gillar Justin att "klä av sig" på scenen.

 
De verkar som att Justin tar av sig tröjan och visar sina magrutor på varje konsert nu.
Enligt en ny rapport i Us Weekly , säger en källa nära Justin att "Strippningen" är en del av hans större ansträngningar, och att visa sina fans att han växt upp. "Justin ville ändra sin image runt sin 18-årsdag i mars"
En av hans arbetare säger: han vill lämna popkillen och vill ses som sexig istället.
Justin har börjat att hålla kroppen i de bästa skick som går, för att kunna visa sina fans. Han har börat att träna varje morgon. Han säger att allt arbete lönar sig verkligen.
 
 
Justins kommande Ackustiska album:
Justin har inte bara jobbat hårt med kroppen, ´han har också jobbat hårt i studion med hans Ackustiska album somkommer ut den 29 Januari. Den 9 Junari tweetrade Justin detta: Excited for #20Days from now when my acoustic album will let u know how I feel about what is going on in my life instead of rumors guessing. Put it in the music. Guess all u want I speak for myself. #20Days.”
 
Det ser ut som att de nya låtarna på albumet handlar om ex-flickvännen Selena Gomez.
 
Vad tycker ni om att Justin klär av sig på scenen? :)
 
 
 
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-20 | 15:22:56

Konserten i Greensboro,

 
Take you:
 
Die in your arms:
Out of town girl:
 
 
Category: Twitter | 2013-01-20 | 12:46:25

Justin håller på att slå Lady Gaga,med mest följare på Twitter.

Förut var de Lady Gaga som tog över Twiiter med mest följare. Nu håller Justin på att gå ikapp,montret är påväg att trängas undan av alla Beliebers. Från och med Fredag hade Lady Gaga 33.198.000 följare och cirka 46.000 mer än Justin, som hade 33.152.000. Justin får mer och mer följare varje dag, så nu får "monstret" hålla  i sig. Twitter är inte lika poppulärt som de en gång i tiden var. De sägs att de flesta av Gagas följare var inaktiva eller ett "bot"konto.  De´båda har mer följare än vissa länder, tänk att de är fler som följer de på twitter än vad vi är folk i Sverige!! Helt sjukt! Tror ni att Beliebers kommer att skapa fake konton för att få Justin att gå om Gaga?
De är ganska logiskt att Justin kommer gå  om så snart som möjligt, eftersom att han "hittades" på en social media, och att han nyss firade 6år.
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-20 | 11:56:32

Justin med Briana i Nashville.

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-20 | 11:53:24

Meet and greet i Greensboro.

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-20 | 11:50:41

Några bilder från Justins konsert i Greenboro.

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-20 | 11:47:05

Justin sjunger "Boyfriend" I Greensboro, 19/1.

Category: Instagram - Bilder | 2013-01-20 | 01:54:38

Instagram

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-19 | 22:49:48

Justin och tjejen som blev utvald till OLLG i Nashville 18 Jan.

 
Amazing picture of the OLLG in Nashville. (creds)Category: | 2013-01-19 | 20:01:57

Justin på McFaddens klubb igår-kväll

Category: My World Tour | 2013-01-19 | 19:46:00

Gamla uppträdanden när Justin uppräder OLLG

Det ser ut som om han pussar henne.
Tänk om det där skulle vara du? ;)


en OLLG tjej försöker pussa Justin


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-19 | 19:28:00

Justins mamma Pattie producerar en kort film

Justin Bieber har inte gjort någon hemligt om att han är både kristen och är en del av mammas lille pojke, han har gått med Pattie Malette som hans dejt på flera olika events och visar henne alltid- och gud i mest låtar och awards show tal. Lika som Pattie , som var en tonåring när hon fick Justin, har inte heller gjort någon hemlighet om att hon är kristen och suppotrar pro-life-rörelsen. (När din son är framgångsrik, är det lätt att se varför hon skulle vara en förespråkare av orsaken.)

Hon tar nu det ett steg längre, och använder sonens rampljus, resurser och kontakter för att samla mer uppmärksamhet till anti-abort orsaker.Hennes senaste insats? En kort film.

 

The Huffington Post rappoterar att Pattie  reports that Mallette är listad som den exekutiv producenten på den korta filmen "Crescendo.’ Medan detaljer om själva filmen är få, kommer världs visningar börja den 28 februari. Inkomsterna för filmen kommer att doneras till graviditets centret.

Filmen kommer troligen att ha vissa kontroverser kring det,eftersom det inte bara är Biebers namn somm fäst direkt på något som kan påverka hans stora,unga, lättpåverkade kvinnliga fans, men eftersom det är på väg tillsammans i hälarna på 40-årsdagen av Roe v. Wade, landmärket Högsta domstolen fall som legaliserade abort rikstäckande i USA.

I vilket fall som helst, så säger Mallette i ett uttalande att "hon hoppas "Crescendo" kommer "att uppmuntra unga kvinnor över hela världen, precis som jag, att låta dem veta att det finns en plats att gå, människor som tar hand om dig och en tryggt hem att leva i om du är gravid och tror att du har ingen annanstans att vända. "

Justin Bieber Mom $10M Anti-Abortion Film

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-19 | 19:09:21

Videosar från Justins konsert igår i Nashville 18 Jan.

One Time


Out Of Town Girl


Be Alright


Justin spelar trummor


Slutet på konserten, Dan kör sloss


BabyCategory: Artiklar/Tidningar | 2013-01-19 | 18:56:46

Meet&Greet bilder från igår i Nashville 18 Jan.Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-19 | 18:53:00

Två mer bilder från konserten igår i Nashville 18 Jan.
Category: Fans | 2013-01-19 | 13:26:28

Justin med ett fanCategory: Instagram - Bilder | 2013-01-19 | 11:48:40

Instagram

@jojowright First time met @JustinBieber he pranked me, jumped on my back. Hate when that happens. (I’m on the left)
"@jojowright First time met @JustinBieber he pranked me, jumped on my back. Hate when that happens. (I’m on the left) "Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-19 | 11:47:21

Mer bilder från igår när Justin uppträde i Nashville 18 Jan.
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-19 | 11:40:00

Justin uppträder igår kväll i Nashville

Justin performing tonight in Nashville!
Another photo of Justin performing tonight in Nashville!

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-19 | 11:39:29

Justin på igår kvälls meet and greet

Justin at tonight’s meet and greet!


Category: Covers | 2013-01-18 | 21:31:21

TAKE YOU - Acoustic - 6 Years of Kidrauhl


Category: Instagram - Bilder | 2013-01-18 | 19:37:40

Instagram.

”@iam_vernon I had a blast playing b-ball with my bros …. Guess who else came out to play ! #dayoff #nashville”
Category: Fans | 2013-01-18 | 11:07:00

Bilder från ett uppträdande Justin gjorde i England,London i början på 2012

Den här konserten gick som en dokumentär på ettan här i Sverige i December. Och ja tror att alla som satt där hemma fick känslan att dem ville vara den här tjejen på bilderna nedan.
Category: Instagram - Bilder | 2013-01-18 | 10:36:22

Instagram

@lvzrthfam S/o to the homie @justinbieber dropping some cash money up at @lvzrth today!
"@lvzrthfam S/o to the homie @justinbieber dropping some cash money up at @lvzrth  today!

@thedjcrisis: Was out in the streets w/ da boy Bieber today…just got done hooping at the Y. Lil homie can play on the low though…and I just realized how out of shape I am lol
"@thedjcrisis: Was out in the streets w/ da boy Bieber today…just got  done hooping at the Y. Lil homie can play on the low though…and I just realized  how out of shape I am lol "

@justinbieber: Told u
"@justinbieber: Told u "Category: Photoshoots | 2013-01-18 | 10:33:23

Uttagna från Believe photoshoot'en. Bilderna tillhör det kommande Believe Akustiska albumet
Category: | 2013-01-17 | 23:16:00

Igår träffades Justin och Victoria och PAC igen

Igår så träffades Justin och Victoria , tydligen två gånger. Och som man har hört så bett tydligen PAC Justin två gånger, han kanske var sur för att Justin gav bort honom.
Category: Instagram - Bilder | 2013-01-17 | 22:56:34

Instagram.

@justin bieber
 
@djtayjames: @justinbieber @kellie_cox #weknowthedj
 
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-17 | 22:54:51

Bilder: Justin uppträder igår i Birmingham, Alabama Jan.16

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-17 | 22:52:37

Justins konsert i Birmingham (16 januari)

Category: Instagram - Bilder | 2013-01-17 | 22:49:08

Instagram

@djtayjames: @justinbieber @kellie_cox #weknowthedj
"@djtayjames: @justinbieber @kellie_cox #weknowthedj "


@Justinbieber


@justinbieberCategory: Jelena | 2013-01-17 | 22:24:57

Selena talar om "Saga" Kärlek med Justin före deras split

Selena äter nog sina ord just nu! Bara några veckor innan hon och Justin sa att det var slut, så sade hon till ‘NYLON’ att hon tror på ”sagor” kärlek. Pinsamt!

Hur tiderna har förändrats! I en avslöjande intervju med NYLON Korea, så öppnade Selena Gomez upp sig om hennes romans med Justin Bieber och sa att dem ”hade kul”. Vi tittar framåt till Jan 2013, så är det engång söta paret slut och Selena har gått vidare genom att ha en lite fling med Hunger Games hetingen Josh Hutcherson på en Golden Globe efterfest. Ångrar Selena vad hon sade?

Selena pratar om hennes förhållande med Justin

Selena, 20, öppnade upp sig till NYLON om situationen av hennes och Justins förhållande, och saker verkade ganska fint/bra.

Jag har kul,” sa Selena .“ Det går igenom mina tankar att någon vaknar upp varje morgon och går till deras lilla kontor och träffar folk för att göra upp saker.” Selena säger att hon inte läser något av alla rykten. "Om det inte är något jättedåligt och jag måste veta. "På slutet av dagen så är kärlek en sån normal sak, alla går igenom det. Bara för att det är en annan livsstil så ändras inte innebörden av hur jag har uppfostrats, vilket är sagor.”

Det här är ganska pinsamt för Selena, så som hon har det nu så är hon singel och mignlar runt: och undertiden hon better sig som om hon har en bra tid, så är hennes sago-lika förhållande med Justin över.

Selena bekräftade att det var slut på CAA Golden Globes efterfest på Sunset Tower den 13 Jan.

“Är det sant?” blev Selena frågade av en okänd vän.

“Japp,klart!” svarade Selena till Us Weekly.

Hur Selena går vidare från Justin Bieber

Selena är nu en "tjej på stan,” och hon har tagit fördel av hennes singel status! På Weinstein Golden Globes efterfest, så sågs hon flörtandes och dansades med Josh innan dem “haffade” varandra, och den 11 Jan, så sågs hon hållandes hand med hennes medskådespelare i Monte Carlo, Luke Bracey.

Den här typen av  typen av uppträdandet är inte riktigt vad sagor är gjorda som.

Det fullständiga numret av NYLON tidningen kommer ut den 29 Jan. (i USA)


Category: Instagram - Bilder | 2013-01-17 | 20:52:01

Justin med ett gulligt fan

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-17 | 16:44:11

Videosar: Justins konsert igår i Birmingham, Alabama 16 Jan

Love Me Like You Do


Die In Your Arms


One Less Lonely Girl


One Time


She Dont Like The Lights


Beauty And A Beat


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-17 | 16:27:53

Birmingham , Alabamas OLLG igår 16 Jan.

Birmingham’s OLLG


Category: Övrigt | 2013-01-17 | 15:10:01

Justin och Taylor Hicks igår.

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-17 | 14:59:00

Meet and greet i Birmingham.

Category: | 2013-01-17 | 14:52:00

Dagens bild!

 
Category: Instagram - Bilder | 2013-01-17 | 14:49:40

Scooter instagramar.

@Scooterbraun Such a great pic and great moment! Check out lil Chris @cp3 @justinbieber @kennyhamiltion @djtayjames .... and my dad.
Category: Instagram - Bilder | 2013-01-17 | 14:44:00

Instagram

 
 
 
 
 
 
Category: Nomineringar | 2013-01-17 | 09:25:00

Popcrush Music Awards

I årets Popcrush music awards vann Justin hela 5 Pris! Det är tack vare alla vi Beliebers, han har vunnit mest pris i utav alla olika galor  iår. 2012 var ett avgörande år för Justin, när han släppte sitt album "Belive". Det var en kritisk album i sin katalog eftersom att hans röst har ändrats och han har bytt stil.

En kategori han vann var "Album of the year" med albumet Belive. Hans närmaste konkurrenter i år var: One direction "Take me home"  och Adam Lambert "Trespassing". Justin vann även "Song of the year" med hans första låt på Belive albumet " Boyfriend", den drog in cirka 40 procent av rösterna. Låten var så kritisk eftersom att den gick mer i en R&B  inricktning. Låten visade att han var mogen att växa upp och som bara påbörjat sin karriär. Den ända låten som kom nära Boyfriend var One directions låt Live While were young.

Justin tog även hem bästa live artisten, en av anlednigarna till att de flesta tycker de är att du gör allt för dina fans när du uppträder, du spydde på scen men fortsatte ändå att sjunga! Starkt gjort Justin!
Han vann priset med knappt en marginal över One direction (IGEN), eftersom att de lixom "flyger" in på scen. Media säger att Justin kanske vann pågrund av att han är ensam och står på en scen  och får klara de mesta själv, medans One direction har varandra att stötta.

Allt som hänt Justin "utanför" scenen fick han att vinna Biggest headline, Hans flirt med Victoria`s secret modellen Barbara Palvin var en av de chockerande och omtalande nyheterna iår. De blev mer prat om de än när man fick veta att tex: Adele var gravid eller Whitney Houstons död.

Bieber har även gjort mycket som inte haft med musiken att göra. Hans parfym Girlfriend, den röstades även fram som den bästa parfym inom kändisarnas egna parfymer. Hans doft besegrade bla: Lady Gagas "Fame", Cher Lloyd`s "Pink diamond" och Ex flickvännens Selenas parfym.
 
Så man kan säga att Justin verkligen gjort framgång.
Category: Instagram - Bilder | 2013-01-17 | 08:53:43

Instagram.

 
Category: Twitter | 2013-01-16 | 23:29:26

Det kommer alltså bli en film med Justin och Mark Wahlberg?

För ett ganska långt tag sedan så bloggades det mycket om att Justin skulle göra en film med Mark Wahlberg, den filmen skulle handla om basket och kärlek. Men sen hände det ingenting, så det verkade som om det rann ut i sanden. Men nu skrev Justin något suktande på twitter när han skulle gratta och sprida Mark Wahlbergs nya film. Kolla in tweeten nedan ;)


I slutet av tweeten står det : "och yeah vi har vår film som kommer snart"


Category: Twitter | 2013-01-16 | 23:26:36

Scooter Braun lägger upp bild från första videon han såg på Justin
Category: News! | 2013-01-16 | 23:21:39

Una Healy "Justin har baby mjuk hud"

 vid 2:18-3:37
The Saturdays Fashion Police stjärnan Una Healy berättade: "Justin Bieber var med i ett TV-program med oss och jag minns att jag fick en kyss på kinden och han har baby mjuk hud." Rochelle Humes: "du lät verkligen obehaglig/konstig/läskig men! Du kanske inte ska berätta det till honom. "


Category: News! | 2013-01-16 | 22:55:46

Enligt nya källor så är Justin intresserad av VS modellerna


En Källa från Justin sa till Us Weekly att Justin Bieber nu bara vill dejta supermodeller: "Han vill bara inte ha uppmärksamanheten av små flickor längre".  Justin
 var överväldigad med Victoria's Secret modellerna när han uppträdde och enligt New York Post så "Bad Justin om telefonnummret från flickorna". Han flörtade med tjejerna hela dagen "

Bieber festade med modellerna på efterfesten på Lavo i Manhattan och tillbringade natten med att lära känna Karlie Kloss, Alessandra Ambrosio och Doutzen Kroes. Barbara Palvin var även också med.

Category: Jelena | 2013-01-16 | 22:38:00

Selena har erkänt att det över med Justin

Enligt  uppgift berättade en kompis till Selena på Golden Globe efterfest den Jan. 13 att hon är ”klar” med Justin.

Selena Gomez hade en ganska händelserik natt den 13 jan, när hon anslöt sig med Josh Hutcherson efter den 70 Årliga Golden Globe och enligt uppgift berättade en vän på CAA efterfesten att hennes relation med Justin är helt över!

Selena deltog på CAA efterfesten på Sunset Tower och bekräftade hennes uppbrott med Justin "Är det sant?"  Selena blev tillfrågad av en okänd vän. "Japp, klart!" svarade Selena, enligt Us Weekly.


Category: News! | 2013-01-16 | 22:22:10

Justin Bieber twittrar om "ärliga" Nya låtar som är om Selena ?

Justins akustiska album av Believe kommer ut I affärerna om 13 dagar den 29 Jan, och Justin vill att vi ska veta att hans tre nya låtar kommer vara “ ärlig”- och mest om hans split med Selena Gomez?

Kommer låtarna att vara snälla eller elaka? Antingen försöker Justin vinna tillbaka Selena Gomez, 20, eller att han helt utesluter henne från hans akustiska album med tre nya låtar som släpps. Den 9 Jan, så meddelande Justins crew att en av hans nya låtar, “Nothing Like Us” är om ”ung kärlek” och Justin skrev den från hans personliga erfarenheter.

Justin twittrade den 16 Jan, “Det är ärligt  #13DAYS”.

Justin har tidigare twittrat mycket om det akustiska albumet. Den 9 Jan skrev han: “Nervös/upphetsad för #20Days från nu när mitt akustiska album kommer låta er veta hur jag känner om  vad som pågår i mitt liv istället av att gissa från rykten. Sätt in det i musiken. Gissar på att ni alla vill att jag pratar själv #20Days.”

Justins Nya Låtar är om Selena?

Justins crew har tidigare erkänt att “Nothing Like Us” vill ge fansen en aldrig tidigare skådad och intim inblick i ung kärlek.”

En annan ny sång på albumet som heter ”Yellow Raincoat” verkar vara som om den Är om Selena också, sen hon sågs I en gul regnjacka på en liten resa till  Universal Studios.


Category: Övrigt | 2013-01-16 | 17:04:40

Kolla vad som finns på Kicks!

 
Gick in på Kicks idag, och kolla vilken snygging man möttes av i ingången.
 
Category: Twitter | 2013-01-16 | 17:02:01

Justin Tweets igår.

Igår tweetade Justin dessa två, och till ära på hans "6 års" dag så nådde han också 33miljoner följare.
Category: Jelena | 2013-01-16 | 16:31:30

Selena sågs hållande hand med en annan Hollywood-Hunk?

Selena kör vilt! Efter att hon flörtat lite med Josh Hutcherson på Golden Globes efterfest den 13 Jan, så säger en ny källa att hon även sags hålla hand med hennes ‘Monte Carlo’ medarbetare Luke Bracey två dagar före.

Selena Gomez sågs enligt rappoter hålla hand med Monte Carlo stjärnan Luke Bracey, 23, vid CAA fest på West Hollywood Sunset Tower den 11 jan.

Selena, 20, avslutade den eventsfulla helgen med att fira the Golden Globes och hennes slut med Justin.

Selena sågs inte bara hålla hand med Luke, hon sågs även flörta lite med Josh Hutcherson den 13 Jan.

Vi har fått reda på att efter  Selena sågs dansande och flörtande med Hunger Games hunken på  Weinstein Golden Globes efterfest i Beverly Hills den 13 Jan, men det roliga slutade inte där!

En källa nära Selena erkänner till HollywoodLife.com att efter hon och Josh sågs lämna,Beverly Hilton hotell arm-i-arm,  så anslöt dem sig till varandra. Sorry Jelena fans!

“[Selena] dansade och flörtade med Josh,” berättar vår källa till oss. “[Vanessa Hudgens], Joshs ex, var där för att vittna det. Selena dansade och hade riktigt kul och flörtigt med Josh. Vanessa behövde gå på toaletten och frågade mig vart det var, och jag berättade för dem båda [Vanessa & Selena] och dem gick dit.  Josh följde efter dem, och Selena och Josh länade Beverly Hilton tillsammans. Justin är inte alls i hennes tankar verkar det som..”


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-16 | 16:12:10

Mer bilder från konserten igår i New Orleans Louisiana 15 Jan.


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-16 | 15:53:48

Meet&Greet igår i New Orleans- Louisiana 15 Jan.


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-16 | 15:49:38

Bilder från konserten igår i New Orleans- Louisiana 15 Jan


Category: Fans | 2013-01-16 | 15:45:45

Justin för ett tag sedan

Hur underbar är inte han?

Rare cute pictures of Justin a while ago.Category: Instagram - Bilder | 2013-01-16 | 15:44:35

Instagram
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-16 | 15:42:48

Videosar: Justins konsert igår på New Orleans Arena- New Orleans, Louisiana

Konserten BörjarLove Me Like You DoCategory: Twitter | 2013-01-16 | 15:38:54

Justin kommer att bli den mest följande användaren på Twitter, han går om Lady Gaga!

justinbieber-ladygaga-twitter

Ända sedan Lady Gaga har styrt Twitter riket sedan augusti 2010 så har Justin Bieber jagat henne efter plats nummer 1. has been trailing her for the #1 spot. Justin planerar nu att inte vara på andra plats och vill ta kronan som första plats eftersom han närmar sig Lady Gaga mer och mer.

I nu läget så är Lady Gaga i ledningen med 33,106,401 följare, jämfört med Justin som har 33,040,385 följare, Onsdag( 16 Jan).

Enligt Twitterräknaren verktyget så kommer Justin Bieber komma om Lady Gaga runt om 4 dagar på Söndag den 20 Jan, mellan 4:23pm(16:23 i Sverige) och  4:24pm(16:24).

Från Twitteräknaren:

Lady Gaga, den officell drottningen av Twitter, har styrt Twitter riket sedan augusti 2010 då hon passerade Britney Spears som den mest följda personen på Twitter. Nu är Justin Bieber på väg att rycka Twitter kronan. För nu är Lady Gaga i täten i följande ensam. Biebers konto, växer i snabbare takt och Twitter räknaren algoritmer förutspår att Bieber kommer att gå ikapp Lady Gagas nummer 1 plats på söndag, den 20 Januari 16:23 till 04:24.
Category: Instagram - Bilder | 2013-01-16 | 08:14:33

Justin uppträder på New Orleans Arena igår den 15 Januari

Category: Instagram - Bilder | 2013-01-16 | 08:12:40

Instagram

@florido: Serious lighting. @justinbieber @dankanter @mikelernerphoto #BELIEVEtour #acoustic

Category: Instagram - Bilder | 2013-01-16 | 00:00:01

Instagram


"@justinbieber: Repost @lastkingmm "Category: News! | 2013-01-15 | 23:53:04

Justin Bieber va med och spela “The Book Of Mormon” Musikalen?

thebook-ofmormon

Skaparna för The Book of Mormon Matt Stone och Trey Parker vill sätta in Justin Bieber i en Broadway-vita duken produktion. Det här spelet är en väligt mycket populär lek just nu. Dem skulle hoppas på att sätta in Justin som Elder Price.

justinbieber-book-of-mormon

Under en presskonferens sade Parker: "Vem är min dröm person som jag skulle vilja ha med? Justin Bieber som Elder Price. Vi skulle definitivt ge yngre den scenen eftersom rösterna att kameran kommer komma så nära. "

Vill du se Justin i en Broadway-show?

Category: Jelena | 2013-01-15 | 23:44:06

Selena på Lägenhets Jakt för att komma bort från Justin?

Selena var enligt källor på jakt efter en lägenhet i LA den 14 januari och det här var bara en dag efter at thon hängt med Barbara Palvin på Golden Globes efterfest! Kanske upptäckte hon något som har gjort henne till att början om helt med sitt liv igen?

Håller Selena Gomez på att försöka vara så  långt ifrån Justin Bieber som möjligt? Selena var enligt rappoterar ute och letade efter en ny lägenhet den 14 Jan, efter att hon sågs på ett kontorsbyggnad i LA.Hon såg ut som hon var mitt i en intensiv textning, kanske med Justin?

Selena Kan Inte Lita på Justin

Selena och Justin har gått igenom mycket under dem senaste månaderna. Först så blev Justin fotograferad backstage på Victorias Secret Fashion Show den 7 Nov, med modellen Barbara Palvin. Sen nästa dag så sågs dem på broadway för att se Lejonkungen den 8 Nov. Selena postade ett foto på henne och Justin tagit bara några timmar tidigare, som såg ut att möjligtvis vara i ett hotellrum i bakrunden.

Selena lade upp bilden av Barbara, Justin och Lil Twist den 9 Nov. med förklaringen “…” och det här gjorde så att alla började undra, hände det någonting mellan Justin och Barbara? Efter att dem gjort slut ett par antal gånger och Selena stormade ut från en resturang, det såg ut som om justin och Selena skulle fixa allting.

Men då lämnade Selena deras Nyårssemester i Puerto Vallarta Mexico med Justin tidigt, efter enligt rappoterar kommit in I stor fight med Justin ang. Barbara! Cindy Adams, en krönikör för  The New York Post rappoterade att dem två kom in I ett bråk på deras hyrda hotell de vistades på den 30 jan och sedan så åkte Selena ifrån hotellet och gömde sig på The Ritz och flög hem nästa dag. De två har sedan inte återförenats trots att Barbara har sagt att det inte pågår något mellan dem tv.


Selena var med Barbara på.Golden Globes efterfest och kanske fick dem senaste nyheterna om honom


Selena dök upp på Warner Brothers efterfesten med sina väninnor och Spring Breaker‘s medarbetare stjärnor-  Vanessa Hudgens och också Ashley Tisdale och Sarah Hyland. Sedan helt plötsligt vid en tidpunkt så stor hon och poserar för en bild med Barbara, och vi drar slutsatsen att toppämnet måste ha varit Justin.

Det var kanske därför hon sags flörtande med The Hunger Games stjärnan Josh Hutcherson.
Category: Favorit i repris | 2013-01-15 | 21:38:35

Kidrauhl fyller 6 år idag!

Vad är då Kidrauhl? Jo det är Justin Biebers You Tube kanal som hans mamma startade 15 Januari 2007.
Namnet kom faktiskt ifrån Justins pappa Jeremy, han kallade sig själv för "LordRauhl" för att han älskade att läsa en serie böcker, och huvudpersonen hette Lord Rahl. Så Då tyckte Justins mamma Pattie att de passade bra med Kid istället för Lord. Alltså blev namnet Kidrauhl.
 
   
 
 
 
 
Category: Övrigt | 2013-01-15 | 18:47:50

Jan. 15, 2013

Justins nya tatuering, va tycker ni?:)

Category: Jelena | 2013-01-15 | 18:20:03

Selena dissar Justin flera gånger på Twitter efter att dem gjorde slut

Selena tog twitter som ett sätt att dissa Justin den 15 Jan. Hon retweetade länkar till fan videosar va hennes koreografi till dansen, ‘I Knew You Were Trouble’.

Selena Gomez och hennes tjej vänner Samantha Droke, Francia Raisa och Laura Quinn lade upp en jättebra koreografi till Selenas BFF Taylor Swifts låt “I Knew You Were Trouble” den 12 Dec. En månad senare den 15 Jan, Så verkar det som om Selena använder videon som ett meddelande till hennes ex pojkvän Justin Biebe-och hon postade olika fan versioner av dansen.

Selena lade upp videon på hennes Youtube konto med förklaringen/undertexten: “Jag och mina vänner  vi bara leker runt lite till vår favoritlåt :) Jag vill ge ett stort tack till min vän Gweny för att hon koreograferade denna roliga dans. Mina flickor för att vara fantastiska och för Taylor är en sådan inspiration. Tack till Dan för det coola och jättebra fixeringarna I videon! Hoppas du njuter!”

I slutet av videon, så sager Selena, “Du tror att vi vet bättre, men…”

Selena twittrade den 15 Jan., “youtubeing & har ingen aning om att det fanns så många versioner av dansen “jag och mina tjejer” jag älskar mina fans så mycket så jag ville dela några av mina favoriter med er.”

Sedan postade hon fyra olika fan videosar.

Det verkar som om Selena, som normaligen twittra personliga meddelanden, gör det väldigt klart till Justin att hon vet att han är trubbel.
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-15 | 14:40:41

Videosar konserten i San Antonio, Texas den 12 Jan.

Början av konserten och All Around The World
 
 


Justin sjunger U Smile och That Should Be Me acapella och pratar lite


Catching feelings


One Time


Somebody To Love


Love Me Like You Do


Die In Your Arms


Be Alright


Beauty And A Beat
Category: | 2013-01-15 | 14:30:00

Instagram: En ny och bättre bild på Justins nya tatuering vid axeln


"@lastkingmm: Great Minds Think Alike ! @justinbieber 1⃣9⃣7⃣5⃣ Same Tatts spiritual meanings "

@lastkingmm: @poobearmdma @justinbieber in LAB “MESSING AROUND EVEN SOUNDS LIKE A HIT”!!! 
"@lastkingmm: @poobearmdma @justinbieber in LAB “MESSING AROUND EVEN SOUNDS LIKE A HIT”!!! "


Category: Jelena | 2013-01-15 | 09:42:00

Tror ni Jelena är över? Selena flörtar med Josh Hutcherson, Justin drar ut alla de stora kanonera för at försöka lura sin ex-flickvän tillbaka! Är hans senast bar överkropp bild ett bra sätt att få Selenas uppmärksamhet?


Det ser ut som  att Justin Bieber
kommer att göra vad som krävs för att göra Selena Gomez svartsjuk efter att han fick reda på att Selenflirtade och dansade med Hunger Spels hunken Josh Hutcherson på Harvey Weinstein`s Golden Globes efterfest den 13 Januari. En ny bar överkropp bild av frid "pojkvännen" borde hjälpa  saken, eller hur?

Den 14 januari kom en ny bild av hjärtekrossaren på Internet, de fångade honom med bar överkropp, solglasögon och han fick en ny tatuering på höger sida av bröstet. Hur många gör du nu, Justin?

Det är klart att Justin, 18, försöker få uppmärksamhet av Selena, 20, men kan det vara för sent för honom? Efter Selena sågs flirta med Josh, 20, i Beverly Hills på Golden Globes, verkar det som den tidigare Disney-stjärnan är redo att gå vidare från det drama som var insvept i hennes förhållande med Justin under de senaste månaderna.


Selena Gomez flirt med Josh Hutcherson

Som tidigare rapporterats visade ett ögonvittne källa till HollywoodLife.com, "Hon dansade och flirta med Josh. (Vanessa Hudgens , Josh ex) var där för att bevittna det. Selena dansade och hade massor av skoj och flirtade med Josh. "

Vanessa, som har en sexig ny pojkvän, Austin Butler , har varit en skuldra för Selena att luta sig under sin break-up efter två år blev de nära kompisar under inspelningen Spring Breakers .

"Vanessa behövde gå på toaletten och frågade mig var toaletten var, och jag sa till dem båda [Vanessa & Selena] och de gick," sa vår insider. "Josh följde efter dem, och Selena och Josh lämnade Beverly Hilton tillsammans. Justin är inte på henne på något sätt alls. "

Tror du att det är för sent för Justin att fånga Selenas uppmärksamhet?

 

Category: Instagram - Bilder | 2013-01-15 | 08:44:21

Instagram


"@justinbieber: So good "

 
"@justinbieber: I love this girl havig the time of her life with her dad at my concert!! #belivetour #ilovemybeliebers "Category: Instagram - Bilder | 2013-01-14 | 23:27:57

Instagram

@justinbieber Ready? #newmusic - with everything going on I’m gonna tell u myself how I feel. #15days
"@justinbieber Ready? #newmusic - with everything going on I’m gonna tell u myself how I  feel. #15days "


Category: Jelena | 2013-01-14 | 23:24:15

Justin hänger mycket med Lil Twist nu- Selena Gomez sågs flörtande och dansade igår med Josh Hutcherson

Lil Twist Justin Bieber Working

Justins BFF Lil’ Twist är inte bara en kompis, han är även en medarbetare! Dem kommer bara närmare och närmare varandra efter att Justin och Selena gjorde slut, nu kan vi bara förvänta oss mer musik av Justin och Lil Twist tillsammans.

Justin Bieber har hittat en speciell vän i Lil’ Twist. Lil Twist var med den 8 Nov, när Justin var på Broadway för att se lejonkungen med Barbara Palvin, som tydligen ledde till att Jelena gjorde slut. Han var ocskp med när Justin blev anklagad för att ha rökt ” marijuana” på en fest. Är det verkligen bra att dem två hänger med varandra?

Lil 'Twists marknadsförings kompis, Mazy Kazerooni, twittrade när han umgick med sina klienter och Justin den 12 och 13 Jan.

Den 12 Jan, skrev han, , “Galen/rolig kväll med grabbarna/vännerna  @dj_franzen @JustinBieber @MallyMall7777 för @LilTwist’s 20-års födelsedag!”  Dagen efter sa han,, “jag är så upphetsad tills resten av värden får höra vad @LilTwist & @JustinBieber har arbetat på.”

Justin Biebers Vänskap med Lil’ Twist

Efter dem olagliga marijuana bilder kom ut, så twittrade Justin:  “kommer du ihåg du var med i baby musikvideon @liltwist. Vi har varit bra vänner ETT LÅNGT tag nu.”

Sen Baby videon spelades in tidigt under 2010 så har dem två varit vänner för över tre år nu.

Selena Gomez går vidare efter Justin

Undertiden Justin hanger med sina grabbar, så saga Selena med sina tjejer - Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale och Sarah Hyland — på en Golden Globe efterfest den 13 Jan. Hon sågs också flörta och dansa med The Hunger Games stjärnan Josh Hutcherson. Tror du att hon redan går vidare efter Justin?

 

Category: Jelena | 2013-01-14 | 23:06:58

Selena Gomez och Barbara Palvin var på samma efterfest på Golden Globe

Selena och Barbara var båda och festade på Golden Globes efterfesten.

 Selena Gomez var på exakt samma efterfest den 13 Jan, som Victoria Secret Modellen Barbara Palvin, tjejen som gjode så att Justin och Selena gjorde slut(sägs det, det är ju inte sant, efter att Barbara pratade ut). Vi är inte säkra på om dem var där exakt samma tid, eller om det var planerat av en av dem. Tror du att Selena visste att hon skulle vara där?

Selena dök upp på Warner Bros. festande med hennes tjejer Vanessa Hudgens och Ashley Tisdale. Men visste dem att Barbara också skulle vara där? På Selena så såg det ut som om hon hade en rolig tid med hennes tjejer. Det är en klar bild av att Selena försöker att visa att hon är över Justin..

 

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-14 | 22:49:00

Justin sjunger One Less lonely girl iförregår 12 Jan i Texas.

 
Category: News! | 2013-01-14 | 22:48:13

Barbara Palvin om JELENAs Break up: “Selena Startade all drama”

barbara-palvin-selena-gomez-jb.jpeg

Barbara Palvin Victori’s Secret modellen som var kopplade till länken för att Jelena gjorde slut- har pratat ut för första gången om rykten om att Justin var otrogen mot hans flickvän Selena Gomez med Barbara, det är säkert att säga att Barbara är inte glad. 

Enligt fakta, så lägger hon allt på att det är Selenas fel allting. 

Barbara (19) berättar till Celebuzz att hon och Justin var aldrig romantiskt involverade:

“Du vet hur allt drama började– Selena retweeted en bild."[referring  när Selena retweetat ett till foto som visar när Justin hänger med Lil Twist och Barbara tillsammans med en bildtext'...'.]

“Det var det. . . det är därför det var så konstigt. De trodde att jag orsakade ett stort drama,  för deras uppbrott. "

Jag ville träffa honom riktigt mycket. Jag såg hans film[Justin Bieber: Never Say  Never] och jag var som, "Han är en cool kille, jag vill träffa honom." Och sen när jag gjorde det på Victorias Secret show så träffades vi och självklart hde vi en konversationen och sen tog jag en bild med honom."

Bara några dagar senare så sågs Justin och Barbara på Broadway för att se Lejonkungen. Det var allt möjligt förutom en dejt, förklarade hon:

“Det var min systers första gång i New York och vi ville verkligen gå till  Broadway, men det fanns inge fler biljetter. Jag dök bara upp och berättade för honom: ‘Min syster är här, men hon är ledsen för att vi inte kan gå på Broadway, inge biljetter finns." och han var som," Well, jag kan fixa dig ett par." och hans vänner kom fram... runt 6 personer och sedan jag, min syster och livvakt. Så vänner.”

“Så vi var bara som okej, kul att träffa dig, det där var kul, och sen hej då.”

Men rubrikerna slutade inte här.

Det var så kul när jag läste att vi hängt tillsammans i Miami och att jag även bärde hans tröja. Dude, det är min tröja!”

Och du ser husbilar i bakrunden på mitt Twitter foto - när du fotar på plats så har du husbilar runt omkring för att göra hår och smink och klänning. Och de satte ihop allt som det är Biebers turnébussen, det är Biebers skjorta. Jag var som, "Nej!’”

Barbara medger att rykterna gjorde henne arg eftersom hon redan har en pojkvän i hennes hemstad:

Dem [media] gav mig en riktigt hård tid med min pojkvän. Dem satt även honom i tidningarna,tv och sånt, och han är inte ens känd eller nånting.Han är bara normalt hemma (i Ungern) med ett normalt liv och alla var som " Din flickvän dejtar med Justin. Det är väldigt svårt för honom."

Det gjorde mig förbannad, men det finns alltid en mörk sida av denna verksamhet.”Category: Var är/Gör Justin? | 2013-01-14 | 22:39:00

Justin när han tatuerade sin senaste tatuering.

Den senaste han tatuerade in var hans mamma födelsedag på bröstet, med romerska siffror.
Justin Bieber Shirtless Getting New Tattoo
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-14 | 19:40:56

98 dagar kvar!

Justins konsert i Globen är om 98 dagar!! Är de någon som ska dit? Och vilken plats har ni? :)
Category: Fans | 2013-01-14 | 15:21:02

Justin med ett fan i Orlando igår.

Category: Övrigt | 2013-01-14 | 15:19:00

Missy Franklin möter Justin Bieber.

Category: News! | 2013-01-14 | 09:26:10

Pedofil anklagar Bieber av hjärntvätt

Pedophile Accuses Bieber Of Brainwashing
En man från Rockford Chicago erkände att han onanerade under en Riverside High School simtävling. I Lördags när han var i polisens förvar så berättar mannen att han fått hjärnvågor(som tankar) meddelande från Justin Bieber som säger till honom att gå till skolan, rappoterar WGN News.

Enligt ett uttalande från Riverside polisen Avd, den 49-åriga Lawrence E. Adamczyk berättade för polisen att hans ursprungliga plan var att gå till Brookfiled Zoo för att leta efter unga pojkar att ha sex med. När han var påväg till skolan och gick förbi Riverside Brookfield High School, aå sa han att Justin skicka hjärnvågor meddelande till honom och sa att han skulle gå till skolan.

Adamczyk gick i korridorerna i skolan när han sedan stoppades av säkerhetspersonalen.Säkerhetspersonale ringer efter polis och chefer hittade/såg mannen sittandes på läktaren tiunder simtävlingen. Adamczyk är nu  åtalad för brottsliga intrång, förargelseväckande beteende och de håller den enskilde till måndag för bond domstolsförhandling.

Justin Bieber är för närvarande i New Orleans, där han kommer att uppträda.


Category: Instagram - Bilder | 2013-01-14 | 09:12:31

Instagram


"@justinbieber: What's beaut "

@justinbieber: Pizza and murder solving shows
"@justinbieber: Pizza and murder solving shows "

@missgoddess88 I got to meet @justinbieber he is very humble
"@missgoddess88: I got to meet @justinbieber he is very humble "

@mazy: Me and my lil bro @justinbieber!
"@mazy: Me and my lil bro @justinbieber! "Category: News! | 2013-01-14 | 09:08:31

Justin Bieber Believe Kartongsfigurer 2013

justin-bieber-cardboard-cutout

Justin Bieber kartong utskärningarsfigurer alla nya från 2013, inklusive special utgåva från Believe Tour utklippsfigur! Det är 3 stilar: Justin bär en rutig skjorta, Justin  bär guldiga skor och Believe specialutgåva utklippsfigur.

Förväntat datum att släppas är den 18 feb 2013. förbeställa kan du göra HÄR.Category: Övrigt | 2013-01-14 | 00:18:00

Pattie tweetar om Sverige


 

Category: Jelena | 2013-01-13 | 21:51:09

Hollywood life.

Hollywood life skriver att de tycker att Justin och Selena borde hålla sig ifrån varandra. De skriver att ena dagen skickar de fina medelanden och bilder till varandra, och andra dagen bråkar dom och ska hämnas genom att skriva elaka låtar och att de hämnas på de värsta sätten. Hollywood life tycker att Taylor Swift borde byta namn på sin låt  
"We are never ever getting back together" till  "You are never ever getting back together"
 
Vad tycker ni om Justin och Selenas relation?
 
Category: Fans | 2013-01-13 | 21:44:25

Justin med ett fan i New Orleans idag 13 Jan

Justin with a fan in New Orleans today (Jan. 13)

Category: Övrigt | 2013-01-13 | 21:40:44

Några Random Moments när Justin har uppträtt på scen

En tjej kastar upp sin BH på scen


Ett fan hjälper Justin av med jackan, runt 1:22ett fan hoppar upp scenen 2:54


ett fan hoppar upp på scen under tv-sändning, under 0:40
Category: Jelena | 2013-01-13 | 21:39:07

De rycktas om att Selena skriver en låt om Justin.

En Källa till Hollywood Life skriver att Selena Gomez skriver en låt om Justin Bieber inför hennes nya album: "Justin var så elak mot Selena att hon inte kan vänta med att spilla all skit om honom i sina nya låtar. Alla hans flirta och alla hans ... skitsnack ligger på bordet. Hennes fans kommer bli chockad över hur mycket av en badass hon kan vara när hon är ute efter hämnd. "
 
 
 
 
Vad tror ni? Tror ni att Selena skriver en låt för att hämnas?
Category: News! | 2013-01-13 | 18:58:02

Selena var inte och åt med någon speciell häromdagen- det var Julianne Hough- så ingen ny kille

Selena Gomez sågs på BOA Steakhouse i West Hollywood den 11 Jan, bara några dagar efter att hon och Justin gjort slut. Men enligt källor, så såg inte Selena upprörd, irriterad eller ledsen ut. Enligt fakta så hade hon på sig en klänning med en slits och sen gick hon med någon vi aldrig sett förut.

En källa inuti från resturang berättar till HollywoodLife..com att Selena åt med Julianne Hough!

Selena var här ungefär I en timme. Hon åt med Julianne Hough från Dancing With The Stars  och en hel del massa publicister. Dem åt fort. Selena verkade snäll, lugn och normal, och såg inte ledsen ut. Hon och Julianne såg ut att vara väldigt vänliga,” säger källan.

Innan middags-träffen, så var Selena och Julianne gäster på en fest för party for CAA på Chateau Marmont för att, fira Golden Globes helgen. Även i närvaro var Chelsea Handler, Hayden Panettiere och Carmen Electra.


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-13 | 18:43:40

Meet & Greet bilder från San Antonio 12 Jan

 

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-13 | 18:39:48

BELIEVE Tour i San Antonio, TX igår- kväll (12 Jan.)

Category: Instagram - Bilder | 2013-01-13 | 18:26:00

Instagram


"@justinbieber: Come on guys get off ur phones ""@codysimpson: nah u get off your phone dude @justinbieber "


@kingceecee Me & My Niggas tryna get it ya bish, ya bush! #Vegas @thebsimone @alfredoflores @theworldshero @justinbieber
"@kingceecee Me & My Niggas tryna get it ya bish, ya bush! #Vegas @thebsimone  @alfredoflores @theworldshero @justinbieber "

Category: Instagram - Bilder | 2013-01-13 | 14:54:57

Justin svarar på Instagram

@Justinbieber. "Hahahahahahah yeah I`ll ship you a pair lol......
Category: Övrigt | 2013-01-13 | 12:10:12

Justin Bieber och Missy Franklin Privat träff- Backstage

missy-franklin-bieber-segway

Olympian Missy Franklin är inte någon främling för rampljuset. Men när det gäller att möta Justin Bieber, är Missy bara en typisk 17-årig flicka!

Bakom kulisserna: Justin lär känna Missy Franklin, åker på en Segway. Titta på videon:

justinbieber-missyfranklin

Det gick tyvärr inte att ladda upp videosarna nu när hon träffar Justin. Men vi försöker igen senare. så hållutkik! ;)Category: Twitter | 2013-01-13 | 12:05:26

@alfredoflores "Get off your phones. Lets be social.” - Justin & Cody Simpson

justin-bieber-cody-simpson


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-13 | 12:04:00

Män blir påkomna när dem säljer falska biljetter till Justin Biebers konsert

fake-tickets-justinbieber

Polisen arresterade flera män i San Antonio TX för att dem sålde falska biljetter till Justin Biebers konsert, dagen innan den stora showen skulle äga rum, rapporterar kens5.com.

 fake-bieber-tickets

Civil poliser grep den misstänkte när han försökte sälja samma biljetter som han redan sålt till en till ett annat offer. Men experten inom detta område säger att det är tufft att fånga just "tjuven" eftersom dem som gör just såhär älskar att mingla sina annonser bland dem som säljer lagligt.

SAN ANTONIO tjänstemannen sade att skurkar använder flera mobilnummer och falska ID för att ställa upp liknande erbjudanden.

SAPD tjänsteman Matt Porter sa:

När du har en stor händelse som denna, så finns det alltid den lilla grupp av människor som kommer att försöka dra nytta av det genom att Bedräga den som faktiskt säljer riktiga biljetter.”

Kolla på videon:
Category: News! | 2013-01-13 | 11:55:34

Äntligen lägger Oregon kvinnan ner 9 miljoner Rättegången mot Justin Bieber för hörselnedsättning!

justin-bieber-gondola

Kvinna från Oregon har äntligen lagt ner stämning mot Justin för att hon fick hörselskador, rapporter kctv5.com

Som ni kanske minns så har vi tidigare rapporterat att Stacey Betts har lämnat in en $9.200.000 stämning mot Justin, hans konsert promotorn och ägaren av Rose Garden Arena, "hon avsåg att hon led av hörselskador på grund av en "sund tryckvåg som översteg hennes säkra decibelnivåer."

Stacey Betts var på Justin Biebers konsert i Portland den 14 Juli 2010. Hennes stämningsansökan - klagomål skickade hon in förra året, Hon sa att hennes öron nu pulserar och att hon hör ett pipande ljud på grund av ljude explosionen på Justins konsert.

Domstolshandlingar från rättegången hävdar att ljudet av explosionen hände när Justin satt i den hjärtformad, aluminium-stål och åkte över publiken.

Stämningen beskrivs såhär:

Bieber skapade en vågliknande effekt av skrikande fans genom att peka i olika delar på publiken lockades publiken och började skrika galet genom att kontinuerligt vifta med armarna på ett snabbt och uppåtgående sätt, medan jag slogs med en sund tryckvåg/ljudnivå.”

Den här veckan, så undertecknade en domare och Stacey önskan om att släppa stämningsansökan mot Justin och ärendet är nu stängd.

Domkällor som var där visar att kvinnan inte hade någon advokat under denna tid och hon, “ ville inte sätta någon belastning på denna respekterade domstols tid. "

 
 
Category: | 2013-01-13 | 11:40:53

Justin Bieber Ny tatuering, romerska siffror på höger bröst

justinbieber-roman-numeral-tattoo

 

Uppenbarligen så har Justin skaffat sig en till tatuering, som ser ut att vara romerska siffror för det år han föddes“1994″.

Vad tycker du om Justins nya tatuering?

 
Category: Twitter | 2013-01-13 | 05:58:56

Justin twittrar

Justin Bieber@justinbieber

                  Coming down with something. Not feeling so great   

 

 

 

              

 

 

Category: Instagram - Bilder | 2013-01-13 | 05:55:56

Instagram

@frandalaybay: “Young Bieber (@justinbieber) & OG Franny…”
Category: | 2013-01-13 | 05:52:27

Dagens bild

Category: Instagram - Bilder | 2013-01-13 | 05:46:39

Instagram

 
 
@justinbieber "To those of u who tell menot to dag my pants. Double think that"
Category: Artiklar/Tidningar | 2013-01-13 | 05:32:55

Tävling!

Nu har Kicks en tävling, man kan vinna två biljetter till hans konsert i Sverige och Girlfriend parfymen! Allt du behöver göra äär att gå in på: Kicks.se och tävlingen finns på första sidan! Du ska svar på två frågor så är du med och tävlar!!
Category: Covers | 2013-01-12 | 22:58:40

Justin är med i Lil Twist musikvideo "Turn't up"

Han är med i rutan från  3:25 till 3:26
 


Category: Bilder | 2013-01-12 | 22:57:00

Justin med Franny Pacquiao, Mally Mall, Lil Twist och Mazy Kazerooni

Justin with Franny Pacquiao, Mally Mall, Lil Twist and Mazy Kazerooni!


Category: Bilder | 2013-01-12 | 22:56:00

Justin med Mally Mall och Jazz Lazer!

Justin with Mally Mall and Jazz Lazer!


Category: Fans | 2013-01-12 | 22:52:00

Alfredo har skaffat sig en gepard

Justin var mycket nära en gepard. Lejonet verkar vara Alfredo Flores husdjur.( är det lagligt?)

Alfredo skrev på instagram: "Min baby hon tar en vila innan festligheterna," under bilden av lejonet.Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-12 | 18:21:07

Justin- Believe Tour in N. Little rock 10 Jan.


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-12 | 18:18:31

Justin med Sarah Cavanaugh

Justin with Sarah CavanaughCategory: Instagram - Bilder | 2013-01-12 | 18:14:00

Instagram


"@alfredoflores: HAPPY BIRTHDAY TWIZZZY! "

@theworldshero: Jbs the coolest though (phone jacked)
"@theworldshero: Jbs the coolest though (phone jacked) "


Category: Jelena | 2013-01-12 | 18:11:13

Selena med en mysterisk äldre man- antigen ny livvakt eller en ny kille?

Selena Gomez Date W/ Mystery Older Man

Går Selena vidare från Justin? Hon sags på BOA Steakhouse i West Hollywood, Kalifornien den 11 Jan. med en mycket äldre mysterisk man.  Bara några dagar efter att hon och Justin gjort slut.

Selena, 20, gömmer sig bakom den mycket äldre mysteriska mannen när dem var påväg in mot resturang för att äta middag.

Mannen kan även mycket väl vara Selenas livvakt, men vi kan inte låta bli att gilla tanken på att se Selena med någon ny — någon som inte ständigt gör hennes känslor illa och ger henne anledning till att inte tro på dem.

Selena hade på sig en vit top till resturangen och en röd kläning med en väldigt hög slits. Oavsett om detta var en dejt eller inte, så har vi en känsla av att Justin kommer att känna sig mycket svartsjuk efter att ha sett hans ex i denna heta klänning. . Sjutton, Selena vet verkligen hur man rockar en hämnd klänning som  precis visats på en exklusiv catwalk presentation av Alberta Ferretti limited edition 2013 kollektion på Chateau Marmont i LA den 10 jan.


Category: News! | 2013-01-12 | 17:58:26

Robin som är lik Justin skriver ut på twitter att det inte är han på bilderna

justin-bieber-robin-verrecas

Medans vissa beliebers fortsätter att uttrycka sin ilska av att Justin Bieber har rökt "marijuana" , medans andra kär var i förnekelsen att Justin aldrig skulle börja göra det till en vana..

Träffa 18- åriga beliebern Robin Verrecas,  som ser exakt ut som Justin  Bieber (Se bilden nedan)

robin-verracas-bieber-pose

Efter kritiken från hans Twitter följare i dagar, så har Robin äntligen pratat ut på Twitter och erkände att han är faktiskt en av dem som tror att det är Justin på bilderna.

På twitter skrev @RobinVerracas:

killen på"marijuana" bilderna är inte jag!! JAG LOVAR/SVÄR! @justinbieber berätta dem sanningen,"

"Jag är en beliber! så om det var jag , varför sulle jag göra så då mot Justin? TÄNK!!?? Jag röker inte." 

Men här är saken: Robin tror inte att Justin är i bilderna heller,:

det är inte Justin! BILDEN ÄR INTE RIKTIGT!”

 

 robin-verrecas-justin-bieber-cristmasrobin-verrecas.jpeg


Category: Instagram - Bilder | 2013-01-12 | 14:15:41

Instagram


"@justinbieber: Me and my homey bubbzzzz "


"@justinbieber: Don't attack me bro I'm bigger than u "


"@justinbieber: Why is this fun 2 u lol "


"@justinbieber: U been this close to a cheetah "


"@justinbieber: This isn't a dog "

"@justinbieber: Back of the bach at the top with the gwap "


"@justinbieber: I sleep with lynx mountain lions "

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-11 | 23:55:00

Videosar från Justins konset i N. Little rock igår den 10 Jan.

Be Alright


BoyfriendCategory: Instagram - Bilder | 2013-01-11 | 22:45:13

Instagram

@justinbieber: @swaggy_bieber6 cool edit ;)
"@justinbieber: @swaggy_bieber6 cool edit ;) "


Category: News! | 2013-01-11 | 22:39:48

Bild: Justin Bieber Vax Figur på Madame Tussauds Sydney

justinbieber-madam-tussaud-sydney

Madame Tussauds Sydney avslöjade Justin Bieber som den senaste stjärnan att ta fast sin stolthets plats i Sydney attraktion. Justin står bredvid Rihanna, Kylie Minogue och Michael Jackson i musik delen på Madame Tussauds Sydney.

Sydney Justin Bieber figuren  representerar honom mest som han ser ut nu, det som skildrar från dem andra dockorna är hans senaste frisyr och val av mode.

justinbieber-madam-tussaud-sydney-fans

Justin presenterar redan sex Madame Tussauds(dockor) över hela världenDet tog ett team av 60 Madame Tussauds "skulptörer och konstnärer under 800 timmar för att göra den sjunde vaxdocka av Justin. När det ursprungliga sammanträdet ägde rum i 2010, flög medlemmarna i laget till Justin dockan i Nashville för att ta en serie av hundratals mätningar för att säkerställa att allt skulle vara så verklighetstrogna som möjligt för hans fans, beliebers.

Särskild uppmärksamhet ägnades det åt Justins kända frisyr, med varje sträng insatt en-för-en. Nu, sju dockor senare,har ingen annan Madame Tussauds en Justin docka med hans nya frisyr, och en stil som han har nu.

General Manager på Madame Tussauds Sydney,Hywel Mathias sade:

Vi vet att Justin Bieber har en lojal fanskara som förväntar sig att endast se den mest verklighetstrogna vax dockan. De har insisterat på en vaxdocka av popstjärnan och vårt team har fått veta att de har producerat den bästa. Vi är mycket nöjda med resultatet så som hela Bieber gänget också är.Vi alla ser framemot att se vad fansen tycker om denna moderna version av Justin. Jag är övertygad om att de kommer att blåsas bort.” 

Category: News! | 2013-01-11 | 21:04:06

Justin glad att ha tillbaka Timberlake i musik spelet

justinbieber-justintimberlake

Justin Timberlake är äntligen redo att göra ny music. Under tiden hans fans måste vänta några dagar för att få veta vad han har i bakfickan, Det finns ett fan i synnerhet som har fått en bra ledtråd: Justin Bieber.

Det har gått 6 år sen Timberlake släppte 2006′s FutureSex/LoveSounds, och i torsdags (10 Januari) så postade han en minut lång video och förklarade att ny music är påväg.Efter detta meddelande gjorde Justin Bieber en snabb kommentar via Twitter:

@jtimberlake @Timbaland Jag har hört en del saker. Du fick en bra anledning till att vara redo/taggad. #greatmusic

När MTV frågade  Justin Bieber om hans beundran för Timberlake några månader tillbaka, sa han:

Han [Timberlake] var ung, och han gjorde det och han var verkligen fantastisk och hade sådan fantastisk musik. Jag kan inte säga att jag blir upprörd närn någon jämför mig med honom- Jag känner bara att min music går en helt annan väg. Men definitivt, hatten går av för honom.”

Skulle du vilja att Justin Bieber och Justin Timberlake skulle göra en duett sång?


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-11 | 18:11:18

Två bilder från konserten igår i N. Little Rock
Category: Jelena | 2013-01-11 | 17:54:49

Justin lägger upp gammal bild med Nick Jonas bara för att få Selenas uppmärksammanhet?

Det ser ut som om Justin försöker använda hans vänskap med Nick Jonas för att reta eller få Selenas uppmärksammanhet.

Justin Bieber och Selena Gomez  gjorde slut igen, den här gången var det inte för att Justin fått en ny vän som är Selenas ex Nick Jonas. Den här gången så bröt Selena det, för att hon hittade mysteriska sms från andra tjejer på hans telefon. Men Justins vänskap med Nick är tillbaka in i spelet ser det ut som.

Justin, 18, använde sitt  Instagram konto den 10 Jan. för att säga, “Det här var ping pong bollen efter att jag kastade den på Nick Jonas lol haha.”

Om du minns så hände Justin med Nick den 13 Dec, där dem engagerade en ping pong turnee tillsammans. Selena som  har dejtat Nick förut, var inte glad öve att dem hängde tillsammans.

 “Justin och Nick Jonas hängde tillsammans hela natten,” säger vår källa. ”Selena grät över det. När hon fick reda på att dem hängde med varandra så ringde hon Justin, men han svarade inte ens.”

Att han umgås med Nick visar bara att han vill vara en idiot om detta, och Selena är trött på att bli dissad,” berättade vår källa till oss.

Det verkar som en udda tidpunkten för Justin att posta en bild från hans natt med Nick, speciellt eftersom deras ping pong turnering hände nästan för en månad sedan. Försöker Justin få Selenas uppmärksammanhet genom att lossas att han är med hennes ex?Category: Jelena | 2013-01-11 | 17:38:29

Selena skriver låtar om Jelena Breakup

Selena Gomez and Justin Bieber Wallpaper

Det ser ut som om Selena tar lektioner från hennes BFF Taylor Swift. HollywoodLife.com har fått reda på att Selena skriver nya låtar som dras till hennes split med Justin.

Taylor Swift har länge hållit I kronan när det gäller att skriva revang sanger, men BFF Selena kanske ger henne ett lopp. Efter hennes tragiska split med Justin, så har Selena vänt sig till hennes musik för ett tag. Hon är redo att bränna några broar.

En källa nära till Selena, 20, berättar till HollywoodLife.com att pop prinsessan är redo att ta ner Justin med hennes music.” Justin var så dum mot Selena, så hon kan inte vänta tills hon får ut allt I hennes nya låtar,” säger källan. ” Allt hans flirtande och allt hans skitsnack ligger på bordet. Hennes fans kommer bli chockad av hur mycket skit hon har att säga när hon är i revang.” Det ser ut som om all tid Selena har haft med Taylor har gett resultat.

 

Det är inte bara Selena som skriver music, hon är även redan i studion för att spela in dem. Den 9 Jan twittrade en Amerikansk produktion/sångskrivare team av Tim James, Antonina Armato och Paul Palmer : ”@Selenagomez i båset för att DÖDA DET !!!!! #newmusic.”  Produktions teamet lade sedan till,  “alltid ett inslag av [elektronisk dansmusik]. "


Category: Jelena | 2013-01-11 | 17:26:00

Selena Dumpad Justin eftersom han är alltför behövande - enligt en ny Rapport

Avslutade Selena det hela med Justin eftersom han är för mycket likt ett barn, att han ständigt behöver uppmärksamhet och godkännande av andra?

En vän till Selena berättade till RadarOnline, “Justin är super behövande och kan vara en stor bebis runt Selena. Det är svårt för honom att skaffa verkliga vänner eftersom han gillar den tillfälliga uppmärksamhet av främlingar,men han förstod inte hur det sårade Selena.”

 “Selena kände inte att Justin var respektfull I deras förhållande. Hon såg honom ofta i situationer med andra tjejer som gjorde henne obekväm. Hon blev jätte svartsjuk,” sa vännen.

HollywoodLife.com tidigare har repoterat, så hade Selena en tuff tid att bråka med när det gällde Justins flirtiga sida. Han är väldigt flirtig av sig.

Category: News! | 2013-01-11 | 13:07:20

Justin och Harry Styles planerar att resa iväg tillsammans för att glömma ex-flickvännerna

Harry Styles Justin Bieber Boys' Holiday

Nära vännerna Harry Styles & Justin Bieber ska enligt källor ha planerat att åka iväg på semester för att komma över ex- flickvännerna Taylor Swift & Selena Gomez, rappoterar The Sun. Dem har tittat på att besöka Las Vegas eller Mexico under vårlovet.
  

"Killarna pratade om en bara pojkar resa när de var ute med tjejerna, men det var aldrig på korten. Nu är de singlar och fria. Dem kanske inte har ålder inne att dem får dricka lagligt men det stoppar dem nog inte. Dem kan ha råd att hyra en hel våning i en av de stora hotellen som Wynn
. Det talas om att göra det till en ordentlig pojkar semester, med resten av 1D och deras vänner."  skojade Harrys BFF Nick Grimshaw på hans radioshow.

 "Vart tar Taylor hennes pojkvänner på den tredje dejten? ..Ingen har någonsin varit på den eller listat ut det"

Selena berättade för en av Justins vänner att han har "dåligt inflytande", berättade källor till Us Weekly: 'Dem har haft ett annat stort bråk, Selena kommer inte förlåta honom. Selena är klar med honom. Han har varit väldigt nere efter uppbrottet."


Category: News! | 2013-01-11 | 12:57:52

Justin Bieber Lookalike Robin Verrecas 'Det var inte jag på bilderna som röker"

 
Justin Bieber Lookalike Robin Verrecas 'I Didn't Pose As Bieber In Pot Smoking Pix'
Justin Bieber Lookalike Robin Verrecas 'I Didn't Pose As Bieber In Pot Smoking Pix'


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-11 | 12:53:20

Meet&Greet bilder från igår 10 Jan i N.Little rock

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-11 | 12:47:50

En bild från konserten igår i N. Little rock

Believe Tour in Little Rock!
Category: Twitter | 2013-01-11 | 12:47:15

Justin med Dan och Scrappy innan konserten igår 10 Jan.

Justin with Dan and Scrappy before the concert!
Category: Instagram - Bilder | 2013-01-11 | 12:45:50

Instagram

@RyanGood24: Those original Kobe’s
"@RyanGood24: Those original Kobe’s "

@theworldshero: Swerv
"@theworldshero: Swerv "

@scrappy: My man @justinbieber checking out the crowd in little rock 
"@scrappy: My man @justinbieber checking out the crowd in little rock "@justinbieber: love me like you do   
"@justinbieber: love me like you do  "

@justinbieber: Stop talking And pay attention  
"@justinbieber: Stop talking And pay attention "
Category: Var är/Gör Justin? | 2013-01-11 | 00:09:21

Vad Är/Gör Justin?

För två timmar sedan så postade JUstin på twitter att han skulle börja med sin träning på gymmet och nu verkar det som att han sitter och tittar lite på datorn eller bara tar det lugnt.

Ikväll så har Justin konsert i N.Little Rock, AR- Verizon Arena.Category: News! | 2013-01-10 | 23:53:48

Charlie Sheen lägger ut pengar för den döde fotografens begravning

Charlie Sheen  täcker en stor del av kostnaderna för begravningen för paparazzi som dog när han försökte ta kort på Justin Bieber... en check på $12.000 check till fotografens familj...

0109-charlie-sheen-chris-guerra-tmz
29-åriga Chris Guerra dog efter att ha blivit påkörd av en bil i Los Angeles på nyårsafton efter att
ha tagit bilder på Justin Biebers bil. Vi har fått information attGuerra kommer att begravas för att vila i en privat tjänst uppsättning i morgon.

Det har kommit ut, att Charlie är tajt med en person som var vän med Guerra.. och fick reda på att familjen hade svårt att få ihop pengar för att täcka summan. Så Charlie var Charlie, sprang in i situtaionen och tog tag I hans
checkhäfte.
0109_charlie_sheen_check_wm2
Vi kontaktade Charlie Sheen om siuationen, och skådespelaren gav oss dessa svar:
" En tragisk händelse som denna då raderas linjen mellan fotografen och motivet. Det är
ett oförglömligt ögonblick som får oss alla att vara människor och arbeta som ett för att förhindra detta i framtiden."

Han fortsätter, " Som föräldrar är vi alla inte meningen att begrava våra barn. Mina djupaste beklagande till de berörda familjerna. "


Category: News! | 2013-01-10 | 23:39:00

Justin låter manusskrivarna för Saturday Night Live ha fria händer

Justin Bieber är en tuff ung man. Han har enligt uppgifter sagt till författarna/manusskrivarna på "Saturday Night Live" att det är öppen säsongen när han är värd för showen, och den musikaliska gästen, den 9 Feb.

Justin berättade till manusskrivarna att allt i hans liv ärett  rättvist spel för deras skämt och sketcher. Oh Justin, vill du verkligen öppna burken med maskar? Ja, det vill du.

Justin har gett showen tillstånd att göra spett av honom och en parodi av honom, med dem finner är lämpligt. Oavsett får flest skratt, visst? Inte ens att hans senaste marijuana rökning fiasko  har några gränser.

TMZ rapporterar att Justin och hans crew berättade till författarna att dem får driva det så långt dem vill. Wow, Justin verkar ta den här värd affär grejen seriöst, gör han inte? 

Som vi sa förut, artiser/kändisar kommer ofta till showen efter något pinsamt evengemang eller situation och gör narr/kul av dem själva för att få lättsinne till situationen och för att visa att de också är människor. Detta är ett strategiskt, beräknad och smart tänkt av Justins crew för att lugna ner alla bilder och det drama som har släppts.

Vi längtar tills vi dör för att få veta om Selena Gomez kommer vara med på något sätt i manuset. 


Category: Jelena | 2013-01-10 | 23:21:00

Selenas föräldrar är glada över att det över med Justin

 

Justin borde uppföra sig själv! Efter deras senaste uppbrott, Selenas föräldrar påstås ha varnat henne att Justin inte är bra, så är Selena nu ‘klar med honom?.’

Justin och Selena har gjort slut igen, och det se rut so matt Selenas mamma Mandy Cornett och styvfar Brian Teefey är glada för det, för att dem tycker att Justin är en ”dåligt inflytande”.Well,han blev just tagen för bilder där det ser ut som om han röker marijuana! Selena och Justin gjorde slut efter ett stort bråk I Mexico den 30 Dec. Selenas mamma var så bekymrad för hennes säkerhet att hon enligt uppgift hjälpte Selena att komma hem tidigt. På /av-paret har ännu inte återförenas.

Selenas förälrar är berörda för att Justin inte är en bra person för Selena att ha i hennes liv.” Hennes föräldrar tycker att han är ett dåligt inflytande på henne”, säger en källa till US Weekly.” Selena är klar med honom.”

Selenas mamma har varit där för henne genom vått och torrt, och Selena har tacat henne manga ganger I x antal tal för att ha hjälpt henne inom hennes karriär. Du vet vad dem säger,”mamma vet bäst!”

I en video av Selena och hennes tjej vänner där dem dansar till hennes BFF Taylor Swifts song “I knew you were in trouble”, vilket såg ut som en diss till Justin. I videon, så sjunger hon ensam om en dålig kille, och I slutet ligger hon på golvet med sina vänner och säger “du skulle kunna tro att vi skulle veta bättre!”

Category: News! | 2013-01-10 | 23:01:12

Justin blir stämd av sin föredetta livvakt

Justin Bieber Pop diva Justin Bieber and his bodyguard out shopping at American Apparel in Studio City, California on August 11, 2012

Justin stäms av hans tidigare livvakt Moshe Benabou för misshandel och $420.000 i obetalda löner, repoterarTMZ.

I Augusti 2012, repoterade HollywoodLife.com att Justin Bieber behandlade hans livvakt som ett hängställ, alla kläder han valde gav han till Moshe när han shoppade på American Apparel i Studio City California. Men nu, har Justin fått en stämningsansökan. Den förre detta livvakten som en gång var en medlem i den israeliska armén, han hävdar att Justin slog honom i bröstet flera gånger!

Justin blir  stämd av Moshe Benabou, som jobbade med Justin från Mars 2011 till Oktober 2012. who worked with him from March 2011 to October 2012. I stämningsansökan hävdar han att Justin slog honom i bröstet flera gånger för att han inte höll med och sedan läxade Justin upp honom muntligt.

Det är oklart hur mycket han stämmer för misshandeln, men han söker $ 420.000 i obetalda löner!

Källor nära Justins crew berättar till TMZ att Moshe bara är en“missnöjd anställd som söker pengar. " Och påståendet att Bieber slog honom? “löjligt/orimligt.”

Dem har tillagt att den förre detta livvakten är en "bra kille", men fick sparken eftersom det upptäcktes att han ljugit om sin CV.Källor säger att han hade haft ett nära samarbete med Justin Timberlake innan han blev anställd av Bieber.

Våra(Justins källor) källor säger att det upptäcktes att han aldrig arbetat för JT nån gång i sitt liv.

Du kanske minns, Moshe var killen som hamnade i en fysiskt bråk med en fotograf på LAX flygplatsen tillbaka i februari. Efter en kort kamp, föll både männen till marken ... och Moshe landade mot marken med ett ganska ordentligt tryck medans paprazzin hölls tillbaka av en annan person.

Den anställde person på American Apparel som fick Justin som kund, sa till oss att "Justin var väldigt snäll. "Cool och söt/gullig. Han var in och ut i affären snabbt… Han köpte sig själv några vanliga basic T-shirts, och han köpte även ett par tröjor till sin livvakt… han spenderade runt  $200.”

“Han har en bra personlighet, och han var rolig. Det var ett nöje att hjälpa honom och hans vakt, ” lade hon till.

 

Category: Instagram - Bilder | 2013-01-10 | 22:30:16

Instagram


"@justinbieber: This was the ping pong ball after me slamming it on Nick Jonas lol haha "


Category: Övrigt | 2013-01-10 | 15:05:01

Tre roliga rörliga-bilder på Justin
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-10 | 14:07:47

Nu kan du förhandas boka Believe Acoustic

Här kan du förhandsboka Justins nya album, Believe Acoustic!

 http://cdon.se/musik/bieber_justin/believe_acoustic-22485227


Category: | 2013-01-10 | 14:00:10

Justin plockar ut ett speciellt fan i publiken och sjunger till henne

Det här var för 3 år sedan ungefär, då i början av Justins karriär, när han hade lite små uppträdanden/konserter här och där. I videon här nedan så plockar han själv fram en tjej i publiken och tar upp henne på scenen. Herregud vad avundsjuk man är!!!!Category: Övrigt | 2013-01-10 | 13:47:39

Justin vann inte igår på people choice award

Justin vann tyvärr inte igår på People Choice Awards.. :( Det var Katy Perry, tror vi efter det vi har sett, Det står inte så jättemycket på internet om people choice awards.Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-10 | 08:54:50

Meet and Greet bilder från igår i Tulsa 9 jan


Category: Bilder | 2013-01-10 | 08:50:33

Justin på Meet&Grreet igår i Tulsa
Category: Twitter | 2013-01-10 | 08:47:11

Sluta försöka gissa alla rykten! Justin Bieber kommer att uttrycka sin känsla i Nya albumet

Justin uttrycker sin känsla om alla dem konstiga rykterna i hans nya album Believe Acoustic. Tre nya sånger kommer vara inkluderade; Yellow Raincoat, I Would och Nothing Like Us.

 
Category: Fans | 2013-01-10 | 00:09:44

En nytagen fanbild

Category: Nomineringar | 2013-01-09 | 23:39:06

RÖSTA PÅ JUSTIN SISTA NU INFÖR PEOPLE CHOCIE AWARDS 2013

 
Nu är det slutet, rösta på Justin så många gånger du kan. För ikväll så avslutas tävlingen och vinnaren sägs. Spännande för Justin tävlar mot Selena Gomez i denna tävling. Vi har tyvärr ingen information om Justin kommer närvara. Men vi tror att han inte kommer göra det för att han är ute på sin turnee nu och har konsert ikväll i Tulsa, OK.

Röda mattan börjar sändas kl:02:00 svensk tid och själva showen börjar 03:00.
Rösta på honom HÄR!
HÄR! kan du se det live.Category: Bilder | 2013-01-09 | 23:25:54

Justin hänger med några av hans dansare och vänner!
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-09 | 23:16:00

Justins 11:e låt på Believe Acoustic heter 'Nothing Like Us'

Justin kommer släppa sitt akustiska album den 29 Jan, och förra veckan så satte Justin in en ny låt lite snabbt sådär. Ett fan skrev en tweet som det stod att hon trodde att den nya låten skulle handla om ”breakupen” med Selena. Och den nya låten har vi nu fått ett namn på, den heter , ‘Nothing Like Us’.

Justin Bieber kanske försöker få Selena Gomez tillbaka genom styrkan av musiken efter att dem gjort slut. Justins crew  meddelade den 9 Jan, att Justin kommer lägga till en ny sang som heter  “Nothing Like Us”  till det akustiska albumet Believe.  Det är en låt om ”ung kärlek”, och den är skriven av Justin.Är detta hans storslagna romantiska gest för att vinna henne tillbaka?

Justins Nya låt

Justins crew säger att  “Nothing Like Us” är en låt som är skriven och producerade bara och enskilt av Justin, och det syftar till att den ska "ge fansen en oöverträffad och intim glimt av ung kärlek."

nu ser låtlistan för Believe Acoustic ut såhär:

1. Boyfriend (Acoustic Version)

2. As Long As You Love Me (Acoustic Version)

3. Beauty And A Beat (Acoustic Version)

4. She Don’t Like The Lights (Acoustic Version)

5. Take You (Acoustic Version)

6. Be Alright (Acoustic Version)

7. All Around The World (Acoustic Version)

8. Track 8 (Acoustic Version)

9. I Would – NEW

10. Yellow Raincoat – NEW

11. Nothing Like Us – NEWCategory: Nomineringar | 2013-01-09 | 23:05:07

Sötaste Kändis Husdjur? Rösta på Justins hamster PAC

celebrity-pets.jpeg
Vi vet att PAC Bieber inte längre är under Justins ansvar- Victoria McClure är en sån lycklig tjej!- Men Pac tillhör fortfarande Justins hjärta. Vilket är varför Pac är nominerad till som en av Teen.com’s  Sötaste Kändis Husdjur!

Andra nominerade; Selena Gomezs Baylor, Miley Cyruss Bean, Taylor Swifts Meredith, Joe Jonass Winston, Katy Perrys Kitty Purry, Zayn Maliks  Hatchi och många fler.

För att göra det säkert att PAC vinner, snälla rösta dagligen för att hålla honom i toppen. Vinnaren kommer utses på måndag den 14 Januari. Klicka här för att RÖSTA! :) 
Category: Övrigt | 2013-01-09 | 18:50:35

Tecken att killen på bilderna inte är Justin?

Va tror ni? Vi är inte säkra men som de ser ut på bilderna så ser de ju ut som allt e redigerat, och jag från första början har inte trott på att han skulle ha rökt på för han har Själv sagt att han inte vill hamna där. Tror faktiskt allt är fake som allt annat som gått runt ex när de ryktet gick runt att han skulle vara pappa.

Category: Övrigt | 2013-01-09 | 16:51:27

Where are you now- Justin Bieber

Älskar verkligen den här låten, kan lyssna hundra gånger om på den. Var också en av dem första låtarna jag hörde från Justin första gången.
Category: News! | 2013-01-09 | 16:43:37

Justin vill visa alla att det är inte Lil Twist fel

Kort efter att skandalen bröt ut, så twittrade Justin till sin kompis “ Kommer du ihåg när du var med i baby musikvideon @liltwist vi har varit vänner ETT LÅNGT tag nu.” Enligt Page Six,  så är inte Justins fråga/problem Lil Twist. Snarare att han är mer upprörd av den person som så kallade vän , som sålde bilderna för en ganska billig summa. ” Justin känner sig sviken av den personen som sålde bilder för $25,000 som han trodde var en vän,” säger en källa.

Page Six rapporterar också att de nu kända bilder na är inte första gången Justin har blivit utsatt för rykten av att han rökt marijuana. Enligt en källa, som var gäst på Carlyle Hotel in NYC’s Upper East Side klagade på  “en stark lukt” som kom från rum från den nionde våningen, som var bokat för Justin och hans crew när Justin var I New York för Victoria’s Secret Fashion Show i November 2012.

En källa nära till Justin , hävdar dock att lukten visade sig komma från en annan kändis rum. "Det var en komplett mix-up. Justin  var inte ens på våningen när lukten var där, det kom faktiskt från någon annan kändis rum. Det har varit ett rullande skämt hos hans team sen dess.”Category: Jelena | 2013-01-09 | 16:24:56

Enligt nya källor så var Justin "kaxig" mot Selena under deras bråk i Mexico

Justin och Selenas “breakup” later styggare än vad vi trodde- med en ny rapportavslöjar den grymma avskeden Justin gjorde mot Selena.

Med Justin Bieber och Selena Gomezs  relation så har det varit ett ständigt tillstånd av förändring, av- på hela tiden ända till deras resa till Mexico, det kom inte så mycket som en överaskning, att undertiden paret var i Mexico så bråkade dem igen som gjorde att dem gjorde slut igen. Vad som är överraskande, är att en ny källa berättar detaljerna om hur otäck och grym Justin var mot Selena under deras argument.

Enligt Cindy Adams, Så gick Selena till en fest i Puerto Vallarta, där hon och Justin var på semester, efter bråket. Väl där så berättade hon till dem partysugna människorna att  under hennes och Justins argumentation bråk så sa Justin otäcka saker till henne, som ” låt inte dörren slå igen dig, påvägen ut.”Category: Bilder | 2013-01-09 | 16:08:42

En bild på Justin från igår

A picture of Justin yesterday.


Category: Bilder | 2013-01-09 | 07:44:44

Justin har blivit sviken av en vän som sålde "marijuana" bilderna

Dem olagliga marijuana bilderna, som TMZ lade upp förra veckan var reppoterat tagna på ett hotellrum i Newport Beach, California där Justin håller i en "egen rullande cigarett med marijuana" undertiden han sitter ner med sina vänner, inklusive hans "BFF"(bestfriend) Lil Twist.

Justin har inte kommenterat detta, han ska ha sagt att han är upprörd för att någon har svikit honom som han trott på.

En källa sade till New York Post: “Justin känner sig förråd av någon som sålde dem hör bilderna för $25,000 som han trodde var en vän.”

Category: Övrigt | 2013-01-09 | 00:05:00

Vi söker en till bloggare

Hej allihopa!
Vi söker nämligen en till bloggare som kan hjälpa till här med uppdateringen. Nu när skolan börjar så är det ganska mycket för oss alla. Så det skulle vara perfekt om det finns någon där ute som vill hjälpa oss?

Du behöver vara 15 år, kunna blogga minst två inlägg om dagen, förstå engelska och kunna översätta så att det blir läsförståligt. Det är dem viktigaste, sen tar vi mer på mail om du är intresserad.

Om du är intresserad så är det bara att maila till : oolajsanoo@hotmail.com (Det är min personliga mail haha, haft den sen jag var liten. Men då svarar vi ;))

Category: Instagram - Bilder | 2013-01-08 | 23:55:16

Instagram

Category: Bilder | 2013-01-08 | 23:53:00

Nya bilder (?)

Jag vet inte om dem här bilderna är nya eller inte. Men jag känner inte igen dem. Så jag tror att dem är nya.
Han är iallafall väldigt snygg!!

Category: Nomineringar | 2013-01-08 | 23:52:23

Justin är nominerad till 6 World Music Awards

Va, säker på att du röstar och sprid ordet! ;) Det är bara att trycka på kategorierna som står här nedan.Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-08 | 23:45:44

Bilder från konserten i Denver igår 7 Jan


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-08 | 23:40:22

Lite bilder från Meet&Greet i Denver igår

Another picture of Justin at Meet and Greet in Denver.

Category: Jelena | 2013-01-08 | 23:25:22

Selena Gomez vänner hånar Bieber i en video?

Selenas Spring Breakers "samarbete stjärnor James Franco och Ashley Benson postade denna parody av Justins sang “Boyfriend”- titta på den hysterisk videon nedan.

Selena Gomez kanske är  upprörd efter “breakupen” med Justin, men hennes vänner är alltid med henne hela vägen. Hennes spring breakers sammarbete vänner James Franco, 34,och Ashley Benson, 23, postade en video av dem när dem mimar till Justins sång o”Boyfriend” — och detta verkar inte vara ett fall av efterföljd som den ärligaste formen av smicker! Jams lade upp videon på hans WhoSay konto och senare så raderade han den, men någon annan hann posta den på Youtube, av något snabbt tänkt fan.

I videon så är James klädd som Justin,  James is dressed as Justin, bär en peruk, kepsen på sne och en hoodie tröja. Ashley, som är naturligt blond, bär en brun peruk- för att se ut som Selena?

Selena Gomezs supportrars plan

Det här är inte första gången som Selenas kompisar verkligen har visat att dem står på hennes sida och stödjer henne ang. Justin drama!

Efter att Justin sags ute när han såg The Lion King på Broadway med Victorias Secret modellen Barbara Palvin, Selenas vänner och sammarbete stjärnorna skrev ut på twitter.

“Det är därför du inte rånar vaggan, eftersom bebisar smyger,”  twittrade Selenas sammarbete vän på Wizards of Waverly Place Jennifer Stone.

David Deluise, lade till, “Alla kvinnor ska bli behandlade med respekt! Lyssna nu pojke @selenagomez.”

Förlora det bästa som hänt dig, suger. Oops,” twittrade Selenas assistant Ashley Cook.

“Vilken dare!!!!!” sa Secret Life stjärnan Francia Raisa.Category: Övrigt | 2013-01-08 | 22:38:00

Justin kommer vara värd och uppträda på "SNL" 9 feb.

Efter att Justin Bieber antydde att han skulle hålla i och uppträda på "Saturday Night Live" på Twitter igår (7 jan). Har en källa bekräftat till Billboard att superstjärnan kommer både vara värd till programmet och även uppträda. Biebs kommer ta över "SNL" den 9 feb.


Category: Twitter | 2013-01-08 | 19:46:00

Justin tweetar!
Category: Twitter | 2013-01-08 | 19:35:00

Justin med ett fan

 
Category: Bilder | 2013-01-08 | 18:00:11

Bilder på Justin igår från meet&greet

Category: Bilder | 2013-01-08 | 17:55:53

Backstage bilder från Pencils of Promise photoshoot

Category: News! | 2013-01-08 | 11:57:00

Nu säger TMZ, att Justins folk säger att det är Lil Twist fel- ryktet om Justin röker marijuana

Justin Bieber tänder "en egen rullande cigarett med marijuana", men nu säger TMZ att Justins folk säger att det är hans kompis Lil Twist fel... Men om man kollar på videon så är det bara folk från TMZ som snackar om att det är Lil Twist fel. Så egentligen har inte Justins folk sagt nånting om det här förutom Scooter Braun på twitter. Vi tror som sagt INTE på det här.För det första så tror vi här som bloggar på JustinDrewBieberSwe, att det inte är sant, eftersom vi litar på Justin. Och Scooter Braun som skrev ut om detta, som vi kan se här nedan.

Vad känner ni som läser våran blogg? Vill ni att vi ska fortsätta/hålla er uppdaterad om vad folk säger om bilderna på när det ser ut som att Justin "röker marijuana" eller vill ni att vi ska sluta att lägga upp information om detta?

Category: News! | 2013-01-08 | 11:48:49

Rapparen The game- uttalar sig om vad han tycker om bilderna på Justin

 
The Game har några vänliga ord av råd från en "marijuana" rökare till en annan-- säger till Justi Bieber.. Det är tid för att han tänker smart om att röka marijuana.. och får ett medicinskt marijuana kort.

The Game  -- en kille som har en självutnämnd weed entusiasten-- var på sin vandring i L.A. idag när vi frågade honom om Justin bilderna, han svarade, " Låt oss hålla det äkta. Det är många människor som ligger högt uppe(kändisar) ... som röker weed ibland." 

The Game lade till, "Jag säger inte att det är okej ... men Justin gjorde ett misstag. Förlåt honom. Låt honom gå igenom den  växande smärtan i hans liv."

Och om Justin verkligen behöver röka ut-- The Game säger "att det kanske är värt att kolla att få ett recept... för hans glaukom ... eller sömnlöshet  ... eller vad han kan dra sig ur arslet i farten."Category: News! | 2013-01-08 | 11:34:51

Miley till Justins fans: Sluta skära er själv, det är inte roligt

KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!
 
 
 
 
 
 
 
 
Miley Cyrus försöker sätta stopp för en ny sjuk trend på internet-- en trend som innebär att Justins fans utsätter sina kroppar efter att ha sett bilderna på honom när han röker marijuana.

Taggen #cut4bieber har kommit till toppen på USAs trend på twitter.. Efter att folk har lagt upp bilder på deras blödande armar,  påstås resultatet av dem som "skär" sina armar är besvikna fans som vill pressa justin till att ge upp sin vana.Enligt rykten, så har någon startat en hemsida för att uppmuntra Justin fans att skära dem själva och lägga upp bilder på det... tills Justin ger upp sin marijuana för alltid. 

Men nyligen, så gick Miley  Cyrus in på den oroande trenden-- retweetade en tweet som det stod:

"#cut4bieber? Skära sig är INTE något att skämta om.NOT something to joke about. Det finns människor som faktiskt lider av självskada, Detta är respektlöst."Det är oklart om Justin är medveten om situationen.Category: News! | 2013-01-08 | 11:16:00

Justin kommer kanske vara värd och musikalsik gäst på Saturday Night Life

Biebs

Justin Bieber kom på ett smart sätt att avika snacket från den dåliga publiciteten från förra veckan, som bilder när det ser ut som om han röker marijuana och dramat om paparazzin som dog. Han åter igen läckte att han kanske kommer vara vara värd och uppträda ett kommande avsnitt av ‘Saturday Night Live.’ Han kommer göra en Bruno Mars en "göra båda sakerna". Vi vet att han är redo för utmaningen.

Han twittrade ett kryptiskt meddelande förra veckan om en kommande ‘SNL’ engagemang och nu, fortsätte han på det genom att dela Genom att dela och retas lite.

Ja, “kanske!” Kom igen Justin och producenten/skaparen Lorne Michaels, bekräfta det och låt oss längta tills Bieber kommer fungerar som både värd och den musikaliska gästen.

Det  ryktas nu att Justin ska komma den på 16 Feb. avsnittet av den långa-rullande komedin showen. Det ryktas också om att det kommer bli på alla hjärtans dag- tema avsnittet.

Det lämnar oss med två stora förväntningar.

Kommer hans-va dam kärlek Selena Gomez vara i stan för att göra en cameo i en av alla hjärtans dag-temats sketcher? Och kommer Justin skämta om att han rökt marijuana pga. bilderna? 

Kändisar förekommer ofta på "SNL" för att göra narr av sig själva efter ett pinsamt ögonblick. Det verkar som att Justin kan tona ner bilderna och dramat genom att göra ett skratt på sig själv.
Senast han var på showen så uppträde han som den musikaliska gästen under 2010. Tina Fey var värd. Nu sätter han på sig sin stora kill byxor för att vara värd.
 

Beliebers, vem är taggad för att se Justin ta över ett avsnitt av 'SNL'?
Category: Instagram - Bilder | 2013-01-08 | 10:58:37

Instagram


"@theworldshero: YRG !! "Category: Fans | 2013-01-08 | 10:57:43

Bilder: Justin med fans igår innan hans konsertJustin med ett fan backstage innan konserten

Asså lyckos den här bruden ovan, det ser ut som om han fick en lugn och egen tid med Justin. Det ser ju ganska lugnt ut runt omkring. Gud vad avundsjuk man är!!!


Justin igår-kväll på Meet&Greet
Category: Twitter | 2013-01-08 | 10:51:34

Twitter Bild: Justin med skägg

bearded-bieber

Justin Bieber och @ShaunNeff hänger på turnee bussen.

"Hänger på turnee bussen med min skäggiga vän @justinbieber", skrev Shaun.


Category: Fans | 2013-01-08 | 10:49:07

Missy Franklin träffar äntligen hennes idol, Justin Bieber!

messy-franklin-justinbieber

Fyrfaldiga  guldmedaljören Missy Franklin fick äntligen möta hennes idol– Justin  Bieber i Måndags natt i Denver, Colorado. Hon twittrade en före-träff bild innan konserten med Justin och han verkade vara ganska nöjd med den första träffen.

Missy Franklin twittrade:

Med Bieber. Han är verkligen en underbar och äkta person! En sådan ära attträffa honom!

Tillbaka till Augusti förra året, så grattade Justin  Missy Franklin efter att hon vunnit sin första guld medalj. Justin skickade henne också en gratis gåva.


Category: Instagram - Bilder | 2013-01-08 | 01:18:00

Jonmchu fortsätter inspelningen på Justins andra film

 

Jonmchu som gjorde Justins film, la precis upp en bild på instagram att jobbet börjar igen. Och förut lade vi upp bilder och information om att dem hade börjat spelat in Justins andra film på en konsert, nu verkar det som om dem är igång igen.

Category: Bilder | 2013-01-08 | 01:06:00

Justin utanför sitt hotell The Four Seasons idag
Category: Bilder | 2013-01-08 | 01:03:00

Två nya bilder från idag innan Justins konsert i Denver

Category: Bilder | 2013-01-08 | 01:01:00

Den nya låten Yellow Raincoat kommer antingen handla om Selena eller Jazzy

Vi skrev tidigare i ett inlägg att en av Justins nya låtar som kommer vara på Believe Acoustic, yellow raincoat kommer kanske att vara om Selena just för att hon hade haft en gul regnjacka på sig i England för inte så länge sen.

Men nu så har vi fått information att Justin köpte ju en gul regnjacka till jazzy när han var på intervju med Oprah. Så låten handlar antingen om Selena eller Justins lillasyster Jazzy.

Vad spännande att få höra hur dem nya låtarna kommer vara. Jag tror att dem kommer vara grymma!

Letting her hair down: Selena Gomez gets wet during a ride at Universal Studios during a family day outCategory: Believe Tour 2012/2013 | 2013-01-07 | 22:31:00

Datum för Justins konserter den här månaden - Januari

Idag har han tex konsert i Denver ;)
Category: Awards | 2013-01-07 | 21:57:39

2013 People's Choice Awards


2013 People’s Choice Awards kommer vara Onsdagen den 9 Jan. Kommer sändas från CBS. När det närmar sig så säger vi till vart det kommer att sändas på internet. Tyvärr så tror vi inte att Justin kommer vara närvarande, eftesom han är på turnee nu.
Se till att rösta på Justin allihoppa : http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp
Det är jättelätt, det är bara att trycka på den du vill rösta på.
Justin är nominerad i en kategori
*Favorite Music Fan Following (Han tävlar mot Selena Gomez)

Category: Instagram - Bilder | 2013-01-07 | 21:41:49

Instagram

"johnny: with the g’s @justinbieber and @djtayjames at the #believetour rehearsal "


"themoneyteam: @justinbieber and our #moneyteam shirt. Get yours at  TheMoneyTeam.com "Category: Jelena | 2013-01-07 | 21:36:08

Selena såg ledsen/förstörd ut på flygplatsen LAX i söndags 6 Jan

 

Selena sags på  LAX (flygplatsen i Los Angeles) den 6 Jan. Och hon såg inte glad och samlad ut. Hon sgå ledsen ut, förtörd och verkligen nere I hennes dal.

Är Selena Gomez hjärtförstörd från slutet med Justin Bieber? Det verkar defintivt att Selena är ledsen/förstörd efter förhållande slutet mellan henne och Justin. Selena sags på LAX på natten den 6 Jan I camouflage jacka,stövlar och leggings.. Men hon såg inte alls glad ut.

Selena såg totalt ledsen ut på flygplatsen LAX

Selena vinkade sig igeom flygplatsen av en vän, undertiden hon höll huvudet neråt. Hon brukar annars vara på topp med hennes fashion stil, men hon såg helt förstörd ut på flygplatsen. Det här kom direkt efter Nyårsafton då det blev slutet på förhållandet mellan henne och Justin.

Category: News! | 2013-01-07 | 14:14:27

Justins reporter: Bilderna som togs när Justin röker tillhör han

0106_JUSTIN_BIEBER_COMPOSITE3
 
Justin Biebers folk har smart försökt att begränsa Justins hijinks genom att försöka göra klart för alla som festade med honom ... de bilder som togs automatiskt tillhör Justin.

  Källor med insyn i situationen berättar till  TMZ ... Justins folk visar rutinmässigt på  vilka platser Justin festar på - en skylt som säger att någon och alla som tog bilde på festen inte hör till de människor som tog dem - de alla tillhör Justin.

  Det är ett bokstavligt och bildligt tecken på oro av Justins folk som visar en berömd tonåring med en förkärlek för risktagande.
  När det gäller vart bilderna är tagna förra veckan så är det Newport Beach hotell rum som visar Justin röka en egen rullande cigarett, våra källor säger att det var tecken att det inte var självklart ... eftersom de människor som tog bilder såg ingenting.

  Förutom skyltar, så berättade Justins folk att säkerhetsinställningar ska folk "klara"av  privata situationer som den i hotellrummet, men tydligen så gjorde inte säkerheten sitt jobb ... eller de har adjungerats av Justin.


Category: Bilder | 2013-01-07 | 14:03:51

Meet and Greet bilder från iföreigår i Salt Lake City, 5 Jan


Category: Var är/Gör Justin? | 2013-01-07 | 14:00:00

Justin på 711 igår!
Senaste gången Justin var på 711, i Maj 2012, så hände detta:
 
 Category: Instagram - Bilder | 2013-01-07 | 13:52:55

Instagram


"@Look at this bundle of joy.. I love her. "


"@justinbieber: Show off ur ink "Category: Bilder | 2013-01-07 | 02:23:36

Justin anländer på sitt hotell (Four Seasons) i Denver, Colorado

Tidigt imorse så anlände Justin till sitt hotell. För USA så blir det sent igårkväll att han kom fram till sitt hotell.

Category: Jelena | 2013-01-07 | 00:09:16

Selena vill träffa en annan kille för att göra Justin avundsjuk

 

 

Justin och Selena gjorde slut för ungefär en vecka sedan, efter att ha varit tillsammans och inte tillsammans sen Thanksgiving, under tiden vi har hört det här miljoner gånger, så kanske Selena går vidare till andra män den här gången.

En källa nära till Selena säger till HollywoodLife.com, “Justin ringer henne 100 gånger om dagen, men hon svarar inte. Selena sa att hon vill börja hålla på med en annan kile, för att göra Justin avundsjuk, och det skulle hon göra."Category: Twitter | 2013-01-06 | 23:57:00

Justin Retweetar en " Selena breakup" tweet

Justin Bieber Retweets 'Selena Breakup', Shirtless Singing With New Indian Tattoo
Översättning till Svenska: Justin går alltid över och bakom oss. 11 sånger på believe acoustic, jag är taggad. Jag har en känsla att en sång kommer att vara om "breakups".

Betyder det här att Justin bekräftar att det är slut mellan han och Selena? jaa.. vad tror ni?


Category: Instagram - Bilder | 2013-01-06 | 23:54:29

Justin lägger upp bilder på hans nya tatuering på Instagram

 
@justinbieber: Shutout to @chenterios
"@justinbieber: Shutout to @chenterios "


"@justinbieber: My grandfather always took me to the stratford culliton every friday night  this is for u Grampa … My  man @chenterios hooked it up"