Category: News! | 2013-01-13 | 18:58:02

Selena var inte och åt med någon speciell häromdagen- det var Julianne Hough- så ingen ny kille

Selena Gomez sågs på BOA Steakhouse i West Hollywood den 11 Jan, bara några dagar efter att hon och Justin gjort slut. Men enligt källor, så såg inte Selena upprörd, irriterad eller ledsen ut. Enligt fakta så hade hon på sig en klänning med en slits och sen gick hon med någon vi aldrig sett förut.

En källa inuti från resturang berättar till HollywoodLife..com att Selena åt med Julianne Hough!

Selena var här ungefär I en timme. Hon åt med Julianne Hough från Dancing With The Stars  och en hel del massa publicister. Dem åt fort. Selena verkade snäll, lugn och normal, och såg inte ledsen ut. Hon och Julianne såg ut att vara väldigt vänliga,” säger källan.

Innan middags-träffen, så var Selena och Julianne gäster på en fest för party for CAA på Chateau Marmont för att, fira Golden Globes helgen. Även i närvaro var Chelsea Handler, Hayden Panettiere och Carmen Electra.


Postat av: whatsup

på ask.fm så var det frågor om jelena på selena's ask konto och hon sa att dom är tillsammans, det är bara rykten att dom inte är det.

Svar: Jaha, ja man vet ju inte, man ska ju inte lita på allt som står på internet, så det kan ju vara sant att dem fortf. är tillsammans och det kan vara sant att dem inte är tillsammans.Det är liksom 50/50, eftersom ingen vet ju förutom dem själva.

men tack för infon, det ska vi titta in! ;)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-13 @ 19:18:28

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: