Category: Jelena | 2013-01-15 | 09:42:00

Tror ni Jelena är över?



 Selena flörtar med Josh Hutcherson, Justin drar ut alla de stora kanonera för at försöka lura sin ex-flickvän tillbaka! Är hans senast bar överkropp bild ett bra sätt att få Selenas uppmärksamhet?


Det ser ut som  att Justin Bieber
kommer att göra vad som krävs för att göra Selena Gomez svartsjuk efter att han fick reda på att Selenflirtade och dansade med Hunger Spels hunken Josh Hutcherson på Harvey Weinstein`s Golden Globes efterfest den 13 Januari. En ny bar överkropp bild av frid "pojkvännen" borde hjälpa  saken, eller hur?

Den 14 januari kom en ny bild av hjärtekrossaren på Internet, de fångade honom med bar överkropp, solglasögon och han fick en ny tatuering på höger sida av bröstet. Hur många gör du nu, Justin?

Det är klart att Justin, 18, försöker få uppmärksamhet av Selena, 20, men kan det vara för sent för honom? Efter Selena sågs flirta med Josh, 20, i Beverly Hills på Golden Globes, verkar det som den tidigare Disney-stjärnan är redo att gå vidare från det drama som var insvept i hennes förhållande med Justin under de senaste månaderna.


Selena Gomez flirt med Josh Hutcherson

Som tidigare rapporterats visade ett ögonvittne källa till HollywoodLife.com, "Hon dansade och flirta med Josh. (Vanessa Hudgens , Josh ex) var där för att bevittna det. Selena dansade och hade massor av skoj och flirtade med Josh. "

Vanessa, som har en sexig ny pojkvän, Austin Butler , har varit en skuldra för Selena att luta sig under sin break-up efter två år blev de nära kompisar under inspelningen Spring Breakers .

"Vanessa behövde gå på toaletten och frågade mig var toaletten var, och jag sa till dem båda [Vanessa & Selena] och de gick," sa vår insider. "Josh följde efter dem, och Selena och Josh lämnade Beverly Hilton tillsammans. Justin är inte på henne på något sätt alls. "

Tror du att det är för sent för Justin att fånga Selenas uppmärksamhet?

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: