Category: News! | 2012-06-30 | 22:52:03

Justin har inga planer för ett samarbete med The Wanted


Även om det pratades kring en möjlig duett mellan Justin Bieber och pojkbandet The Wanted, så avslöjar Justin Bieber att han inte har några planer att spela in nytt för stunden. I en intervju med We Love Pop magazine, säger 18-åringen, "Alltså de har spelat in massor med bra låtar som Scooter spelat för mig och jag kan inte vänta tills jag får höra deras nya album. Det borde bli intressant. Men vi har precis avslutat inspelningen av mitt egna album, så jag tror att jag har haft nog med inspelningstid för de nästa 6 åren."

Justin som släppte hans nya album "Believe" den 19 juni är fortfarande #1 på the Billboard Album Charts. 'One less lonely girl' sångaren har istället gjort planer om att göra en duett med rivalerna One Direction. Vi kommer kanske se ett samarbete mellan Justin Bieber och One Direction på deras nya album.

Tidigare i en intervju, avslöjade Justin möjligheten, "One Direction killarna är jättebra. Vi har väldigt kul när vi är tillsammans. De kom tidigare till mitt hus och vi chillade bara vid poolen, lyssnade på musik. Vi pratade om att ha ett samarbete genom en sång på deras nya album. Det kommer bli jättebra!"

Nåväl, vilket samarbete som helst med Justin Bieber skulle verkligen vara coolt för hans fans. Kanske en duett med hans flickvän Selena Gomez som troligen skulle vara grädden på moset.
-Justindrewbieber

Category: Övrigt | 2012-06-30 | 22:49:18

Justin vs. Harry: Vem har snyggast hår? RÖSTA!


Klicka HÄR eller på bilden för att komma till popcrush's omröstning!
Vem har snyggast hår? Harry Styles eller Justin Bieber? 
Category: News! | 2012-06-30 | 22:46:03

"Believe", #1 World Charts


"Believe" debuterar som 1# på the World charts med 589,000 kopior sålda!
Category: News! | 2012-06-30 | 22:44:38

Justin väntar fortfarande på ett riktigt "heartbreak"


Förhållanden är som trådar, de kan lätt gå sönder. Men till skillnad från andra har Justin Bieber ännu inte upplevt ett riktigt heartbreak (krossat hjärta). Den 18-åriga sångaren som just nu är i ett förhållande med Disney stjärnan Selena Gomez väntar fortfarade på den där känslan av ett avslutat förhållande. Fans, var bara lugna, det finns ingen anledning för en upplösning!

Nyligen i en intervju, förklarar 'baby' sångaren. "Jag tror jag haft det till en liten mängd (heartbreak)... men inte egentligen. Jag är fortfarande ung... jag växer, ni vet? Det finns bara en gång... tiden får bestämma." När det gäller hans relation med Selena Gomez, verkar allt vara bra mellan dem. Bieber måste nyligen ha inskaffat miljoner med pojkvän poäng när han personligen mötte Selena Gomez på Toronto flygplats. Snart efter återföreningen åkte paret på en helikopter tur i Kanadas himmel.

När man talar om Selena och vad hans fans tyckte om honon, Bieber flödade. "Hur är det att vara kär? Det känns bra. Om du är riktigt kär så får man fjärilar. Fjärliar och lycka, det är så jag känner i alla fall. Men jag skulle aldrig rubba det i fansens ansikten. Jag älskar mina fans och jag skulle aldrig göra det mot dem. Det är mitt privatliv och jag vill hålla det åt sidan. Jag har inte många saker som jag kan hålla för mig själv men det är en sak. Jag är väldigt lycklig. Och mina fans är lyckliga för min skull."

Justin, vi hoppas att du stannar precis så här och ni två är ett galet bra par.

Andra nyheter, så har 'Boyfriend' sensationen setts på en strand i Los Angeles igår eftermiddag, det var en ny photoshoot. Tonårs stjärnan såg avslappnat trendig ut med en flannel väst, vit t-shirt och trasiga jeans.

-Justindrewbieber


Category: Bilder | 2012-06-30 | 22:36:05

Mer bilder från Disneyland


Category: News! | 2012-06-30 | 16:47:56

Justin Bieber: Abryter upprört en intervju


Åh nej! Justin blir extremt upprörd efter att radio DJ jämför honom med Justin Timberlake och skämtar om One direction och Justins mamma! Det blir riktigt intensivt och han lägger på luren - lyssna på intervjun!

Justin Bieber gjorde en mycket ansträngd intervju med Detroit's 106.7 show, "Mojo in the Moring" idag och det slutade med att han la på luren! Allt skedde efter att frågor som involverade One Direction och Harry Styles dök upp.

Intervjun med Justin startade vänskapligt och gulligt med DJn som gav Justin komplimanger för hans välgörenhet och hans nya Believe album, men det blev lite awkward när Moho försökte ge Justin beröm för låten "Believe" genom att säga, "Jag trodde att det var Justin Timberlake." Mojo tillägger, "Jag hoppas du tar det som en komplimang, jag menade det så."

Men Biebs var inte nöjd. "Det är galet för att våra röster är låter inte likadant. Jag menar, att säga att jag låter som någon annan är inte riktigt en komplimang."

De fortsatte konversationen, pratade om Mariah Yeater och Justin's låt "Maria" och när Mojo tar upp One Direction och Justin's nya vänskap med gruppen. Bieber kallar dem "Bra killar" och säger, "De var i stan för ett tag sen och kom över osv." Han verkade dock inte så intresserad av att prata om saken.

Det är nu som intervjun började gå neråt. "Oroar du dig för att Harry är runt din mamma, eftersom att han verkar gilla äldre kvinnor?" Skämtar Mojo. "Jag tror att du ska oroa sig för mig runt din mamma, bro." Fräser Bieber.

"Justin min mamma är död så tyvärr skulle det inte funka." Avslöjar DJn, vars mamma faktiskt är avliden.

Vid denna punk lägger Justin på och hans folk från skivbolaget tar telefonen och säger, "Hej, så han blev lite upprörd med frågorna och kommer troligen inte tillbaka."

DJn förklarar för hans fans att anledningen till att han frågade Justin om Harry Styles och hans mamma från första början var för att i en relativt ny intervju sa Selena att Justin skojade om Harrys smak för äldre kvinnor! Så det var faktiskt ett skämt Justin hade gjort från första början!
-justindrewbieber


Category: Intervjuer | 2012-06-30 | 16:43:01

Justin @ Radio Disney


Justin sjunger usher's sexiga låt, "Climax"
Wow! Justin Bieber gjorde en cover av Usher's sexigaste song någonsin i en radio intervju med KIIS 102.7 - checka in videon nedan!

Justin Bieber visar sin kända falsett i den här nya videon av honom där han sjunger sin mentors låt, "Climax."

Justin sjöng Usher's mogna låt medan han pratade med JoJo på radion. Tror du att han sjöng denna sexiga sång till sin flickvän Selena Gomez?
-justindrewbieber

Category: Bilder | 2012-06-30 | 16:17:03

Willow Smith med en JB skylt docka!


Category: Covers | 2012-06-30 | 16:09:39

Nya Viddy videos:


Alfredo: "Jazzy and I"

Justin: "Jimmy"

Det gick verkligen inte att lägga in videosarna så klicka på bilderna för att se dem.
Category: Jelena | 2012-06-30 | 15:23:07

Idag: Jelena i Disneyland

@Donovan_Shelby "I just met Justin Bieber at Disneyland and I can;t breathe and he said hi to me  twice and Selena smiled at me and OMG WHAT IS LIFE"
 
StarFeineOnline - "Selena Gomez och Justin Bieber njuter av en dag på Disneyland. Bara besökt CarsLand för att åka Racers Radiator Spring!"
 
- JustinBieberZone
Category: News! | 2012-06-30 | 12:26:32

Selena: Justin & One Direction grabbarna är bra vänner!


I en slitterny intervju, avslöjar Selena att Justin är ett stort fan av det brittiska pojkbandet! Fortsätt att läsa för att se vad hon sa.

Selena Gomez måste dela Justin Bieber med One Direction pojkarna! 19-åringen berättar allt om Justin och One Direction's bromace för UK’s The Mirror.

"Justin har blivit riktigt bra vän med killarna!" Det är jättekul att höra! Justin berättade nyligen för BBC Radio 2 att killarna har varit hos honom för ett pool party! Vad kul!

-justindrewbieber

Category: Bilder | 2012-06-30 | 12:21:51

Ny bild


Category: Bilder | 2012-06-30 | 12:19:49

Justin lämnar en sushi resturang @ Toluca Lake, CA

Category: Artiklar/Tidningar | 2012-06-30 | 11:29:55

Justin om One Direction

Category: Fanvideos | 2012-06-29 | 22:10:28

En norsk belieber,s videoblogg från när Justin var i Norge

Category: Covers | 2012-06-29 | 21:08:55

Gina gör en cover på Baby

Alla känner vi väll Ana Gina? ;) Känd från att ha varit programledare i Melodifestivalen 2012. Hon gjorde en cover på Justin,s låt Baby i Oktober 2011 som hon sedan la upp på youtube för hennes blogg. :) Men jag hittade faktiskt denna videon i Onsdags men kände för att dela den idag. ;) Hoppas ni gillar den lika mycket som jag, även fast hon failar lite vid 1:35 och 1:44 <3
Category: Frågestund | 2012-06-29 | 18:19:29

Julia svarar på frågestunden!

Nu hade jag tänkt att svara på frågorna från frågestunden (100 år sedare liksom) men som sagt så har jag bara tillgång till en seg stationär dator under sommaren. Jag vet att Hanna redan har svarat så för att det inte ska bli samma svar på era frågor (ex. om Hanna har svarat på hur lång Justin är så är det ju inte nödvändigt att ta upp det en gång till liksom?) Men nu kör vi! :)
 
Hanna: Vars finns de mycket jb kläder på internet?
Vars finns de många affischer på internet?
VÄRLDENS GRYMASTE BLOGG NI HAR,LOVE IT!
Jag är jätte ledsen för att jag kommer säkert inte hinna köpa biljetter till justin's konsert när han kommer till Sverige,om han sålde slut på en halv timme i usa så...:'(
Tack, kul att du gillar bloggen! :) Det finns mycket JB saker på tradera.se det finns allt från kläder, smycken, accessoarer och affisher. :) OBS! Jag tror att tradera är lite som blocket, dvs att det som finns på tradera är privatpersoner som säljer saker som de inte vill ha, så sakerna är alltså begagnade. Jag tror det är så i alla fall men jag är inte helt säker.
 
Ida: Hur gamla är ni?
Har ni några personliga bloggar?
Älskar verkligen denna bloggen! lägg aldrig ned den! :)
Jag fyller 15 på Söndag! :)
Jag vet inte om man kan kalla det för en "persolig" blogg, men jag har en annan blogg som är min egna som är en "Justin Bieber fan-blogg" men jag har slutat blogga på den men den finns kvar om jag skulle vilja fortsätta någon gång.
 
Arlinda: Hur mycket väger Justin?<3
Kan ni starta en novell?<3
Tror ni Jelena kommer att vara länge till?<3
Hur gamla är ni som äger bloggen?<3
Eftersom Hanna redan har svarat på hur mycket Justin väger så hoppar jag över den frågan.
Haha, asså jag är verkligen dålig på att skriva noveller. xD Så från min sida så blir det nog ingen, men om Hanna vill börja på en novell så får hon självklart det. :)
Jag fyller 15 på Söndag! :)
 
Anonym: kan ni visa bilder på er? har ni personliga bloggar?
Jag har ingen persolig blogg men jag har en egen Justin Bieber fan-blogg som jag inte bloggar på längre men jag har kvar den ifall jag skulle vilja börja igen.
Här har ni en bild på mig och Justin! ;)
 
fff: När kommer Justin till sverige?
Och kommer selena och justin göra något tillsammans texen låt eller någon film? :)
Han har sagt det själv att han hoppas på att kunna besöka oss på hans världsturné så vi får hoppas att det blir så också.
Jag tror inte de håller på med låtar/filmer tillsammans just nu eftersom både Justin och Selena är upptagna med deras jobb. Justin har ju sin Believe tour och Selena är ju med i filmen Spring Breakers.
 
lina: blev Carly ray jepsen signad av jb eller vem?
assgrymblogg!!! :D
Japp, hon blev signad av Justin! :)
 
Clara: Hej, kan jag vara gästbloggare här?
Tacksam för svar! :D
Ja det skulle vara perfekt med en gästbloggare just nu eftersom jag inte har så mycket tid nu under sommaren med bloggen så det är mest Hanna som bloggar här nu. :) Jag hör av mig om det senare.
 
Vet ni vart man kan köpa justins nya parfym i sverige när den kommer ut? :)
Antagligen på samma ställe som man köper Someday, dvs, Kicks och Åhléns. :)
 
 Vet ni vilket datum de biljetterna till sverige släpps och tid? :)
Underbar blogg följer er på bloglovin!:)
Jag har ingen aning om vilket datum/tid biljetterna släpps, det är inte ens bekräftat att han kommer hit. :(
Category: Photoshoots | 2012-06-29 | 11:52:39

Ny photoshootCategory: Intervjuer | 2012-06-29 | 11:45:11

Justins intervju med Bethenny


Category: News! | 2012-06-28 | 22:20:27

Jelena håller sina mammor borta från Harry


Selena Gomez säger att hon och Justin planerar att hålla deras "heta mammor" Patty och Mandy borta från Harry Styles eftersom att han föredrar att dejta äldre kvinnor.

Selena berättade för the Daily Mirrors tidning:

"Justin har blivit riktigt bra kompis med killarna i One Direction och vi vet att massor med unga vackra kvinnor i industrin har stora förälskelser på Harry."

"Han skulle antagligen kunna välja vem som helst bland Hollywoods hetaste tjejer men från vad Justin berättat för mig, är det inte tjejer han tittar på."

"Jag antar att jag inte kan beskylla honom när du ser hur heta kvinnor som Cameron Diaz, Eva Longoria och Sofia Vergara ser ut."

"Både jag och Justin har fortfarande snygga mammor och Justin sa typ, 'Harry må ha blivit en av mina bästa kompisar, men med hans förflutna, borde vi hålla honom så långt borta från våra mammor som möjligt.'"

Harry var bara 17 när han dejtade Caroline Flack, 32. Deras relation orsakade stora kontroverser då deras 15 mellanrum och slut runt januari 2012.

-justindrewbieber

Category: Bilder | 2012-06-28 | 10:58:42

Justin uppträder för fans från sin bil

Category: Bilder | 2012-06-28 | 10:50:16

Justin uppträder "Boyfriend" @ The tonight showCategory: Bilder | 2012-06-28 | 10:48:17

Justin backstage @ Jay Leno
Category: Bilder | 2012-06-28 | 10:46:01

Bild från igår: Jelena & Katy Perry


Category: Covers | 2012-06-28 | 10:40:27

Justin sjunger "I'll Be" @ Avon Theatre


Category: Intervjuer | 2012-06-28 | 00:52:36

Justins intervju med Fuse


Category: Instagram - Bilder | 2012-06-27 | 23:44:32

Ny instagram bild:


"Back at again with @justinbieber and the crew! Tune into Jay Leno Tonight"
Category: Twitter | 2012-06-27 | 23:42:18

#24millionbeliebers


(inte min bild)
Category: Jelena | 2012-06-27 | 23:38:29

Jelena & Katy @ Boosty Bellows, LA


Category: Bilder | 2012-06-27 | 23:35:27

Jelena på premiären av "Katy Perry: "Part of Me"

Justin Bieber och Selena Gomez anländer till premiären av "Katy Perry: Part Of Me" på Grauman kinesiska Theatre i Hollywood, Kalifornien 26 juni, 2012. Selena ställs i en Emilio Pucci befjädrade miniklänning och guld Jimmy Choo sandaler.
 
Justin kompletteras henne i matchande rosa - och smet in i Grauman kinesiska Theatre. Innan du tar sina platser vid screening av Katy dokumentär gjorde JELENA en ung fan dag genom att posera för ett foto med henne. Även vid premiären var stigande stjärna Carly Rae Jepsen, som poserade på röda mattan med Selena.
Category: Intervjuer | 2012-06-27 | 23:33:29

Sneak Peek: Justin Bieber @ Bethenny


Category: Intervjuer | 2012-06-27 | 23:30:07

Scooter Braun pratar om Justin:

Get More: Music News

 
Category: Bilder | 2012-06-27 | 23:26:50

Bilder @ Nightline

 
 
 
Category: Bilder | 2012-06-27 | 23:24:52

Justin spelar golf @ CalabasasJustin Bieber spela golf på Calabasas Country Club tidigare idag (juni 26). Justin verkade vara ganska fokuserad på sitt spel när han svingade sin klubba innan hopping i en vagn och kryssade ner fairway.
Category: | 2012-06-27 | 15:56:11

Ett litet meddelande från Julia

Ok, det är så att det har hänt rätt mycket på sista tiden. Bloggen (där vi skapar alla inlägg) har ett nytt system och jag har inte haft tid att lära mig hur det nya systemet fungerar än så därför har det varit dålig uppdatering från min sida. Sen blir det ju inte bättre av att den ända datan jag har tillgång till på hela sommarlovet är en stationär (stavning) dator! Förut (före sommarlovet) så hade jag en MacBook, men den var inte min, det är så att på den skolan som jag går i så får alla elever låna varsin MacBook och vi skulle lämna in den över lovet så jag vet inte om jag kan blogga alls under lovet. Ska prata lite med Hanna Om det och kolla om vi kan ta in en till som kan ta över i stället för mig under lovet eller något... :/
Category: News! | 2012-06-26 | 22:48:13

"As Long As You Love Me" bekräftat som andra singel!


Island Def Jam har bekräftat för Billboard att “As Long as You Love Me” kommer att vara den andra radio singeln från Justin Bieber's nya album, "Believe."

Först utsläppt som en förhandstitt inför "Believe", debuterade det förra veckan på Billboard Hot 100 som nr.21 med nedladdnings försäljning av 168.000, enligt Nielsen SoundScan.
"Love Me" kommer nu få sin officiella radio sändning när de börjat promota det till topp 40 och rhythmic radio stations under 9 juli.
-justindrewbieber

Category: Intervjuer | 2012-06-26 | 22:46:08

Justin pratar om låten Maria & ryktet!

video platform video management video solutions video player
 
Category: Bilder | 2012-06-26 | 22:44:36

Jelena efter en middag @ Malibu

Justin och Selena försöker undivka kamerorna i Malibu 25 Juni 2012 (igår). Jelena försöker gå obemärkt förbi. Håll hårt i varandras händer, åt de två turturduvor på Geoffrey talet i Malibu. 
Category: Covers | 2012-06-26 | 22:42:58

MandieSwaggie talar till sina haters


 
Category: News! | 2012-06-26 | 22:40:17

Justin kysste en död fisk


Justin berättar för We Love Pop Magazine.att han en gång har kysst en död fisk och han säger även att det var det vidrigaste han någonsin har gjort.
-justindrewbieber
Category: Bilder | 2012-06-26 | 22:38:25

Nya bilder


Category: Intervjuer | 2012-06-26 | 22:37:30

Justins intervju med Radio Disney


Category: Intervjuer | 2012-06-26 | 22:35:53

Justins intervju med Radio 92.3

 
 
 
Category: Covers | 2012-06-26 | 20:18:06

See all the entries @ justinbiebersgirlfriend.com


 
Category: Intervjuer | 2012-06-26 | 20:17:25

Alli Simpson's intervju med Justin Bieber @ Radio Disney


 
Category: Covers | 2012-06-26 | 09:42:20

Barack Obama sjunger Boyfriend


 
Category: Bilder | 2012-06-26 | 00:11:12

Justin @ Radio Disney

 
"We kinda love this! @justinbieber hangin’ with @allisimpson on a Segway"

@allisimpson: "havin' a good old chat, @justinbieber. Ahahha"@JoJoWright: "Me & @JustinBieber (I’m on the left). Fyi: Interview airs tomorrow 9pm pst on @1027KIISFM!" 
 
   

 
 


Category: News! | 2012-06-26 | 00:08:44

Justin Bieber's privata middag utan Selena Gomez


 Justin hade en super pricat middag i NYC för att fira releasen av hans nya album,
och vi har alla detaljerna från den intima tillställningen här! Få reda på vad som hände på insidan av den privata festen.

Justin Bieber firade releasen av hans nya album Believe, där stjärnan var tillsammans med en liten intim grupp av runt 75 människor, bestående av vänner, familj
och de bästa cheferna inom musik för en super hemlig middags bjudning på Lower East Side, resturagen Sons of Essex. En gäst berättar för oss att Justin hyrde hela resturangen för sin privata fest - och det var super kul!!

Efter en heldag med intervjuer och TV intervjuer, Justin 18, åkte Justin till den super trendiga NYC resturangen -
samtidigt som vi såg Selena i stan, kom han själv på kvällen. "Hon (Selena) var inte där, hon kunde inte komma." Berättar en gäst. Medan hon inte var på middagen, tycker vi att det är supergulligt att hans stödjande flickvän var i stan för Bieber release dag!

De som var på festen tittade på NBA finalen ocg sen dansade de hela natten, sipprade på alkoholfria cocktails designade för Justin! "Alla åt middag, umgicks och tittade på finalen. När matchen var över, spelade Justin's DJ lite låtar och alla var kvar för att njuta av festen."
 
Berättar en gäst för oss. "De serverade speciella alkoholfria cocktail bara för Justin! Det var "The Boyfriend" (gjord av söt lime-juice, club soda, färskpressad lime, grenadin och körsbärs garnering) och "The All Around The World" (sprite, apelsin juice, grenadin och lime garnering)" Berättar en gäst. 

Och till menyn, hade de fem spice pork belly sliders, hen & waffles, mac-n-cheese balls,
mushroom truffle pizza, and truffle grilled cheeses. Till huvudrätt hade de resturangen brömda hamburgare,
ananas glaserad revbenspjäll med friterade pickles och pommes.

Resturangen dekorerade deras ickeberömda svarta tavlor för dem speciella tillställningen, genom att gratta Justin. Tur nog så har Lower Esr side bloggen och Bowery Boogie lyckats smyga in dagen efter för att kunna fånga den enda bilden av den intima affären.

Medan det låter roligt, är vi ledsna att höra att Selena missade den intima tillställningen!
-justindrewbieber

Category: News! | 2012-06-26 | 00:05:41

Justins believe toppar the official UK albums chart


Justin Biebers Believe album har toppat The Official UK Albums Chart och tagit Cheryl Cole´s A Million Light plats för veckan 20 juni.

Justin tog till twitter för att visa sin uppskattning för sina fans:

... alla experter sa att VI inte kunde komma #1 i UK... jag har aldrig haft ett #1 Album där... med ni trodde (BELIEVED.)
-justindrewbieber
Category: Covers | 2012-06-25 | 20:06:29

We Know The DJ Presents : Around The World & Back Part 1


 
Category: | 2012-06-25 | 19:22:08

Girlfriend kit


åhh det här måste vi få till Sverige, right?
Category: Twitter | 2012-06-25 | 19:20:53

Justin twittrade bland annat om Sverige:


Category: Bilder | 2012-06-25 | 19:19:45

Justin med ett fan


Category: Intervjuer | 2012-06-25 | 19:16:32

Justins intervju med idolatorCategory: News! | 2012-06-24 | 23:25:16

Justin och One Direction's samarbete


Justin Bieber avslöjar att han ska spela in en låt tillsammans med One Direction killarna, Niall Horan, Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik och Liam Payne
på bandets efterlängtade andra ablum.

Justin berättar för BBC Radio 2:
"One Direction killarna är jättebra. Vi har kul tillsammans. Dom kom över till mitt hus och vi chillade bara vid poolen, lyssnade på musik.
Vi snackade om att ha ett samarbete under en sång på deras nya album. Det kommer bra jättebra!"

Justin avslöjar också att 1D är angelägna att arbeta med framöver andra stora namn i musikbranschen. Han säger:

"Jag frågade dem vilka de skulle vilja arbete med. De sa, typ, Rihanna, Katy Perry, Taylor Swift och Jennifer Lopez.
Ta inte det här fel nu, de är alla väldigt talangfulla artiser, men det ser ut att vara ett mönster och genom deras uttryck att dömma, tror jag inte att det handlade om musik..."

"De har verkligen öga för damerna men, bättre för killarna, har damerna ett öga för dem också."

"Från det jag hört så ska det inte vara alltför svårt att övertala Rihanna, Katy eller Taylor att jobba med dem... om ni förstår vad jag menar."
-justindrewbieber
Category: News! | 2012-06-24 | 23:19:39

Justin Bieber: Hårt arbete lönar sig, "Believe" nummer ett i världen


Justin visar världen att hårt arbete lönar sig när hans nya album "Believe" är nummer ett runt om i hela världen, USA inkluderat 
med beräknade omsättning avsedd för minst 400.000 album!
Justin Bieber's splitter nya album Believe är redo att debutera som nummer ett i hela världen!

Enligt Billboard, källor tipsar på att Believe kommer att sälja i rangen 410,00 till 440,000 vid slutet av uppföljnings veckan på söndag, 24 Juni!

Justin, som motbevisar de som säger emot, har också skickat ut en serie av tweet, “so Ireland..Australia..Sweden…Taiwan…and others are starting
to have #BELIEVE come back at #1!! thank u!! More to come!! but all the experts said WE wouldnt come in at #1 in the UK…I have never had a #1 album
there…but u all BELIEVED.”

Justin, 18, forsätter. “never say never right? this is just the start! thank you for giving this album so much love! #BELIEVE - I LOVE YOU!”

Vi tycker att Justin's förtjänar den uppmärksamhet den får!
-justindrewbieber

Category: News! | 2012-06-24 | 23:16:28

Vad hatarna hatar? Jag tror dem hatar iden av mig


Bruce Dale, en 67 årig pensionerad arbetare från en liten stad i Kanada, berättar om sitt barnbarn.
 
"Han var en bra unge - men han var en pojke! Han tänje alltid på gränserna. Det spelade ingen roll om vad - om han började med ishockey, pressade han alltid sig själv
till gränsen, till punkten där man var besatt. Fotboll var likadant. Han och jag reste över hela Ontario för att spela Hockey och fotboll. Det var kul - en del av min 
erfarenhet också!"

"Och sen flyttade han till Atlanta, han hade inget att göra det första året. Tillslut sa hans mamma 'Vi måste få honom att göra någonting...' Så hon sa till hans manager
att hitta ett Hockey team till honom. Och det gjorde dem. Han spelade med den - och som vanligt, gillar han att vara bra, ha ha ha. Allt som han gör vill han vara bäst på.
Och han pressar sig till gränsen till han är där."

Fråga honom vart ifrån denna lilla nybörjare etik kan ha kommit ifrån, och Dale rycker på axlarna. "Sen han var liten har alltid pressat sig själv." Upprepar han. 
"Han är inte en kille som behövde bli pressad av någon annan. Han är så hyper att han kan driva sig själv."
 
Justin Bieber's pappa, Jeremy, däremot tänker för en sekund när jag frågar om vilken ålder han först började lägga märke till hans egna sons talanger som kanske var lite ovanliga.
"Runt 3." Bestämmer han. "Det var så han började spela trummor, recitera böcker och Bibeln. Så han var speciell från början - han kunde läsa väldigt tidigt.
Och recitera saker (räkna upp) - hans minne är otroligt."

"Jag har älskat musik så länge jag kan minnas." Säger Justin Bieber till mig. "Att vara i kyrkan vid ung ålder jag brukade gåå till trummorna och titta på trummisen.
Min mamma kunde se att jag verkligen gillade det, så hon nästan främjade det... bara hjälpte mig..." Säger han.

Han må vara dem mest igenkännbara, mest kända tonåringen i hela världen, och en smart en att skapa. (Musik, image, hår och ögonbryn).
Men han är fortfarande en tonåring. Det händer att Bieber får tunghäfta, repetivt. Även med 8 miljoner album sålda och sammanlagt 2,7 biljoner Youtube visningar
kan inte hjälpa dig med det. Även ett omslag på Forbes business magazine - han tjänade 108 miljoner dollar de senaste två åren sammalagt, 
enligt vad dem publicerade - kommer inte få dig mogen snabbare än tänkt.

Hans mamma, Pattie Mallette, en singel mamma sen hon och Jeremy separerade när Bieber bara var ett spädbarn. "...Skulle köpa trummpinnar så jag kunde trumma på golvet."
Fortsätter han. "För att trumpinnar kostade bara, 10 eller 20 dollar, så hon hade råd med det. Dock hade hon inte råd med ett trumset."

Efter hans hem gjorda videor - den soul fulla ungdomen från Kanada, gör covers av R&B och pop hits - blev Youtubes senastion under 2008.
Mallette fick floder av erbjudanden från nöjesvärlden. tydligen med Guds hjälp, bestämde hon sig för att hon gillade Scott "Scooter" Braun.
Och så, på den unga amerikanska entrepenörens begäran, förflyttade hon sin 14-åriga son från Atlanta.
 
"Min mamma gjorde vad hon kunde för att motivera mig." Kommer Bieber ihåg från sina tidigare år. "Hon tog med sig vänner som spelade trummor för att visa mig saker.
Hon var alltid väldigt stödjande för det jag älskade att göra."

Skulle han säga att han hade en lycklig barndom? "Ja, absolut. Jag fick en erfarenhet av att ha mycket pengar men också av att vara fattig. Jag skulle anse att
jag var fattig förut. Jag fick nästan aldrig nya kläder, och när jag väl fick det, så var det som, mina morföräldar som hjälpte till så mycket de kunde.
Jag känner att det verkligen hjälper mig idag. Speciellt med mina pengar - Jag ser verkligen betydelsen i pengarna. När jag gick till resturanger med min mamma
var jag tvungen att läsa igenom menyn försiktigt - Jag kunde inte beställa drycker som var alldeles för dyra, jag tog bara vatten. Jag och min mamma fick dela
på ett mål eftersom att vi inte hade råd med två."
 
Klicka HÄR för att läsa hela atikeln.
-justindrewbieber
Category: News! | 2012-06-24 | 18:48:17

Justin var med på digilistan @ P3

Fick ett tips från en läsare att vi skulle skriva om att Justin var med på digilistan.
Låten All Around The World kom på 25:e plats och och As Long As You Love Me kom på första plats!


Category: Intervjuer | 2012-06-24 | 16:22:30

Justins intervju med Justin @ Saturday Night Live


 
Category: Intervjuer | 2012-06-24 | 16:20:25

Dansk intervju med Justin


 
Category: Bilder | 2012-06-24 | 15:32:47

Justin @ Radio 92.3

 
Posted by Clara
Category: Bilder | 2012-06-24 | 15:29:01

Nya bilder 
Bilder för iHeart Radio.

Justin med ett fan.
H
Bilder från Justins intervju med Power 105.1.
Category: Covers | 2012-06-24 | 15:24:35

Justins björn historia


Category: Photoshoots | 2012-06-24 | 15:23:34

En till bild från believe photoshooten:Category: Covers | 2012-06-24 | 11:52:33

Justin Bieber and Jimmy Fallon - YouTube Presents

 
 
Posted by Clara
Category: Covers | 2012-06-24 | 11:50:21

Justin Bieber All Around the World Part 1 and 2

 
 
Posted by Clara
Category: Covers | 2012-06-24 | 11:46:09

Hela konserten i Norge + intervju

 
 
Posted by Clara
Category: Covers | 2012-06-24 | 11:40:32

Justin träffar fans utanför David Lettermans Show

 
 
Posted by Clara
Category: News! | 2012-06-24 | 11:38:31

Justin om sin "Believe" tatuering

Justin visade sin nya bläck, ordet 'Believe' och berättade att han fixade den tutueringen nydligen. Den ska vara gjord på kändisarnas favorit tatueringsställe - NYC tatueraren Bang Bang's affär. Bang Bang tweetade även nydligen "@justinbieber thx for my tat bro"
 
Posted by Clara
 
Category: Twitter | 2012-06-24 | 11:32:40

Justin tweetar

 
Posted by Clara
Category: Covers | 2012-06-24 | 11:31:12

Justin tar bilder med fans utanför Z100 Radio Station

 
 
Posted by Clara
Category: Intervjuer | 2012-06-24 | 11:23:42

Intervju på The Late Show

 
 
 
 
Posted by Clara
 
Category: Bilder | 2012-06-24 | 11:04:07

Uppträder med Boyfriend på The Late Show

 
Posted by Clara
Category: Intervjuer | 2012-06-24 | 10:52:28

Intervju med Hot 97

Justin Bieber satte sig ner för en intervju med Angie Martinez från Hot 97 radiostationen och avsläjar hans favorit hem verksamhe- och det innehåller inte några kläder.  
 
"Jag springer runt naken i huset," erkände han stolt. Nu när han har sitt eget hus i Calabasas, har Justin friheten att göra vad han vill - utan kländer på!
 
Justin fortsatte "Det är vad be behöver göra när du - jag menar när du får din egen plats. Du känner dig bekväm att springa runt, få lite flingor - ändast naken. 
 
-Hollywoodlife
 
Posted by Clara
Category: Covers | 2012-06-23 | 23:02:40

Justin sjunger olika låtar @ Fuse


Category: Frågestund | 2012-06-23 | 22:42:59

Svar på frågestunden!

Karina: Vad är Biebergasm för nått? Det brukar stå nästan överallt på FB och TT?
Svar: Det är "Bieber" orgasm.. haha, tänker inte förklara vad det betyder här så om ni jätte gärna vill veta kan ni söka på google eller nått.

Clara: Hej, kan jag vara gästbloggare här? Tacksam för svar! :D
Svar: Hej på dig, ja du kommer troligen få gästblogga här, och förlåt för att jag inte svarade på kommentaren, har verkligen inte haft tid, men ska göra det nu!

Lina: blev Carly ray jepsen signad av jb eller vem? assgrymblogg!!! :D 
Svar: Ja hon blev signerad av Justin och tack så jätte mycket! 

Hanna: Är Justin oskuld? Hur lång är han? hur mycket väger han? Vet ni när believe tour biljetterna kommer ut? Har han blekt sina tänder? Vars shoppar han mest? tacksam för svar :)
Svar: Justin är säkert inte oskuld men who knows? han kanske är det.
Enligt 118-800 väger Justin något mellan 54-59 kg och är 1,70 cm lång.
Vi har faktiskt ingen aning när believe biljetterna eller datumen kommer ut i Europa. De kommer förhoppningvis ut snart! 
Justin har troligtvist blekt tänderna någon gång eller så har han bara naturligt vita.
Vart Justin shoppar mest vet vi faktiskt inte.. Om du tänker på kläder? så tror jag att han får egna designade kläder. (fast bara vissa)

Jay: Hej!! Vet ni om Justin är oskuld? Och vet ni om Selena Gomez också är det eller har dom tappat den och med vem i så fall? :) p.s jag verkligen älskar er blogg :} x
Svar: Hejsan, kolla på svaret på frågan innan så får du veta vad vi svarade.
När Selena var yngre hade hon en ring som betydde typ att hon skulle spara sig tills hon gift sig.
Men i nu läget bör hon inte den ringen så troligtvist har hon förlorat oskulden. Hon kan ha förlorat den med Justin men det är inget vi vet säkert.
P.S. Vad glad man blir av att höra att folk uppskattar bloggen!

Bella: När kommer Justin till Sverige? Ps ÄÄÄÄÄlskaaaar er blogg
Svar: Förhoppningsvis i början på nästa år! 
Tack, det värmer verkligen och vi älskar alla våra underbara läsare!

ellinor: Vet ni vart man kan köpa justins nya parfym i sverige när den kommer ut? :)
Svar: Om Girlfriend kommer till Sverige kommer man säkert kunna köpa den på antagligen Kicks eller Åhléns.

elllinor: Vet ni vilket datum de biljetterna till sverige släpps och tid? :) Underbar blogg följer er på bloglovin!:)
Svar: Vi har som sagt ingen aning om när biljetterna släpps, det finns ingen information om det ännu. Men biljetterna släpps nog på kvällen någon gång. 
åhh vad roligt att du följer oss på bloglovin'.

Nelu: Hej! :) Jag älskar ert blogg. :) Fråga: När kommer Justin och Selena till Sverige?? :)
Svar: Hejhej, tack så himla mycket! ;)
Det finns tyvärr inget exakt datum när Justin eller Selena kommer hit men vi får hoppas att det kommer någon gång. Justin kommer troligen för han vet att han har fans här!

fff: När kommer Justin till sverige? Och kommer selena och justin göra något tillsammans texen låt eller någon film? :)
Svar: Läs tidigare frågor och svar så får du svar på första frågan!
De har inget inplanerat just nu men innom en snar framtid kanske de gör en låt tillsammans? eller en film.
Men båda har sagt att de skulle vilja göra ett samarbete eller de skulle inte haft något emot det.

jb: hej! Vet du om Justin har facebook eller är den privat? p.s grym blogg :)
 Svar: Aye, Justin har facebook men den är tyvärr privat.
Tack! 

Evelina: Hur lång är Justin? När släpps Believe tour tickets för Europa? Var kan man köpa JB saker på nätet?
Svar: Har redan svarat på den frågan så kolla längre upp så hittar du svaret på den.
De släpps antagligen i slutet på detta året. Man kan köpa Bieber saker lite överallt på internet. T.ex. Cdon, Tradera, Ebay..

Anonym: Kan ni visa bilder på er? Har ni personliga bloggar?
Svar: Klart, men just nu är det bara jag Hanna som bloggar eftersom Julias dator är lite seg..osv..
Så har ingen aning om jag får lägga ut bilder på henne så hon får lägga ut senare om hon vill.
     
Jag har en personlig blogg: http://hannalizettedaily.blogg.se

Arlinda: Hur mycket väger Justin?<3 Kan ni starta en novell?<3 Tror ni Jelena kommer att vara länge till?<3 Hur gamla är ni som äger bloggen?<3
Svar: Checka de andra frågorna så hittar du svaret på första frågan.
Alltså jag Hanna har en novell blogg: http://bieberdreamz.blogg.se fast just nu skriver jag inte novellen utan en kompis till mig. Men läs gärna den & kommentera vad ni tyckte!
Ja, jag tror Jelena kommer hålla ihop ett bra tag!
Jag är 14 men fyller 15 detta året, tror Julia är lika gammal men är inte säker!

Anonym!: När släpps Believe touren för europa?Hur lång är Justin?Vet ni något om att Justin kommer till danmark? ♥
Svar: De två första frågorna verkar vara väldigt populära.. haha! Du hittar svaren på dem i de andra frågorna.
Har faktiskt ingen aning om Justin kommer till Danmark.. han ha inte sagt något om det, vi får se!

Ida: Hur gamla är ni?Har ni några personliga bloggar?Älskar verkligen denna bloggen! lägg aldrig ned den! :)
Svar: Har redan svarat på de två första frågorna.. Aww vad roligt att höra!
Det får vi väl hoppas att vi inte gör!

elin: vet ni hur lång Justin är? :) & hur lång Selena är? :) 
Svar: Ungefär 1.70 cm lång och Selena är ungefär 1.65 cm lång.

Hanna: Vars finns de mycket jb kläder på internet? Vars finns de många affischer på internet?VÄRLDENS GRYMASTE BLOGG NI HAR,LOVE IT! Jag är jätte ledsen för att jag kommer säkert inte hinna köpa biljetter till justin's konsert när han kommer till Sverige, om han sålde slut på en halv timme i usa så...:'(
Svar: Det finns väldigt mycket Justin Bieber grejer på Ebay.se.
Tack så jätte mycket! :D
Men jo då.. NEVER SAY NEVER right?

lalalal: Hej först vill jag säga grym blogg! :)Och min fråga är: Är Demi Lovato och Justin Bieber vänner? Jag såg en gång att han var på hennes konser med selena gomez :)
Svar: hejhej, först skulle jag vilja säga tack!
Ja, Demi och Justin är vänner.

Hanna: Vad är de för skillnad mellan Believe (Deluxe Edition) och den andra vanliga Believe? Älskar bloggen.
Svar: Skillnaden är att den "vanliga" believe har 13 låtar medan Deluxe versionen innehåller 16 låtar plus en dvd och affish.

Emma: 
Vem är Jaxon och Jazmyn? :)
Svar: Jaxon och Jazmyn är Justins halvsyskon.
Category: Bilder | 2012-06-23 | 19:22:22

Justin och Avalanna

Category: News! | 2012-06-23 | 18:59:13

Debuterar kärlekslåt - till Selena?

  
Justin tog till Twitter för att skriva en helt ny bakom-kulisserna-video av honom då han spelade in sin låt "Beauty & A Beat" - och texten är så romantiskt. Detta måste vara en hyllning till sin flickvän Selena Gomez!

Justin Bieber är så duktig! Den 18-årige har skrivit sin sista Webisode från hans Believe album. Justin har debuterat en video varje dag i väntan på sitt nya album. Denna video måste vara hans mest romantiska och det visar bara varför han får betalt de stora pengarna!
 
Justin sjunger sin nya singel "Beauty And A Beat" och vi älskar det! Kolla in dessa super romantiska lyrics:

Show you off/ Tonight I wanna show you off (aye,aye,aye)
What you got/A billion could’ve never bought (aye,aye,aye)

We gonna party like it’s 3012 tonight/I wanna show you all the finer things in life/So just forget about the world, we young tonight/I’m coming for ya, I’m coming for ya

Cause all../I need, is a Beauty and a Beat/Who can make my life complete
It’s all../By you, when the music makes you move/Baby do it like you do
-justindrewbieber

Category: Covers | 2012-06-23 | 18:55:23

Igår: Justin @ Tinychat


Category: News! | 2012-06-23 | 18:54:07

Justin Bieber VS. Justin Timberlake


Vem är den bästa genom tiderna? Rösta HÄÄÄR!!
Category: News! | 2012-06-23 | 18:51:54

Justin Bieber VS. 1D: Vem har snyggast tatuering?


Justin Bieber, Zayn Malik och Harry Styles från One Direction skaffade alla nya tatueringar denna veckan.
Från Justin Bieber's "Believe" tatuering, till Harrys inspirerande citat, till Zayn's nya mikrofon, finns det många att välja mellan! Vilken kille har de snyggaste tatueringarna?
 
Klicka HÄR för att rösta!
Category: Covers | 2012-06-23 | 18:46:37

Justin Bieber "Believe" Album Release 
Category: Intervjuer | 2012-06-23 | 18:45:21

Justins intervju med E! Online Latino


 
Category: Intervjuer | 2012-06-23 | 18:43:28

Justin @ 106 & Park

 
           

 
Category: Intervjuer | 2012-06-23 | 18:35:00

Justins intervju med MSNCategory: Intervjuer | 2012-06-23 | 18:34:20

Video: Justins konsert i Norge + intervjun:Category: Intervjuer | 2012-06-23 | 18:30:07

Justin @ Fuse


 
 
 
@fusetv: "We're filming with @JustinBieber right now at @AMNH in NYC! #JustinOnFuse"
 


Category: Covers | 2012-06-23 | 18:24:27

Justin VS. Jimmy Fallon


Justin Bieber and Jimmy Fallon - YouTube Presents
Alltså jag döör, vad underbara de är!
Category: Bilder | 2012-06-23 | 18:17:42

Ett litet test Justin gjorde:
Category: Covers | 2012-06-23 | 18:16:15

Bieber on NBC - All Around the world 2


Category: Covers | 2012-06-23 | 18:11:13

Hela NBCs special

Category: Covers | 2012-06-23 | 18:01:29

Justin kollapsar i en trappa @ Paris

Category: Covers | 2012-06-23 | 17:59:50

Ny Viddy video - #GIRLFRIEND runners up 
Category: Instagram - Bilder | 2012-06-23 | 17:57:40

instagram:


@rosenbergradio: “Always great seeing my friends @alliisonkaye @kennyhamilton and young @justinbieber”
53~2.jpg 

Category: Covers | 2012-06-23 | 17:54:23

Justin uppträder "Die In Your Arms" @ MTV

Get More: Music News

 
Category: Intervjuer | 2012-06-23 | 17:49:06

Justins intervju med Hot97

Category: Intervjuer | 2012-06-23 | 17:46:18

Justins intervju med the breakfeast club


 
Category: Bilder | 2012-06-23 | 17:45:00

Justins nya tatuering:Category: News! | 2012-06-23 | 17:43:20

Justin Bieber är vänlig mot sin konkurrens!


Det är ingen hemlighet att Justin Bieber än vänlig mot sina fans - men nu har han bevisat att han inte heller är avundsjuk påsin konkurrens! Austin, som också blivit populär genom Youtube och som har blivit kallad "Baby Bieber", träffade Justin på z100 Elvid Duran Show.
Justin är en förebild för många artister där ute och Austin är en av dem!

“Met my inspiration @justinbieber Finally(: THANK U @ElvisDuran,” Twttrade Austin med en bild på sig själv och Bieber.

Austin sa att det var den bästa dagen i hans liv, vilket är sött! Ännu sötare? Justins ständiga dedikation till sin fans, som inte ens stannar när det gäller hans egna konkurrens. Vi älskar det!

-justindrewbieber
Category: Bilder | 2012-06-23 | 17:34:32

Nya bilder på Justin & fans:

 Category: Covers | 2012-06-23 | 17:24:11

Justin lämnar the Late Show 
Category: Intervjuer | 2012-06-23 | 17:14:40

Justins intervju med David Letterman @ Late Show

Category: Bilder | 2012-06-23 | 17:11:57

Justin uppträder "BoyFriend" @ Late Show

 
     
 
Category: Bilder | 2012-06-23 | 17:10:42

Justin utanför @ David Letterman - Late show 
    


     
   

Category: Instagram - Bilder | 2012-06-23 | 17:05:18

instagram:


@alfredoflores: "Traced the kids body on the wall of the station @923nowFM!! #StartingTrends"

Category: Bilder | 2012-06-23 | 16:55:23

Justin @ Elvis Duran
@austinmahone: "Met my inspiration @justinbieber Finally(: THANK U @ElvisDuran"

@alfredoflores: "@ElvisDuran believes! #ReleaseWeek"

 
Category: Intervjuer | 2012-06-23 | 16:47:43

Justins intervju med Just Chilly 101.5 Jamz


 
Category: Bilder | 2012-06-21 | 03:07:48

GirlFriend ute i butikerna @ USA, KanadaCategory: Bilder | 2012-06-21 | 03:00:15

Justin i en park


Category: Bilder | 2012-06-21 | 02:58:42

Nya bilder på Justin @ Toronto


Category: Bilder | 2012-06-21 | 02:57:05

Bilder: Justin utanför Lake Show


Category: Intervjuer | 2012-06-21 | 02:54:44

Justins exklusiva intervju med NRJ


 
Category: Intervjuer | 2012-06-21 | 02:53:42

Justins intervju med celebuzz


 
Category: Covers | 2012-06-21 | 02:52:37

Teasters @ NCB special

 
Category: Covers | 2012-06-21 | 02:49:31

All around the world förhandsvisning i Mexico


 
Category: Intervjuer | 2012-06-21 | 02:48:09

Justin @ Bieber Live

Get More: Justin Bieber, Music News

 
Category: Twitter | 2012-06-21 | 02:46:59

twitpic:


Category: Bilder | 2012-06-21 | 02:46:28

Justin med fans 
Category: News! | 2012-06-21 | 02:45:04

Justin & Selena skaffar matchande tatueringar


Justin Bieber och hans flickvän Selena Gomez är ute efter att markera sin kärlek för varandra med matchande tatueringar.

En källa nära New York tatueraren Bang Bang, som nyligen fixade en forntida egyptisk falk på Rihannas fotled, har bekräftat att han har talat med Jelena om en tatuering.

En källa berättar för Hollyscoop.com att Justin och Selena planerar på att göra "något litet". Webbplatsen redovisar att Selena gick förbi Bang Bang's salong förra veckan (12 Juni) för att diskutera den nya hud konsten.

Justin har redan en imponerande samling av tatueringar, bland annat en Jesus bild på sin vänstra vad, Jesus skriven på hebreiska under hans vänstra armhåla och en fågel tatuering på höften.

- Justindrewbieber
Category: Instagram - Bilder | 2012-06-21 | 02:43:04

instagram:


@alfredoflores: "Happy Release Day FINALLY!!!"
Category: News! | 2012-06-21 | 02:40:49

Paparazzi incidenten skickas vidare till åklagare:


Justin Biebers paparazzi attack skickades över till åklagare i dag, rapporterar TMZ. LA County District Attorney kontor ser nu över fallet, och kommer att avgöra om Justin blir anklagad för förseelse av slagverk i maj 27 händelsen.

Kampen inträffade vid Calabasas Commons med flickvännen Selena Gomez. LA County Sheriff:s ställföreträdare försökte nå Bieby för att diskutera händelsen, men talade aldrig med honom då han lämnade landet för att turnera.

- justindrewbieber
Category: Bilder | 2012-06-21 | 02:38:37

Justin & Mrs.Bieber


Category: News! | 2012-06-21 | 02:37:49

Justin till fans: "Ni är inte respektfulla alls"


Toronto, 20 juni: Tonårssensationen Justin Bieber gjorde hans fans upprörda när han vägrade att posera för bilder med dem medan han väntade på sin flickvän, Selena Gomez, menar att hans beundrare inte var särskilt respektfulla.

I en video som blev postat på hollywoodlife.com berättar han till de väntade fansen: "Har jag inte någon som helst rätt som människa att vänta på min egen flickvän? Varför måste ni vara så otåliga?" rapporterar contactmusic.com.

När ett fan påpekar att de har väntat hela dagen, svarade han: "Jag har varit här för att vänta på min flickvän. Jag är fortfarande en mänsklig varelse, jag har rätt att vänta på min egen flickvän."

"Ni är inte respektfulla alls. Jag känner mig väldigt kränkt med alla er som väntar. Ni säger att ni verkligen är mina fans, men varför gör ni det här? Jag har haft en lång dag, jag flög. Jag behöver inte vara trevligare om det. Ni är i mitt ansikte." (IANS)

- justindrewbieber
Category: Bilder | 2012-06-21 | 02:34:16

Behind the scenes - Believe


 

  
Category: News! | 2012-06-21 | 02:29:31

Justin erkänner: "Jag lär mig fortfarande om vad kärlek är"


Under Justins medverkande på dagens avsnitt av The View, frågade Barbara Walters Justin om han någon gång varit kär - och hans svar kommer förmodligen förvåna dig. "Jag är fortfarande ung. Jag lär mig fortfarande om vad kärlek är," sa han tveksamt. 

Han förklarade att han får mycket kärlek från sin familj som han beskriver som "folk som får honom att fortsätta vara givmild" men att han fortfarande försöker lära sig om andra versionen av kärlek. 

Justin såg medvetet till att inte prata om Selena under sin intervju, men alla förstod vad han menade med sin kommentar. Vet Biebs inte om han verkligen är kär i Selena? 

- justindrewbieber
Category: Bilder | 2012-06-21 | 02:27:50

Justin uppträder @ The view
 
   
Category: Bilder | 2012-06-21 | 02:24:59

Justin tar emot kungörelse @ J&R Music    

   

Category: Bilder | 2012-06-21 | 02:22:38

Bilder & video från signeringen @ J&R    
     
Justin Biebers album Believe har inte ens varit ute 24 timmar och förväntas redan bli årets största debut hittills. För att hedra hans tredje studioalbum, gjorde den kanadensiska popstjärnan ett framträdande på J&R Music World i New York City igår för att främja den nya skivan.

Den 18-åriga sångaren anlände med en stylat hår och en jeansväst, samt en gigantisk handskriven text där det stod "beliebers" på hans högra underarm. 

-justindrewbieber
Category: News! | 2012-06-21 | 02:13:24

Justin Bieber: Jag kanske gifter mig med Selena Gomez


Det är ingen hemlighet att Justin Bieber och Selena Gomez är helt förälskade i varandra. Duon har varit tillsammans i över ett år och är starkare än någonsin. Idag erkände Justin att de kan ta sitt förhållande till nästa nivå!


Vi hörde ett fan prata med Justin på hans Belive album signering idag på J&R Records i New York. Fanet frågade: "Kommer du gifta dig med Selena?" Och Justin svarade: "Vi får se"

-justindrewbieber
Category: Bilder | 2012-06-21 | 02:11:30

Justin & Ludacris @ apollo theater


 
Category: Covers | 2012-06-21 | 02:10:20

Justin råkar lämna ifrån sig awarden till ett fan

Category: News! | 2012-06-19 | 20:28:02

Justins senaste facebook uppdatering!


Helt otroligt att han skrev Sverige!

Category: Bilder | 2012-06-19 | 20:25:10

Ny bild


“Han är längre än jag trodde & Jag gav honom lite klädråd. Självklart lyssnade han. Jag & @justinbieber ‪#BELIEVE‬.”
Category: Covers | 2012-06-19 | 20:24:06

NBC special trailer


London live trailer:
Category: Intervjuer | 2012-06-19 | 20:22:03

Justins intervju med Ryan Seacrest

Category: Covers | 2012-06-19 | 20:10:20

Videos från igår @ APOLLO

Justin kastar Scooter's födelsedags tårta i hans ansikte.
Justin sjunger pray.
Category: Intervjuer | 2012-06-19 | 20:05:25

Justin sjunger på intervjuen med Fredrik Skavlan @ Norge


Category: Bilder | 2012-06-19 | 20:03:31

Jelena, Jaxon & Jazmyn @ MMVA's


Category: News! | 2012-06-19 | 13:37:48

Dräkten från Super Bowl XLV best buy signeras

Kostymen som burits av Justin Bieber i hans 2011 Super Bowl XLV Best Buy reklam med Ozzy Osbourne signerades av de båda på displayen under Music Icons And Sports Legends Memorabilia Auction Press.
-justindrewbieber
Category: News! | 2012-06-19 | 13:35:50

Justins stora show fick strömavbrott

NEW YORK - Justin Bieber hade en akustisk spelning på Apollo Theater men det var inte avsiktligt utan ett problem som orsakats av ett strömavbrott under sångarens stora konsert.
 
Sångaren närmade sig slutet av en privat show framför ett fullsatt hus igår när strömmen för de flesta av instrumenten plötsligt gick ut. Hans chef, Scooter Braun, säger att Bieber ändå lyckades avsluta showen med sin hit "Boyfriend" som fansen sjöng med i.
 
- justindrewbieber
Category: Covers | 2012-06-19 | 13:25:10

Justin @ MMVA's

Category: News! | 2012-06-19 | 13:21:54

Justin pratar om ett samarbete med One Direction

Justin Bieber sa att han nyligen hängde ut med One Direction i ett hus - i hans pool! Skulle du inte vilja vara en fluga på väggen vid denna fest? Han sa också att han är helt uppe för ett samarbete!
 
Justin berättade till BBC Radio 2 att One Direction killarna är "bra, de är definitivt begåvade" och "om de vill ha mig på deras album så behöver de bara fråga."
 
Han tillade: "The Wanted och One Direction är mina grabbar. De kom över till mitt hus. Vi hängde och pratade. Jag har en pool så vi gick till poolen. Vi bara chillade. "
 
- justindrewbieber
Category: Instagram - Bilder | 2012-06-19 | 13:19:09

instagram:

alfredoflores: "#APOLLO"
Alfredo: "Before it was destroyed: @ScooterBraun's birthday cake!!"

haha, Justin slängde alltså tårtan i Scooter's ansikte..
Category: Bilder | 2012-06-19 | 13:15:40

Bilder: Justin uppträder @ Apollo
   
    

   

  

   
Category: Covers | 2012-06-19 | 13:10:21

Justin uppträder @ Apollo theater

Category: News! | 2012-06-19 | 13:04:53

Will.i.am lägger till Justin & Ne-Yo som gäster på albumet

Will.i.am har avslöjat vilka han kommer att samarbeta med på hans kommande soloalbum "#willpower". När man diskuterar hans senaste studio planeringar med Billboard, spillde Black Eyed Peas medlemmen ut at han har lagt till Justin Bieber och Ne-Yo som gäster på albumet. Vem vet, det kanske blir ett samarbete i framtiden?
 
Andra artister som Will.i.am vill få med på sitt nya album är Nicole Scherzinger, LMFAO och Eva Simons.
 
- justindrewbieber
Category: Intervjuer | 2012-06-19 | 13:02:43

Justin Bieber om hans kärlek till Selena

Justin Bieber och Selena Gomez har en fantastisk relation och Justin talar nu ut om hur djup hans kärlek till Selena verkligen är!
 
Justin, 18, sa till den brittiska tidningen Fabulous att hans relation med Selena, 19, är oerhört speciell.
 
"Hur känns kärlek? Det känns bra", sa han. "Om du verkligen är kär så ska du få fjärilar i magen. Fjärilar och lycka, det är hur jag känner i alla fall. Men jag gillar inte att kasta det i mina fans ansikten. Jag älskar mina fans och jag skulle aldrig vilja göra så mot dem. Det är mitt privatliv och jag gillar att hålla det isär. Jag har inte många saker som jag får behålla för mig själv men detta är en sak. Jag är väldigt glad. Och jag vet att mina fans vill vara lycklig för min skull. "

- justindrewbieber
Category: Twitter | 2012-06-19 | 13:00:36

Ny bild: @MaxwellsHouse och @justinbieber äter lunch.

Category: Covers | 2012-06-19 | 12:57:15

Golden ticket i Tyskland

Category: Bilder | 2012-06-19 | 12:51:06

Justin med fans

Category: Covers | 2012-06-18 | 23:42:53

Blir Justin sur på fans?

Den här videon sprids på internet nu, det sägs att Justin blev arg på sina fans.
Men jag kan säga såhär, för det första, vi vet inte vad som hände innan Justin blev irriterad.
Som han själv säger vill han ha lite privat liv, liksom han sitter bara och väntar på sin flickvän som en helt vanlig grabb. Antagligen har några "fans" eller typ paparazzi's sagt något taskigt till Justin eller så hade han bara en dålig dag. Han kanske var super trött, vem vet? 
Category: Covers | 2012-06-18 | 23:07:07

Ny Viddy video @ Me and Mrs. Bieber

Category: Covers | 2012-06-18 | 21:58:32

Video från live konserten i Paris

Category: Intervjuer | 2012-06-18 | 21:51:37

Justins intervju med Herald Online

Justin Bieber älskar ljudet av skrikande flickor. Han blir aldrig trött på det, för att, säger popmusikens största manliga stjärna på telefon från London, "de är anledningen till att jag är i detta läge."
 
"Deras skrik är fantastiska", tillägger han med ett skratt.

Under de senaste två veckorna eller så, medan en PR-turné för hans tredje studioalbum, Believe, som är ute i Nya Zeeland i morgon, har det funnits många skrik och scener för andfådd pandemonium.
Det fanns de 300 hysteriska tonåringar som stormade en TV-studio i London, förra veckan där han spelade in för komikern Alan Carrs chatt show, och i Oslo var det cirka 25.000 fans - mest tjejer - som dök upp utanför hans hotell.

Han lät omfattande hjärta fladdrar och massa skrikande när han senast var i Nya Zeeland under 2010 för en flyktig promo resa - och han återvänder här för en liknande resa den 19 juli.

"Intensiteten av mina fans typ dikterar min karriär", säger Bieber, "och när jag dyker upp på olika platser och att alla dessa fans dyker upp - på plats eller till och med mitt hotell - det är historier som jag alltid tänker att komma ihåg och jag tycker bara att det verkligen är otroligt. "
 
Bieber är en kraftfull världskraft - och du får en känsla av att han vet det. Han är artig och tillmötesgående, men 18-åriga har också en staunchness - du kanske kallar det en attityd, eller kaxighet kanske - som om farbror Kanye har smittat av sig på honom lite.

Men igen, kanske är det bara en härdad kant som kommer med att vara i allmänhetens ögon hela tiden. Inte för att Bieber gömmer sig för hans beundrare, han berättar för världen om varje rörelse - ja, nästan - via Twitter.
En sak är säker, livet är just nu upptaget men bra för Bieber.

"Livet är stort. Jag har kunnat göra en hel del, och särskilt resa i denna senaste resa, fick jag åka till så många platser jag aldrig varit förut - och framför allt på 18, jag uppskattar det en hel del mer."

Du kan se varför den unga kanadensiska är JÄTTEGLAD för trots den udda skandalen - som anklagelser han avlade ett lovechild med fanet Mariah Yeater, en episod då han berättar om nya låten Maria - hans popularitet har inte avtagit sedan det upptäcktes 2008 av hans nuvarande manager - Scooter Braun, som var imponerad av Biebers amatör video på YouTube.

Han har gått till att sälja 15 miljoner album. Hans genombrott med låten Baby är den mest sedda videon på YouTube med 740 miljoner visningar, han har även 21 miljoner Twitter followers (näst mest efter Lady Gaga), hans 3D film Justin Bieber: Never Say Never släpptes förra året, och hans Someday doft (en parfym snarare) har varit en hit för de kvinnliga fansen. Även om han bara har ögon för flickvännen Selena Gomez, den amerikanska skådespelerskan och sångerskan.

Och han är business också och investerar miljoner i ett antal tech-baserade företag, inklusive online-musiktjänster streaming och sociala nätverk som Spotify, som nyligen kom till Nya Zeeland.
Men att göra musik är hans första och största kärlek och tro - hans tredje studioalbum på tre år efter sin debut My World 2,0 (som föregicks av sju-track EP My World under 2009) och 2011s Under the Mistletoe - är han ute efter att bevisa att han inte är en flash-in-the-pan popstjärno fenomen. Han är också angelägen om att växa hans fanbase utanför tonårsflickor som vuxit upp som Beliebers.

"Jag vill att folk ska veta att jag gör bra musik och att jag inte bara är någon tillverkad artist och tonåring känsla. Jag arbetade hårt för att komma hit och det känns definitivt som om jag motsvarar till en långsiktig artist."

"Jag växer som en artist. Jag växte upp som människa och mina fans växer upp med mig och de saker som jag pratar om nu känner jag att äldre människor kommer att kunna relatera till dem också. Och musiken i allmänhet är mer mogen och jag känner att detta album är det bästa ännu. Och med detta album får jag visa fansen att min röst förändras."
 
Men frukta inte damer, det är inte som om Biebers röst har sjunkit till ett ofattbart djup. Även om det är rättvist att säga att den inte är så söt och pipig som det var på låtar som Baby och pop balladen U Smile.
"Jag antar att det bara är tonen. Mitt röstomfång är fortfarande på samma plats som det var, men de olika tonen i min röst har mer struktur och jag känner att jag har mycket mer kontroll över den nu. "
 
Det nya albumet är mer varierande än hans tidigare rekord, och förflyttar sig från bankade dansgolvs öppnaren All Around the World (med rapparen Ludacris som också gästspelade på Baby) till kärlekssången Die In Your Arms.

Inspelningen av albumet, som innehåller sammarbete från fruktiga pop miss Nicki Minaj och kollege kanadensiska R&B-sångaren Drake, var en lång, åtta månaders process jämfört med veckan det tog att spela in My World 2,0.
En annan stor skillnad från tidigare versioner är att Bieber är mer delaktiga i den kreativa sidan av musicerande eftersom det förflutna, "Jag visste inte riktigt vad jag gjorde", medger han.

"Jag hjälpte så mycket jag kunde", säger han med ett skratt ",men på detta album kändes det som om jag visste mer om hur man gör en låt, hur man skriver en låt, och för låtar till i princip att dela det jag kände, eftersom i slutet av dagen så är det mina ord som jag sjunger. "
 
I det förflutna har Bieber uppfattats som en söt, baby-faced pop superstar som oftast får sina låtar skrivna för honom, men pojken är en mångsysslare.

Han sjunger, dansar och spelar många instrument, inklusive piano och trummor, och tillbaka när Braun upptäckte honom var det inte bara hans tonårs potential och naturliga förtroende ("Det är något som jag alltid har haft") som tog tag i honom.

"Han såg att jag var begåvad", säger Bieber - och då Braun fick tag i den då 12-åriga pojken, fanns det ingen återvändo.

Bieber har en historie om hans uppgång till toppen som går ungefär så här: "[Braun] fick mig några kontakter. Vi flyttade till Atlanta. Därifrån åkte vi till olika skivbolag och vid det första han sa var, "nej". Och så hade vi Usher och Justin Timberlake som fick slåss över mig. Jag undertecknade med Usher och nu ett par år senare släpper jag mitt tredje album och jag känner att jag är på en riktigt bra plats."

"Jag är glad var min musik är på, ja sir. För mig är musiken något som jag kan uttrycka mig med. Jag sjunger om vad jag känner, vad jag går igenom och det är bara något som hjälper släppa ut den känslan. "

Och innan han går ber han också TimeOut att förmedla ett budskap: "Glöm inte att berätta för alla mina fans i Nya Zeeland att jag älskar dem."
 
Det skulle vara småaktigt att påpeka att de antagligen redan vet det. Ändå bör nyheterna hjälpa lokala beliebers få sina skrikande muskler att värmde upp för nästa månads besök när det kan finnas en del nyheter om honom inför hans Believe turné nästa år.
 
-justindrewbieber
Category: Bilder | 2012-06-18 | 21:48:37

6et idag @ MMVA

“I may or may not have done the chicken dance with @justinbieber last night! Our #MMVA backstage show airs today”
Category: Bilder | 2012-06-18 | 21:46:17

"Me and Bieber on the set of the Jimmy Fallon show"

Category: Photoshoots | 2012-06-18 | 21:44:20

Bilder från "Zeit Magazine" photoshooten:

 
   
 
Category: Bilder | 2012-06-18 | 21:41:58

Nya bilder på Justin & fans:

Category: Twitter | 2012-06-18 | 21:40:28

Alfredo nämnde "Sverige" i en tweet:

Category: Covers | 2012-06-18 | 21:22:25

Justins meddelande till sina UK fans!

Category: Övrigt | 2012-06-18 | 13:16:56

Grattis på födelsedagen Scooter Braun!

Vi önskar dig en fantatisk födelsedag! 
Tack Scooter för att du har gjort åt Justin, vi alla älskar dig!
 
Gratulera honom genom att kommentera?!
Category: Bilder | 2012-06-18 | 13:09:30

Bilder & Video: Justin tar emot ett pris @ MMVA

 
Justin vann priser i de här kategorierna: UR Fave Artist or GroupInternational Video of the Year by a Canadian.
Category: Covers | 2012-06-18 | 12:57:56

Video: Justin uppträder @ MMVA

Category: Bilder | 2012-06-18 | 12:55:06

Intervju @ MMVA's

Category: Bilder | 2012-06-18 | 12:52:43

Justin uppträder @ MMVA's 2012


Klicka HÄR för mer bilder.
Category: Bilder | 2012-06-18 | 12:09:49

Justin & Jaxon @ MMVA's röda matta       
 
 
Category: Bilder | 2012-06-18 | 12:05:28

Selena & Jazmyn @ MMVA's röda matta   
Category: Covers | 2012-06-18 | 11:00:00

Videos: Justin repeterar inför MMVA

Category: Twitter | 2012-06-17 | 23:37:19

twitpic:

Category: Jelena | 2012-06-17 | 23:14:51

Justin berättar om sin första kyss med Selena:

Justin berättar om att kyssa kärleken i sitt liv - även han var nervös första gången!
 
Justin Bieber och Selena Gomez älskar att kyssas men Justin medger att det inte alltid varit lätt för honom att göra det!
 
Justin, 18, sa till brittiska tidningen Fabulous att kyssa Selena, 19, var en intensiv upplevelse. "Min första kyss med Selena var den bästa i mitt liv", sa han. "Det var i bilen. Det var läskigt och den var spontan och bara awesome."
 
-justindrewbieber
 
Category: Intervjuer | 2012-06-17 | 23:09:52

Justins intervju med Zeit Magazine:

 
ZEITmagazin: Mr Bieber, du sa en gång att många människor hatar tanken på att hata Justin Bieber, innan de lyssnade på din musik. Vad menar du med detta?
Justin Bieber: Jag är egentligen misstänkt för att vara en marionett i samband med en skivbolag manager. En söt docka med konstruerad identitet. Jag är en slumpmässig engångs produkt. En marionett kan du döpa och programera några hits, och att små flickor kan hälla sina fickpengar ner i avloppet för mig.
 
ZEITmagazin: Hur vet du att du inte en marionett?
Bieber: Eftersom jag vet vad jag kan göra. Många människor tror att allt faller i min famn. Jag vill inte låta förgäves, men jag vet att jag ser ganska bra ut och en hel del av männsikor gillar mig för det. Men det är naturligtvis sant att jag sjunger från mitt minne och att jag började sedan jag var ett litet barn. Jag vill inte få det att låta som storhetsvansinne. Jag vill bara behandlas väl.
 
ZEITmagazin: Den 1 mars fyllde du 18 år. Var det en speciell födelsedag för dig?
Bieber: Det var en riktigt speciell dag i mitt liv - som för andra tonåringar också. För att vara full-åldern innebär inte bara att njuta av en hel del friheter, du bär också mer ansvar. Det känns bra att vara 18. Jag älskar det!
 
ZEITmagazin: Är det för en tonåring-poster-boy, som du, en existentiell fråga om att hitta det rätta ögonblicket för att bli vuxen?
Bieber: Absolut, därför måste jag se till att jag inte gör några obetänkta steg. För att uppnå en balans mellan säkerhet och risk är en utmaning för mig
 
ZEITmagazin: Hur känns det att vara i vuxen ålder, medan en miljon människor tittar på dig?
Bieber: Det gör det inte lättare. Den offentliga tycker att allt i mitt liv måste vara perfekt - vilket är en illusion. Men denna illusion är en del av mitt jobb.
 
ZEITmagazin: Du var tvungen att hoppa av skolan, eller hur?
Bieber: Ja. Det var ett riktigt svårt beslut. Men det var inte möjligt att rymma ett antal saker under de senaste två åren. Men jag tog examen precis, proven var två veckor sedan. Under den senaste månaden har en personlig lärare rest över hela världen med mig. Det fanns ingen hjälp för det, men efter allt har jag en highschool examen. Du kan inte föreställa dig hur stolt mamma var.
 
ZEITmagazin: Du är ett fan av boxning eller hur?
Bieber: Ja, jag verkligen älskar boxning!
 
ZEITmagazin: För att du måste ta det och diska ut det som en popstjärna, för att vinna?
Bieber: Ja, det kan du jämföra med. I min karriär har jag fattat beslut snabb, några av dem innebar seger och förlust beroende av. Jag måste få veta, när jag ska hålla mig själv tillbaka och när jag ska gå fullt ut. Som en boxare måste jag vara uppmärksam på min säkerhetskopia. Jag kan inte visa någon svaghet, eftersom någon annan kommer att slå mig ner då.
 
ZEITmagazin: Vad gillar du mest med boxning?
Bieber: Aggressiviteten. Viljan att uppnå seger. Den passionen. Den populära boxare utmärker sig genom att arbeta mer än de flesta övriga. Att de offrar mer.
 
ZEITmagazin: Är du atletisk?
Bieber: Jag hatar att förlora mot någon. Jag spelade en hel del fotboll när jag var yngre och efter varje förlust var jag tvungen att gråta. Inget som gör mig stolt precis. Men jag kan bara inte stå faktum att förlora. Men efter tiden har jag lärt mig att ta mig samman. Det måste vara en del av att förvärva vuxenlivet.
 
ZEITmagazin: Du kom fram i ljuset när din stolta mamma lade upp videos på youtube. Så du är skyldig din karriär till internet, eller hur?
Bieber: Ja, förmodligen. Utan youtube skulle vi inte ha det här samtalet. Konstigt fantasi, men absolut sant.
 
ZEITmagazin: Men du twittrar själv, har jag rätt?
Bieber: Jag twittrar nonstop. Det stämmer. Ingen bluff.
 
ZEITmagazin: Hur länge kan du klara dig utan internet?
Bieber: några minuter. Inte längre!
 
ZEITmagazin: Googlar du dig själv?
Bieber: Nej, jag har tillgång. Men jag har google-alert på min smartphone. Jag är alltid uppdaterade om mig själv.
 
ZEITmagazin: Kommer du fortfarande ihåg när du gav din första autograf?
Bieber: Ja, det gör jag. Det var i Stratford, Ontario, där jag växte upp. Jag var 8 år gammal och spelade gitarr i gatu hörnet. Jag spelade där regelbundet, för att tjäna lite mer pengar. Min mamma hade inte mycket pengar. Och en dag kom slumpmässigt en tjej fram och sa till mig: "Du kommer bli känd en dag. Jag säger dig. Kan jag få en autograf, tack? "
 
ZEITmagazin: Vilken typ av låtar brukade du sjunga?
Bieber: Valfritt antal saker jag gillade, till exempel sånger av Usher och Justin Timberlake. Min mor eller morfar gick med mig och ibland gick jag ensam. En dag tjänade jag cirka 3000 dollar inom några veckor. Detta var en förmögenhet för min familj. Jag tog min familj till Disneyland. Det var vår första semester någonsin!

ZEITmagazin: Känner du dig underskattad?
Bieber: Vad jag än må vara: Jag är inte en utbytbar produkt! Jag var tvungen att ta en massa, därför är jag på vakt. Det är mer som en konflikt för mig att bli accepterad.
Category: Twitter | 2012-06-17 | 23:04:21

Twitpic

@Etcanada:"You better ‘believe’ our @RozWeston just sat down with @justinbieber! Super nice guy!! Watch part one tomorrow!"
Category: Covers | 2012-06-17 | 23:02:17

Making of BELIEVE - Beauty and the Beat

Category: Covers | 2012-06-17 | 15:46:17

Believe Bonus Feature: Making Of Believe

Category: Intervjuer | 2012-06-17 | 15:45:40

Justin @ VIVA

Category: Bilder | 2012-06-17 | 15:33:04

Bilder: Justin uppträder @ Avon Theatre

Category: Jelena | 2012-06-17 | 15:28:49

Nya Jelena bilder @ Kanada

Category: Bilder | 2012-06-17 | 14:39:28

Justin med fans @ Kanada


Category: Photoshoots | 2012-06-17 | 14:36:55

Mer bilder från "Believe" photoshooten


Category: Jelena | 2012-06-17 | 14:25:44

Justin & Selena ska åka helikopter @ Kanada


Category: Instagram - Bilder | 2012-06-17 | 14:13:47

Ny instagram bild:

@weknowthedj: "Soundchecking Much Music #weknowthedj"
Category: Covers | 2012-06-17 | 00:47:37

Justin uppträder @ Avon Theatre

 

 
Category: Bilder | 2012-06-17 | 00:36:37

#StillKidrauhl


Category: Covers | 2012-06-17 | 00:29:25

Making of BELIEVE - Thought of You

Category: Bilder | 2012-06-17 | 00:28:28

Justin repeterar inför MMVA


Klicka HÄÄÄR för mer bilder.
 
Category: Covers | 2012-06-17 | 00:27:24

Believe bonus feature: South American Tour


Justin nämnde även Sverige i en tweet om Believe albumet:
 

Category: Covers | 2012-06-17 | 00:24:49

Justins meddelande till sina polska fans

Category: Photoshoots | 2012-06-17 | 00:23:07

Mer bilder från "Girlfriend" photoshooten  
Så här ser även produkterna ut:
Category: Covers | 2012-06-17 | 00:21:42

Ny Viddy video från Alfredo @ Today Show

Category: Instagram - Bilder | 2012-06-17 | 00:20:06

instagram bilder:

@jimmyfallon: "Thursday, June 21. I will be interviewing @justinbieber on YouTube. #askjustin"
"#Swaggy - Interview comin’ SATURDAY JUNE 23 - http://www.SaturdayNightOnline.com @ Del Frisco’s Steakhouse"
 
 
Category: Intervjuer | 2012-06-17 | 00:16:11

Matt Lauer skapar twitter med Justins hjälp

Today Show intervjuaren, Matt Lauer har gått med i Twitter som @mlauer, tack vare lite hjälp från Justin Bieber och hans 23 miljoner följare. Några minuter senare trendade "Matt" över hela världen. Strax efter tweetsen hade Matt redan fått tiotusentals följare.
 
 
Category: News! | 2012-06-17 | 00:12:09

Sophia Bush om Justin Bieber

Skådespelerskan Sophia Bush har också Bieber feber! Fortsätt att läsa för att ta reda på varför!
 
Sophia Bush kan inte få nog av Justin Bieber! De två arbetade nyligen tillsammans på en välgörenhetsgala i New York och hon säger att hon bortfördes av Biebs ödmjukhet.
 
"För att vara en så ung kille har han ett riktigt bra huvud på sina axlar, och jag tycker det är en härlig sak att se någon som är så ung och liksom mitt i blomstran av sin ungdom - där de kan vara självbesatta - istället verkligen väljer han att använda sitt rykte till gott," sa Sophia uteslutande till HollywoodLife.com på Young Hollywood Awards igår. "Jag tror att han ger ett gott exempel till sin åldersgrupp."
 
Från att donera leksaker till behövande barn till möte med sina sjuka fans försöker Justin alltid gå utöver - även om det tar en del av hans privatliv.
 
- justindrewbieber
 
Category: News! | 2012-06-17 | 00:09:27

Scooter Braun: "Justin är inte en man än"


Justin Bieber är "definitivt inte en man än" trots hans mer vuxna musik, enligt hans manager, Scooter Braun.
 
Den 18-åriga sångaren har släppt en ny, mer mogen musik på hans tredje album, Believe, men Scooter säger att han fortfarande har en lång väg att gå innan han är fullvuxen. Han sa till Billboard magazine: "Vuxen artist? Bara för att han är myndig nu betyder inte att han är vuxen."
 
"Han behöver fortfarande vägledning: han försöker fortfarande hitta sin väg. Han är inte längre en pojke, men han är definitivt inte en man."
 
Scooter tillade han är "stolt" över Justin för att han har vuxit upp så snabbt och det i full sken av allmänhetens ögon. Han tillade: "Ingen i världshistorien hat någonsin vuxit upp med det tryck som han har - att vara en solo artist så ung, så berömd, i en värld med teknik som exponerar oss 24/7."
 
"Han gick bokstavligt talat igenom puberteten framför ögonen på hela världen. Framför alla som förväntar sig något från honom och ett folk som sitter och väntar på att han ska sabba det."
 
"Han är en fighter, jag är stolt över honom - hur han stannade trogen mot själv och tagit kontroll över hela situationen."
 
- justindrewbieber
Category: Bilder | 2012-06-17 | 00:04:45

Justin med fans @ Flygplatsen i Kanada    

 
Category: Paparazzibilder | 2012-06-17 | 00:02:58

Jelena @ Flygplatsen i Toronto, Kanada     

 
Category: Intervjuer | 2012-06-17 | 00:01:22

Justins intervju med en mexikansk show

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Category: Bilder | 2012-06-16 | 23:59:01

Nya bilder på Justin:

 
Category: Bilder | 2012-06-16 | 23:57:43

fler bilder @ Today Show

     

        

        
Bilder från intervjun:


   
 
Category: Övrigt | 2012-06-16 | 23:41:22

Grattis på födelsedagen Alfredo Flores!

Hoppas du haft en super duper bra födelsedag! ;)
Gratulera gärna honom genom att kommentera!
Category: Covers | 2012-06-15 | 23:59:37

Justin Bieber - #VEVOcertified videos

 
Category: Instagram - Bilder | 2012-06-15 | 22:18:40

Ny instagram bild

@weknowthedj: "#jetlife @justinbieber"
Category: Covers | 2012-06-15 | 21:33:43

Making of BELIEVE - Catching Feelings

Ask Justin: YouTube Presents Interview 
Category: Covers | 2012-06-15 | 20:52:02

Justin uppträder @ Today Show

 
 
 
Category: Bilder | 2012-06-15 | 20:45:12

Mer bilder @ Today Show     

@alfredoflores: "Justin and Avalanna. A.k.a. Mr & Mrs Bieber."
Category: Bilder | 2012-06-15 | 20:42:06

Bilder från Today Show"The stage is set for @JustinBieber. #BieberTODAY" Category: Intervjuer | 2012-06-15 | 20:38:09

Justins intervju med Today Show


"Me, Justin and Ann on the Plaza. It's showtime."
Category: Bilder | 2012-06-15 | 20:35:32

Justin med fans

Category: News! | 2012-06-15 | 20:34:06

Fans kampade för att få se Justin @ Today Show

 
Janessa Britton, 7, var en av de alla fansen som stod uppradade för att se Justin Bieber uppträda på 'Today' show idag i Rockefeller Center.
 
Dussintals beliebers trängdes längs W. 48:e St i NYC, kampandes i dagar för att få se Justin's kostnadsfria mini-konsert i Rockefeller Center för NBC's 'Today' show idag.
 
Symtomen var synliga runt hela byggnaden bland publiken: Bieber T-shirts, armband och filtar.
 
Amina Morsi, 16, från Brooklyn, var först i kön, efter att ha slagit läger ute med sin bästa vän sedan 06:00 på morgonen i tisdags. Hon berättade till Daily News:
"Jag är här för hans musik. Sättet han pratar om att 'säga aldrig, aldrig (= never say never)' - precis så som han sjunger med passion. Jag tycker det är väldigt inspirerande. "
 
- JustinDrewBieber
 
 
Category: Covers | 2012-06-15 | 20:30:33

Ny Viddy video @ OLLG

Category: Instagram - Bilder | 2012-06-15 | 20:27:57

instagram:

@MaxwellsHouse: “Rappin’ with Justin Bieber. I’m the one on the right”
@alfredoflores: "#DEDICATION #TODAYSHOW"
  
@alfredoflores: "@jonboogiee feeling feminine. Getting his swirve on!!"
Category: Jelena | 2012-06-15 | 20:21:58

Jelenas bråk om högklackat

Justin Bieber blev galen när Selena kom till en middagsdejt i högklackade skor, reporterar The Enquirer. 
Justin skall "inte ha trott sina ögon när Selena mötte honom i ett par högklackade skor för en liten middagsdejt."
 
Justin skall vara så osäker med att visa sig kortare än Selena, att han inte tillät henne ha skorna. När hon vägrade ta av dem, vägrade Justin äta ute. 
-justindrewbieber
Category: Covers | 2012-06-15 | 20:19:25

Making of believe webisode - Dance rehearsals

Category: Covers | 2012-06-15 | 20:17:58

Ludacris pratar om Justins & hans samarbete på Believe

Category: Covers | 2012-06-15 | 20:15:44

Justin stödjer "tribute to bambi" stiftelsen

Category: Covers | 2012-06-15 | 20:12:02

Teaser: Home Show @ Paris

Category: Bilder | 2012-06-15 | 20:09:43

Justin @ Siriusxm Studios I NYCCategory: Artiklar/Tidningar | 2012-06-15 | 20:06:56

Justin listad - Us Magazine 100 sötaste killar

Category: Bilder | 2012-06-15 | 20:03:29

Justin @ New York City

    
Category: Artiklar/Tidningar | 2012-06-14 | 19:56:50

Extra Östergötland igår


    

Category: News! | 2012-06-14 | 17:21:36

Justin lurade Scooter: "Jag blöter ner sängen... ofta"


Justin Bieber kapade sin managers Twitter-konto och tog tillfället i akt att lägga några fräcka tweets på Scooter Braun's räkning.
"Hahaha. kolla vem som lämnade sin twitter öppen av misstag! ovärderligt. JAG ÄLSKAR Justin. Han är den bästa. Jag önskar jag hade mer hår," skrev Justin under söndagen när han hittade Scooter's konto stå öppet. Han retweetade meddelandet från sitt eget konto - skickade ut det direkt till sina 23 miljoner följare. Men han var inte klar. Han twittrade fortfarande i Scooter's namn och skrev:
"Jag blöter ner sängen... ofta." - "Mitt namn är Scooter ... jag är över 30 och jag har fortfarande ett leksaksnamn." - "# PRANKED".
Scooter verkade ha ett sinne för humor ang. Justin's bus. Han twittrade:
"Inte coolt. till mina vänner... det var inte jag. 18 åring snappade upp min twitter. Jag ber om ursäkt. Jag är tillbaka. Jag blöter ner sängen endast ibland. "
"Debatterar om jag ska radera tweetsen för att jag har blivit lurad. Det är ganska roligt, men min mormor och farmor kollar in min twitter och de skulle inte förstå."
"Och ja... hämnden kommer vara min."
- JustinBieberZone
Justin Bieber kapade sin managers Twitter-konto och tog tillfället i akt att lägga några fräcka tweets på Scooter Braun's räkning. 

"Hahaha. kolla vem som lämnade sin twitter öppen av misstag! ovärderligt. JAG ÄLSKAR Justin. Han är den bästa. Jag önskar jag hade mer hår," skrev Justin under söndagen när han hittade Scooter's konto stå öppet. Han retweetade meddelandet från sitt eget konto - skickade ut det direkt till sina 23 miljoner följare. Men han var inte klar. Han twittrade fortfarande i Scooter's namn och skrev: 

"Jag blöter ner sängen... ofta." - "Mitt namn är Scooter ... jag är över 30 och jag har fortfarande ett leksaksnamn." - "# PRANKED". 

Scooter verkade ha ett sinne för humor ang. Justin's bus. Han twittrade: 

"Inte coolt. till mina vänner... det var inte jag. 18 åring snappade upp min twitter. Jag ber om ursäkt. Jag är tillbaka. Jag blöter ner sängen endast ibland. "

"Debatterar om jag ska radera tweetsen för att jag har blivit lurad. Det är ganska roligt, men min mormor och farmor kollar in min twitter och de skulle inte förstå." 

"Och ja... hämnden kommer vara min."

- JustinDrewBieber

Category: Photoshoots | 2012-06-14 | 17:21:12

Nya photoshoot bilder:
 
 
  
 
Category: Covers | 2012-06-14 | 17:20:40

Justin kommer vara med på Tony Hawk's show


Category: Covers | 2012-06-14 | 17:20:11

Videos: Justin & Usher


Behind the Scenes @ Justins billboard photoshoot

Justin är med i "A Look at the Life of Usher".
Category: Jelena | 2012-06-14 | 17:19:15

Jelena @ Hollywood


Justin & Selena igår:

Category: Nomineringar | 2012-06-14 | 17:18:47

Teen Choice Awards 2012

Justin har blivit nominerad till följade kategorier: Love Song, Single by male artist, male artist,  icon male, summer song, music star male, male hottie, Twit.


Klicka HÄR eller på bilden för att komma till där man kan rösta.
Man kan/får rösta varje dag så gör gärna det!
Category: Covers | 2012-06-14 | 17:18:14

Nya Viddy videos:


Category: Bilder | 2012-06-14 | 17:17:35

Mer bilder från presskonferens @ Mexico

Category: Bilder | 2012-06-14 | 17:17:08

Fans campar på gatorna @ MexicoBeliebers campade på de kaotiska gatorna i Mexico City. De spenderar två nätter på infekterade trottoarer för en chans att närmast se Justin Bieber på en gratis konsert under måndags kvällen i huvudstadens stora Central Plaza.
Tusentals skolkande tjejer och deras föräldrar strömmade till Mexiko Citys historiska Main Plaza på måndagen, i hopp om att få de bästa platserna för en gratis konsert och timmar senare se Biebs som förväntas uppträda för över 300.000 personer.
-JustinDrewBieber
Beliebers campade på de kaotiska gatorna i Mexico City. De spenderar två nätter på infekterade trottoarer för en chans att närmast se Justin Bieber på en gratis konsert under måndags kvällen i huvudstadens stora Central Plaza.
Tusentals skolkande tjejer och deras föräldrar strömmade till Mexiko Citys historiska Main Plaza på måndagen, i hopp om att få de bästa platserna för en gratis konsert och timmar senare se Biebs som förväntas uppträda för över 300.000 personer.

-JustinDrewBieber

Category: Covers | 2012-06-14 | 17:16:34

Videos från Mexiko


Category: News! | 2012-06-14 | 17:15:52

Justin uppträder gratis för 300 000 fans!


Justin uppträdde inför 300 000 fans i Mexico City, måndagen den 11 juni under en gratis konsert!
Justin Bieber upplevde ett 'ikon ögonblick' när han uppträdde inför över 300 000 fans i Mexico City! "As Long As You Love Me" Singern utlovade en gratis konsert - och folkmassan var utom kontroll!
Den 18-årige stjärnan twittrade, "Bilderna på publiken ser GALEN ut här i Mexico City! JAG ÄR HYPAD! Detta kommer att bli kul! MEXICO JAG ÄLSKAR ER! TE AMO Mucho! "
Efter konserten fortsatte Justin, "allt om ikväll var speciellt. Det är allt vi står för. massa känslor, men det var värt det. 300 000 människor. Te Amo MEXIKO. Ingen kan någonsin ta ifrån dig dina DRÖMMAR! BELIEVE. Drömm stort! " Justin var inte den enda som tyckte att resultatet verkligen var enastående!
Justins manager Scooter Braun twittrade: "Det var något av de mest fantastiska jag någonsin har sett. @ Justinbieber till 300 tusen människor! Wow! Killed it! #iconicMoment. "
Justin kunde inte tro att hans fans skulle trotsa publiken att se honom uppträda, men det finns en superstar som Justin skulle ha gjort det för! Under en tidigare presskonferens, sa Justin: "Det finns ingen jag beundrar så mycket att göra något så galet för, men om Michael Jackson var här. Jag skulle göra det för honom. Så jag förstår känslan hur tjejerna känner, och det gör att jag känner mig väldigt hedrad. "
- HollywoodLife
Justin uppträdde inför 300 000 fans i Mexico City, måndagen den 11 juni under en gratis konsert!

Justin Bieber upplevde ett 'ikon ögonblick' när han uppträdde inför över 300 000 fans i Mexico City! "As Long As You Love Me" Singern utlovade en gratis konsert - och folkmassan var utom kontroll!

Den 18-årige stjärnan twittrade, "Bilderna på publiken ser GALEN ut här i Mexico City! JAG ÄR HYPAD! Detta kommer att bli kul! MEXICO JAG ÄLSKAR ER! TE AMO Mucho! "

Efter konserten fortsatte Justin, "allt om ikväll var speciellt. Det är allt vi står för. massa känslor, men det var värt det. 300 000 människor. Te Amo MEXIKO. Ingen kan någonsin ta ifrån dig dina DRÖMMAR! BELIEVE. Drömm stort! " Justin var inte den enda som tyckte att resultatet verkligen var enastående!

Justins manager Scooter Braun twittrade: "Det var något av de mest fantastiska jag någonsin har sett. @ Justinbieber till 300 tusen människor! Wow! Killed it! #iconicMoment. "

Justin kunde inte tro att hans fans skulle trotsa publiken att se honom uppträda, men det finns en superstar som Justin skulle ha gjort det för! Under en tidigare presskonferens, sa Justin: "Det finns ingen jag beundrar så mycket att göra något så galet för, men om Michael Jackson var här. Jag skulle göra det för honom. Så jag förstår känslan hur tjejerna känner, och det gör att jag känner mig väldigt hedrad. "

- justindrewbieber

Category: Twitter | 2012-06-14 | 17:15:19

Twitpic:


@UsherRaymondIV: "He brought me out on stage with him...I love seeing the growth. I'm proud. #BELIEVE is comin. URIV"
Category: Artiklar/Tidningar | 2012-06-14 | 17:14:37

Justin på omslaget av Fabulous


Category: Bilder | 2012-06-14 | 11:44:00

Justin Bieber event på Café Opera i Stockholm


Goodiebags till de 100 första


http://www.youtube.com/watch?v=9ctD8BHoaWk
Meddelande från Justin. Länken ovan är för att komma till videon med meddelandet.

Category: Bilder | 2012-06-14 | 11:39:10

Believe i Norge

Category: News! | 2012-06-13 | 21:53:38

Justin sålde 500k exemplar av sin katalog solo i Mexiko


Universal Music representanter hanterar en Justin Bieber erkännande för mer än 500.000 sålda exemplar av sin katalog solo i Mexiko under en presskonferens och Photocall på W Hotel - Mexico City den 11 juni 2012.

Justin Bieber hantera ett erkännande för mer än 500.000 sålda exemplar av sin katalog bara i Mexiko.
-biebersbaby
Category: Covers | 2012-06-13 | 21:42:48

Paramount 100th anniversary - Behind the Scenes


Category: Jelena | 2012-06-13 | 21:37:22

Jelena med fans


Category: Jelena | 2012-06-13 | 21:35:39

Jelena @ The Alliance for children's rights eventet
@ItsBarryB: "@selenagomez and @justinbieber and I!!!!!:):)"

Justin & Selena utanför eventet: 

Category: Covers | 2012-06-13 | 21:31:48

Justin uppträder @ Mexiko

Sedan även en video från Justins presskonferens i Mexiko:
Category: Covers | 2012-06-13 | 21:27:59

Making of BELIEVE Webisode - As Long As You Love Me


Category: Covers | 2012-06-13 | 21:23:21

Ny Viddy video - Love You More


Category: Frågestund | 2012-06-12 | 21:18:46

glöm inte FRÅGESTUNDEN!


Klicka på bilden för att komma till frågestunden.

Sedan fick vi även en fråga om när svaren kommer ut och det blir väl i slutet på denna veckan, vi får helt enkelt se.
Category: Covers | 2012-06-12 | 20:59:02

Justin Bieber - #VEVOcertified videos


Category: Jelena | 2012-06-12 | 18:52:00

Små Selena fans: "Forget Justin & marry me"


Selena Gomez och Justin Bieber har nekat till rykten om förlovningar i det förflutna, men det betyder inte att de inte har pratat om det. Selena, 19, postade en bild på Facebook som visar att de två definitivt har haft en seriös diskussion om deras framtid tillsammans.
"LOL," twittrade Selena med en bild på sig själv och två pojkar som bar tröjor med texten: "Glöm Justin & gift dig med mig".
- Hollywoodlife
Selena Gomez och Justin Bieber har nekat till rykten om förlovningar i det förflutna, men det betyder inte att de inte har pratat om det. Selena, 19, postade en bild på Facebook som visar att de två definitivt har haft en seriös diskussion om deras framtid tillsammans. 

"LOL," twittrade Selena med en bild på sig själv och två pojkar som bar tröjor med texten: "Glöm Justin & gift dig med mig".

- justindrewbieber
Category: Covers | 2012-06-12 | 18:49:10

Justin Bieber - #VEVOcertified baby


Category: Intervjuer | 2012-06-12 | 18:47:27

Justins intervju med Chart Show Tv


Category: News! | 2012-06-12 | 18:46:26

Justin blir förvirrad av Alan Carr


"Jag förstår mig inte på brittisk humor," medger han.
Justin Bieber lämnades förvirrad på den brittiska komedi showen Alan Carr Summer Specstacular.
Alan fick sällskap av popstjärnan, tv presentatören Carol Voderman och David Walliams som tog på sig en klänning under inspelningen av showen men Justin verkade förbryllad av trions upptåg. När han tillfrågades om han hade sett drottning Elizabeths Diamond Jubilee's firande under helgen, skakade 18-årigen på huvudet.
Alan fortsatte med att fråga sångaren om amerikanerna är lika besatta av Pippa Middleton's rumpa som britterna, svarade Justin: "Jag har inte en aning om vad som pågått under de senaste 20 minuterna. Jag är från Kanada. Jag fattar inte denna humor. Jag vet inte om du gör narr av mig, jag förstår mig inte på den brittiska humorn. "
Värden försäkrade sin förvirrade gäst genom att säga att han tog "the mickey", till vilket sångaren svarade med: "Mickey, vad är mickey?"
Helt klart fortfarande förvirrad av den brittiska kulturen twittrade Justin senare, "Vad i helsike är korn vatten?"
- 4Music
"Jag förstår mig inte på brittisk humor," medger han. 

Justin Bieber lämnades förvirrad på den brittiska komedi showen Alan Carr Summer Specstacular. 

Alan fick sällskap av popstjärnan, tv presentatören Carol Voderman och David Walliams som tog på sig en klänning under inspelningen av showen men Justin verkade förbryllad av trions upptåg. När han tillfrågades om han hade sett drottning Elizabeths Diamond Jubilee's firande under helgen, skakade 18-årigen på huvudet. 

Alan fortsatte med att fråga sångaren om amerikanerna är lika besatta av Pippa Middleton's rumpa som britterna, svarade Justin: "Jag har inte en aning om vad som pågått under de senaste 20 minuterna. Jag är från Kanada. Jag fattar inte denna humor. Jag vet inte om du gör narr av mig, jag förstår mig inte på den brittiska humorn. " 

Värden försäkrade sin förvirrade gäst genom att säga att han tog "the mickey", till vilket sångaren svarade med: "Mickey, vad är mickey?"

Helt klart fortfarande förvirrad av den brittiska kulturen twittrade Justin senare, "Vad i helsike är korn vatten?"

-justindrewbieber
Category: Covers | 2012-06-12 | 18:42:56

Nya Viddy videos


Category: Bilder | 2012-06-12 | 18:38:52

Justin uppträder @ Zocalo Square, Mexiko
Category: Bilder | 2012-06-12 | 18:37:13

Justin @ Mexiko
Category: Intervjuer | 2012-06-12 | 18:35:55

Justin på en presskonferens @ MexikoCategory: Covers | 2012-06-12 | 18:24:45

Justin lämnar sin hemliga spelning @ London


Category: Covers | 2012-06-12 | 18:20:10

me to you backstage in mexico


Man blir ju tårögd av alla vackra ord Justin säger.
Category: Bilder | 2012-06-12 | 18:18:36

Justin köper ryggsäck @ MCM LondonCategory: Instagram - Bilder | 2012-06-12 | 18:17:29

instagram:


@weknowthedj: "poster from my gig this past weekend in London shout out JJ Whispers."

@kennyhamilton: "#WeAintGoinNoWhereCauseItsBieberForLife"

"My "Lil" duddy and @justinbieber hanging out..... #Goodmemories"

@billysyn: "#studioboss u kno ur studio is KING when u walk into a Justin Bieber recording session. #realpopmusicmoney"
Category: Covers | 2012-06-12 | 18:15:20

Justin Bieber - As Long As You Love Me (Audio) ft. Big SeanCategory: Covers | 2012-06-11 | 21:04:24

TV-reklam - Justin Bieber - Believe


Category: Instagram - Bilder | 2012-06-11 | 20:22:18

instagram:


@AlfredoFlores: “We outta here!!! #MexicoCity”
Category: Paparazzibilder | 2012-06-11 | 16:58:30

Justin anländer till Veeraswami restaurang @ London
Category: News! | 2012-06-11 | 16:57:02

Fastnar i en hiss med lyckliga fans @ London


Justin Bieber var i Lördags fångad i en hiss i 20 minuter backstage på en konsert i London, rapporterar contactmusic.com
Justin var med på Capital FM Summertime Ball's lista och han blev kastad in i en panik när en hiss han färdades i med flera fans stannade.
En källa berättar till Storbritanniens The Sun tidning: "Tjejerna kunde inte tro att de satt fast där med honom. De svettades och nästan svimmade av Biebermania innan de kom ut. "
Men missödet misslyckas med att förhindra Bieber från att imponera publiken när han till slut intog scenen på Wembley Stadium, där han framförde ett hit-packat uppträdande och även hans kanadensiska kollega sångerskan Carly Rae Jepsen intog scenen för att göra en duett med hennes hit "Call Me Maybe. "
Efter hans uppträdande, visade Justin sin hyllning till sina fans, säger radiostationen Capital FM: "Det är galet, jag menar, bara att ha dessa fans. Du vet, gå ut där och se 80.000 människor, och hälften av dem har en skylt på mig uppe! Det är galet! "
Justin Bieber var i Lördags fångad i en hiss i 20 minuter backstage på en konsert i London, rapporterar contactmusic.com

Justin var med på Capital FM Summertime Ball's lista och han blev kastad in i en panik när en hiss han färdades i med flera fans stannade.

En källa berättar till Storbritanniens The Sun tidning: "Tjejerna kunde inte tro att de satt fast där med honom. De svettades och nästan svimmade av Biebermania innan de kom ut. "

Men missödet misslyckas med att förhindra Bieber från att imponera publiken när han till slut intog scenen på Wembley Stadium, där han framförde ett hit-packat uppträdande och även hans kanadensiska kollega sångerskan Carly Rae Jepsen intog scenen för att göra en duett med hennes hit "Call Me Maybe. "

Efter hans uppträdande, visade Justin sin hyllning till sina fans, säger radiostationen Capital FM: "Det är galet, jag menar, bara att ha dessa fans. Du vet, gå ut där och se 80.000 människor, och hälften av dem har en skylt på mig uppe! Det är galet! "

-justindrewbieber
Category: Intervjuer | 2012-06-11 | 16:53:59

Justins intervju med fantástico

Category: Svar På Kommentar | 2012-06-11 | 16:51:13

Kolla punk'd på MTV.se?


Det var en läsare som undrade om man kunde se Punk'd på MTV eftersom hon missade det men alltså jag har försökt att leta men hittar inget. Ni kan själva kolla HÄR och om ni inte hittar det är det bara att söka på tex youtube så hittar ni det säkert!

Category: Covers | 2012-06-11 | 16:40:40

OLLG @ London secret show


Category: Covers | 2012-06-11 | 16:39:52

As Long As You Love Me - Stores June 11th!


Category: Covers | 2012-06-11 | 16:35:45

Carly Rae Jepsen & Justin Bieber @ Summer Time Ball


Justin kommer in vid: 2:08.
Category: Twitter | 2012-06-11 | 16:27:23

Twitpic:


@DanKanter: "Wembley Stadium!!!"


Category: Instagram - Bilder | 2012-06-11 | 16:26:17

instagram:


@carlyraejepsen: "CALL ME MAYBE with @JustinBieber and @Kelly_Clarkson"
Category: Övrigt | 2012-06-11 | 16:24:37

Grattis på födelsedagen Dan Kanter!


Vi hoppas du får en fantastisk födelsedag! och vi älskar dig!

Glatuera honom genom att kommentera! ;)
Category: Övrigt | 2012-06-10 | 21:20:17

Punk'd på MTV idag i SVERIGE!


Missa inte att kolla på Punk'd. Det sänds på MTV idag kl. 21:30.
Så skynda dig och sätt på tv:n för det börjar strax!

Category: Twitter | 2012-06-10 | 19:15:16

Carly Rae Jepsen tackar Justin!


@carlyraejepsen: “Big thanks to @justinbieber for EVERYTHING! #CapitolSTB playing Wembley Stadium was unreal!”.
Category: Covers | 2012-06-10 | 18:56:06

Justin uppträder @ Summertime Ball 2012


Category: Bilder | 2012-06-10 | 18:51:34

Bilder från Summertime Ball 2012
Category: Bilder | 2012-06-10 | 18:45:33

Justin backstage @ Summertime Ball
klicka HÄR för att se Justin skjuta pil

Justin med Ed Sheeran:

Klicka HÄÄR för att se Justin backstage.
Category: Twitter | 2012-06-10 | 18:31:05

Twitpics:


@WeknowtheDJ: "Faces you make while stuck on an elevator"

@KellyClarkson: "Met @carlyraejepson & @justinbieber at Ball in London! Both are so sweet! Here’s our “call me, maybe” pose ha!"

Category: Instagram - Bilder | 2012-06-10 | 18:27:02

instagram bild


"Nooooooo"

Category: Jelena | 2012-06-10 | 18:26:16

Justin skrev låten "Be Alright" till Selena


Justin Bieber ser bra ut på omslaget till Billboard Magazine och i sin intervju avslöjar han att han skrev en sång om Selena!
Hur sött! Justin Bieber bar sin bästa valp min för omslaget till Billboard Magazine och han ser lika stilig ut som alltid... Men det är vad han sa i intervjun som får oss att dregla.
Justin öppnar upp sig om låtarna på hans nya kommande album Believe, och säger att han skrev en i synnerhet om hur svårt det är att vara i ett distansförhållande! Biebs avslöjar han skrev "Be Alright" nästan helt själv, medan han var i Japan på sin sista världsturné.
"Den låten är verkligen speciell för mig", förklarar han, "Lyssnare kommer att kunna komma dit jag kommer, eftersom distansförhållanden är svåra - att vara utomlands, eller på en annan plats i allmänhet och med att upprätthålla ett förhållande är tufft. I låten, låter jag den andra personen få veta att allt kommer att bli bra. "
Aww, vad romantiskt! Selena Gomez är en lycklig flickvän!
- HollywoodLife
Justin Bieber ser bra ut på omslaget till Billboard Magazine och i sin intervju avslöjar han att han skrev en sång om Selena! 

Hur sött! Justin Bieber bar sin bästa valp min för omslaget till Billboard Magazine och han ser lika stilig ut som alltid... Men det är vad han sa i intervjun som får oss att dregla.

Justin öppnar upp sig om låtarna på hans nya kommande album Believe, och säger att han skrev en i synnerhet om hur svårt det är att vara i ett distansförhållande! Biebs avslöjar han skrev "Be Alright" nästan helt själv, medan han var i Japan på sin sista världsturné.

"Den låten är verkligen speciell för mig", förklarar han, "Lyssnare kommer att kunna komma dit jag kommer, eftersom distansförhållanden är svåra - att vara utomlands, eller på en annan plats i allmänhet och med att upprätthålla ett förhållande är tufft. I låten, låter jag den andra personen få veta att allt kommer att bli bra. "

Aww, vad romantiskt! Selena Gomez är en lycklig flickvän!

- justindrewbieber
Category: News! | 2012-06-10 | 18:23:45

Justins respons till Mariah Yeater på Believe


Justin Bieber avslöjar att han skrev en låt om Mariah Yeater skandalen för hans nya album!
Justin Bieber blev förkrossad när Mariah Yeater anklagade honom för att vara far till hennes barn, trots att det är en komplett lögn. Han har nu beslutat att tala ut mot Mariah i en ny låt med titeln "Maria" på hans Believe album
"Det är min 'Billie Jean'" berättar han för Billboard i en ny intervju. "Jag ville lätta mitt hjärta och jag kunde bara säga det jag ville med en låt så min poäng går igenom utan att behöva oroa mig för de ord jag använder i en intervju."
Stackars Justin! Det låter som det verkligen påverkat honom, vi är så glada att han har lagt det bakom sig och att han kunde hälla sina känslor i musiken.
- HollywoodLife
Justin Bieber avslöjar att han skrev en låt om Mariah Yeater skandalen för hans nya album!

Justin Bieber blev förkrossad när Mariah Yeater anklagade honom för att vara far till hennes barn, trots att det är en komplett lögn. Han har nu beslutat att tala ut mot Mariah i en ny låt med titeln "Maria" på hans Believe album

"Det är min 'Billie Jean" berättar han för Billboard i en ny intervju. "Jag ville lätta mitt hjärta och jag kunde bara säga det jag ville med en låt så min poäng går igenom utan att behöva oroa mig för de ord jag använder i en intervju." 

Stackars Justin! Det låter som det verkligen påverkat honom, vi är så glada att han har lagt det bakom sig och att han kunde hälla sina känslor i musiken.

- justindrewbieber
Category: Covers | 2012-06-10 | 18:21:30

Preview @ Believe


Jag vet inte vad jag ska säga, jag är helt mållös.. Alla låtarna var så sjukt bra!
Category: News! | 2012-06-10 | 18:11:09

6000 poliser på gratis konserten @ Mexico

Mexico City polisen är på högsta beredskap inför Justins gratis konsert på Central Plaza, Mexico City, måndag 11 juni, 2012, rapporter contactmusic.com
Publik gränsen för Central Plaza gratis konserten har satts till 80.000, men lokala tjänstemän fruktar att hundra tusentals fans kommer att dyka upp för showen. Rapporter tyder på arr 6.000 poliser kommer att patrullera händelsen och försöka att kontrollera folkmassorna, medan andra kommer att övervaka spelningen från polishelikoptrar.
Storbildsskärmar har rests på gator nära konsert platsen, så att fans som misslyckas med att få tillgång till den verkliga musiken fortfarande kan titta på Biebs uppträdande.
Justins senaste whistle-stop PR resa till Europa föreslår poliser klokt att vara beredda för fan-kaos på måndagen. Justin blev överfallen av fans i Norge, Frankrike och England. Gratis konserten är förutom av Justin PR-turné för sitt kommande album Believe, juni 19!
Är ni förvånade över den massiva storleken på polistjänst som behövs för att vaka över Mexico City, medan Justin uppträder?
- JustinBieberZone

Mexico City polisen är på högsta beredskap inför Justins gratis konsert på Central Plaza, Mexico City, måndag 11 juni, 2012, rapporter contactmusic.com

Publik gränsen för Central Plaza gratis konserten har satts till 80.000, men lokala tjänstemän fruktar att hundra tusentals fans kommer att dyka upp för showen. Rapporter tyder på arr 6.000 poliser kommer att patrullera händelsen och försöka att kontrollera folkmassorna, medan andra kommer att övervaka spelningen från polishelikoptrar.

Storbildsskärmar har rests på gator nära konsert platsen, så att fans som misslyckas med att få tillgång till den verkliga musiken fortfarande kan titta på Biebs uppträdande.

Justins senaste whistle-stop PR resa till Europa föreslår poliser klokt att vara beredda för fan-kaos på måndagen. Justin blev överfallen av fans i Norge, Frankrike och England. Gratis konserten är förutom av Justin PR-turné för sitt kommande album Believe, juni 19!

Är ni förvånade över den massiva storleken på polistjänst som behövs för att vaka över Mexico City, medan Justin uppträder?

- JustinDrewBieber
Category: Bilder | 2012-06-10 | 18:05:34

Bilder från den hemliga konserten @ London
Category: Bilder | 2012-06-10 | 18:03:17

Justin när han blir intervjuad av Zeca Camargo
Category: Covers | 2012-06-10 | 18:02:02

Nya Viddy videos:


Klicka på nån utav bilderna för att komma till klippen.
Category: Frågestund | 2012-06-09 | 19:34:12

Frågestund!Både jag & Julia tyckte det skulle varit roligt med en frågestund så varför inte ha en?
Bilden säger det mesta, men iallafall ni får fråga vad ni vill, t.ex. något om Justin, Jelena eller oss som bloggar här.
Frågestunden avslutas någon gång nästa vecka så fråga på nu!

Category: Covers | 2012-06-09 | 19:12:59

Alan Carr & Justin Bieber's fotboll + fler videosCategory: Låttexter | 2012-06-09 | 19:12:29

All Around The World (Lyric Video)

Category: Paparazzibilder | 2012-06-09 | 17:34:40

Justin igår: lämnar sitt hotell


Category: News! | 2012-06-09 | 17:33:42

Fem uppkommande låtar


Justin Bieber lämnar sina söta, sockervadds och hundvalps fyllda dagar bakom sig för att komma in i ett mer moget område. När han först släppte singeln "Boyfriend" i mars så i stort sett skrek han ut "Jag är en man!"
Den förändringen utvecklas ytterligare under kommande låtar i Believe-albumet.
"As long as you love me"
Låten gungar rejält tack vare röst effekterna som passar bra ihop med resten av beatet. I musiken ingår syntar och en pulsande takt som gör att Big Seans vers "I don't know if this makes sense/ But you're my hallelujah" går perfekt med Bieber's refräng "As long as you love me/ We could be starving/ We could be broke".
Det sägs att han ska släppa en teaser nästa vecka!
"Beauty and the Beat"
På tal om sommarhits, denna låt gör Justin ihop med the one and only Nicki Minaj. Det kommer bli en riktig party låt och Bieber är inte blyg när han sjunger "Body rock/ I can feel your body rock". Minaj är däremot ståtlig fast såklart flirtar hon tillbaks "Gotta keep my eye out for Selena"
"Right here"
Här går Drake och Bieber in i varandras musikspår lite granna. Drake rappar inte utan kör istället lite mer R&B och sång. Dom två killarna, som båda har visat deras mjuka sidor i tidigare låtar, tar fram dom sidorna igen när dom sjunger "I'm right here, I promise to be all that you need" till alla tjejer där ute.
"Thought of you"
I denna låt har Diplo tonat ner kärleken för dunkiga beats och istället sjunger Bieber "I'm in love with the thought of you" lugnt i refrängen. I versen sjunger Bieber "Gonna take some time/ But I'll figure it out/ Why should we fight these feelings?"
"Catching feelings"
Visst, mycket av denna låt skriker party, tills Bieber saktar ner allt. Det är mycket nytt i Believe men Catching feelings är en av låtarna som påminner om Biebers gamla låtar (Baby etc.)
I låten sjunger han lyrics som "I wanna know if she feels the same" till gitarrspel i bakgrunden. Låten har en 90-tals R&B vibe och det ger fansen en chans att andas ut mellan dom övriga upptempo låtarna. "In my head/ We're already together.. With you I'm better" Japp, det är okej att svimma.
-Mtv
Justin Bieber lämnar sina söta, sockervadds och hundvalps fyllda dagar bakom sig för att komma in i ett mer moget område. När han först släppte singeln "Boyfriend" i mars så i stort sett skrek han ut "Jag är en man!"
Den förändringen utvecklas ytterligare under kommande låtar i Believe-albumet.

"As long as you love me"
Låten gungar rejält tack vare röst effekterna som passar bra ihop med resten av beatet. I musiken ingår syntar och en pulsande takt som gör att Big Seans vers "I don't know if this makes sense/ But you're my hallelujah" går perfekt med Bieber's refräng "As long as you love me/ We could be starving/ We could be broke".
Det sägs att han ska släppa en teaser nästa vecka!

"Beauty and the Beat"
På tal om sommarhits, denna låt gör Justin ihop med the one and only Nicki Minaj. Det kommer bli en riktig party låt och Bieber är inte blyg när han sjunger "Body rock/ I can feel your body rock". Minaj är däremot ståtlig fast såklart flirtar hon tillbaks "Gotta keep my eye out for Selena"

"Right here"
Här går Drake och Bieber in i varandras musikspår lite granna. Drake rappar inte utan kör istället lite mer R&B och sång. Dom två killarna, som båda har visat deras mjuka sidor i tidigare låtar, tar fram dom sidorna igen när dom sjunger "I'm right here, I promise to be all that you need" till alla tjejer där ute.

"Thought of you"
I denna låt har Diplo tonat ner kärleken för dunkiga beats och istället sjunger Bieber "I'm in love with the thought of you" lugnt i refrängen. I versen sjunger Bieber "Gonna take some time/ But I'll figure it out/ Why should we fight these feelings?"

"Catching feelings"
Visst, mycket av denna låt skriker party, tills Bieber saktar ner allt. Det är mycket nytt i Believe men Catching feelings är en av låtarna som påminner om Biebers gamla låtar (Baby etc.)
I låten sjunger han lyrics som "I wanna know if she feels the same" till gitarrspel i bakgrunden. Låten har en 90-tals R&B vibe och det ger fansen en chans att andas ut mellan dom övriga upptempo låtarna. "In my head/ We're already together.. With you I'm better" Japp, det är okej att svimma.

-justindrewbieber
Category: Covers | 2012-06-09 | 17:33:03

Alan Carr's Summertime special:


Justin lämnar Alan Carr's summertime spectacular:

Category: News! | 2012-06-09 | 17:32:13

Selena: Justin är en hopplös romantiker


Selena medger i en helt ny intervju för 'Elle " att Justin är en hopplös romantiker!
Justin Bieber och Selena Gomez kanske separeras med hav just nu, men Selena medger att Justins romantiska sida är det som håller henne fast! Justin hyrde Los Angeles Staples Center den 23 september för en privat screening av Titanic för honom och Selena!
De hade arenan helt för sig själva när de gosade och såg den hela tre timmar långa filmen! När vi frågade om detta, kunde inte Selena motstå att berätta om hur romantisk Justin är,
"Jag kan berätta att han verkligen är en hopplös romantiker. Jag hade bara nämnt det i bilen - att jag ville se Titanic igen."
-Hollywoodlife
Selena medger i en helt ny intervju för 'Elle " att Justin är en hopplös romantiker!

Justin Bieber och Selena Gomez kanske separeras med hav just nu, men Selena medger att Justins romantiska sida är det som håller henne fast! Justin hyrde Los Angeles Staples Center den 23 september för en privat screening av Titanic för honom och Selena! 

De hade arenan helt för sig själva när de gosade och såg den hela tre timmar långa filmen! När vi frågade om detta, kunde inte Selena motstå att berätta om hur romantisk Justin är,
"Jag kan berätta att han verkligen är en hopplös romantiker. Jag hade bara nämnt det i bilen - att jag ville se Titanic igen."

-justindrewbieber

Category: Intervjuer | 2012-06-09 | 17:31:30

Justins intervjuer med Virgin Media


Klicka på bilden för att kolla på videosarna.
Category: Artiklar/Tidningar | 2012-06-09 | 17:31:01

Justin @ Billboard Magazine
Category: Photoshoots | 2012-06-09 | 17:30:32

Ny photoshoot bild


gosh, så het!
Category: Bilder | 2012-06-09 | 17:29:56

Nya bilder @ GNTM


Category: Bilder | 2012-06-09 | 17:29:28

Justin med fans @ Italien (3/6)


Category: Bilder | 2012-06-09 | 17:28:48

Nya bilderJustin med ett fan:

Category: Bilder | 2012-06-09 | 17:27:15

Justin uppträder @ BildCategory: Covers | 2012-06-09 | 17:26:44

Justin anländer till Bild

Category: Intervjuer | 2012-06-09 | 17:23:57

Justins intervju med Bild


I videon nedanför beatboxar Justin:

Category: Covers | 2012-06-08 | 21:38:16

Justin uppträder "Die In Your Arms @ Berlin/Germany


Category: Bilder | 2012-06-08 | 21:37:05

Justin idag på BILD @ Germany