Category: Jelena | 2013-01-08 | 23:25:22

Selena Gomez vänner hånar Bieber i en video?

Selenas Spring Breakers "samarbete stjärnor James Franco och Ashley Benson postade denna parody av Justins sang “Boyfriend”- titta på den hysterisk videon nedan.

Selena Gomez kanske är  upprörd efter “breakupen” med Justin, men hennes vänner är alltid med henne hela vägen. Hennes spring breakers sammarbete vänner James Franco, 34,och Ashley Benson, 23, postade en video av dem när dem mimar till Justins sång o”Boyfriend” — och detta verkar inte vara ett fall av efterföljd som den ärligaste formen av smicker! Jams lade upp videon på hans WhoSay konto och senare så raderade han den, men någon annan hann posta den på Youtube, av något snabbt tänkt fan.

I videon så är James klädd som Justin,  James is dressed as Justin, bär en peruk, kepsen på sne och en hoodie tröja. Ashley, som är naturligt blond, bär en brun peruk- för att se ut som Selena?

Selena Gomezs supportrars plan

Det här är inte första gången som Selenas kompisar verkligen har visat att dem står på hennes sida och stödjer henne ang. Justin drama!

Efter att Justin sags ute när han såg The Lion King på Broadway med Victorias Secret modellen Barbara Palvin, Selenas vänner och sammarbete stjärnorna skrev ut på twitter.

“Det är därför du inte rånar vaggan, eftersom bebisar smyger,”  twittrade Selenas sammarbete vän på Wizards of Waverly Place Jennifer Stone.

David Deluise, lade till, “Alla kvinnor ska bli behandlade med respekt! Lyssna nu pojke @selenagomez.”

Förlora det bästa som hänt dig, suger. Oops,” twittrade Selenas assistant Ashley Cook.

“Vilken dare!!!!!” sa Secret Life stjärnan Francia Raisa.
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: