Category: News! | 2017-01-31 | 10:51:00

Justin tar en paus?

På senaste tiden har det vart snack om att Justin kommer att ta en paus efter Purpose Tour. Ett år kommer han att var borta MEN han lämnar oss med ny musik. Det går också rykten om att Justin inte ska gå på Grammys vilket är tråkigt. Jag vet såklart inte om detta är 100% sant, men det får vi väl veta med tiden antar jag!
 
Bildresultat för justin bieber purpose tour 2017
 
Förresten, är ni taggade på att Purpose Tour drar igång igen snart. Det är jag! Det ska bli så kul att se alla nya bilder <3
 
Category: fakta | 2017-01-30 | 18:14:15

Justins mest visade klipp på youtube

Vi vet nog alla att Justin är en mästare på att locka tittare till sin youtubekanal. Han har två stycken, JustinBieberVEVO och Kidrauhl, men denna lista tar bara klipp från JustinBieberVEVO och är hans 3 mest visade klipp!
 
På första plats kommer som ni säkert vet Sorry. Även om inte justin är med så har videon lyckats locka hela 2209563187 visningar!
 
På andra plats kommer inte helt oväntat Baby, låten som även har mest dislikes på hela youtube.
 
På tredje plats kommer What do you mean?.
 
Vilken är er favoritvideo av Justins låtar? Mina är One less lonley girl, Beauty and a beat, WDYM och Confident <'3
 
 
 
Category: News! | 2017-01-30 | 08:00:00

Svenska hockeystjärnor tillsammans med Bieber!

I lördagsnatt (svensk tid) så fick Justin spela hockey - som ni nog alla vet. Han fick även träffa två svenska hockeystjärnor, Erik Karlsson och Victor Hedman. 
 
 
Justin med Erik (till höger) och Victor (till vänster). Jag själv hade ju blivit helt crazy om jag hade fått vara med Justin men jag gissar att dom inte är beliebers, haha! Ellerhur ser Justin sjukt bra ut i sitt rakade hår?! Love it!!
 
Vad hade ni valt? Få hänga med Justin en hel dag eller få komma backstage, stå på VIP platserna vid konserten och få gratis Purpose merchandise? Jag tycker det är så svårt att välja, MEN jag hade nog valt att få hänga hela dagen med Justin <3
 
 
 
Category: News! | 2017-01-29 | 20:58:00

29e Januari

Är detta ett datum som ringer några klockor i era öron?
Idag är det nämligen exakt 3 år sedan musikvideon till Justins låt "Confident" släpptes! 
 Chance The Rapper är också med i videon under sin del utav låten.
Personligen älskar jag den här musikvideon! Den är ju gjord på ett litet speciellt sätt, den förmedlar liksom en liten historia. Sedan tycker jag väldigt mycket om låten, den fastnade på min hjärna hela tiden när den var ny.
 
 
Idag är det även 4 år sedan Believe Acoustic kom ut. Fattar inte att det är så länge sedan. Kommer fortfarande ihåg första gången jag lyssnade på det här albumet och jag älskade det direkt. Gillar verkligen när han gör lite lugnare låtar och man bara får höra hans fina röst tillsammans med ett instrument han spelar själv. Ren magi!
Nu kanske det var ett tag ni lyssnade på detta album men jag rekommenderar er att lyssna på det igen, det är verkligen ett riktigt bra album där hans talang kommer fram stort. Mer poppiga låtar från Believe skivan, som "As Long As You Love Me" och "Boyfriend" låter verkligen riktigt bra akustiskt också.
 
 
Category: News! | 2017-01-29 | 15:36:00

Justin spelade ishockey i helgen

Igår den 28 januari var Justin med i en kändismatch under den nordamerikanska ishockeyligan NHL:s "All star" som var i Staples Center, Kalifornien. Han hade nummer 6 på sin hockeytröja. Justins lag Gretzky vann mot motståndarlaget som heter Lemieux. Matchen slutade med 5-3 till Gretzky och Justin gjorde det sista målet, jag är så stolt över Justin. Är inte ni stolta över honom alla beliebers? :) Han är verkligen den bästa sångaren och den bästa hockeyspelaren!❤❤
 
Här kommer lite bilder från matchen! 
 
 
Justins leeende är så gulligt, tycker inte ni det? 
 
 
 
 
 
Category: News! | 2017-01-28 | 16:04:10

27 Januari - Los Angeles, California

 
Category: Dagens fråga | 2017-01-28 | 14:11:29

Would you rather...

Vara nära vän med Justin men aldrig träffa honom irl
eller
Inte vara vän med honom men träffa honom ofta via jobb eller gemensamma vänner?
/Elvira

Category: News! | 2017-01-27 | 13:36:33

Justin - då & nu

Som vi alla vet så har Justin förändrats genom åren, med både olika frisyren, klädstilar och fler tatueringar. Jag tänkte att vi kan kolla tillbaka på hur Bieber såg ut för några år sedan och hur han ser ut idag. 
 
Bildresultat för justin bieber 2010
2010
 
Titta bara hur liten han ser ut! Och håret är bara så gulligt. Jag hoppades ju att han skulle få tillbaka sitt hairflip men han rakade ju håret igen. Trots att detta bara är 7 år sedan så har han förändrats så mycket på de åren. 
 
Bildresultat för justin bieber 2011
2011
 
 
På bara 1 år gick han från att vara en liten, oskyldig ''pojke'' till att se mycket äldre ut! Frisyren gör ju att han ser mer vuxen ut. Detta är personligen ett utav mina favoritår, eftersom han ser så snygg ut här! Tycker ni inte? Såklart är han snygg nu med men det är något som gör honom annorlunda här.
 
Bildresultat för justin bieber 2012
2012
 
Från söt till cool! Här klippte han sig igen och började få en egen stil. Han exprimenterade med sina kläder och olika stilar som sagt. Snygging!
 
Bildresultat för justin bieber 2013
2013
 
Året då Justin satte sina fötter på svensk mark för första gången! Det glömmer vi inte. Men detta året var ganska jobbigt för honom, det var många konserter och polisen hittade droger i hans buss när han var i Stockholm. Måste ändå säga att han ser väldigt bra ut på bilden!
 
Bildresultat för justin bieber 2014
2014
 
Tuffaste året för oss beliebers (och för Justin antagligen). De flesta har nog koll på vad som hände i januari 2014 och det fick oss att tappa andan i någon sekund. Men han kom tillbaka, glad och frisk. Det är vi väldigt tacksamma för <3
 
Bildresultat för justin bieber 2015
2015
 
Blonderat hår, priser, purpose släpptes. Mycket som hände det året för alla beliebers. Måste säga att Justin är så H E T i blont hår.. Vet inte vad som gör honom så snygg men det är bara så. Här ser man också att han ser mycket äldre ut, han har växt ''upp'' och blivit en man ;)
 
Bildresultat för justin bieber 2016
2016
 
Samma sak här - het! 2016 var ju också lätt bästa året för just mig eftersom jag såg Justin live för första gången! Oslagbart. Han fortsatte och vinna priser, exprimentera med håret och skaffade nya tatueringar.
 
Nu både hyllas och ifrågasätts frisyren av Justin Biebers många fans. Foto: Pap Nation / Splash News / PAP NATION / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
2017
 
Och nu! Han inledde året med att låta sitt Bieber hair växa men sedan så rakade han allt igen. Jag tycker att han är jättefin i rakat hår så för mig gjorde det inte så mycket. Detta året drar Purpose tour igång igen och jag är SÅ taggad på att få se alla bilder och videos. 
 
Om man måste välja så är 2012 och 2015 lätt mina favoritår av Justin. Han är lika fin nu med, missförstå mig inte. Vad är ditt favoritår?
 
 
Category: News! | 2017-01-26 | 18:40:00

News!

Hej på er!
Jag gick in på Twitter för en stund sedan och då såg jag att Justin var online. Han tweetade detta⬇️
 
 
Den här nyheten låter så himla spännande, undrar verkligen vad det är som han jobbar på som är speciellt. Kanske är det en Purpose movie som kommer att komma på sikt, vem vet? Vad tror ni det är som Justin jobbar med? :)
 
 
 
Category: News! | 2017-01-26 | 12:36:38

Throwback - The Quiff

 
Category: News! | 2017-01-26 | 10:54:37

Snart

Snart så ger sig Justin ut på vägarna igen med Purpose Tour 2017.
Det blir både sydamerika, asien, australien, Stadium tour USA och festivalspelningar runt om i europa, bland annat i Sverige som ni nog alla vet.
Med sig på några av konserterna i år har han ingen annan är hans goda vän Martin Garrix som var med honom och höll sällskap i Sverige förra året.
 
Kommer ni se honom något i år?
 
till er som missade konserten eller vill se hela igen, varsågod:
 
 
Category: News! | 2017-01-24 | 20:35:14

23e Januari - Los Angeles, California

Här ser vi Justin i sitt nyligen snaggade hår. Tycker att han levererat så bra outfits som start på detta året! Supersnygg.
 
Category: News! | 2017-01-24 | 08:57:46

Ny frisyr

Det verkar som om Justin inte ville behålla sitt långa hår och som måndag hoppas få tillbaka den legendariska quiffen. På nytagna bilder från dagen så har han rakat av håret och tagit tillbaka buzzcuten.
Vad tycker ni om denna frisyr?


/Elvira
Category: News! | 2017-01-23 | 08:42:00

3 år sedan

För tre år sedan så blev Justin häktad. Många trodde att det skulle döda hans karriär men 1,5år efter så kom han tillbaka starkare än någonsin. Jag är så stolt!

/Elvira
Category: Bilder | 2017-01-22 | 14:18:00

Justins blåa Ferrari är såld

Hej, alla beliebers!
Jag såg för några timmar sedan på Twitter att Justin har sålt sin blåa 2011 Ferrari 458 Italia bil på Barrett Jackson auktionen i Scottsdale, Arizona. Enligt källor såldes bilen för $434,500 och Justin gav pengarna för bilen till en välgörenhet efter auktionen, så omtänksamt av Justin. Tänk ifall man hade den möjligheten att få sitta i den bilen som Justin har suttit i och att få köra den, det hade varit så coolt! Hade inte ni velat göra det? Om jag hade chansen att få sitta i den bilen hade jag verkligen tackat ja :)
 
Här kommer lite bilder från auktionen. 
Här är Justins Ferrari 
 
Han ser så glad ut❤❤
 
 
 
 
 
 
 
Category: News! | 2017-01-22 | 03:06:30

Nya bilder på Justin

Här är lite bilder på Justin från den 19 och 20 januari. Bilderna är tagna i Los Angeles, Kalifornien. 
 
(Bild från 19 januari)
Justin ser så glad ut och jag bara ÄLSKAR hans hårstil just nu, gör intr ni de? 
Justin ser bra ut på varje bild som är tagna på honom :)
 
U smile, I smile❤
 
(Bild från 19 januari)
cutie
 
(Bild från 20 januari)
Hans klädstil är ju så snygg också, han passar verkligen i vilka kläder dom helst, ellerhur? ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Category: News! | 2017-01-20 | 13:33:22

HAPPY BELIEBERSDAY

 
Grattis alla beliebers på våran dag! Hur coolt att vi har en egen dag? Tillsammans är vi en familj.
 
Happy BELIEBERSDAY <3
 
 
 
Category: Visste ni att.. | 2017-01-20 | 12:17:13

Esther och Justin

Hur söta är inte Justin och Esther? Esther som hunnit uppleva mycket under sitt liv följer till exempel alltid med Justin på turné <'3Så fina!
/Elvira
Category: News! | 2017-01-19 | 08:18:41

Nya bilder
Visst är han snygg? riktigt snygg outfit!

/Elvira 
Category: News! | 2017-01-17 | 20:37:11

Unga tjejer skickade nakenbilder till någon de trodde var Justin Bieber

Det är en man som under 2014 kontaktat en ung tjej via Instagram och påstått att han kände Justin Bieber. Han kontaktade sedan tjejen igen, men den här gången låtsades han vara Justin, och bad henne skicka nakenbilder på sig själv, vilket hon gjorde.
 
2016 tog denna man kontakt med henne igen och bad henne skicka mer nakenbilder. Han skrev att om hon inte gjorde det så skulle han lägga upp dem bilderna hon skickade förut på nätet.
 
Den här tjejen berättade då för sin mamma vad som hade hänt. Hennes mamma tog kontakt med polisen som sedan grep mannen. I ett förhör erkände mannen vad han gjort och berättade även att han gjort samma sak mot flera unga fans (en av dem inte äldre än 9 år gammal!). Mannen kommer att åttalas för barnpornografi och utpressning.
 
Heeelt sjukt. Stackars tjejer alltså!
 
 
 
Category: News! | 2017-01-16 | 21:21:00

Cutiepie Justin

Den här tweeten la Justin ut på sin Twitter för 18 minuter sedan. Visst ser han så himla söt ut? Älskar 2009/2011 hairflip hårstilen, gör inte ni det? 
 
 
 
 
 
 
Category: News! | 2017-01-16 | 19:04:24

Justin och kourtneyIgår sågs Justin på en klubb med ingen mindre än hans ryktade ex Kourtney Kardashian. Duon ska ha varit inne på klubben innan de skiljdes åt och Justin träffade då Madison Beer.

Tror ni Justin och Kourtney kommer återfå sin kontakt? (Inte kärlek, Kourtney är numer ihop med Scott Disick)

/Elvira
Category: News! | 2017-01-15 | 21:45:00

#10yearsofkidrauhl

 

Justin la precis upp denna tweeten:

 

Så sjukt att 10 år har gått sedan världen fick se honom för första gången! Och väldigt kul att Justin uppmärksammade denna dag precis som alla hans beliebers. Dessutom har hashtagen: #10yearsofkidrauhl trendat på Twitter & ligger på första plats! Vår älskade Bieber gör det om & om igen. Så stolt att man ser upp till en sån fin person.

 
 
Category: News! | 2017-01-15 | 19:59:56

10 years of kidrauhl

Idag är det 10år sedan Pattie bestämde sig för att starta youtubekanalen Kidrauhl. Helt galet. Vem visste att Justin 10år senare skulle vara en av världens största och populäraste artist?
Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte börjar gråta när jag ser dessa klipp. Bästa, bästa Justin!
 
 
Category: News! | 2017-01-15 | 15:32:38

West Hollywood, California

Bilder från 14e Januari
 
Category: News! | 2017-01-14 | 20:45:26

funny memes 2

Beauty and a beat - alla kanske inte fattar men kul för er som gör det hehe.
 
Detta är SÅ jag. Du kan skämta men jag blir på dåligt humör direkt om du säger något taskigt om Justin.
 
Category: News! | 2017-01-13 | 20:36:54

Krya på dig Justin

Under Post Malones konsert på en klubb igårkväll så kom Justin och sjöng Deja Vu med honom. När han var på scen så sa han att han just nu var sjuk i bronkit, en sjukdom som drabbar lungorna, men han skulle inte låta det stoppa att alla på klubben skulle få en fantastisk kväll. Då sa Post något i stil med "Justin har ett stort hjärta. Detta är faktiskt en riktig sjukdom".

Hoppas han blir frisk snart!
Trots sjukdomen så såg han fantastiskt fin ut ute på stan idag!

/Elvira
Category: Bilder | 2017-01-13 | 08:32:11

Nya bilder
/Elvira
Category: News! | 2017-01-13 | 07:08:29

Funny memes 1

 Hejsan!
 
Något jag älskar är sådana här roliga memes, kan verkligen inte få nog utav dem! 
Det finns supermånga sådana här som alla beliebers borde kunna relatera till, iallafall några av dem.
Jag valde ut några som jag tycker är extra roliga för att dela dessa med er. Del 2 kommer, och kanske ännu fler delar om det finns intresse för det. Ni har säkert redan sett flera av dessa men hoppas ni hittar några nya som ni kan relatera till och skratta lite åt.
 
 
F
 
Category: News! | 2017-01-12 | 20:58:24

JB QUOTES

 
 
 
 
 
 
Dessa fina citat hittade jag på Pinterest och jag blev helt kär direkt! Det finns så många olika edits som folk gjort och jag kan sitta och kolla i timmar. Dessa som ni sett över är mina favoriter. Justins låtar är så bra och unika (och fina). Ibland när man läser dessa olika citat så får man en annan sida utav låten, när man bara läser en viss mening. Tycker inte ni också det? Jag tycker personligen att man förstår budskapet bättre och man förstår bättre tills nästa gång låten spelas. Hoppas ni förstår hur jag menar! :)
 
Har ni någon extra favvolåt av Justin? Vilken skulle ni välja om ni bara får välja 1? Jag väljer en all time favorite - BABY!
 
 
 
Category: Bilder | 2017-01-12 | 15:35:00

11 januari

Bilder på Justin från igår (11 januari) då han sågs i Los Angeles, Kalifornien. 
 
Älskar den här looken, han ser så snygg ut. Justin ser bra ut i allt😍 Hans skjorta är snygg till byxorna och skornax Justins solglasögon matchar fint till camo byxorna, ellerhur? 
 
 Justin ser så bra ut på alla bilder ;)
 
Justins hår, love it, vad tycker ni om Justins hår? 
 
Hahah Justin gjorde en dab
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Category: Videos | 2017-01-11 | 21:44:30

TB

 
Åhhhh <3 Han är så otroligt söt i denna video!
 
Här är en av OLLG i stockholm under Believe tour... Lyllo!
 
Category: News! | 2017-01-11 | 18:59:16

Bieber in a Beanie

Vi vet väll alla att Justin klär i det mesta, men något som jag gillar lite extra när han har på sig är olika typer av mössor! Samlade ihop lite bilder när han bär beanie, tycker det passar honom riktigt bra.
Category: News! | 2017-01-11 | 08:12:00

The hairflip is back

   

 

Justins gamla frisyr, även kallad "HairFlip" är tillbaka! Hur gulligt? Lagom till hans 23-årsdag så kommer det vara sådär perfekt som det var i början av hans karriär! Han har haft många olika färger & frisyrer genom åren men denna måste ta priset. Han är så himla gullig & han ser så liten ut igen! 

 
Vad tycker ni om hans frisyr som han har nu? Hiss/diss? Jag diggar den! 
 
 

 


 
 
 
Category: Bilder | 2017-01-11 | 07:13:00

Bilder från igår

Här är bilder från igår (10 januari) då Justin sågs i Los Angeles, Kalifornien.
 
Justins ser så perfekt ut, flawless❤
 
Snygg klädstil också, tycker inte ni det? :)
 
OMG, hans hår. Det börjar lika 2009/2010/2011 hårstilen. Jag älskar den looken. Vad tycker ni om Justins look? 
 
 
 
 
 
 
 
Category: Låtar | 2017-01-10 | 21:27:00

Justins alla album

 
Jag är så himla stolt över Justin. ALLA BELIEBERS, är inte ni också det? Tänk att Justin har åstadkommit alla dessa album under de här åren. Det är helt otroligt fantastiskt. Jag älskar att han har lyckats så bra med hans musik. Hans röst är den vackraste rösten som finns. Justins musik ger mig lycka och får mig att aldrig ge upp när det är jobbigt i t.ex skolan. Hans musik hjälper mig i alla lägen oavsett vilket humör jag än är på, hans musik är lugnande och så bra. 
 
 
 
 Jag har inte direkt en favorit låt för jag älskar alla hans låtar. Men vissa av hans låtar som är långsammare är några av mina favoriter. Låtarna som t.ex Be Alright, One Less Lonely Girl, Down To Earth, Never Let You Go, Life Is Worth Living, One Life och Purpose. Vilken/vilka är er/era favorit låt/låtar från Justins album?
 
 
 
 
 
 
Category: News! | 2017-01-10 | 20:23:59

Backpack lyrics

Här är en av mina favorittexter att lyssna på om man vill höra en "historia" samtidigt som man lyssnar på låten. Vad tycker ni om denna text?
 
You said, "I come in peace," so I took you home
I gave you food and I gave you clothes
I taught you how to move your feet when the rhythm's on
Still you wanna leave cause you feel alone

You don't know what they're like if they know that you're alive
They're gonna try to take away the secrets of your planet's life
I know you must be upset, you lost your family in a wreck
But you gotta listen (listen, listen)

Don't try to find your spaceship
They might be out there waiting
Stay in my backpack forever
Stay in my backpack forever
You know I gotta find my spaceship
My planet's outside there waiting
I can't stay in your backpack forever
Stay in your backpack, backpack, backpack

Before you came around I was in a rut
Didn't have a friend, didn't know what it was
You taught me how to dream and how to love
You're my best friend, please listen to me

You don't know what they're like if they know that you're alive
They're gonna try to take away the secrets of your planet's life
I know you must be upset, you lost your family in a wreck
But you gotta listen (listen, listen)

Don't try to find your spaceship
They might be out there waiting
Stay in my backpack forever
Stay in my backpack forever
You know I gotta find my spaceship
My planet's outside there waiting
I can't stay in your backpack forever
Stay in your backpack, backpack, backpack

[Lil Wayne:]
Uh, greetings, I fell from the sky
I'm from a different world, I use Lil Wayne as a disguise
And my flying saucer crashed, I'm the only one that survived
I've only taken over this planet since I've arrived
I'm in the backpack, I'm ducking Men In Black
Yeah, I'm an alien, my swag is outta this world
Different galaxy, they try to capture me
When I die they gon' name this planet after me
Wayne's world (Wayne's world, Wayne's world)

[Justin Bieber:]
Don't try to find your spaceship
They might be out there waiting
Stay in my backpack forever
Stay in my backpack forever
You know I gotta find my spaceship
My planet's outside there waiting
I can't stay in your backpack forever
Stay in your backpack, backpack, backpack

In our planet we don't kill one another
We don't take love for granted, it's a gift from the mother land,
In your planet you are filled with greed and false belief
We came here to bring you peace


 
Category: News! | 2017-01-09 | 21:34:14

JB x3

      
 
   
 
  
 
Hur söta är inte syskonen Bieber? Det finns så många fina bilder på de tillsammans och Justin måste ha världens sötaste småsyskon (och Jazmyn & Jaxon har världens snyggaste storebror)! Dröm- syskonparet <3
 
 
 
 
Category: News! | 2017-01-09 | 16:31:00

iHeartRadio Music Awards 2017

Den 5e mars är det dags för iHeartRadio music awards som kommer hållas i inomhus arenan "The Forum" i Inglewood, Californien. Som vanligt är Justin nominerad i flertal kategorier, och vi beliebers är även nominerade som bästa Fan Army. Följande nomineringar har JB lyckats kamma hem i år:
 
Male Artist of the Year
Dance Song of the Year - "Cold Water" Major Lazer featuring Justin Bieber and MO
Dance Song of the Year - "Let Me Love You" DJ Snake featuring Justin Bieber
Best Lyrics - "Love Yourself"
Best Cover Song - "Fast Car"
Best Fan Army - Beliebers
 
Du kan rösta i följande kategorier (utav de som Justin är nominerad i): Best Lyrics, Best Cover Song och Best Fan Army. Eftersom vi bor i Sverige så har vi endast ett sätt att rösta på och det är genom sociala medier som Facebook, Twitter och Instagram. Du måste då använda dig av hashtags.
För att T.ex rösta på Best Cover song via twitter så måste din tweet innehålla hashtagsen #fastcar #bestcover #iheartawards, varje retweet på twitter räknas som en röst.
 
För mer information kan jag rekommendera denna sida: http://news.iheart.com/features/iheartradio-music-awards-15/articles/15/490103/frequently-asked-questions-13264323/
 
Bilder från förra iHeartRadio Music Awards där Justin vann flertal priser.
 
 
Category: News! | 2017-01-08 | 20:05:07

Denna låt jag lyssnar på när..

..Jag är glad:
 
 
Jag vet inte varför denna har blivit en så positiv låt för mig men jag bara älskar att lyssna på den när livet är som bäst. Man kan dansa till den, hoppa och sjunga med utan vidare. Texten är ju super, så det är ju också ett plus!
 
..Jag är ledsen:
 
 
Denna låten kan jag knappt lyssna på alls, för den får mig bara att gråta. Men när man är ledsen och redan gråter så ä l s k a r jag att lyssna på denna! Texten är så himla fin, men jag vet inte riktigt vad som gör den så ledsam (för mig). Perfekta låten när man är nere, men inget jag kan lyssna på när jag sitter på bussen.. 
 
..Jag är nervös:
 
 
Ser ni att jag älskar Believe albumet? Hehe ;) Men denna låt lyssnar jag alltid på när jag är nervös för någonting. Det kan vara prov som jag ska göra, ringa ett jobbigt telefonsamtal eller något annat. Den får mig att liksom våga och tro att jag klarar det. Att jag ska tro på mig själv - precis det låten handlar om! Älskar denna låten.
 
..Jag är arg:
 
 
''I'll show you'' är min favoritlåt just nu. Denna lyssnar jag ofta på när jag är arg eller frustrerad. Dels för att den är ganska lugn så att den får mig att liksom lugna ner mig själv, men i vissa fall när jag vill av någon konstig anledning bli ännu argare så blir jag så arg på texten. Justin sjunger så tydligt att han bara är en människa och att folk tror att han klarar allt. Att man kan hata på honom för ingen anledning och sen att han ska ta allt med en nypa salt. Usch för vissa människor! Skulle aldrig göra så mot honom, vi som är hans beliebers måste respektera han. En väldigt fin sång, trots allt <3
 
..Jag hatar mig själv:
 
 
Detta har blivit en låt som jag bara kan se som negativ. Missförstå mig rätt - jag älskar låten. MEN jag lyssnar hela tiden på den när mitt självförtroende är nere på botten eller när jag känner att jag är sämst. Det Justin sjunger vill jag bara sjunga till alla som jag hatar just då. Kanske låter sjukt i vissas öron men vi alla tycker olika!
 
Vilka Justin Bieber låtar är era favoriter? 
 
//Nora 
Category: News! | 2017-01-08 | 16:32:58

Akustisk version

Om ni inte har hört den akustiska versionen av Let me love you så borde ni verkligen göra det!

Den finns på Spotify och det är Andrew Watt som spelar gitarr.

Vilken tycker ni mest om, den akustiska eller vanliga?

/Elvira
Category: News! | 2017-01-08 | 10:54:00

Justin kollade på sin egna film

Justin skrev på Twitter för 3 timmar sedan att han hade sett Never Say Never filmen på Netflix. 
 
 Han skriver också att han tycker att filmen är bra. Jag älskar verkligen den filmen då man får se hur allt gick till från början. Tycker ni också om Justin Biebers Never Say Never? 
 
//Hanna
Category: News! | 2017-01-07 | 15:52:59

Golf i Bahamas

 
Igår publicerade @JBCrewdotcom en bild på Twitter där Justin spelar golf i Bahamas. Denna bild togs förra veckan och det ser ut som att han har en riktigt skön och rolig semester. Vi får se om det laddas upp fler bilder på Justin från sin semester, han är ju riktigt hot i bar överkropp!
 
//Nora
Category: News! | 2017-01-07 | 13:17:00

Twitter


Justin via Twitter den senaste tiden 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är så glad för att Justin mår bra och att hans syster Jazmyn har skaffat en Youtube kanal. Jag ser verkligen fram emot att titta på hennes videos, hon är så gullig. Vem vet, Justin kanske dyker upp i hennes videos :)
/Hanna 
Category: Bilder | 2017-01-07 | 12:19:00

Interview Magazine Photoshoot

Kommer ni ihåg när bilderna ifrån denna photoshooten kom ut? Det känns inte som så länge sedan men dessa bilder släpptes faktiskt under sommaren 2015. Han tar attraktion till en ny nivå.
 
 
 
 
 
 
 

Category: News! | 2017-01-06 | 23:13:00

Justin har gett bort Todd

I augusti 2016 så presenterade Justin sin nya hund - den lilla, fluffiga Todd. Under ett tag fick vi se många, söta bilder på Justin & Todd tillsammans men nu har Justin skänkt bort Todd till en utav sina dansare. Dessutom är ''dunbollen'' nu i stort behövade av en livsviktig operation. Frågan är nu: gav Justin bort Todd för att han var sjuk? Visste han att hunden var sjuk?
 
Iallafall har dansaren startat en insamling för att kunna betala den livsviktiga operationen för Todd, som skulle kosta 75 000 kronor. Insamlingen är nu uppe i över 77 000 kronor så det verkar som att Todd kan få sin operation iallafall. Skönt! 
 
Jag önskar Todd och hans husse all lycka - och vi får hoppas att operationen går som den ska.
 
 
// Nora
 
Category: News! | 2017-01-06 | 21:22:00

Hej <3

Hejsan beliebers :)
Jag heter Lova och jag kommer att börja blogga här från och med idag. Jag har själv läst den här bloggen i flera år så jag hoppas att jag kan bidra med någonting bra med tanke på att jag vet vad man som bloggläsare önskar att se mer av, även om alla såklart inte önskar samma saker. Uppdatera kommer jag att göra så ofta jag kan, allt ifrån inlägg fyllda av bilder till mer välskrivna texter om någonting som involverar Justin.
I år "firar" jag mitt sjunde år som belieber och jag är verkligen glad att jag varit här så länge med tanke på alla underbara vänner som jag har träffat genom denna fandom. Jag har sett Justin live tre gånger, det är tre oförglömliga dagar som jag aldrig kommer glömma. Såklart skulle jag vilja se honom i sommar men tyvärr är jag inte arton än och jag har inte möjlighet att åka till Norge eller Danmark som det ser ut nu då mina föräldrar inte tillåter det. Det blir väl att spendera sommarlovets första dagar springandes runt i Stockholm i hopp om att få se honom då, hehe.
Har massa saker jag skulle vilja prata med er om men jag sparar det till framtida inlägg då detta enligt är till för presentation egentligen. Hoppas ni kommer gilla det jag skriver och kom gärna med förslag på förbättringar samt önska inlägg som ni gärna vill läsa.
//Lova
 
 
Category: News! | 2017-01-06 | 20:58:05

Presentation :)

Hej! Mitt namn är Hanna Thorander och jag är ny här på bloggen. Jag bor lite utanför Stockholm och jag är 16 år. Jag älskar Justin så himla mycket och jag lyssnar på hans musik varje dag. Jag har varit en belieber sedan 2009. Han betyder väldigt mycket för mig. Jag var på Justins Purpose World Tour konsert den 29:e september och det var verkligen en oförglömlig kväll. Min största dröm som jag har är att träffa Justin en dag och ha en konversation med honom. Andra intressen som jag har är att umgås med kompisar, kolla på serier och filmer. Jag håller mig väldigt uppdaterad om vad Justin gör så detta ska bli roligt att få börja blogga på den här bloggen. 
Category: News! | 2017-01-06 | 20:42:58

Hej på er!

Hallå!
 
Jag är en ny bloggare här på justindrewbieber och det ska bli jättekul att få göra en massa roliga inlägg här. Jag tänkte presentera mig lite.
 
Jag heter Nora Andersson och jag är 15 år gammal (född 2001). Jag bor i Borås med min familj och jag är såklart helt tokig i Justin. Jag var på hans konsert 30 september 2016 och det var livets bästa dag. Jag har vart en belieber sedan jag var runt 10-11 år gammal, men när jag fyllde 13 så var det mer The Fooo Conspiracy som var i fokus. När jag sedan fick reda på att Justin skulle komma till Sverige för att göra sin Purpose Tour så blev jag helt besatt igen och jag fick biljetterna i julklapp. Så man kan säga att jag la JB lite åt sidan ett tag men nu är jag tillbaka på det spåret igen. He is the one and only.
 
Jag ser framemot att få blogga här med er alla :)
 
Category: News! | 2017-01-05 | 09:59:46

Justin på en livestream på instagram/Elvira
Category: News! | 2017-01-03 | 14:29:59

Ny bloggare sökes

Tyvärr så har Linn bestämt sig för att tyvärr hon också slutar, så nu står jag som ensam bloggare här. Jag har inte riktigt tiden som krävs för att driva bloggen ensam, och behöver därför en till som kan blogga med mig, annars kanske bloggen läggs på is ett tag!

Om någon är intresserad får ni gärna kommentera med er mailadress.

/Elvira
Category: News! | 2017-01-02 | 15:50:15

Justin i Miami


/Elvira