Category: News! | 2013-01-11 | 22:39:48

Bild: Justin Bieber Vax Figur på Madame Tussauds Sydney

justinbieber-madam-tussaud-sydney

Madame Tussauds Sydney avslöjade Justin Bieber som den senaste stjärnan att ta fast sin stolthets plats i Sydney attraktion. Justin står bredvid Rihanna, Kylie Minogue och Michael Jackson i musik delen på Madame Tussauds Sydney.

Sydney Justin Bieber figuren  representerar honom mest som han ser ut nu, det som skildrar från dem andra dockorna är hans senaste frisyr och val av mode.

justinbieber-madam-tussaud-sydney-fans

Justin presenterar redan sex Madame Tussauds(dockor) över hela världenDet tog ett team av 60 Madame Tussauds "skulptörer och konstnärer under 800 timmar för att göra den sjunde vaxdocka av Justin. När det ursprungliga sammanträdet ägde rum i 2010, flög medlemmarna i laget till Justin dockan i Nashville för att ta en serie av hundratals mätningar för att säkerställa att allt skulle vara så verklighetstrogna som möjligt för hans fans, beliebers.

Särskild uppmärksamhet ägnades det åt Justins kända frisyr, med varje sträng insatt en-för-en. Nu, sju dockor senare,har ingen annan Madame Tussauds en Justin docka med hans nya frisyr, och en stil som han har nu.

General Manager på Madame Tussauds Sydney,Hywel Mathias sade:

Vi vet att Justin Bieber har en lojal fanskara som förväntar sig att endast se den mest verklighetstrogna vax dockan. De har insisterat på en vaxdocka av popstjärnan och vårt team har fått veta att de har producerat den bästa. Vi är mycket nöjda med resultatet så som hela Bieber gänget också är.Vi alla ser framemot att se vad fansen tycker om denna moderna version av Justin. Jag är övertygad om att de kommer att blåsas bort.”



 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: