Category: Jelena | 2013-01-17 | 22:24:57

Selena talar om "Saga" Kärlek med Justin före deras split

Selena äter nog sina ord just nu! Bara några veckor innan hon och Justin sa att det var slut, så sade hon till ‘NYLON’ att hon tror på ”sagor” kärlek. Pinsamt!

Hur tiderna har förändrats! I en avslöjande intervju med NYLON Korea, så öppnade Selena Gomez upp sig om hennes romans med Justin Bieber och sa att dem ”hade kul”. Vi tittar framåt till Jan 2013, så är det engång söta paret slut och Selena har gått vidare genom att ha en lite fling med Hunger Games hetingen Josh Hutcherson på en Golden Globe efterfest. Ångrar Selena vad hon sade?

Selena pratar om hennes förhållande med Justin

Selena, 20, öppnade upp sig till NYLON om situationen av hennes och Justins förhållande, och saker verkade ganska fint/bra.

Jag har kul,” sa Selena .“ Det går igenom mina tankar att någon vaknar upp varje morgon och går till deras lilla kontor och träffar folk för att göra upp saker.” Selena säger att hon inte läser något av alla rykten. "Om det inte är något jättedåligt och jag måste veta. "På slutet av dagen så är kärlek en sån normal sak, alla går igenom det. Bara för att det är en annan livsstil så ändras inte innebörden av hur jag har uppfostrats, vilket är sagor.”

Det här är ganska pinsamt för Selena, så som hon har det nu så är hon singel och mignlar runt: och undertiden hon better sig som om hon har en bra tid, så är hennes sago-lika förhållande med Justin över.

Selena bekräftade att det var slut på CAA Golden Globes efterfest på Sunset Tower den 13 Jan.

“Är det sant?” blev Selena frågade av en okänd vän.

“Japp,klart!” svarade Selena till Us Weekly.

Hur Selena går vidare från Justin Bieber

Selena är nu en "tjej på stan,” och hon har tagit fördel av hennes singel status! På Weinstein Golden Globes efterfest, så sågs hon flörtandes och dansades med Josh innan dem “haffade” varandra, och den 11 Jan, så sågs hon hållandes hand med hennes medskådespelare i Monte Carlo, Luke Bracey.

Den här typen av  typen av uppträdandet är inte riktigt vad sagor är gjorda som.

Det fullständiga numret av NYLON tidningen kommer ut den 29 Jan. (i USA)


Postat av: SDF

Var en gång här tidigare och sa att jag visste justins riktiga ask.fm men hade fel. Men kan selenas, hon la upp en tweet med den ask.fm länken och sedan tog hon bort den, dom är fortfarande tillsammans :)
justin har inte ask.fm sa hon.
Selenas ---> http://ask.fm/SelenaMarieRealGomez

Svar: Jaha okej, det gör inget! Då vet vi det iallafall haha :)okej, tack så jättemycket, ska kolla in den! ;)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-18 @ 18:11:12

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: