Category: News! | 2013-01-31 | 22:47:16

Varför Justin inte dök upp på ett uppträdande i Florida

Justin Bieber
Justin Bieber gjorde inte rätt pga. av en hel röra av hängivna, diehard Beliebers i Florida. Han kom inte på ett uppträdande till hans fan, som skulle vara en del av en scen för hans kommande konsert film som en del av hans believe turné.

Enligt Zap2It, väntade tusentals fans samlandes, från lokala välgörenhetsorganisationer hela dagen och undertecknade släppet till  att dem tillät att dem skulle användas i filmen. De fick veta att Justin skulle dyka upp. Men det gjorde han aldrig.

Istället, enligt en mamma till ett fan, så flockades bostaden där Justin bodde av fans, och även så sades det att Justin" var ute sent i går kväll ", som var anledningen till att han inte dök upp.
 
Justins tales-personer är troligen noggrant instruerade om vad som ska sägas, och ännu viktigare, vad man inte ska säga när omgivningen av sina extremt unga fans, för att hålla sin beräknade status i toppen. ifrågasätter vi hur realistiska är det att någon från hans tales-personer kan säga en sådan sak är. Vi köper inte det.
 
Justin var även sen, när han skulle landa i Florida. Han var också sen för hans spelning på American Airlines Arena i Miami, så hans show höll på nästan till midnatt. Sjukdom skylldes vara orsaken, trots att vittnen såg honom cykla tidigare i dag. Det är inte riktigt tecken på något annat än han använde hjulen för att komma runt.


Postat av: Tussan

jag köper inte detta riktigt. Men samtidigt han verkar inte riktigt sig själv eller så. Men det är inte likt honom att göra så. finns det ingen att fråga om vad som stämmer. men en sak media ibland tror dom saker. men det är inte okej att inte dyka upp.

Svar: nej,precis det är inte likt honom. Så det är verkligen svårt att veta om detta är sant eller inte, det är svårt att tro på iaf. precis, median kan hitta på massa saker ibland ..
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-31 @ 23:23:40
Postat av: Tussan

Det kan oxå vara så att han helt tänket inte orkar riktigt orkar han är nog ganska trasig . men att han inte kom tror jag på en orskaen det låter konstigt. Men för bara några dagar sen fick media det som att låta att han tog på en tjejes bröst det var ju inte sant.

2013-01-31 @ 23:33:29
Postat av: HolaHelu

Men man måste ju tänka också hur han känner sig, efter att ha slut med selena så blir det jobbigt att se det överallt i tidningar om och om igen klart man kanske cyklar runt lite och tänka på lite saker..

Svar: ja precis!det är fullt förståligt liksom varför han inte kom. .Han har en jobbig tid nu!!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-02-01 @ 17:39:41
Postat av: Tussan

Jag gillar eran blogg jättekt. Ja det ska man verkeligen ta hänsyn till. Bieber är inte mer än människa ibland. Jag tycker han är väldigt tålig och har ett långt tålamod. Om han inte dök upp vara det dåligt men samtidigt han mår nog inte riktigt bra med tanke på allt som har hänt. Man får ha lite förståels för honom just nu. Jag hoppas folk förstår hur jag menar. Jag tycker synd om båda. Han båda måste få tid att läka.

Svar: ååh tack så jättemycket, det betyder jättemycket för oss. Vi gillar dig/er jättemycket för att ni läser bloggen och hjälper den att göra den bättre!
Ja verkligen, han har ett otroligt långt tålamod, vílket är sjukt bra! ja precis, det får man ha. Det tror jag säkert! :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-02-02 @ 18:23:23

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: