Category: Jelena | 2013-01-11 | 17:54:49

Justin lägger upp gammal bild med Nick Jonas bara för att få Selenas uppmärksammanhet?

Det ser ut som om Justin försöker använda hans vänskap med Nick Jonas för att reta eller få Selenas uppmärksammanhet.

Justin Bieber och Selena Gomez  gjorde slut igen, den här gången var det inte för att Justin fått en ny vän som är Selenas ex Nick Jonas. Den här gången så bröt Selena det, för att hon hittade mysteriska sms från andra tjejer på hans telefon. Men Justins vänskap med Nick är tillbaka in i spelet ser det ut som.

Justin, 18, använde sitt  Instagram konto den 10 Jan. för att säga, “Det här var ping pong bollen efter att jag kastade den på Nick Jonas lol haha.”

Om du minns så hände Justin med Nick den 13 Dec, där dem engagerade en ping pong turnee tillsammans. Selena som  har dejtat Nick förut, var inte glad öve att dem hängde tillsammans.

 “Justin och Nick Jonas hängde tillsammans hela natten,” säger vår källa. ”Selena grät över det. När hon fick reda på att dem hängde med varandra så ringde hon Justin, men han svarade inte ens.”

Att han umgås med Nick visar bara att han vill vara en idiot om detta, och Selena är trött på att bli dissad,” berättade vår källa till oss.

Det verkar som en udda tidpunkten för Justin att posta en bild från hans natt med Nick, speciellt eftersom deras ping pong turnering hände nästan för en månad sedan. Försöker Justin få Selenas uppmärksammanhet genom att lossas att han är med hennes ex?




    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: