Category: Jelena | 2013-01-31 | 16:43:31

Justin är fortfarande ledsen över uppbrottet med Selena:


Även om denna video var inspelad i december, är det tydligt att hans problem med Selena Gomez fanns redan då, och påverkade honom.

Justin Bieber kan inte dölja sina känslor. Sångaren utförde sin låt boyfriend på Ellen DeGeneres Show och det sändes den 29 januari. Eftersom detta var inspelat har Justin anklagats för att ha varit otrogen mot Selena Gomez och de två hade redan brutit upp då. Det är tydligt i denna akustiska verision av "boyfriend" att Justin inte var så glad.

Justin förklarar uppbrottet med Selena
I sin senaste låt "Nothing Like Us" sjunger Justin: "På senaste har jag tänkt. Tänkt på vad vi hade. Jag vet att det var svårt. Det var allt vi hade. Har du druckit? För att ta bort smärtan. Jag önskar att jag kunde ge dig vad du förtjänar."

Han berättade också för Billboard: "Jag skriver hela tiden i studion", säger han. "När jag spelade in den, hade jag redan gjort albumet. Scooter sa, "Det här är fantastiskt. Om jag skyndar mig med att få den på det akustiska albumet, skulle du vilja det?"

"Jag vill att folk ska höra vad som kommer från mitt hjärta, och denna låten är definitivt den låten som berättar exakt hur jag känner mig".
- hollywoodlife
Postat av: DilvinBieber

Är det bara jag eller lät han väldigt sjuk och ledsen
Vill bara träffa honom och krama och pussa sönder honom❤❤

2013-01-31 @ 17:35:15

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: