Category: Jelena | 2013-01-16 | 16:31:30

Selena sågs hållande hand med en annan Hollywood-Hunk?

Selena kör vilt! Efter att hon flörtat lite med Josh Hutcherson på Golden Globes efterfest den 13 Jan, så säger en ny källa att hon även sags hålla hand med hennes ‘Monte Carlo’ medarbetare Luke Bracey två dagar före.

Selena Gomez sågs enligt rappoter hålla hand med Monte Carlo stjärnan Luke Bracey, 23, vid CAA fest på West Hollywood Sunset Tower den 11 jan.

Selena, 20, avslutade den eventsfulla helgen med att fira the Golden Globes och hennes slut med Justin.

Selena sågs inte bara hålla hand med Luke, hon sågs även flörta lite med Josh Hutcherson den 13 Jan.

Vi har fått reda på att efter  Selena sågs dansande och flörtande med Hunger Games hunken på  Weinstein Golden Globes efterfest i Beverly Hills den 13 Jan, men det roliga slutade inte där!

En källa nära Selena erkänner till HollywoodLife.com att efter hon och Josh sågs lämna,Beverly Hilton hotell arm-i-arm,  så anslöt dem sig till varandra. Sorry Jelena fans!

“[Selena] dansade och flörtade med Josh,” berättar vår källa till oss. “[Vanessa Hudgens], Joshs ex, var där för att vittna det. Selena dansade och hade riktigt kul och flörtigt med Josh. Vanessa behövde gå på toaletten och frågade mig vart det var, och jag berättade för dem båda [Vanessa & Selena] och dem gick dit.  Josh följde efter dem, och Selena och Josh länade Beverly Hilton tillsammans. Justin är inte alls i hennes tankar verkar det som..”    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: