Category: Övrigt | 2013-01-23 | 23:59:04

Rykte- Justin sägs ha varit otrogen mot Selena med Milyn Mimi Jenson

Enligt rappoterar så var Justin otrogen mot Selena med en 22-årig modell/ en studerande student till sjuksköterska vid namn vid Milyn Jenson i Dec. 2012!

Om dem här rykterna bevisar sig vara sanna, så slår vi vad om att Selena Gomez aldrig kommer vilja gå tillbaka till Justin.( Nu undrar man inte varför hon dissar hans sms). Justin hade en vild natt med 22-åriga sjuksköterska studenten  Milyn “Mimi” Jenson, enligt en ny källa från Star,  och saker kom sig bli väldigt heta mellan dem två.

Lil Twist och Milyn enligt rappoterar hämtade upp Justin från Four Seasons i Beverly Hills den 21 Dec. och efter så åt dem sen mat på McDonald’s.

(Ja, det här var précis efter Justin och Selenas romantisk skid semester i Salt Lake City!)

“Han var väldigt snäll och romantisk”  mot Milyn, säger källan.22- åringen “hade en stor förälskelse i honom.” Men ännu viktigare, källan förklarar Justin "agerade som om han var [singel.]"

Efter att gänget återvände till Four Seasons runt 11 på kvällen, så erkänner källan att Justin och Mily  betedde sig sexuellt mot varandra . Vi lämnar ut den exakta aktiviteten eftersom du vet, det är grovt — men Justin vägrade att kyssa henne på munnen. (Precis som i Pretty Woman!)

“[Milyn] mådde inge bra under den tiden, men nu tycker hon att hon känner sig skyldig mot Selena,” säger källan.

När HollywoodLife.com, kontaktade Justin så hade hans reporter inga kommentarer.

 

Postat av: Tussan

Tror ni på detta. jag gör det inte och hur får dom in lil twist i allt

2013-01-24 @ 00:38:20
Postat av: Tussan

är det inte märkligt allt plötsligt kommer nu. jämnt har dom någon källa som säger saker. Iband kanske visa saker är sanna men sen lägger dom till lite extra saker. Man kommer ju ihåg det med den föra modellen det var ju inte sant. Om nu inte ens biebers reporter har någon komentar till det hela så är det nog ett rykte för media tycks ju bestämt. sig för han ska dejta modler och vara otrogen hela tiden. ibland tror jag inte bieber ens vet om vilka ryten som går.

2013-01-24 @ 00:51:36

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: