Category: News! | 2013-01-08 | 11:16:00

Justin kommer kanske vara värd och musikalsik gäst på Saturday Night Life

Biebs

Justin Bieber kom på ett smart sätt att avika snacket från den dåliga publiciteten från förra veckan, som bilder när det ser ut som om han röker marijuana och dramat om paparazzin som dog. Han åter igen läckte att han kanske kommer vara vara värd och uppträda ett kommande avsnitt av ‘Saturday Night Live.’ Han kommer göra en Bruno Mars en "göra båda sakerna". Vi vet att han är redo för utmaningen.

Han twittrade ett kryptiskt meddelande förra veckan om en kommande ‘SNL’ engagemang och nu, fortsätte han på det genom att dela Genom att dela och retas lite.

Ja, “kanske!” Kom igen Justin och producenten/skaparen Lorne Michaels, bekräfta det och låt oss längta tills Bieber kommer fungerar som både värd och den musikaliska gästen.

Det  ryktas nu att Justin ska komma den på 16 Feb. avsnittet av den långa-rullande komedin showen. Det ryktas också om att det kommer bli på alla hjärtans dag- tema avsnittet.

Det lämnar oss med två stora förväntningar.

Kommer hans-va dam kärlek Selena Gomez vara i stan för att göra en cameo i en av alla hjärtans dag-temats sketcher? Och kommer Justin skämta om att han rökt marijuana pga. bilderna? 

Kändisar förekommer ofta på "SNL" för att göra narr av sig själva efter ett pinsamt ögonblick. Det verkar som att Justin kan tona ner bilderna och dramat genom att göra ett skratt på sig själv.
Senast han var på showen så uppträde han som den musikaliska gästen under 2010. Tina Fey var värd. Nu sätter han på sig sin stora kill byxor för att vara värd.
 

Beliebers, vem är taggad för att se Justin ta över ett avsnitt av 'SNL'?





    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: