Category: Jelena | 2013-01-07 | 00:09:16

Selena vill träffa en annan kille för att göra Justin avundsjuk

 

 

Justin och Selena gjorde slut för ungefär en vecka sedan, efter att ha varit tillsammans och inte tillsammans sen Thanksgiving, under tiden vi har hört det här miljoner gånger, så kanske Selena går vidare till andra män den här gången.

En källa nära till Selena säger till HollywoodLife.com, “Justin ringer henne 100 gånger om dagen, men hon svarar inte. Selena sa att hon vill börja hålla på med en annan kile, för att göra Justin avundsjuk, och det skulle hon göra."



Postat av: Kristina <3

Hej, trodde inte så om selena är ni säkra på att dom inte pratar? och tror ni hon menar allvar? Tror ni att justin och selena kommer bli tillsammans igen ??
FÖR DET VILL JAG ATT DOM SKA BLIII :((( <3
Grymt bra blogg vad hade jag gjort utan er <333333

Svar: Hej!Nej vi kan tyvärr inte svara säkert ja eller nej om dem pratar eller inte. Dem kanske smsar jättemycket, men dem smsen får vi aldrig se. Så dem kan smsa eller inte. Dem kan ju fortfarande prata om det.Det vet vi inte, vi kan inte se hans sms direkt.. :/

Vi har en svag känsla att dem kommer säkert bli tillsammans igen, men man vågar inte svara något helt, för vad som helst kan hända.

Tack så jättemycket, det är tack vare dig och alla läsare! :) <3
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-07 @ 01:17:03

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: