Category: Jelena | 2013-01-11 | 17:38:29

Selena skriver låtar om Jelena Breakup

Selena Gomez and Justin Bieber Wallpaper

Det ser ut som om Selena tar lektioner från hennes BFF Taylor Swift. HollywoodLife.com har fått reda på att Selena skriver nya låtar som dras till hennes split med Justin.

Taylor Swift har länge hållit I kronan när det gäller att skriva revang sanger, men BFF Selena kanske ger henne ett lopp. Efter hennes tragiska split med Justin, så har Selena vänt sig till hennes musik för ett tag. Hon är redo att bränna några broar.

En källa nära till Selena, 20, berättar till HollywoodLife.com att pop prinsessan är redo att ta ner Justin med hennes music.” Justin var så dum mot Selena, så hon kan inte vänta tills hon får ut allt I hennes nya låtar,” säger källan. ” Allt hans flirtande och allt hans skitsnack ligger på bordet. Hennes fans kommer bli chockad av hur mycket skit hon har att säga när hon är i revang.” Det ser ut som om all tid Selena har haft med Taylor har gett resultat.

 

Det är inte bara Selena som skriver music, hon är även redan i studion för att spela in dem. Den 9 Jan twittrade en Amerikansk produktion/sångskrivare team av Tim James, Antonina Armato och Paul Palmer : ”@Selenagomez i båset för att DÖDA DET !!!!! #newmusic.”  Produktions teamet lade sedan till,  “alltid ett inslag av [elektronisk dansmusik]. "


Postat av: Tussan

stackar bieber han vara dum hit och dit. jag tror knappast att en kompis till selena skulle säga så här till en skvaller post. vad tycker ni om detta.

Svar: Nej det tror inte vi heller. Man ska inte lita på allt som skrivs på internet!Det låter överdrivande det dem säger att t.ex. Justin har sagt dumma saker till henne. Nu kan ju inte vi veta det, men den sidan som man har förstått från justin och hört vad han har sagt i intervjuer. Så har han ju sagt att man ska ta hand om sin tjej och lyssna på henne osv. Så det låter inte riktigt sant i våra öronen.
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-11 @ 21:01:18
Postat av: Tussan

Jag måste tilllägga en grej Bieber han är 18 år han förväntas uppföra sig bra hela tiden. Kraven är jättehöga på honom och uppfyller han inte dom verkar det vara att han är dum. För eller senare kommer han att vara tvungen att prata om det för någon kommer att fråga på en interjuv.

Svar: Ja precis, asså jag(Lina) tycker synd om honom, för vad han än gör eller säger, ett minsta fel det kan bli världens största grej. Han har verkligen så höga krav på sig från media och allt.. Det är helt sjukt!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-11 @ 21:05:25
Postat av: Tussan

Jag gillar eran blogg. jag skulle vilja fråga har selena sagt något i en interjuv på tve om det? vist man känner inte bieber men det är var liksom att ta i ordentligt . tycker inte man ska glöma den gången bieber skyddade selena från den envis fotgrafen.

Svar: Tack vad glada vi blir!Du är inte intresserad av att börja blogga här?
Det vet vi faktiskt inte.. Ja precis, det tycker vi med. Mycket som skrivs nu, tycker vi är mycket emot Justin, och det låter bara inte sant av alla dem sidorna vi har sett tidigare av Justin, han är ju helt underbar och har en helt underbar personlighet, så allt det här låter helt fel.

Nej precis, han har ju gjort så mycket, jag tror nästan att Justin har lyft fram Selena ännu mer i rampljuset sen dem blev tillsammans .
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-12 @ 01:33:52

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: