Category: News! | 2013-01-14 | 09:26:10

Pedofil anklagar Bieber av hjärntvätt

Pedophile Accuses Bieber Of Brainwashing
En man från Rockford Chicago erkände att han onanerade under en Riverside High School simtävling. I Lördags när han var i polisens förvar så berättar mannen att han fått hjärnvågor(som tankar) meddelande från Justin Bieber som säger till honom att gå till skolan, rappoterar WGN News.

Enligt ett uttalande från Riverside polisen Avd, den 49-åriga Lawrence E. Adamczyk berättade för polisen att hans ursprungliga plan var att gå till Brookfiled Zoo för att leta efter unga pojkar att ha sex med. När han var påväg till skolan och gick förbi Riverside Brookfield High School, aå sa han att Justin skicka hjärnvågor meddelande till honom och sa att han skulle gå till skolan.

Adamczyk gick i korridorerna i skolan när han sedan stoppades av säkerhetspersonalen.Säkerhetspersonale ringer efter polis och chefer hittade/såg mannen sittandes på läktaren tiunder simtävlingen. Adamczyk är nu  åtalad för brottsliga intrång, förargelseväckande beteende och de håller den enskilde till måndag för bond domstolsförhandling.

Justin Bieber är för närvarande i New Orleans, där han kommer att uppträda.


Postat av: hjklöä

sa justin att den dära killen skulle våldta eller va? fattar inte..

Svar: Nej asså enligt den där mannen så sa Justin det genom tankarna. Asså den här mannen har aldrig träffat Justin, han föreställde sig att Justin sa det. Han är förmodligen helt hjärntvättad så han fick för sig att Justin sa det. Men alla fattar ju att det är ju helt knäppt att nån som inte ens är närvarande säger saker till en. Så han var bara knäpp.
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-14 @ 12:49:54

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: