Category: Jelena | 2013-01-10 | 23:21:00

Selenas föräldrar är glada över att det över med Justin

 

Justin borde uppföra sig själv! Efter deras senaste uppbrott, Selenas föräldrar påstås ha varnat henne att Justin inte är bra, så är Selena nu ‘klar med honom?.’

Justin och Selena har gjort slut igen, och det se rut so matt Selenas mamma Mandy Cornett och styvfar Brian Teefey är glada för det, för att dem tycker att Justin är en ”dåligt inflytande”.Well,han blev just tagen för bilder där det ser ut som om han röker marijuana! Selena och Justin gjorde slut efter ett stort bråk I Mexico den 30 Dec. Selenas mamma var så bekymrad för hennes säkerhet att hon enligt uppgift hjälpte Selena att komma hem tidigt. På /av-paret har ännu inte återförenas.

Selenas förälrar är berörda för att Justin inte är en bra person för Selena att ha i hennes liv.” Hennes föräldrar tycker att han är ett dåligt inflytande på henne”, säger en källa till US Weekly.” Selena är klar med honom.”

Selenas mamma har varit där för henne genom vått och torrt, och Selena har tacat henne manga ganger I x antal tal för att ha hjälpt henne inom hennes karriär. Du vet vad dem säger,”mamma vet bäst!”

I en video av Selena och hennes tjej vänner där dem dansar till hennes BFF Taylor Swifts song “I knew you were in trouble”, vilket såg ut som en diss till Justin. I videon, så sjunger hon ensam om en dålig kille, och I slutet ligger hon på golvet med sina vänner och säger “du skulle kunna tro att vi skulle veta bättre!”





Postat av: Tussan

Ibland tycker jag faktiskt synd om bieber han har har ju ställt upp väldigt mkt för Selena, sen marijana bilderna jag har titta och tittat det är inte han på bilden Sen när det står källor så stämer det kanske inte heller riktigt. Men det verkar som det är slut på riktigt nu men man ska aldrig säga aldrig.

Svar: Ja, vi tycker detsamma. Han har ju faktiskt gjort mycket för henne. Nej asså man ska inte lita på vad alla sidor skriver för dem skriver ju lite vad dem själv tror ibland. och enligt källor som det står ganska ofta, det behöver ju inte vara sant. Men aa.. jaa precis... man ska aldrig säga aldrig! vi får väl se i framtiden! :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-11 @ 13:31:53

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: