Category: News! | 2013-01-13 | 11:55:34

Äntligen lägger Oregon kvinnan ner 9 miljoner Rättegången mot Justin Bieber för hörselnedsättning!

justin-bieber-gondola

Kvinna från Oregon har äntligen lagt ner stämning mot Justin för att hon fick hörselskador, rapporter kctv5.com

Som ni kanske minns så har vi tidigare rapporterat att Stacey Betts har lämnat in en $9.200.000 stämning mot Justin, hans konsert promotorn och ägaren av Rose Garden Arena, "hon avsåg att hon led av hörselskador på grund av en "sund tryckvåg som översteg hennes säkra decibelnivåer."

Stacey Betts var på Justin Biebers konsert i Portland den 14 Juli 2010. Hennes stämningsansökan - klagomål skickade hon in förra året, Hon sa att hennes öron nu pulserar och att hon hör ett pipande ljud på grund av ljude explosionen på Justins konsert.

Domstolshandlingar från rättegången hävdar att ljudet av explosionen hände när Justin satt i den hjärtformad, aluminium-stål och åkte över publiken.

Stämningen beskrivs såhär:

Bieber skapade en vågliknande effekt av skrikande fans genom att peka i olika delar på publiken lockades publiken och började skrika galet genom att kontinuerligt vifta med armarna på ett snabbt och uppåtgående sätt, medan jag slogs med en sund tryckvåg/ljudnivå.”

Den här veckan, så undertecknade en domare och Stacey önskan om att släppa stämningsansökan mot Justin och ärendet är nu stängd.

Domkällor som var där visar att kvinnan inte hade någon advokat under denna tid och hon, “ ville inte sätta någon belastning på denna respekterade domstols tid. "

 
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: