Category: News! | 2013-01-16 | 22:22:10

Justin Bieber twittrar om "ärliga" Nya låtar som är om Selena ?

Justins akustiska album av Believe kommer ut I affärerna om 13 dagar den 29 Jan, och Justin vill att vi ska veta att hans tre nya låtar kommer vara “ ärlig”- och mest om hans split med Selena Gomez?

Kommer låtarna att vara snälla eller elaka? Antingen försöker Justin vinna tillbaka Selena Gomez, 20, eller att han helt utesluter henne från hans akustiska album med tre nya låtar som släpps. Den 9 Jan, så meddelande Justins crew att en av hans nya låtar, “Nothing Like Us” är om ”ung kärlek” och Justin skrev den från hans personliga erfarenheter.

Justin twittrade den 16 Jan, “Det är ärligt  #13DAYS”.

Justin har tidigare twittrat mycket om det akustiska albumet. Den 9 Jan skrev han: “Nervös/upphetsad för #20Days från nu när mitt akustiska album kommer låta er veta hur jag känner om  vad som pågår i mitt liv istället av att gissa från rykten. Sätt in det i musiken. Gissar på att ni alla vill att jag pratar själv #20Days.”

Justins Nya Låtar är om Selena?

Justins crew har tidigare erkänt att “Nothing Like Us” vill ge fansen en aldrig tidigare skådad och intim inblick i ung kärlek.”

En annan ny sång på albumet som heter ”Yellow Raincoat” verkar vara som om den Är om Selena också, sen hon sågs I en gul regnjacka på en liten resa till  Universal Studios.


Postat av: iphoneケース:※本商品は高額商品の為、メール便による発送に対応しておりません

Rattling exceptional information is often identified on web weblog .


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: