Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-31 | 18:19:28

Mer videosar från Justins konsert igår i Vienna,Österrike 30 mars

Be Alright- Fall


Somebody To Love


One Time


Take You


Believe


Eenie Meenie


Never Say Never


She Don't Like The Lights
Category: News! | 2013-03-31 | 17:30:56

Justin till en Victoria's Secret modell: "Du har snygga bröst"

justinbieber-jordandun-vs-model

Brittisk VS supermodellen Jourdan Dunn har sagt att hon lämnades med ett rött ansikte när Justin påstås ha sagt till henne: "du har snygga tuttar."

Händelsen ägde rum förra året, då modellen gjorde repetitioner inför Victorias Secrets show. När hon var med i Jonathon Ross Show, sa 22-åringen att Justin sa till henne: "Du är verkligen söt. Du har snygga bröst!"

"Du blinkade till mig och mina dansare och gjorde min dag."
Tyvärr gjorde hans repliker fel intryck på Jourdan.

Category: | 2013-03-31 | 16:43:59

Dagens bild

 
Category: News! | 2013-03-31 | 15:54:00

Sahar Biniaz: "Justin is a douche"

Detta berättade hon för TMZ:
Jag frågade honom.. "hej, jag är miss Kanada - vill du ha en bild?" och han svarade, "Nej inte just nu."

 
Category: News! | 2013-03-31 | 15:44:00

Lil Twist och två andra brukar ordna fester i Justins hus!

0329_bieber_twist_kev_house_article 

Justin Bieber må vara en usel granne, men han är en fantastisk vän... särskilt om du inte har en ställe att krascha på och vill fixa dussintals fester med heta brudar.

Vi har lärt oss att Justin har tillåtit 3 av sina nära vänner att bo i hans hus i Calabasas på heltid - Lil Twist, Kevin Pederson (aka Kung Kevi) och en tredje som vill vara anonym.

Trion bor där utan att behöva betala, och de får en säkerhetsvakt, även när Justin är borta. De har också tillstånd att åka runt i Justins bilar.

Vi har lärt oss att Kung Kevi är party djuret, som har bott i huset i en månad och har haft 30 fester av varierande storlek. Gästlistan är alltid skev, med fler tjejer än killar.

Och vi är tillsagda, de fruktade sizzurp har dykt upp ganska regelbundet vid fester, även om de har dragit sig tillbaka eftersom hela Lil Wayne saken.

Category: Covers | 2013-03-31 | 15:18:59

säsong 6: United Kingdom Knows The DJ

Category: News! | 2013-03-31 | 14:45:00

Bilder och information: Justin Bieber gillar nattklubbarna i Wien, men är förbjudna från en

 
Justin Bieber gjorde en snabb varm och passerare genom Vienna, i Österrike, och försökte också att dra nytta av vistelsen i staden och ha roligt och lära känna de bästa punkterna, som någon normal unge hans ålder.
 
Justin, besökte några av de mest kända nattklubbarna, där, sedan gick han  ett tag för att koppla av i hotellets bastu.
 
I fredags kväll, runt 19 ska Bieber ha lämnat Sacher Hotel i en mini-van för de bästa ställena i stan för att äta sushi. Redan runt 21, så sågs Justin eftersträvas en rolig tid på nattklubben John Harris, på Schillerplatz.Justin tillbringade natten i klubben och bestämde sig för att dyka in i nattlivet, där runt 01:38 lämnade platsen till en annan nattklubb, denna gång i passagen. Sångaren sällskap av eld-tillsammans med sina livvakter. Kolla in bilder av Bieber på platser och även  när han lämnat hotellet på fredagen:
Justin återstod på Club Passage runt 01:00 och sedan gick han till en annan nattklubb, Scotch Club. Enligt lokala tjänstemän, han firade till 5:0 på morgonen.
 
Enligt lokala nyhetsinslag, så lämnade Justin inte nattklubben Passage spontant, men sångaren hade förbjudits, efter att nattklubbs förvaltningen gjorde inte som Justin hade några regler på hur det skulle vara om han var inne på klubben, som några av Bieber värdepapper gav kunder som påstås försökte ta bilder av sångaren och ta tag i deras mobiltelefoner om dem försökte ta kort , "Justin är inte längre Välkommen hos oss" , sade talesmannen för Passage.
 
Det rapporterades att medan Justin var inne på klubben, var inte tillåtna att närma någon fotograf eller nyfiket fan. Sångaren undveks att fotograferas under sin roliga tid i Wien, och så såg det till att alltid gå in och ut genom bakdörren av de klubbarna som han besökte.
 
Den tyska pressen avslöjade att Bieber hade säkerhet och arbetet av paparazzi, och många har haft de kameror som bryts av vissa seuranças som anställdes för att ta hand om sångarens skydd i landet, men tydligen vissa fans hade också sina telefoner cirkulerande mitt i allt.
 
I lördags den 30 mars, så vilade Justin hela morgonen för att återhämta sig från en utekväll och har sedan dess utfört en spektakulär show och gav allt av sig själva fär spänningen på Believe Tour i Wien, en oförglömlig dag.


Category: News! | 2013-03-31 | 14:34:43

Bilder och videosr: Beliebers stoppar upp gatan framför hotellet där Justin bor i Wien

Justin Bieber orsakar en enorm eufori på gatorna iVienna, Österrike sedan han kom till staden i fredags den 29 mars,  där han hade konsert igår lördag, utsåldt till cirka 15.500 fans i Wiener Stadthalle. Långt från arenan där showen ska hållas, var mer än 500 fans av Justin kvar på gatorna utanför hotellet där det är värd, i undantagstillstånd.
 
Under dagen så var hela hotellet omgivet av fans, skingra även i timmar innan publiken i arenan där showen var. Fansen ropade, sjöng låtar av Bieber och det fanns ett rykte om Justin visade sig runt 3, vad hände bara 17:30 h, när Bieber kom ut till show arena, men inte innan vajande, ta foton och autografer för några fans.
 
Med otåliga fans och skrika av namnet på Bieber tvingades lokala polisen stänga av ett av spåren, att undvika eventuella olyckor på grund av flödet av publiken framför hotellet, vilket gjorde det omöjligt för bil trafikerar i regionen. Kolla in bilder av Bieber Fevern i Wien:en video från tillfället också:


Medan hundratals fans väntade för att få se en glimt av Justin på balkongen på hotellet, ett lyckligt fan som bodde på samma hotell som Justin, hittade stjärnan när dem gick till bastun, "Åh min Gud, han bara passerade mig i bastun, jag blev så chockad att jag nästan inte kunde andas, jag är fortfarande chockad och skakad" , sade Karin M.


Category: News! | 2013-03-31 | 14:23:10

Fortsättning- Granne vill stämma Justin efter diskussion


Tidigare i veckan avslöjades det att en anmälan gjordes till polisen efter att enligt upggifter så ska Justin Bieber ha hotat att slå sin granne och spottade i hans ansikte under diskussionen.
En källa nära Justin förnekade att han har spottat, även om grannens fru har sagt att det hänt.
 
Nu verkar det som om Justin Bieber kan ha mer problem än han väntat, efter L.A. County Sheriff's Department sade han kommer att rekommendera att astro bearbetas.Enligt TMZ, så kan Justin ställas inför åtal efter utredare i målet har skickat ärendet som granskas av åklagaren.
 
På skvaller webbplats rapporterade den 47-årige Amerikanen, som är far till tre barn, och ett klagomål till myndigheterna.Och istället för att släppa Justin , verkar det som att polisen vill ta fallet framåt, eftersom det är en rad andra incidenter där Bieber, inklusive böter för fortkörning, vårdslös körning och slagsmålen.
 
Poliskällor berättade att den webbplats som ingen rekommendation har gjorts sedan undersökningen pågår, men att den unga stjärnan har visat en bristande respekt för lagen.Under förra veckans incident, så rappoterade grannen att Justin sa: "Du kan inte säga så!" , som leder till Justins svar på diskussion om att han använt svordomar.
 
En polisbil sågs lämna condo lyx herrgårdar, där Bieber bor, den Oaks, i Calabasas, Kalifornien. Kolla in bilder på platsen:


Även om källor kopplat till Justins säkerhetsteam sade att det inte fanns någon fysisk kontakt mellan sångaren och granne, även om ett klagomål och tydligen vill bearbeta det utan reterätt.

Category: News! | 2013-03-31 | 14:13:59

Problem att resa med Justins apa i Tyskland, därför Justin åkte buss till ÖsterrikeVissa saker går inte mycket väl på turen för Justin Bieber runt i Europa, enligt tidningen/hemsidan The Sun, så när Justin reste till Tyskland den 28 mars, efter en snabb passage genom Los Angeles, så fick Justin en maskot-gåva av en vän vid namn vid, Jamal Rashid.

Apan som bar namnet OG Mally Bieber, var karantän av tulltjänstemän, när det konstaterades att Bieber inte hade dem nödvändiga dokumentationen ange på apan.Kolla in artikeln nedan:

Popstjärnan Justin Bieber är "förtvivlad" efter hans husdjur apan tillfångatogs av tulltjänstemän--eftersom sångaren krävde att OG Mally skulle följa med honom på en lång flygning till Tyskland.

Justin senaste  bisarra beteende är oroande för tulltjänstemännen att hjälpa honom då, efter han insisterade på att Mally reste i sin privata jet-inte ens behöver ha dokumentationen att visa för tulltjänstemän i München.

Enligt källor, så Justin från Los Angeles till Munich, var "häktad en tid" av tulltjänstemänrasande,som bad att få se en apans-hälsa-certifikat annars kunde Justin inte lämna platsen.

Mally är nu i karantän och Justin fick möta en process som tillhandahålls av de tyska myndigheterna och Justin fick böter på $ 10 tusen dollar.

A källa berättade till The Sun:"Justin har agerat som en kung. Han är utom kontroll och bor i en alternativ dröm för resten av oss. Han tycker inte om de potentiella riskerna med flygandet med en apa från en kontinent till en annan. Han och Mally går överallt tillsammans. Han är förtvivlad eftersom apan var karantän. Det verkar att liknande Mally som Michael Jackson var förtjust i sin chimps ".

Man tror att Mally är en Capuchin apa till Justins musik producent Jamal Rashid, som en present till Justin på från hans födelsedag när han fyllde 19 år.

Bieber hade flugit från Lodz, Polen, tillbaka till Los Angeles i måndags, och sedan plockade upp en MallyCessna Citation X som han hyrde för £ 13 000 till Franz Josef Strauss flygplats i München på torsdagen, innan hans show i staden, på Olympiahalle.

En
 tullen talesman sade: "ett djur kräver ett hälsointyg och andra tillstånd. Du kan inte bara landa med ett vilt djur och föra den till landet om flygningen inte kommer från ett annat europeiskt land och du inte har nödvändig dokumentation. "

Efter showen i München, Bieber reste med buss till Österrike. Han förnekade rykten att han ha en uppdelning.

Biebers företrädare avböjde att kommentera saken.

 

Category: News! | 2013-03-31 | 14:05:17

Mästaren i rodd avslöjar att han lyssnar på Justins musikDen brittiska olympiska mästaren i roddning Sir Steve Redgrave, intervjuades i veckan av Daily Mail, och under intervjun, avslöjade han att Justin Bieber är bland de tre bästa låtarna han lyssnar på i sn iPod. Kolla Steves uttalanden:
 
Vilka är de tre musikerna som du lyssna på din iPod?
 
Sir Steve Redgrave: det är nog något som Justin Bieber och Lady Gaga. Mina barn vet alla låttexter och så det är väldigt roligt för dem att höra dem, även om jag föredrar att de sjöng något av Beatles.

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-31 | 13:59:00

Videosar: Justins konsert igår på Stadthalle i Vienna, Austria 30 mars

Dem första 17 minutrarna på Justins konser igår


Justin halkar

Fall


Beauty And A Beat 
Category: Meet & Greet Believe Tour | 2013-03-31 | 13:52:52

Meet & Greet i Vienna, 30 mars

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-31 | 13:49:48

Bilder från Justins konser igår i Vienna, 30 mars
Category: Var är/Gör Justin? | 2013-03-31 | 13:46:38

Justin anländer på hans hotell i Lördags eftermiddag i Vienna, Austria 30 mars

Category: Covers | 2013-03-31 | 13:42:53

WeKnowTheDj- Season 6- Från Spanien till Italien
Category: News! | 2013-03-31 | 13:38:34

Justin lade upp en video från igår på Viddy- Mina Beliebers i Vienna! Älskar er!

Category: Var är/Gör Justin? | 2013-03-31 | 13:35:52

Justin lämnar sitt hotell i Vienna igår, 30 marsCategory: Instagram - Bilder | 2013-03-31 | 13:32:59

Instagram- Som ni kanske har märkt så har Justn förskaffat sig en Apa


"@justinbieber: Kickin it with og "

"@justinbieber: He’s like a human "

omg vad söt! jag dör, vill bara krama och pussa den!!

Category: News! | 2013-03-30 | 10:43:39

Glad Påsk Alla Beliebers!


Vi på bloggen önskar er alla en glad påsk! Vi hoppas även att ni alla får mycket godis och mycket god mat!
Category: Bilder | 2013-03-30 | 10:05:39

instagram:

Justin with his pet monkey!
Category: Meet & Greet Believe Tour | 2013-03-29 | 20:59:05

Meet and Greet i Munchen, Tyskland 28 mars


Category: Bilder | 2013-03-29 | 19:35:01

instagram:

@jonboogie #tbt with the Brodie’s in Chicago #GoonSquad can you name all the people in the photo?…There’s 7 of us look close
@jonboogie: "#tbt with the Brodie’s in Chicago #GoonSquad can you name all the people in the photo?…There’s 7 of us look close"

Category: News! | 2013-03-29 | 18:52:21

Video: Adrian Grenie talar om Justin i film

Adrian Grenie, Amerikansk skådespelare känd för sin roll i filmen, the Devil Wears Prada. Uppgav nyligen några kommentarer efter att ha sett dokumentären av Justin Bieber, Never Say Never. Vid tiden, sa Grenie, "jag såg din dokumentär [Justin] och väldigt cool. Jag tror han [Justin] skulle vara bra! "

Men tydligen Adrian har ångrade sitt uttalande i torsdags kväll den 28 mars, när han blev ifrågasatte om ämnet av en av TMZ'S paparazzis, skådespelaren svarade lite obehagligt . Kolla in videon nedan:Paparazzi: Så vill du se Justin Bieber på bio?

Adrian: Varför sa jag det? Jag fick något som jag inte kan avsluta... Så jag inte vill prata om det.

Paparazzi: Du vad?

Adrian: jag tror att det skulle vara bra.

Paparazzi: Det skulle vara bra?

Adrian: Ja.

Paparazzi: Jag tror det skulle vara bra, men han har gjort en massa fel saker nyligen, det skulle inte påverka?

Adrian: naturligtvis inte, men varför  frågar du mig detta?

Paparazzi: Eftersom du är skatten.

Adrian: jag tror att du försöker skapa en tvist, en bra historia.

Paparazzi: tror ni att Justin skulle fungera också? Eller skulle vilja, han är en ung, du vet.

Adrian: du vet, vem som helst kan agera.

Paparazzi: Allvarligt?

Adrian: med ett bra manus och rätt riktning, absolut.


 

Category: News! | 2013-03-29 | 18:40:03

Tatueraren som tatuerade Justins "X" på armen pratar ut om när han tatuerade JustinJustin Biebers nyaste gjorda tatuering var ett "X" på vänster arm och den gjorde, Guy Sahar,en tatuerare so jobbar på Social Club i Notting Hill,  han intervjuades av den brittiska mirror webbplatsen och i sitt vittnesmål om den dagen Justin var där ,så sa den tatuerade killen ,"skämt och en bortskämd snorunge".

Studion fick ett samtal från Justin att gå till Langham Hotel i Marylebone, där Justin bodde under sin tid i London förra månaden. Kolla in vittnesbörd av tatueraren:

"Ursprungligen blev jag blev tillsagd att gå till hotellet där Justin bodde kl 07:00 med en av hans ledsagare, men efter att jag kallades tillbaka och fick vänta hela natten. Jag kallades slutligen gå tillbaka til hotellet runt 06:00 Jag fick veta att pengarna inte var ett problem och vi behövde inte diskutera priser.
 
Jag tillbringade fyra timmar för att tatuera honom och hans DJ [Tay James], och jag blev erbjuden ett glas vatten.
 
När jag sa att det var £ 1000, ville Biebers livvakt betala. De försökte pruta mig på värdet. I slutet,  accepterade jag £ 500, jag gjorde det mest bara så att jag kunde gå.
 
Det är egentligen ett skämt och en bortskämd snorunge. När jag var där, såg jag också Justin börja skämta med sin personliga assistent. Det var skamligt."


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-29 | 18:23:51

mer bilder från Justins konsert i munchen,tyskland den 28 mars

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-29 | 18:03:19

Videosar från Justins konsert igår i Munchen, Tyskland 28 mars

Intro- All Around The World


Take You


Love Me Like You Do


She Don't Like The Lights


Rack City


Out Of Town Girl


Be Alright


Never Say Never


Beauty And A Beat


Baby
Category: Var är/Gör Justin? | 2013-03-29 | 17:47:00

Nya bilder på Justin från idag imorse när han anländer till sitt hotell i Wien, Österrike 29 mars
Category: News! | 2013-03-29 | 12:39:38

Pattie Mallette ifrågasätts om varför Justins van var utanför Selena Gomez hus

Vi lade upp bilder igår på att, Justin i onsdag den 27 mars i Los Angeles, hade sin van utanför ex-flickvän, Selena Gomezs hus. Trots att det endast publicerades bilder av Justins van och hans livvakt hemma hos Selena, så bekräftar E!Online att ett vittne såg Justin.

I en intervju som hålldes i torsdags den 28 mars, som HuffPost Live torsdag hade med Justins mamma, Pattie Mallette, så blev hon tillfrågad om vad hon tyckte om förhållandet och Justins möjligheta besök hos hans ex-flickväns hus, även om hon inte förnekade informationen, så valde Pattie att inte gå in i detalj.

"Jag tror att min son på 19 år förmodligen inte tycker att jag ska prata om hans kärleks liv," svarade hon intervjuaren Marc Lamont Hill, som försökte övertyga Pattie att säga att "mödrar generar sina barn", och frågade vad hon tyckte om detta uttalande. Utan dröjsmål svarade Mallette då att hon inte höll med om detta.


 

Category: News! | 2013-03-29 | 12:34:16

Ett vittne, berättar sanningen om tjafset mellan Justin och hans granne i LA

Efter att Justin Bieber åkte direkt från Polen till sitt hem i Los Angeles, för att tydligen behandla sin personliga saker, började nya rykten uppstå. Den här gången skulle Bieber ha diskuterat med sin granne och enligt källor, spottat på honom under tjafset. Men nyhetssidan E!Online har talat med ett vittne som klargjort frågan. Kolla in artikeln :

Rapporter säger att Justin Bieber spottade på sin granne under en ivrig diskussion igår morse 27 mars. Men en källa nära JUstin insisterar och säger att Justin inte spottade på sin granne under diskussionen:"Ja, de hävdade, men hans granne kom till sin egendom utan tillstånd, han invaderaed. Definitivt spottade inte Justin på honom ".

Den 47-åriga grannen skulle ha kallat polisen till sitt hem i Calabasas efter att Justin ska ha hotat under diskussionen.

Justins representant vägrade att kommentera händelsen.


 

Category: News! | 2013-03-29 | 12:30:48

Jusin hjälper till i skolor som har det jobbigtJustin Bieber är en av de mest etablerade artister idag i världen, men Justin använder hans kändskap för att hjälpa välgörenhet. Förutom att hjälpa och besök flera icke-statliga organisationer, välgörenhetsorganisationer och sjukhus, så kommer  även Justin att ge stöd till lärare i skolor i USA.

Kolla in trailern för kampanjen:Enligt den nationella skolan och utrustning Association (nationella föreningen för skolmaterial och utrustning) finns det totalt $1,33 miljarder dollar , som spenderas av alla lärare som köper skolmaterial till deras studenter med sina egna pengar.

Genom hårt arbete och ibland icke-erkännande av detta, så har Justin och andra artister som Miley Cyrus, Pitbull, Quincy Jones, Lady Antebellum och Jason Mraz,  dela sig till skolan och uppmuntra tittarna att betala skolmaterial genom donationer till lärare eller "antal" klassrum. Förutom äran för lärare för deras enastående arbete och för att göra skillnaden, kommer artisterna att utföra några låtar på en TV-show som kallas verklig förändring-artister för utbildning, projekt som Justin har spelat tidigare under 2012. Programmet kommer att hållas den 23 April. (i USA, men vi kommer självklart lägga upp hela programmet  när det kommit ut)

 

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-29 | 12:18:59

Mer bilder från Justins konsert igår i Munich, Tyskland 28 mars
Category: Instagram - Bilder | 2013-03-29 | 08:43:00

Instagram


"@justinbieber: Morning hair "
"@justinbieber Night I love you.. And btw just cuz I’m not smiling  doesn’t mean im not happy. ;)"
"@scooterbraun: Sidenote… This happened! @justinbieber @allisonjamiekaye and that’s how we roll!  #crazies haha"
 
 
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-29 | 00:45:14

Justins konsert ikväll i Munich, Tyskland den 28 mars

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-28 | 23:03:40

Tre bilder från Justins konsert ikväll i Munich 28 mars
Category: Intervjuer | 2013-03-28 | 19:40:27

"Jag ber för det", säger Pattie Mallette, om aktuella problem som Justin har

Idag Torsdag 28 mars, blev Pattie Mallette intervjuad av E!Nyheter där hon pratade med Jason Kennedy om den nya filmen , där hon arbetar som producent, "Crescendo", som berättar om Ludwig, Beethovens mamma. Kolla in videon:Mamma till Justin Bieber sade att mycket identifierades med  detta projektet, eftersom"precis som hon [mamman till Beethoven] så har jag också ett barn som är en musiker, en massa människor inte vet att hon försökt ta sitt eget liv när hon var gravid.  Jag försökte ta mitt eget liv sex månader innan jag blev gravid med Justin och sedan jag verkligen identifierade berättelsen. "

När det gäller hennes son, som för närvarande är i centrum för median, så är hon först med att ägna sina böner till honom. Mallette har alltid varit mycket öppen om sin tro och tur att Gud i tider av problem, men hon medger att hon inte kan tala för sin son, men hon motiverar Justin att hålla sin tro, hon säger att "Jag ber för honom", , "Jag rekommenderar att du. Jag kan inte riktigt tala till hur han behandlar den del av sitt liv. "

 

Category: News! | 2013-03-28 | 19:35:25

Under Justins konsert i Poland så sade han att han kommer komma tillbaka i år

På sin senaste konsert som var i, Lodz, Polen, den 25 mars,så lämnade Justin Bieber ett meddelande som gjorde hans polska fans ännu mer upphetsad om hans första besök i staden.

Justin som hittills har konserter med Believe turnéen planerat till augusti, lovade att återvända till Polen  i år, "Jag lovar att detta år jag kommer gå tillbaka till Polen". Kolla in början av videon:Efter denna förklaring av astro undrar fans och press i landet om Justin kommer vara i Polen igen för en annan show, denna gång i Warszawa, och det finns rykten om att det kan hända i maj eller augusti i år. Dessutom skulle en befordran av hans kommande dokumentär, Believe 3D, också vara en möjlighet.

Tills dess, har fans bara löftet från Justin, som kommer komma tillbaka, men Justins produktionsbolag har inte bekräfta när, hur eller varför detta möjliga nya besök.


 

Category: Paparazzibilder | 2013-03-28 | 19:08:00

Justins skåpbil parkerade utanför Selenas hus den 27 marsJustin Bieber gjorde naturligtvis en snabb förändring efter sin konsert i Polen, den sista dagen i Polen den 25 mars. Återvände Justin  till Los Angeles, på eftermiddagen onsdagen den 27 mars, Justins skåpbil fotograferades hemma hos hans före detta flickvän, skådespelerskan och sångerskan Selena Gomez.
Webbplatsen E!Online, var först att lämna ut nyheten, efter en exklusiv källa visade att Bieber var i Selenas hem i Encino, Kalifornien,runt ungefär 3:30 pm och stannade i drygt en timme. Strax efter sågs Gomez också lämna sitt hem.

Webbplatsen avslöjade också att Justin denna kväll, åkte till LAX flygplatsen på väg till München, Tyskland, där han kommer ha konsert med sin Believe Tour på torsdagen 28 mars.

Category: Instagram - Bilder | 2013-03-28 | 19:03:00

Instagram

 


"@jonboogie #tbt with the Brodie’s in Chicago  #GoonSquad can you name all the people in the photo?…There’s 7 of us look  close "

"@justinbieber: Old school New school "

Category: Fans egna kort med Justin | 2013-03-28 | 19:02:00

En underbar bild på Justin och fans, tagen för några månader sedan i NYC
Category: Var är/Gör Justin? | 2013-03-28 | 01:33:34

vad gör/vart är Justin just nu?

Vart har Justin hållit hus?
Jo det har varit ett litet snabbt uppehåll under Believe turnéen, så Justin åkte en snabbis till USA, Los Angeles. Men nu är han i Tyskland. För nu har ikväll så hade han en konsert i Tyskland.

Såhär ser Justins konseter ut här framöver ;)
Category: Intervjuer | 2013-03-28 | 01:29:00

"Värsta för mig är att svika mina fans," säger Justin Bieber i en intervju med US Weekly

Justin Bieber blev intervjuad i denna veckas upplaga av amerikanska tidningen US Weekly, där han klargjorde igen rykten och pyrogen om de konstanta negativ temana runt din karriär och personliga liv, enträget avslöjas av pressen.

Sångaren gjorde det klart att det är långt ifrån perfekt, att mitt i så mycket negativitet, besviken vad fruktar mest är hans fans och mer.Kolla in utdrag redan släppt:

Justin kommenterade din dålig tid med pressen och paparazzi i London i början av mars månad:

"Den största missuppfattningen om mig är att jag är en dålig människa. Jag bli upprörd med det. Jag har ett stort hjärta. Vill vara en bra modell, men vissa människor vill att jag ska misslyckas... jag ibland fel. Det är en del av den mogna... Jag är ung och jag älskar att ha kul. Det finns inget fel med."

Som gas mask han använde på stadens gator och ledde till ännu mer kritik och spekulationer i pressen, Justin förklarade att det var en satsning mellan vänner:"Gasmasken var ett skämt med mina vänner. Jag ville dölja hennes ansikte från alla kameror, de har det som ett skämt. Mina vänner och jag gillar att spela. "

Justin också genererade kommentarer den 28 februari när han fotograferades in hotellet där bodde i London, bar överkropp, mitt i den starka kylan. Sångaren var angelägen om att kommentera och klargöra frågan: "jag var fortfarande med en del av mina kläder från min tur och jag gick igång till mitt hotell."

Men ingenting kan göra Bieber rädsla så mycket, och inte heller mängden negativa rykten om hans personliga liv eller karriär, som möjligheten av besvikelse dina fans. Så, när den var knappt i hans 3 ° show på O2 Arena i London, 19 år gammal stjärna var angelägen om att återvända till scenen och förklarade varför:

"Jag svimmade på grund av influensa... Värsta för mig är att svika mina fans-vi hade bara fem låtar till ha-så de gav mig syre, och jag bestämde mig att avsluta showen och gå sedan till sjukhuset. Showen måste fortsätta. "

Sångaren gjorde det klart att han inte låter något få avskräckta, "Jag vet vem jag är och jag kommer inte låta negativitet mot mig slå mig ner. Jag är en positiv person och jag tänker gå såhär ", fortsatte han."Denna verksamhet kan få ner dig, men jag har ett starkt team runt mig, och min familj och alla fans. Kärlek övervinner negativitet. Jag är inte perfekt, men jag växer och försöker att bli bättre varje dag. det är en del av livet. "

På framtiden och planerar för efter hennes tur, Believe, som hittills har markerat datum fram till augusti? " jag tänker på mitt nästa album, den nästa turnén. Eller kanske jag ska ta en paus, sade han. "Jag gissar detta. Är det inte vad du ska göra till 19 år? "


 

Category: Intervjuer | 2013-03-28 | 01:28:15

En intervju från igår med Justins mamma Pattie hon pratar om Jelena

 
Justin Biebers mamma, Pattie Mallette, intervjuades av Access Hollywood Live på onsdagen (27 mars), där hon fick kommentera dem negativa rubrikerna om hennes son.

Category: News! | 2013-03-28 | 01:25:25

Adidas NEO lanserar Justin Bieber lookbook

Adidas SLVR släppte en interaktiv digital lookbook för att visa din kollektion vår/sommar 2013, tillsammans med bilder och filmer av den nya kampanjen är globala fenomenet POP/R & B Justin Bieber, som fick namnet världen stil ikonen för NEO i oktober 2013.

Valet av Justin, som omslagspojke av märket var inte av en slump trots allt har den 19-årige kanadensiskt unga sida som NEO du letar, "vårt mål är att föra liv ande och energi av etiketten genom lookbook, på ett sätt som fans av NEO kan prata och dela via sociala medier under säsongen vår/sommar" nämnda Kimberly Wallengren, Senior Manager för Global Brand Marketing på Adidas.


 

Category: News! | 2013-03-28 | 01:23:45

Justin är anklagad för verbalt ofredande av granne i Los Angeles

Justin Bieberreser med den europeiska turnéen Believe Tour, och ännu mer än en månad hemifrån, sångaren tydligen skulle ha tagit fördel av klyftan mellan seriens Polen, som ägde rum på sista natten till måndag (25), och nästa Visa av tour, som äger rum den 28 April i München, att återvända till sitt hem i Calabasas, Kalifornien.

Enligt rapporter från TMZ, sångarens besök i hans hem var inte bäst, enligt webbplatsen Bieber blev inblandad i ett argument med en av hans grannar och polisen kallades.

Bieber hade varit inblandade i en muntlig diskussion med din granne, på tisdag morgon (26) och samma sak skulle ha ringde polisen. Polisens representant berättade den HollywoodLife, "fick vi en länk till 09:08 pm idag, vi vet inte när den gjordes. Men vi svarar. Påståenden gjordes när herr Bieber, anklagar av aggression, det är allt vi vet. Vi undersöker. Vi är inte i bostad. Vi kommer att göra en rapport och sedan tar vi lämpliga åtgärder, när undersökningen är klar. "

Säkerhetsrelaterade källor av Justin uppgav att versionen av grannen är inte sant, det skulle har angett hem Bieber och hans livvakter eskorterade honom av sångarens egendom. Inga Bieber representativa talade i frågan hittills.

Uppdaterad -webbplatsen rapporterade också att en källa nära Justins säkerhetsteam sade: " Grannen gick till egenskapen för Justin. Det fanns ingen fysisk aggression. De talade endast kort och Justin berättade för honom att få av sin egendom. "

-Det finns fortfarande ett annat argument som säger att grannen skulle ha gett ett klagomål mot Justin för att köra vårdslöst. Enligt TMZ, en lastbil kom en Ferrari för huset av Justin igår kväll (25) och sångaren skulle ha kör genom gatorna med bilen i morse, som störa grannen.
 
-Uppdaterad-27/03-08:58 | Webbplatsen Skvaller Cop, berömda för att rensa upp rykten, bekräftade vad som hände, Justin verkligen blev inblandad i ett argument med en granne. Kolla funktionen:
Justin Bieber utreds av verbalt ofredande efter en granne anklagade sångaren av en fysisk attack mot honom under en diskussion i kammaren av Bieber, på tisdag (26), har skvaller Cop bekräftat.
 
Talesman för den Los Angeles County Sheriff, Steve Whitmore berättade skvaller Cop att polisen fick ett samtal vid 09:08 om vad är att vara märkt som en "bra grannländerna tvisten" mellan Bieber och hans granne i Calabasas, Kalifornien. Grannen av Bieber påstås närmade sångarens egendom och började diskutera med sångaren.
 
Det finns motstridiga rapporter om källan av ilskan av grannen. TMZ säger att Bieber hade kört i hög hastighet med hans Ferrari genom gatan under de tidiga timmarna av morgonen, orsakar grannen som ska rubbas med buller och hög säkerhet, även om som inte bekräftades.
 
Vad är bekräftat är att mannen har gjort en anmälan till polisen, hävdar "verbal aggression" och ett "hot" för fysiskt våld av Bieber.
 
Ingen skadades.
 
Händelsen är under utredning. Skvaller Cop förlängdes för att veta din Bieber version av händelserna.
 
Säkerhetsgruppen för Bieber berättade Skvaller Cop, som sångaren hade just återvänt från en serie konserter utomlands, att det fanns ingen fysisk kontakt med grannen, men bara "utbytt ord", efter grannen kom att klaga, Justin slutade komma hem och lämnat säkerhet eskort mannen av din egendom.


Category: News! | 2013-03-28 | 01:22:10

Det brittiska flick-bandet The Saturdays kommer vara förband för Believe Tour


Som vi kanske har skrivit tidigare, så fanns det rykten om  att eventuellt att ett brittisk flick band, The Saturdays, kommer öppna för Justin Biebers konserter med Believe Tour, och på tisdag(den 26 mars) bekräftade bandet, som består av Vanessa White, Una Healy, Mollie King, Frankie Sandford och Rochelle Humes, som har pratat med Bieber att göra några presentationer på Justins kanadensiska turnée.
Se nedan för artikeln som är översatt från EntertainmentWise
webbplats, där saken diskuteras:

Framgången med The Saturdays kan få lite mer crazy i Förenta staterna, när flickorna har bekräftat de talar med Justin om att göra några presentationer i Tror turné i Nordamerika.

Inte bara har ett mycket hektiska schema Bieber, men flickan band har också varit ganska upptagen och men det är svårt att förena, flickorna berättade radiosände program av Capital FM, att umacolaboração kan vara, "vi definitivt talar om det," sade Mollie King, tillägger, "vi får se hur våra tidtabeller passar, vi får se."

Rochelle Humes läggas till: "han är på turné just nu och självklart vi är mycket upptagen nu och under de kommande veckorna, men om vi kan gå och göra några visar på touren kommer att vara mycket bra."

Justin utsträckt Tror Tour så de kunde vara inkluderade nya datum för denna sommar i Nordamerika, sedan han slutade redan alla visar av Förenta staterna i September förra året.


 

Category: Instagram - Bilder | 2013-03-28 | 01:17:20

Instagram


"@lastkingmm: OG MALLY FIRST PIC WITH HIS POPS @JUSTINBIEBER "


Category: Meet & Greet Believe Tour | 2013-03-28 | 01:15:57

Meet and Greet bilder från Łódź, Poland 25 Mars


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-28 | 01:12:54

Tre fina fan bilder tagna på Justin när han uppträde i Łódź, Poland 25 Mars
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-28 | 01:11:26

Videosar från Justins konsert i Łódź, Poland den 25 Mars

One Less Lonely Girl
 


Justin visar sina muskler och sjunger  “SWAG” med publikenFall


Boyfriend (vid 0:40 hoppar ett fan upp på scen)


Believe, belibers håller upp hjärtan


Category: Paparazzibilder | 2013-03-28 | 01:05:51

Justin åker i sin bil i LA den 26 MarsDem här bilderna kanske är gamla, för det verkar ju lite konstigt om Justin har åkt tillbaka till LA nu, när han är mitt uppe i sin Europa turnee? Eller vad tror ni?


Category: Var är/Gör Justin? | 2013-03-28 | 01:03:17

Justin vid passkontrollen för att checka in på Lodz för att lämna för att åka till Tyskland den 25 mars
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-28 | 00:59:24

Łódź’s Polands OLLG den 25 mars
Category: Instagram - Bilder | 2013-03-28 | 00:58:24

Instagram


"@justinbieber: Gretzky .. The Great One”
Category: Twitter | 2013-03-28 | 00:56:29

Will.i.am bekräftar en musikvideo med för låten "That Power"

 

Category: News! | 2013-03-25 | 22:57:00

Cody Simpson berättar om hur Justin mår och hur resan med Justin var i EuropaCody Simpson har turnerat med Justin med hans Believe Tour och han är nu tillbaka i USA och öppnar nu upp sig om deras europeiska resa tillsammans.

Cody berättar att median har varit på Justin överdrivet mycket och skrivit överdrivna saker, berättar han till Enews:

"Jag kom precis tillbaka från Paris med honom häromdagen.Det var sjukt kul/galet.Det var riktigt bra.Min första gång i Europa.Jag hade en otrolig tid i Europa.Vi var vid eiffel tornet runt 1 på natten, så att vi inte hade några andra som störde oss.Det var riktigt kul.Han är en bra kille att turnera med. Jag hade en bra tid i Europa."

När frågan kom om Justins rykten och det vilda som skrevs i kvällstidningarna, så sa Cody:

"Saker var inte så stora som dem skrev, dem gjorde en stor sak av det.Folk gillar att göra såna saker om alla.Du måste bara lära dig att hantera det.Du måste försöka bli så förnuftig som du bara kan.På slutet av dagen så, vi är tonåringar."

Med fans som undrar hur Justin mår mentalt, och om Justin behöver en paus. Cody försäkrade alla att Justin mår bara bra.

"Han är bra. Han mår jättebra.Jag var just med honom bara för tre dagar sen och han mår bra.Vi gick ut och experimenterade Paris.Han är en väldigt bra kille."


Category: Var är/Gör Justin? | 2013-03-25 | 22:41:34

Idag 25 Mars, Justin lämnar sitt hotell Andel's i Łódź, Poland

På eftermiddagen idag (måndag 25), så filmades Justin Bieber när han lämnade Andel's Hotel, där han bor i Lodz, i Polen, där showen även tog plats denna kväll på Atlas Arena.

Kolla in videon nedan:
Category: News! | 2013-03-25 | 22:36:22

Joey Heindle och Drake Bell alfinetam Justin Bieber och hans fansDrake Bell verkar ha en ny hobby, han lämnar miljontals fans av Justin Bieber rasande. Den förre stjärnan från Nickelodeon kanalen, hackade ner på Justin Bieber och hans fans. Efter MTV News publicerade en berättelse som avslöjar att låten "Never Say Never" har ursprungligen varit en låt av Travis Garland, med namnet "Sexy together", Drake frågade MTV nyheter,"vänta! Du säger att Justin inte skriver sina egna låtar? Jag är chockad!!! "

Nästa dag, såg Drake en tweet från Justin till hans fans, där han sade att han skrev låtar, och skådespelaren svarade direkt till Justin, med ett ironiskt svar:Drake säger att han tycker inte Justin är bög, eller sjunger dåligt eller något sånt. Han tycker problemet är hans fans. Det är dem som är konstiga.


 

Category: News! | 2013-03-25 | 22:23:02

Igår" fyllde" Justins musikvideo 'Never Let You Go' år

Category: Fans egna kort med Justin | 2013-03-25 | 22:16:44

Justin med mer fans från SNL kvällen

 
 
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-25 | 21:31:43

Ifrån konserten i Bologna (23 Mars,)

 
 
 
 
Category: Fans | 2013-03-25 | 21:23:23

Justin med fans från "Make a wish" 18 Februari.

Category: Instagram - Bilder | 2013-03-25 | 21:21:16

Instagram

@Justinbieber
@justinbieber: No caption needed
@lastkingmm: HE’S GETTING STRONGER & Ready 4 His  pops
 
 
Category: Paparazzibilder | 2013-03-25 | 21:17:45

Justin när han kom fram till Polen idag.

Category: Meet & Greet Believe Tour | 2013-03-25 | 21:15:48

Meet and greet i Bologna.

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-24 | 00:33:16

Justins konsert ikväll i Italien, Bologna 23 mars

 
 
 
Category: Meet & Greet Believe Tour | 2013-03-24 | 00:28:57

Meet and greet bilder från Zürich,Switcherland 22 mars

 
 
 
Category: News! | 2013-03-24 | 00:23:25

Två mer bilder från när Justin hälsar på fans idag i Bologna

 
 
Category: News! | 2013-03-23 | 17:37:21

Christina Aguilera säger till Justin att ta en paus från rampljuset

 
Tidigare kända barn stjärnan Christina Aguilera tycker att Justin ska stanna ärlig och kanske ta en liten ledig tid från rampljuset och kameran.
 
Hon berättar till Hollyscoop på 'The Voice' säsong 4 premiären:
"Du lever livet och det är hårt att växa upp framför kameran. 
 
Du lär dig, när du blir äldre att ta hand om ögonblick själv. Gå ett steg från kameran , åter inspirera dig själv som en artist, föryngra och uppdatera dig själv. "
 
Christina rådade även Justin att bli mer oberoende/självständig och stå sig upp för dem som försöker trycka ner honom. 
 
"Jag skulle säga till Bieber att låt ingen eller något trycka ner dig eller trycka runt dig och säga att du är något som du inte är. 
 
Jag har alltid varit riktigt ärlig och trogen med mina egna rötter och blivit riktigt fötterna på jorden,och  inte låta mig avvika alltför mycket."
 
 
 
Category: Fans egna kort med Justin | 2013-03-23 | 17:09:43

Justin hälsar på fans utanför Arenan i Bologna

 
 
Category: News! | 2013-03-23 | 17:07:24

Justin med publik fansen från SNL

 
 
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-23 | 17:04:31

Mer bilder från Justins konsert igår kväll i Zürich, Switcherland 22 mars

 
 
 
 
 
Category: News! | 2013-03-23 | 16:58:57

En ny annan bild från Justins photoshoot med Adidas NEO

 
 
Category: News! | 2013-03-23 | 16:56:16

Justin går ut och hälsar på fans på balkongen

 
 
 
Category: News! | 2013-03-23 | 16:54:43

Två mer bilder från när Justin var och åkte snowboard i Alperna

Category: Instagram - Bilder | 2013-03-23 | 09:16:47

Instagram

@alfredoflores why so sleepy?
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-23 | 09:15:06

Justins konsert i Zurich, Schweiz (22/03)

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-23 | 09:10:20

Fint kort taget av ett fan.

 
Category: News! | 2013-03-22 | 21:10:05

Justins kampanj är nu i butikerna!! :)

 
 
 
Category: Fans | 2013-03-21 | 23:18:34

En till bild på Justin från när han åkte skidor i alperna idag (21 mars)

Category: Fans | 2013-03-21 | 23:01:26

Justin med ett fan

Category: Fans | 2013-03-21 | 23:00:17

Justin åker skidor idag i Alperna (21 mars)

Category: Fans | 2013-03-21 | 22:58:39

Justin hälsar på sina fans från sin balkong idag (21 mars)

Category: Var är/Gör Justin? | 2013-03-21 | 17:07:55

Justin smyger in på the Paris Moulin Rouge .

 
Category: Jelena | 2013-03-21 | 15:59:37

Selena pratar om Justin @ David Letterman


Selena berättar bla att hon är singel..


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-21 | 15:55:12

Meet & Greet @ Paris (19 mars)

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-21 | 15:49:46

Bilder: Justin uppträder @ paris (19 mars)

Picture of Justin and Cody performing yesterday night. (x)
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-21 | 15:47:41

Justin uppträder @ Paris (19 mars)

Be alright, Fall and Yellow Raincoat

Believe

Yellow Raincoat
Justin kommer in på scenen när Cody uppträder 
Rack City, Die In Your Arms
Category: Bilder | 2013-03-21 | 15:34:43

Ny bild från Justins Neo Adidas photoshoot.

New photo from Justin’s Neo Adidas photoshoot.  
Category: Bilder | 2013-03-21 | 15:33:13

Top of the Pops Magazine

Justin in Top of the Pops Magazine (credit: @jordyandabeat)
Category: Covers | 2013-03-21 | 15:31:25

Justin anländer sitt hotell @ Paris (18 mars)

Category: Fans | 2013-03-21 | 15:28:39

Justin i Paris (17 mars)

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-21 | 14:03:06

Bilder från Justins konsert i Paris den 19 mars

 
 
 
 
 
 
 
 
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-21 | 13:55:43

Justin uppträder utan tröja i Paris 19 mars

 
 
 
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-21 | 13:48:00

Bilder från när Justin gick ut på scen under Cody Simpsons uppträdande i Paris

 
 
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-20 | 11:25:00

Justin och cody simpson på scen i Paris

 
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-19 | 20:44:36

OLLG i Barcelona.

Category: Instagram - Bilder | 2013-03-19 | 20:43:29

Instagram

@liltwist: “We Don’t Like To Do 2 Much Explainin” #wildkidz #YRG

just got  news about little Briana. I was honored to meet her. I know she is up in heaven  smiling.

@theworldshero Ayyyyyye!!! 😁😖
@theworldshero Young YM
Category: News! | 2013-03-18 | 16:45:38

Justin, Pattie, mormor och morfar och Justins crew anländer till sitt hotell igår i Paris

 
Category: Instagram - Bilder | 2013-03-18 | 10:02:05

Instagram

@theteddyjay: Great Night With @justinbieber & @Emmaa J &  @CodySimpson !

Category: Instagram - Bilder | 2013-03-18 | 10:00:41

Instagram

@theteddyjay: Paris w/ @justinbieber & @Emmaa_J & @CodySimpson !
Category: Meet & Greet Believe Tour | 2013-03-18 | 09:59:25

Meet & Greet i Barcelona.

 
 
Category: Bilder | 2013-03-17 | 19:19:58

instagram:


@justinbieber: "L'arc de triomphe"

@kennyhamilton: "Say what you want but @JustinBieber always puts fans first! You may not respect him him but you will respect this hustle!!! #Aintnobodyfuckinwithmyclique"
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-17 | 19:17:21

Twitpic:


@justinbieber: "who is that??"

@justinbieber: "shoutout to my friend @iamwill . we got #THATPOWER"

@justinbieber: "#goodtimes right here. @iamwill is a real friend."
Category: Fans | 2013-03-17 | 15:07:18

Justin och Pattie lämnar hotellet i Paris idag

Category: News! | 2013-03-17 | 14:57:57

Jersey Shore Snooki stöttar att Jelena gjort slut

 
Sedan det tovg slut mellan Justin Bieber och Selena Gomez, så har flera kändisar har uttryckt sina åsikter offentligt, vissa kritiserade och andra förespråkade slutet av förhållandet. Såhär sade Snooki Polizzi, som är nuvarande i slutet av Jersey Shore-serien, som försvarade slutet av förhållandet, hon säger att två stjärnor "måste ha roligt och leva livet".

Kolla in en artikel som publiceras på webbplatsen Celebuzz:

Snooki: "det var en bra idé att  Jelena gjorde slut". säger Nicole "Snooki" Polizzi.

Efter att allmänheten känner till utbrottet av den långvariga dejtningen mellan Justin Bieber och Selena Gomez, så rappoterade Snooki och JWoww till Celebuzz  några kärleksfulla råd till Justin.

Det är en bra idé som han [Justin] och Selena har separerat, eftersom de är fortfarande unga och båda är heta", berättade Snooki till Celebuzz . "De behöver inte få äventyras i ett förhållande just nu."

"De behöver att ha roligt och leva livet, känner att de inte bör vara engagerad i en relation, eftersom de egentligen inte är redo att lösa."

Bieber, 19 år och Gomez, 20 år, började dejta i slutet av 2010 och gjorde slut efter nästan två år tillsammans.

Snooki, 25 år, tillade att Biebs är egentligen för ung för att tänka på kompromiss.

"Han vill ha kul och vara tillsammans med tjejerna, han måste göra allt detta för han är bara 19 år" sade hon."Jag tror att Justin Bieber inte behöver en kärlek, han bör bara ha kul... För tillfället. "

 

Category: News! | 2013-03-17 | 14:49:04

Videosar från Justins konsert igår i Barcelona, Spanien 16 mars

Baby utan tröja


As Long As You Love Me


Beauty And A Beat


Boyfriend


Be Alright


One Less Lonely Girl


Justin fråga "Who Wants To Be My Baby" + Baby
Believe


Yellow Raincoat
Justin tar av sin jacka och pratar med fans


Justin sjunger acapella
Category: News! | 2013-03-17 | 14:40:05

Videosar från Justins konsert igår i Barcelona, Spanien 16 mars

Baby utan tröja


As Long As You Love Me


Beauty And A Beat


Boyfriend


Be Alright


One Less Lonely Girl


Justin fråga "Who Wants To Be My Baby" + Baby
Believe


Yellow Raincoat
Justin tar av sin jacka och pratar med fans


Category: News! | 2013-03-17 | 14:15:36

Video: Justin hälsar på fans igår 16 mars i Barcelona, Spanien
Category: | 2013-03-17 | 12:49:43

Dagens bild.

Category: Fans | 2013-03-17 | 12:12:17

Justin i Paris idag

Category: Övrigt | 2013-03-17 | 11:04:00

En biljett säljs till Justins konsert

Hej allihopa! 
Vi fick en kommentar av en läsare som försöker sälja sin biljett till Justins konsert. Om det är någon som är intresserad hör då av er till henne. Här är allt vi vet, om ni har några frågor, maila henne. Hon verkar  vara en jättetrevlig tjej :)
 
Hej! Jag säljer 1 ståplats biljett till Justin Biebers konsert den 22/4, jag undrar om ni kunde lägga upp detta på bloggen, om någon är intresserad så kan de kontakta mig på min mejl Sandra-Hezam@hotmail.com 
Jag säljer biljetten för 1300.
 
 
 
Category: Fans egna kort med Justin | 2013-03-17 | 10:43:00

Justin hälsar på fans igår i Barcelona 16 mars

 
 
 
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-17 | 10:42:08

Bilder: Justins konsert igår 16 mars i Barcelona, Spanien

 
 
 
 
Category: Instagram - Bilder | 2013-03-17 | 10:33:00

Instagram

@justinbieber: rip stash
 
@JeremyBieberMy boyz playin around. Your an amazing big brother to @JaxonBieber  @justinbieber #BieberBoyz
 

@justinbieber: Me with 72 winning over @djtayjames making me king 2k

 
 
 
Category: Fans | 2013-03-16 | 19:24:18

Video från boksingeringen i London

Category: News! | 2013-03-16 | 19:11:01

Rösta på Justin @ Radio Disney Music Awards!

  • The Bestest - Song of the Year
  • He’s the One - Best Male Artist
  • So FANtastic - Fiercest Fans
Klicka HÄÄÄÄÄÄÄR för att rösta!

Category: Bilder | 2013-03-16 | 19:07:08

Justin shoppar @ Barcelona (15 mars)


Category: News! | 2013-03-16 | 19:05:44

#36millionbeliebers

Category: Bilder | 2013-03-16 | 19:04:29

twitpic:

msftsrepublic:

O2.
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-16 | 19:03:56

OLLG @ Madrid (14 mars)

Madrid’s OLLG (March 14)
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-16 | 19:03:14

Justin uppträder @ Madrid (14 mars)

Believe

Fall
Category: Bilder | 2013-03-16 | 19:00:20

instagram:

@justinbieber: ;)
@justinbieber: ";)"
@justinbieber: my view
@justinbieber: "my view"
@djtayjames: Started From The Bottom … 
@djtayjames: "Started From The Bottom …"

@justinbieber: “They lovin the crew”
@justinbieber: “They lovin the crew”
justinbieber Growin out the stash lol
@justinbieber: "Growin out the stash lol"
@justinbieber:Sneakpic lol
@justinbieber: "Sneakpic lol"
@dankanter First selfie #photobombed
@dankanter: "First selfie #photobombed"
@justinbieber:Tyler also rockin the stash haha
@justinbieber: "Tyler also rockin the stash haha"
@justinbieber: Tay with the dirty stash 
@justinbieber: "Tay with the dirty stash"
@justinbieber: Fredo stashed up
@justinbieber: "Fredo stashed up"
@justinbieber:And Rick my stash
@justinbieber: "And Rick my stash"
@justinbieber:@yeshuathegudwin stash

@justinbieber: "@yeshuathegudwin stash"
@justinbieber: If they brought this out to u would u eat it?
@justinbieber: "If they brought this out to u would u eat it?"

justinbieber Rip stash
@justinbieber: "Rip stash"

Category: News! | 2013-03-16 | 18:53:53

The Power - Will.i.am ft Justin Bieber

Artwork for will.i.am’s new single called “The Power” and it will feature Justin!
Category: Bilder | 2013-03-16 | 18:50:21

twitpic:

@justinbieber: miss him already :) http://t.co/ETaDR6YkG6
@justinbieber: "miss him already :) http://t.co/ETaDR6YkG6"
Category: Bilder | 2013-03-16 | 18:48:10

Meet & Greet @ Madrid (14 mars)


     
Category: Bilder | 2013-03-16 | 18:43:34

Justin och Jaxon @ Madrid, Spanien (14 mars)

Category: Bilder | 2013-03-16 | 18:41:00

Justin anländer sitt hotell i Madrid (13 mars)

Category: Nomineringar | 2013-03-14 | 20:45:59

Rösta på Justin @ Juno fan choice 2013


Kom igen, rösta på Justin nuu HÄÄÄR!
Category: Bilder | 2013-03-14 | 20:41:33

Justin lämnar sitt hotell idag @ Madrid, Spainen


 
Category: Bilder | 2013-03-14 | 20:35:43

Justin shoppar på Real Madrid Store

Category: Bilder | 2013-03-14 | 20:34:25

Justin och Chaz påväg till deras hotell igårkväll

Justin and Chaz on their way back into their hotel last night!
Category: Bilder | 2013-03-14 | 20:33:23

Justin med fans igår @ Madrid

Justin with fans tonight in Madrid (March 13)!
Category: Covers | 2013-03-14 | 20:32:45

Mike Posner - Making of Justin Bieber's "Boyfriend"

Category: Fans | 2013-03-14 | 20:16:29

Skrickande Justin Bieber fan prank

Category: Bilder | 2013-03-14 | 20:14:48

instagram:


@justinbieber: Checkout @selfmaderyan
@justinbieber: "Checkout @selfmaderyan"

liltwist: @justinbieber look what I just found! Hello Jazzzzzzzzzy!!
liltwist: "@justinbieber look what I just found! Hello Jazzzzzzzzzy!!"
@liltwist: My clique doe. 
@liltwist: "My clique doe."
@brandonwinz: Me and @iam_vernonb singing with @justinbieber
@brandonwinz: "Me and @iam_vernonb singing with @justinbieber"
@brandonwinz: One of the fans took this pic of me and @d3vim singing background for @justinbieber on “Catching Feelings”.
@brandonwinz: "One of the fans took this pic of me and @d3vim singing background for @justinbieber on “Catching Feelings”. "
Justin in Madrid tonight!

@justinbieber: ”Everyone in my team has been telling me, “keep the press happy” but I’m tired of all the countless lies in the press right now. Saying I’m going to rehab and how my family is disappointed in me. My family is beyond proud, and nothing’s been said by them, my grandparents wouldn’t know how to reach to press even of they did want to so that was a lie and rehab cmon. if Anyone believes i need rehab thats their own stupidity lol I’m 19 with 5 number one albums, 19 and I’ve seen the whole world. 19 and I’ve accomplished more than I could’ve ever dreamed of, i’m 19 and it must be scary to some people to think that this is just the beginning. I know my talent level and i know i got my head on straight. i know who i am and i know who i’m not My messege is to to believe. My albums could be about anything but my messages have been to never say never and believe, not to believe in me, but to believe in yourself .. I honestly don’t care if you don’t believe in me because I believe in me, and look where that’s gotten me so far.. I’m writing this with a smile on my face and love in my heart. Letting u know first hand how I feel rather than have these story linger. I’m a good person with a big heart. And don’t think I deserve all of this negative press I’ve worked my ass off to get where I am and my hard work doesn’t stop here… All this isn’t easy. I get angry sometimes. I’m human. I’m gonna make mistakes. In gonna grow and get better from them. But all the love from you guys overcomes the negativity. I love u. Thanks”
justinbieber ”This is what it’s all about !!! L.O.V.3”
@justinbieber: ”This is what it’s all about !!! L.O.V.3


Category: Bilder | 2013-03-14 | 20:07:00

Justin lämnar sitt hotell med Jeremy & Jaxon @ Madrid

 
Category: Covers | 2013-03-14 | 20:06:12

Justin lämnar sitt hotell med Jeremy & Jaxon @ Madrid (13 mars).

Category: Bilder | 2013-03-14 | 20:05:00

Justin anländer Pavilhao Atlantico arena @ Lisbon, Portugal (11 mars)

Category: Bilder | 2013-03-14 | 20:05:00

Meet & Greet @ Lisbon (11 mars)


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-14 | 20:04:00

Justin tar i ett fans hand!

Justin grabbing fan’s hands whilst peforming
Category: Meet & Greet Believe Tour | 2013-03-13 | 20:01:40

Meet and greet i Portugal.

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-13 | 19:53:41

Mer bilder från Justins konsert i Lissabon.

 
 
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-13 | 19:50:02

Twitter.

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-13 | 19:46:58

Justin bieber sjunger, Fall och Beauty and the beat i Lissabon.

 
 
Category: Instagram - Bilder | 2013-03-12 | 16:37:17

Instagram

@justinbieber PORTUGAL was RIGHT TONIGHT!!
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-12 | 16:36:12

Justins konsert i Portugal (11 Mars)

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-12 | 16:32:56

Justin och OLLG tjejen igår.

 
 
 
Category: | 2013-03-11 | 20:10:37

Dagens bild

Category: Instagram - Bilder | 2013-03-11 | 20:08:00

Instagram

 
@justinbieber: Young jb
 
Category: News! | 2013-03-10 | 20:53:27

Will Smith gav råd till Justin under hans besök i London

Justin Bieber har varit målet för många rubriker förra veckan, medan han uppträtt några shower av hans turnée "Believe Tour" i Storbritannien. Och under dessa svåra och oroliga tider, så undrar man vad det är för människor som är runt honom och guidar och hjälper honom att övervinna alla dessa dåliga tider. På kvällen i lördags (9 mars), skrev Justin på sin Twitter, för att tacka hans stora vän, Will Smith för stödet han har fått från honom, " Kärlek till stora mannen Will Smith för det underbara/jättebra pratet igår. Vi vet sanningen och måste fortfarande fortsätta högt.  Älskar dig mannen! tack!" ,skrev Justin.
Kolla in det följande med en artikel som publicerades av webbplatsen iDigitalTimes, där kommenterade fadersfigur Will Smith vad han var för Justin Bieber under passagen från hans turné i Storbritannien:
"Pop star Justin Bieber var i London, Storbritannien, förra veckan för en serie av konserter från sin turné, "Believe". Hans besök i den engelska huvudstaden präglades av kontroverser och några publikations problem.
 
Under dessa oroliga tider, en ung stjärna under så mycket tryck söker någon för att få råd från och vägledning, och denna gång fick Justin det från skådespelaren Will Smith. Skådespelaren i "men in black" var i London tillsammans med sin 14-årige son Jaden Smith. Webbplatsen News rapporterade att Smith var en mentor och en "fadersfigur" till Bieber under hans turné. En källa rapporterade att skådespelaren som är  44 år, har haft händerna runt Justin, och gett råd till honom.
 
Medan Biebers mamma, Pattie Mallete, förberedde att flyga direkt till London för att vara med sin son, så hjälpte Smith henne under den svåra fasen.
 
Besöket Justin gjorde i England  har varit fullt av kontroverser. Han anlände två timmar sent till sin första konsert på 02 Arena i måndags och torsdags, Justin var på sjukhus, klagade över bröstsmärtor. Han hade också en kort kamp med en fotograf en dag efter, men hans livvakt höll Justin ifrån.
 
Angie Simpson, mor till sångaren Cody Simpson, var en annan person som stöttade Justin under turnén, och hon sa något om Smith: "Han har hjälpt Justin, gett råd och försett sig med vägledning."


Category: News! | 2013-03-10 | 20:39:09

Varför har Justin haft på sig en gasmask ?

Under dem här veckorna som precis varit så har Justin Bieber befunnit sig iLondon en lång tid, och trots rykten, paparazzisarna och dem kritiska frågorna som har ställts om honom, så har han slutligen kom till ett slut, även om det fortfarande görs rubriker i kvällstidningarna och platser runt om i världen.

Den här gången, så har den amerikanska tidningen US Weekly publicerat en uteslutande berättelse , som motiverar några av händelserna som hänt under dem här veckorna för Justin, efter att ha inhämtat information från en hemlig källa från Justin. Kolla in artikel som publicerades på webbplatsen nedan:

En källa nära Justin har en förklaring till åtminstone en av dem bisarra beteendena från Bieber."Gasmasken som Justin har använt när han gått runt i London är ett skämt bland hans vänner, men folk börjar ta detta på allvar," berättade källan till Us Weekly. "Justins vän, Julian Keyz [ en ung kompositör och producent kallas även Julkeys], använder också masken för att låtsas att han är Justin och lura människor, eftersom de är ungefär lika långa. "

"Alla vänner turas, använder den som ett skämt att överlista fotograferna," källan fortsatte: "det är inte något allvarligt, de bara har roligt i London med detta."

Justin som är19 år sågs bära en konstig mask för ett par veckor sedan, under tiden han shoppade i city of London. Han var likadant klädd andra gången på onsdagen, den 6 mars, utan för den berömda restaurangen Mr Chow ' s.


 

Category: News! | 2013-03-10 | 20:32:15

Justins morföräldrar kommentarer om hans turbulent vecka i London & hans nya vänner

Med den turbulenta veckan som Justin Bieber har haft i London, så har många andra kändisar och nyhetssändningar spekulerat runt och uttryckt sina åsikter om de senaste tidens kontroversiella frågor som rör Justin. inget är bättre än att veta synvinkel från några människor som verkligen vet och vet hur Justin känner sig, till exempel hans morföräldrar.George och Kathy Bieber, som i en intervju med brittiska Express kommenterade den nuvarande situationen för Justin, hur det känns, de nya vänskapsband som kan skada honom.

 

"George och Kathy Bieber sade att de är "chockade och fruktansvärt ledsna"  för de tre showerna på O2 Arena i London på hans turné,som blev lite bisarrt och kontroversiella beteenden.

I deras hem i Ontario, Kanada, Kathy, 56 år, sade i går: "jag inte tror ens för ett ögonblick, att detta är varför han är en bad boy. Han fyllde bara 19 år och lär sig fortfarande att klara trycket från kändisskapen. "

"Men det är oroande. Du lkan äsa alla möjliga saker om honom, t.ex. festat med vänner i Los Angeles och på andra håll, och han måste förstå att några av dessa "vänner" förmodligen inte kommer att ha de bästa intentionerna på hjärtat i slut änden."

Hon lade till: "Jag vet att han känner sig deprimerad med hur sakerna har hänt i London, så kanske, det var en bra idé om han återvände senare och gör en gratis show för fansen som kände sig besvikna på honom."

"Men detta är inte något för oss att spektulera om, jag kan säga att han är en bra pojke med ett underbart hjärta, han vill göra rätt."

George, 59 år, sade: "hans mamma Pattie, vill se till att han lär sig att följa den rätta vägen, i värsta fall så får hon ingripa." 

Category: Instagram - Bilder | 2013-03-10 | 19:13:39

Instagram.

@alfredoflores: Adios London
Category: Twitter | 2013-03-10 | 19:11:19

Justin Twittrar.

Category: Instagram - Bilder | 2013-03-10 | 19:08:33

Instagram

bigseangood #thuglife ha!
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-10 | 15:41:00

Videosar: Justins senast konsert i fredags 8 Mars på O2 Arena i London

 Take You


Believe


Die In Your Arms


Carly Rae Jepsen och Cody Simpson - Good Time


Love Me Like You Do


She Don't Like The Lights


Catching Feelings


One Time- Eenie Meeine- Somebody To Love


Out Of Town Girl


Be Alright


Never Say Never ft. Jaden Smith


Beauty And A Beat


One Less Lonely Girl


As Long As You Love Me


BoyfriendCategory: Twitter | 2013-03-10 | 09:46:41

Igår var en bra dag för Justin skrev han på twitterCategory: Instagram - Bilder | 2013-03-10 | 09:45:38

Instagram

 

"@theworldshero: “Dammit I miss my bros @liltwist &  @justinbieber”
Category: Bilder | 2013-03-09 | 22:35:37

Bilder: Idag (8 Mars)- Justin inne på Harrods
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-09 | 22:33:52

Igår (8 Mars) på Justins konsert i London på O2 Arena, plockar upp en BH
Category: Instagram - Bilder | 2013-03-09 | 22:31:33

Instagram


"@justinbieber: Maybach music "


"@justinbieber: Me and my bro "


Category: Twitter | 2013-03-09 | 17:58:23

Bilder: Imorse Justin lämnar sitt hotell i London 9 Mars

Imorse lördag (9 mars), fotograferades Justin när han lämnar sitt hotell i London, Storbritannien, med några i hans team:Nu kommer Justin att ha lördag och söndag att vila på, men i ett par timmar kommer han att vara på väg till Portugal, där hans första konsert är den 11 mars. På Twitter skrev Justins producent och vän Alfredo Flores:Category: Paparazzibilder | 2013-03-09 | 13:45:58

Justin kommer tillbaka till hotellet efter hans konsert igår i London 8 Mars
Category: Twitter | 2013-03-09 | 13:43:25

Justin om gårdagens konsert och hans vistelse i London
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-09 | 13:39:36

Justins konsert igår 8 Mars på O2 Arena London

All Around The World


Början av Justins konsert igår


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-09 | 13:32:44

En video under hela ögonblicket när Justin tappade andan och kände sig snurrig
Category: Meet & Greet Believe Tour | 2013-03-09 | 13:26:45

Meet & Greet igår 8 Mars på O2 Arena i London


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-09 | 13:19:00

Bilder: Justins fjärde konsert igår(8 Mars) på The O2 Arena i London, UK

Denna fredags kväll (igår 8 mars) så höll Justin sin sista konsert i London, med hans BelieveTourJustin hade en publik som rörde sig runt 23 tusen personer.. Efter hans tidigare show, där saker gick fel och han var tvungen att gå av scenen, så återupphämtar sig Justin fortfarande, han höll konserten och fansen jublade med sina leenden, som hans nuvarande hälsotillstånd, så är det inte tillåtet att dansa med samma spänning som han brukar. Låtarna "Vara okej" och "Fall" fanns inte på listan set för den här föreställningen.
 
Jessie J, stod i pubiken igår och tyckte konserten var väldigt bra!
Category: Paparazzibilder | 2013-03-09 | 13:17:56

Justin återvänder till sitt hotell i London.

Category: Twitter | 2013-03-09 | 12:54:00

Justin grattade alla oss kvinnor igår

Igår Fredag (8  mars) firades internationella kvinnodagen, som kom efter  att hundratals kvinnor kämpade för rättigheter för kvinnor i samhället och dog i en mordbrands attack i en fabrik i USA, och sedan dess har detta datum skapat en hyllning till alla de kvinnor i världen.

Justin Bieber lät uppenbarligen inte denna dag passera utan hedrade kvinnorna kring hans liv. Justin skrev på hans Twitter:


" Glad internationella kvinnodagen... Hej damer;)"


 

Category: News! | 2013-03-09 | 12:48:01

"Han är pressad" Judah Smith talar om Justins situation den senaste veckan

Den första veckan i mars var inte lätt för Justin, hans team och hans fans. Sångaren genomgick flera obehagliga situationer och kontroverser som rörde sig om paparazzis och press, samt komplikationer med sin hälsa. På gränsen så förlorade Justin kontrollen efter att han blivit kränkt av en paparazzi utanför sitt hotell i London, vilket resulterade en diskussion.
 
Pastor och vän till Justin Bieber, Judah Smith, blev intervjuade igår ( fredag) av Sun webbplats, och kommenterade Justins turbulenta vecka och hur det känns, "påtryckningar". Juda kommenterade också hur Justin har använt sig av denna "mörka" period, genom sökandet efter gudomlig styrka. Kolla in artikeln nedan:
Justin Bieber vänder sig till Gud medan han går förolyckas i London, sade hans pastor i natt.
Stjärnan i 19 år är pressad, och idag avslutat en vecka av mardrömmar och raseri mot en fotograf utanför hans hotell i London.
 
Bieber, som är älskad av miljontals unga fans skrek: "P * förrän, jag kommer slå dig!" Åskådare sade han var utom kontroll och pastor Judah Smith säger att Justin sökt gudomlig hjälp i vad han kallar den mörkaste perioden i karriären.
 
Juda, 34, berättade också hur han skickat direkt sina bibliska utdrag från sin kyrka i Seattle i USA, för att lugna ner honom.
 
Han Sade: "det känns under tryck. Varje ögongloben är tillägnad hans liv. Jag önskar inte detta på min värsta fiende. Detta är den första utmaningen som han hade i livet, men det kommer inte bli den sista. "
 
"Jag har uppmuntrat Justin. Har en tid att säga till Gud, "Jag är på min gräns nu. Jag behöver din hjälp. Det har metoder för att behandla, samtal med Gud och öva de antika skrifterna. "
 
"Vi utbytter verser varje dag. Justin frågar, "Gud, om du är där, jag behöver hjälp. Jag vet inte vilka beslut ska jag ta '. "
 
Judah och Justinträffades för tre år sedan genom Justins mamma, som är djupt religiös, Pattie Mallette - en anti-abort ledare i USA.
 
För bara några dagar sedan, så prisade Justin hans mentor på Twitter.Han Skrev: "kärlek min storebror Juda. Jag älskar dig dude, du inspirerar mig. När du har ett ögonblick av svaghet be Gud att vara med dig och få din frid. Jag vet att det faktiskt hjälper. "
 
Den här veckan i Förenade kungariget har varit för Bieber en katastrof.Han kom två timmar sent till en show på O2 i London i måndags, i Fredags togs han till sjukhus med andningssvårigheter.Innan dess tog det slut mellan flickvännen Selena Gomez, 20, Justins livsstil har ändrat oroväckande.
 
Han fotograferades röka ndemarijuana på en fest i Los Angeles och blev vän med badboys rapparen Lil Wayne, som åkte i fängelse under 2010 för olagligt innehav av vapen.
 
Men Juda insisterar på att hans vän, som blev en berömmelse i 2009, bara 15 år, inte är i "kollaps". Han Sade : "vad han gör är ett mycket stort jobb, särskilt vid så ung ålder. Du kommer att göra misstag. "
 
Bieber har mer än 35 miljoner följare på Twitter, som följer varje ord han säger, men Juda insisterar att han kan fortfarande känna sig desperat av att vara ensam. Och han sade: "kändisar som jag älskar, är några av de mest isolerade och ensammaste i världen .
 
"Sociala medier får mig att undra om detta leder till ensamhet. Du tror du interagerar med världen-men faktum är att du är din egen ensamhet genom en datorskärm".
 
Webbplatsen har också listat de punkter som gjorde den sista veckan av Bieber en katastrof. Kontrollera:
 
1. Den 25 februari -kommer ut med en mask i London.
2. 1 Mars - "Värsta födelsedag", problem med paparazzi framför nattklubb Cirque Du Soir;
3. 2 Mars - sen till showen i Nottingham;
4. 4 Mars -två timmar sen till showen på O2 Arena.
5. Den 7 mars -avbruten konsert på O2 Arena, för att han hade svårt att andas och kände sig snurrig och togs till sjukhuset;
6. 8 Mars -konfrontation med paparazzi, efter att vara förolämpade utanför sitt Hotell i London.


Category: News! | 2013-03-09 | 12:34:45

Ne-yo pratar om Justins situation

Sångaren och kompositören av R & B, Ne-Yo, var intervjuad av BBC News och kommenterade det senaste fallet av Justin Bieber, där han var inblandad i en diskussion med en paparazzi igår (fredag 8 mars).

Ne-Yo sa (som vet exakt hur frustrerad Justin känner sig): "Det är inte genom att göra en turné, men bara för att vara i centrum för allmänhetens kännedom hur Justin, allt du gör som en artist placeras under utvärdering. Alla ögon är på dig och det minsta misstaget blir din värld ", sade han.

Ne-Yo, 30, medgav att kändisar också måste ta ansvar för sina egna handlingar.

"Jag tror inte någon förtjänar inget medlidande eller något sånt. Detta är det liv som du frågade, men människor måste komma ihåg att det är ansträngande, "förklarade han.

 

Category: News! | 2013-03-09 | 12:30:57

"Min katt är mer rocker än han", säger Liam Gallagher om Justin

Liam Gallagher, var en av dem som kritiserade Justin för att han var försenatd några timmar för att ta plats på scenen på en av hans konserter i London och att han var tvungen att avsluta en av hans shower tidigare än planerat för att ha lidit av andningsproblem.
Det som Liam sa, publicerades på den brittiska hemsidan Sun , han tyckte att Justin var mycket arrogant att låta sina fans vänta på till hans kom upp på scenen igen och säkerställt endast en bra förklaring för att förklara hans läge.
 
"Av en slump om förseningen var 2 timmar sen? Det beror på vad du gör under dessa 2 timmar.Tog kokain i kroppen av en prostituerad eller bara spelade kort? ", undrade Liam.
 
Och när hans sa att förseningen var för att Justin spelade TV-spel (som är bara ett rykte, eftersom Justin förklarade att det var ett tekniskt problem) han tror inte :"Detta är inte en rockstjärna. Min katt är mer rocker än han. "
 
Trots hans ord, i en annan intervju med MTV News, Liam har klargjort att inte bryr sig om kanadensare."Veta ditt namn. Justin, oavsett. Jag vet ingenting. Jag vet bara  människor som verkligen hatar. "

Category: Var är/Gör Justin? | 2013-03-08 | 20:44:57

En bild på Justin från när han var på sjukhuset igårhan kämpar så mycket! Vill bara ge han all kraft jag har och hjälpa han!! Du är så duktig Justin, världens bästa/största/starkast inspiration!!!Category: Bilder | 2013-03-08 | 20:43:23

Justin med fans igår och idag

Bild från igår 7 Mars


Bilder från idag 8 MarsCategory: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-08 | 20:41:50

Mer bilder från Justins uppträdande igår på O2 Arena, London 7 Mars


Category: News! | 2013-03-08 | 20:29:00

Justins föredetta hamster PAC är sjuk


På början av December 2012, så lämnade Justin över husdjuret hamstern PAC, till ett fan i under en konsert i Atlanta. Sedan dess så har den nya ägaren Tori, hållt alla andra fans uppdaterad om hur Pac mår osv.På morgonen idag fredag (8 mars) så skrev Tori på hennes Twitter konto, några sorgliga nyheter om Pacs hälsotillståndet för den gemensamma jordbrukspolitiken.


"Nyheter om PAC, han är hos veterinären och är mycket sjuk. Veterinären sa att det är på grund av sin höga ålder. Hörni, tänk om han åker till hamster himlen. Jag kommer att dö ),: "


Category: News! | 2013-03-08 | 20:20:00

Video: Justin tappar tålamodet mot äcklig/jobbig paparazzi

Kolla in video från tillfället när Justin förlorade tålamodet och for iväg upp i fotografens kamera. Som vi kan se i videon.

Några minuter efter detta, så skrev Justin på twitter:

 

Category: News! | 2013-03-08 | 20:09:08

Bilder och video:Justin Bieber förlorar tålamodet med paparazzi utanför hotellet i London idag

Efter en svår natt när det gick fel under hans konsert i torsdags (7 mars),Justin Bieber återvände till hans Hotell, för att vila resten av natten och vara redo för 4: e föreställningen som utförs idag (fredag 8 mars) på O2 Arena.

Denna fredag morgon (8 mars) så fotograferades Justin när lämnar sitt hotell i London, men under resan så tappade Justin tålamodet med en utav paparazzisarna och var tvungen att hållas tillbaka av sin egen livvakt. Justin som har haft en tuff månad, problem med paparazzi och den brittiska pressen, hade ett ögonblick av ilska på grund av trakasserier från fotografer. Kolla in videon och bilderna på när Justin lämnar sitt hotell och försöker greppa kameran från fotografen:
Efter oenighet med paparazzin, i produktionen av hans Hotell i London på morgonen idag (fredag 8 mars), återvände Justin Bieber till hotellet där han bor och såg till att hälsa på de fans som väntade utanför hotellet. Kolla in bilder: 

 

Category: Paparazzibilder | 2013-03-08 | 15:20:54

Bilder: Justin kommer tillbaka till sitt hotell efter en check på sjukhuset

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-08 | 15:15:15

Justin uppträder Yellow Raincoat och Beauty and a Beat, i slutet kan ni se att han har problem med andning och känner sig snurrig.Yellow Raincoat Category: Meet & Greet Believe Tour | 2013-03-08 | 15:10:08

Meet & Greet igår 7 Mars i London på O2 ArenaCategory: Instagram - Bilder | 2013-03-08 | 15:07:00

Instagram


"@justinbieber: Jaxo your hair is getting so long"


"@justinbieber: Gettin better listening to Janice Joplin "


"@justinbieber:Hospital hallways creepy "


"@justinbieber:Look at this freak "


"@justinbieber: Enjoying life""@justinbieber: Me and @iputtheeconomyonmybackoverseas "


"@justinbieber: At the top "


"@justinbieber: Me and my bro @maejorali "


"@justinbieber: Haha @liltwist on a horse is priceless "

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-08 | 15:01:00

Justins tredje konsert igår på O2 Arena i London

Justin fortsätter att upträda Believe Tour i London, Storbritannien,publiken rörde sig kring 23 tusen människor. Trots att 3: e föreställningen var utsåld på O2 så blev den inte så positiv för Justin. Menunder konserten så var Justin en sann artist och väldigt professionell, han utförde en perfekt show och avslutade den, trots hans fysiska begränsningar, som vi skrev om i inlägget under. 

På grund av hans hälsotillstånd, så ville Justin avsluta showen så snart som möjligt och det blev ingen OLLG som kom upp på scenen, men fanet valde att träffa sångaren bakom kulisserna. Natten var en överraskning, Justin sjöng även en av de nya låtarna gör på Believe akustisk,  Yellow Raincoat.

Showen innehöll öppning av Cody Simpson och Carly Rae Jepsen, deltagande av Jaden Smith och  skådespelaren Will Smith satt i publiken.

Justin Bieber konsert i O2 Arena, London, UK-7 Mars
 

Category: News! | 2013-03-08 | 10:30:12

Justin fick andningsproblem igår under sin konsert på O2 Arena i London

Igår kväll (Torsdag 7 mars), gjorde Justin sin tredje show med Believe Tour för mer än 23 000 människor på O2 Arena i London.Allt gick bra, men innan han sjöng låten"Beauty And A beat"så gjorde Justin ett skämt, han säger att "han saknade syre "men i det själva verket så hade Justin andningsproblem under hela konserten och föll på scenen, på grund av stark yrsel som han kände. Kolla in Fotot:När låten var i sin rapversion med Nicki Minaj, så kunde Justin inte hålla längre och ramlade dåligt på scenen, lämnar scenen med hjälp av en av hans dansare.
 
För att lugna de fans som var där, så gick Scooter Braun och Jaden Smith till scenen med några förklaringar om Justins hälsa, och rapporterade att han även med komplikationer, skulle sluta att inte svika sina fans. Kolla in videon nedan:


översättning:
""Justin hade några komplikationer med sin andning. Under hela showen så klagade han, och nu är han backstage behandlas av vissa läkare, och de sa att de skulle vilja gå och prata med någon annan läkare och se vad som verkligen händer med hans lungor, men han berättade för mig att det är bra, och om det är okej för er, inom fem minuter kommer han tillbaka för att avsluta showen. Okej?... Okej?
 
So... han kommer förmodligen inte komma tillbaka och hoppa som vanligt. Jag ber er att ni har tålamod med oss. Vi vill inte vara respektlöst, vi vill inte att du kommer hem sent. Vi vill avsluta showen för att inte svika dem som älskar honom... Fortsätter här med oss och han kommer tillbaka snart. Vi kommer att göra vårt arbete för att avsluta showen på bästa sätt vi kan, så tack... Jaden berätta något, jag inte har lämnat dig säga ett ord.."

Självklart, människor som var på platsen förstod orsakerna till Justin och hans team, och stannade där till slutet av konserten, som fortsatte tio minuter efter förklaringarna av Scooter.
 
Trots att Justin erbjudit sig att avsluta showen för sina fans, så enligt en kolumnist för E! Nyheter, Marc Malkin, att strax efter att ha lämnat O2 Arena, så var dem direkt på väg till sjukhuset. Kolla in tweet:

Enligt E! News, källor från Justins team , sa dem :"han fick syre från räddningspersonalen. Han insisterade på att slutföra showen. Han är på väg till sjukhuset nu "
 
Ännu en rapporterade källa till TMZ att ambulanspersonal bad Bieber att inte gå tillbaka till scenen, men han sa, "att han hade en show att avsluta för hans fans."
 
Strax efter så twittrade JustinsManager, Scooter Braun:
Category: Instagram - Bilder | 2013-03-07 | 22:55:24

Instagram


"@dankanter: Clearly we shopped at the same store #TBT  @justinbieber @scooterbraun "


"@alfredoflores #tbt VMA promos "


Category: Twitter | 2013-03-07 | 22:53:48

Twitter


"@jamesmassing: @justinbieber At least @WembleyStadium love you.  Great meeting  you! #wembleystone "


Category: News! | 2013-03-07 | 22:48:29

Den irländska median säger att Justin är en "Pop Pung"


Här är ett typiskt exempel på hur dumma median är mot Justin.


Category: News! | 2013-03-07 | 22:45:26

Brittiska rapparen Wiley tycker synd om Justin för allt negativt han fått på sistonde

Brittiska rapparen, Wiley, intervjuades av Digital Spy i torsdags (7 mars) och tillfrågades om den senaste fördröjningen av Justin Bieber på en av hans konserter i London. Wiley kritiserade de kommentarerna om misslyckandet i Justins show och kommenterade trycket att hanlider av att vara den största popstjärnan på planeten.

"Han fick mig att känna mig mänsklig. Han får folk att veta... Han är en pojke, är det mänskliga-han kan bli sen! Även om det faktum att han har varit sen har ingenting att göra med mig eller med dig, men han kan lämna senare. Alla grät och skrek eftersom att dem tänkte så, det var sent.

Jag önskar att han inte var. Han gör vanligtvis inte något fel med sina fans, så jag mår dåligt för honom. Han bad om ursäkt, men skulle inte ha en ursäkt.

Han är den mest kända killen på planeten. Han har inte ett liv, det har bara miljontals miljarder. Han hade inte ens en chans att skrapa knät. "

Category: News! | 2013-03-07 | 22:38:56

Pattie Mallette kommer att möta/träffa Justin i MadridNu när Pattie har haft fullt upp med sin bok och för närvarande är verkställande producent av en pro-life film. Så har inte Justins mamma Pattie Mallette varit så mycket med Justin som hon och han vill.

Eftersom Justin blev känd i ung ålder och nu är 19 år, så vill Pattie också ge utrymme för sitt barn och att hans ska lära sig att fatta egna beslut och gå igenom processen att alla unga vid hennes ålder måste jobba sig igenom det, även om han är den största popstjärnan på planeten.

Men som en kärleksfull mor, så kommer inte Pattie missa honom, utan hon kommer vara med Justin i Madrid den 14 Mars, där det har sina flesta konserterna för Europeiska Believe Tour. Pattie gav nyheten på morgonen i torsdags (7) mars, på sitt Twitter-konto.
 

Category: Photoshoots | 2013-03-07 | 22:30:21

Nya bilder: Justin Bieber i fotograferingen för Adidas NEO
Category: News! | 2013-03-07 | 22:27:42

En reporter i England trodde Scooter Braun var en pappa och bad han tala negativt om JustinEntreprenören av Justin Bieber, Scooter Braun, skrev på hans Twitterkonto , under de tidiga första timmarna i torsdags (7 mars), att avslöja en konspiration av vissa intervjuare från den brittiska pressen går emot Justin. 

De senaste dagarna eftersom att Bieber hade en fördröjning av två timmar och inte kom upp på scen till en av hans/deras konserter i London, det har varit ett moln av berättelser om händelsen, tillsammans med rykten om olika ämnen om Justin.

Bland rykten, många intervjuare i den brittiska pressen har publicerat hela tiden rapporter om Justins fans är besvikna och vittnesmål från föräldrar till fans är mycket besvikna. Enligt Scooter, berättelser mot Jústin är att vara beväpnad enligt pressen och han själv var ett vittne, då han skulle ha varit/stått ihop med en förälder.
"Jag lärde mig mycket om pressen här i kväll. När jag återvände till hotellet, blev jag kontaktad av någon som trodde jag var en far... De frågade om jag kunde ställa upp för en nyhetsartikel om Justin Bieber och om jag kunde säga som om jag var arg på honom och att jag bör ligga i med att säga att jag hatar... Fans sprang och fick veta. Du skulle ha sett i deras ansikten när de upptäckte upptäckte att jag var hans chef.

Poängen är att folk som inriktar sig på negativa saker hamnar med negativt resultat. Låt oss fokusera på positivt och må dåligt för dem som inte kan. Jag har sett några galna saker under de senaste åren, men idag var det ganska vilt. Vi kommer att fortsätta följande. Och för pressen, jag vet att du tror att behovet att negativa saker att sälja tidningar, men om du hade lite mer tro i publiken, skulle se att vi alla vill höra positiva saker i livet. Har lite tro på mänskligheten"

På morgonen i onsdags (6) mars, så skrev Justin också ut om dem ständiga rykten som cirkulerat under de senaste dagarna om hans personliga liv (karriär).


 

Category: News! | 2013-03-07 | 22:19:40

Justin Bieber avslöjar planer på att spela in video för "Right Here", men med ett villkorJustin tog tag i sitt konto på microblog Twitter i onsdags (6 mars), för att dela med sina mer än 35 miljoner följare om planer på att spela in musikvideon till hans nuvarande singel, "Right Here" .

 Justin gjorde det klart att snart, kommer fans att kunna kolla in en ny video ´med sitt samarbete med rapparen Drake, men på villkoret att den nya singeln som är en del av hans album, "Believe" (2012), ska gå upp på topp-listorna:


översättning: "Planerar videon för # RIGHTHERE nu. Om ni fixar upp den på toppen av listorna ska jag hålla min deal av affären"


översättning: "Jag älskar alla fans. Jag har några saker planerat för er alla"


Category: News! | 2013-03-07 | 22:11:57

Video: "du förtjänar ett slag", säger gitarristen av Stereophonics till Justin

Även fast Justin har förtydligat och bett om ursäkt för förseningen som hände på hans Believe Tour i O2 Arena den 2 mars i London.

 Gitarrist eni bandet Stereophonics, Kelly Jones, kommenterade händelsen, under en intervju med Sun. Kolla in videon och uttalandet från Kelly, som kritiserade förseningen och sa att Justin "förtjänar en smäll":

Tryck på bilden för att komma till interjuven/videon:Även om Justin har klar gjort att förseningen berodde på "tekniska problem" - så avslöjade Kelly i en live intervju med Sun att sångaren harde inget annat att "skälla på".

Han sade: "om du inte kan förbereda och anger scenen vid rätt tidpunkt, så förtjänar du en smäll. Det finns ingen ursäkt för detta. Han har nog cirka 80 personer runt sig, och om ingen av dem har en klocka med alla dem pengarna han har, så är något fel, är det inte det? "

 

Gitarrist i Stereophonics fortsatte, "barn som går till hans shower har skola på morgonen. Han borde skämmas över dig själv. "

Fortsatte han: "rebel och pressar av berömmelse är olika från visar inte upp i rätt tid. Du kan göra uppror på hotellrummet, på många sätt du kan göra uppror på red light district [prostitutionen], om du vill, Justin-du behöver inte göra detta på O2 [Arena]. Han är bara ett barn, men jag bryr mig inte hur gammal den är-det bör fortfarande kunna tala om tid. "


 Category: News! | 2013-03-07 | 17:33:00

"Varje tonåring går igenom tuffa tider", säger Lance Bass till Justin

Att vara en världsberömd sångare, är Justin Bieber målet för många kritik, men också får många komplimanger och råd om huruvida medlemmarna i musikbranschen eller helt enkelt beundrare. Denna söndag (07), publicerades en intervju med Piers Morgan Live-program, där sångaren Lance Bass, tidigare N'Sync Bieber citat.

Kolla in där sångaren citeras:

"Du vet, du är inte för ung för att förstå allt och lära, lära, lära sig så mycket du kan. Flesta ord jag lärde mig tidigt var" återvinnas ". Vi var i skuld under många år innan vi får veta att ordet." sade Bas. "Jag var med i gruppen. Så jag hade fyra av mina bästa vänner med mig för att hålla mig jordad, men när du är en soloartist, det finns ingen säga" nej. "Jag tror att detta är det stora problemet särskilt med tonårsidoler. Du behöver lära dig om puberteten att få hundratals anställda, och inte behöva lära sig att hantera det i en plötslig. Och med berömmelse, har du massor av människor omkring dig att säga "Ja, Sir, ja, sir, ja, sir. "Så det är verkligen svårt att hålla egot i schack", tillade han.

Även med alla som sagt, Bass inte skylla Hollywood för kampen att Justin Bieber står inför, "Ja, jag menar, jag klandrar inte Hollywood. Tänk varje tonåring går igenom tuffa tider. Alla kommer uppror med sina familjer en dag. Oundvikligen dessa tonåring gör allt hända i allmänhetens ögon och i synnerhet med sociala medier, är vad de är idag, kan du inte dölja någonting. Alla vet varje detalj av ditt liv, så när du lär röka första cigarett, eller ta den första klunken, du växer. Varje barn gör det. Och de måste göra det, även med alla stirrade på dem ", tillade han.

Category: Paparazzibilder | 2013-03-07 | 09:09:03

Justin anländer till Mr. Chows restaurant

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-07 | 09:06:24

Justins konsert på O2 Arena i London 5 Mars

Justin uppträder Never Say Never med JadenBeauty And A BeatCategory: Instagram - Bilder | 2013-03-07 | 09:04:06

Instagram


"@justinbieber: Chaz or should I call him by his real name Charles "


"@lastkingmm: I can’t wait 2 give my LIL Bro@justinbieber his New baby  boy aka “OG Mally BIEBER !!!! "

Category: Fans egna kort med Justin | 2013-03-07 | 09:00:00

Justin med fans i Tis. 5 Mars

Category: Bilder | 2013-03-07 | 08:53:50

Justin "grabar" (tar tag i) Jaden Smiths rumpa

Category: Övrigt | 2013-03-07 | 08:52:39

Vi älskar dig Justin!


Jazzy och Jaxon sänder ett meddelande till Justin. Efter allt Justin har gått igenom på sistonde. Det här betyder nog mycket för honom.


Category: News! | 2013-03-06 | 20:27:09

Efter den andra showen på O2 Arena, Justin Bieber går ut med vänner i London

 
Justin Bieber sågs lämna en privatbostad med vänner och en mystisk flicka ,fyra timmar efter sitt uppträdande vid The O2 Arena i tisdags kväll (5 mars).

Justin sågs dricka en burk läsk Fanta frukt, på vägen tillbaka till sitt hotell och gjorde ett stopp för att ta bilder med fans.

Kolla in bilderna nedan:


 

 

Category: Fans | 2013-03-06 | 19:56:00

Fans tältar utanför arenan för att säkert få sina platser till Justins show i Barcelona om 11 dagar

Justin Bieber lockar publiken runt om i heöa världen för hans shower med "Believe" Tour och i Barcelona, Spanien, så var det inte annorlunda. Även om det är elva dagar kvar tills konserten äger rum i staden den 16 mars i Palau Sant Jordi, campar redan några fans utanför stadium för att få sina platser för att se Justin.
 
Gruppen uppgår till mer än 40 tonåringar som totalt tog över platsen med sina tält och några av dem har varit där sedan den 23 februari. Bland flickorna, enligt webbplatsen "20 Minutes", har mestadels en 17-årig pojke, Jordi. Spanjoren erkände att han inte är ett fan av Bieber, och var där bara för att se till platsen för hans flickvän som inte kunde finnas i kön samtidigt. "Jag kom hit till tältet, eftersom min flickvän har lektioner på morgonen, eftermiddagen har saker att göra, och kan inte komma eftersom deras föräldrar inte vill stanna här för en vecka", förklarade han.
 
Trots den kommunala polisen har varit där,  så är det fortfarande kvar fans på plasen för att vara säkra på att få sina platser.Category: News! | 2013-03-06 | 19:51:05

Grattis till Justin för att han är invald i Wembley Way walk of fame efter hans framträdande på förra sommarens Capital FM Summertime Ball!
Category: Var är/Gör Justin? | 2013-03-06 | 19:39:14

Justin ute i London igår 5 mars
Category: Twitter | 2013-03-06 | 19:29:12

Justin twittrar:

Category: Instagram - Bilder | 2013-03-06 | 19:24:41

Instagram


"@justinbieber: I know I already posted this but I’m gonna put it up again to  show love to my big bro Judah I love u Man U inspire me.. When u have a moment  of weakness ask god to be with you and bring his peace. I know for a fact it  helps. :) "


Category: News! | 2013-03-06 | 19:22:17

Jaden säger i en intervju att han visste att han inte fick komma på festenEfter Justin Bieber uppgav att hans födelsedag när han fyllde 19 år var den värsta i hans liv, gjordes rykten och spekulationer om vad som hade hänt från media. Även om Justin redan hade klargjort vad som verkligen hände, att förneka att administratörerna av klubben hade bett honom att dra sig tillbaka från platsen, åtföljs av Jaden Smith, som är 14 år, i en intervju med programet West Wood, svarade Jaden också på den frågan.
 
"Faktiskt, gick jag till Justins hus för att leverera min present till honom. Sedan gick  jag för att se Kanye och jag såg inte Justin sen resten av natten. Jag vet inte vad som hände. Jag ringde honom två gånger, men han svarade inte. Min pappa sa att jag inte kunde gå, så jag gick inte för att testa, så jag gick för att se Kanye och jag hade kul. Jag visste att det inte var tillåtet,att komma in på klubben, eftersom jag inte är 18."
 
Den sista kvällen öppnade Jaden först av fyra konserter på Believe Tour i O2 Arena i London, Storbritannien.


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-06 | 17:06:53

Justin sjunger Happy Birthday till Madison.

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-06 | 17:00:21

Bilder från Justins konsert 5 Mars.

 
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-06 | 13:19:00

Foton från när justin uppträdde i London (Dag 2)

Category: News! | 2013-03-06 | 01:08:17

Justin Bieber ber om ursäkt för att han var två timmar försenade på Måndags konserten (4 Mars)Vid 19-års åldern, har Justin Bieber en hel del livs lektioner kvar att lära sig och en av dem handlar om att vara snabb.

Även om det finns motsägande rapporter, så säger Justin att han kom på scenen bara 40 minuter sent på hans London konsert, men många som gick på konserten har intrycket att han startade två timmar efter hans avsedda starttid. Justin tog då tag i Twitter för att klara upp händelsen:Fin han är! Han försöker så gott han kan att vara positiv. Det tycker vi här på bloggen att han lyckas klockrent med. Man blir så glad av honom. 

Enligt  MTV, så var många som gick på konserten chockade/irriterade/trötta på grund av den tiden Justin kom upp på scenen, en stor mängd av Biebers betalande kunder kunde bara njuta av en kort del av hans konsert innan dem var tvungna att ta deras sista tåg hem. Inte tala om de föräldrar som kom för att hämta sina barn runt 22:15 som trodde konserten var över, precis då Justin kom upp på scenen. Förmodligen inte deras idé om en bra måndag kväll!

Enligt SugarScape, många föräldrar fruktar att detta inte är en enstaka händelse och säljer ut sina biljetter till otroligt rabatterade priser för Justins konset ikväll (den 5 Mars) på Londons O2 Arena.

Justin bad om ursäkt, fast han placerade lite skuld på media för sin försening, han sa “min realtion med median är inte alltid lätt, men jag försöker. Jag är alltom musik och uppträdanden och jag respekterar mina fans."

Denna händelse kommer nog vara täckande som ganska grov några dagar för Justin, efter att han haft, vad han sa, “den sämsta födelsedagen nånsin."


Category: News! | 2013-03-06 | 00:38:59

Justin Bieber Attackerad av Olivia Wilde på Twitter

När Justin valde att gå i bar överkropp, så var det många som blev lite irriterade! Skådespelerskan Olivia Wilde blev positivt förbittrad att Justin valde bort att bära en tröja i London.

Hon twittrade, ”Bieber, sätt på dig din f***ing tröja. (om du inte förlorat alla dina tröjor i en brand i vilket fall mitt beklagande så köp gärna en ny tröja.)” Oh, Olivia, låt bara Justin vara Justin och du kommer vara säkert borta från huvudvärken som kommer när du är kritisk mot Justin.

Några Twitter användaren var med i skojet. och twittrade svar som: “@oliviawilde Jag skulle donera till utan tröja Bieber fonden. "

Det dröjde inte länge innan Beliebers fick reda på den kritiken till deras inspiration gud, så de for ut på /gick emot skådespelerskan och twittrade saker som: “@oliviawilde du är ful.”

Och: “@oliviawilde Lol. Och du ska nog inte bära en bh, för du har inget. Du är platt. LOL.”

Vi är med på att Beliebers är väldigt skyddande mot Justin Bieber, men vi antar att de inte är skyddande om han skulle få köldskador eller inte. Enligt Ace Showbiz, Justin sågs utan hans skjorta på en natt där temperaturen låg runt 35 grader. Han ska vara lycklig att han inte förlorade en bröstvårta!


Category: Fans egna kort med Justin | 2013-03-06 | 00:19:00

Justin med ett fan i London igår 5 Mars
Category: Meet & Greet Believe Tour | 2013-03-06 | 00:17:01

Meet & Greet bilder från igår 5 MarsÄr det bara jag som tycker att han ser ut att må jättebra och att man ser att han verkligen strålar av glädje sen dem två senaste meet and greet's bilderna?


Category: Tävlingar | 2013-03-06 | 00:08:00

Är du en Belieber? ADIDAS NEO tävling

"Är du en Belieber?" Vinn biljetter till en av Justins konserter- inklusive möjligheten till att få träffa honom. Enkelt, skriv in NEO koden här.

Kolla videon för detaljer:


PROMO videosar från Adidas Neo:
Vinnare:Haj-tröja:


Basket:


Facebook:


Believe Album:


Förlorar:Category: Instagram - Bilder | 2013-03-05 | 23:56:39

Instagram

"msftsrepublic: JB n’ MSFTS  "


Category: News! | 2013-03-05 | 23:52:13

Ella-Paiges cover av As Long As You Love Me och Diamonds

Sångaren och Modellen Ella-Paige Roberts-Clarke har laddat upp en fin cover mix där Justins låt “As Long As You Love Me” inkluderar.

I en hemmagjord sang studio så spelade hon in, i Kensington Studios, West London,  Ella gjorde en cover av både “As Long As You Love Me” och Rihannas “Diamonds,” med bara piano i bakrunden.  

Cover Mixen, har ett klart namn som är , “Shine Bright As Long As You Love Me,”  det visar tydligt att Ella-Paige är mycket mer än bara ett söt/fint/vackert ansikte.

Det visar också att Ella-Paige beundrade Justin och hans musik redan innan de blev nära vänner. I videons bildtext, skriver hon att covern spelades in i september 2012.

Justin Bieber & Ella-Paige: Är bara vänner

Justin och Ella-Paige har setts tillsammans under dem senaste veckorna, och många rapporter har överdrivit deras förhållande. De två har setts ute ett antal gånger i London, sen var det bara en tidsfråga innan rykten skulle började blossa upp.
Det var först förklarat att Ella-Paige var Justins nya heta tjej — flickan som äntligen fick Justin att komma över Selena Gomez.  Men vi kunde alla se på Ella-Pagies twitter att det var bara rykten.

Justin dejtar inte henne,” säger en källa nära till Justin. Källan uppgav att Ella-Paige var helt enkelt “en bra vän till Justin och hans officella DJ, DJ Tay James.” Det avslöjades senare att den som faktiskt dejtade Ella-Paige var/är DJ Tay!

Denna nya musikvideo som Ella-Paige gjort, ger rekvisita till Justins låt och hon dödare den helt och det här kan ju bara stärka deras förbindelser. Och vem vet- kanske bjuder Justin in henne till studion när han börjar spela in ett nytt album?
 

Category: News! | 2013-03-05 | 23:32:00

Video: Justin hänger ut från bil fönstret

 

Justin hänger ut från bilfönstret under tiden dem kör igenom London idag (5 Mars), leds av motorcyklar med kanadensiska flaggor.
Category: News! | 2013-03-05 | 17:51:33

Justin och Lil Twist kommer skaffa sig en egen klädlinje?
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-05 | 17:48:45

Video från igår när Justin var försenad och publiken började bua- 4 Mars O2 Arena i London

Median och folk som var på konserten säger att Justin var två timmar sen.Category: News! | 2013-03-05 | 17:43:09

Lil Twist blir stoppad igen i Justins bil

Justin Bieber måste nog tänka en extra gång innan han lånar ut sin bil till Lil Twist, eftersom Lil Twist har just fått en annan biljett/böter i Justins Lil Fisker Karma.

Brottsbekämpande källor berättar till TMZ... Lil Twist blev dragen till sidan på 101 Freeway av CHP eftersom han gjorde ett osäkert filbyteOfficereraren avbryter Lil Twist i hans filbyten, men gav honom en biljett/böter för dem tonade rutorna.

Det var exakt samma sak Justin blev stoppade för när han körde förra året på 101 Freeway med samma bild, när han försökte skaka av en paparazzi som följde efter honom.


Category: Var är/Gör Justin? | 2013-03-05 | 17:33:08

Justin utanför sitt hotell idag 5 Mars i London
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-05 | 17:27:53

Mer bilder från Justins uppträdande igår kväll 4 Mars på O2 Arena i London
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-05 | 17:26:00

Justin uppträder Baby och hjälper ett fan i publiken i Nottingham början av MarsTvå noteringar
Första: från 0:49 så tittar han rakt in i kameran och tittar hela tiden när han tar av sig tröjan, asså AAHH!
Andra: Om man tittar på hans blick från 1:07 så ser man att han hela tiden tittar eller har koll åt det hållet tjejen/fanet blir skadad. Tillslut så säger han till. Så han har koll men sade till, tills han tyckte det inte var okej längre. Så underbart fin!!


Category: Meet & Greet Believe Tour | 2013-03-05 | 17:22:00

Meet & Greet bilder från igår 4 Mars på O2 Arena i LondonCategory: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-05 | 17:16:56

Bilder från konserten på O2 Arena i London igår 4 Mars


Category: News! | 2013-03-05 | 17:09:01

Justin var sen till London konserten på O2 Arena, ber om ursäktJustin anlände till hans Believe tour konsert på O2 Arena i London, nästan två timmar sen- fans och föräldrar reagerade!


Enligt Us Magazine, så var det många unga fans som somnade innan Justin äntligen anlände, och även började gråta när dem var tvugna att lämna showen efter bara några låtar. Många skulle till skolan dagen efter och hinna med sista tåg hem från showen.

Ett fan twittrade:
"Många olyckliga föräldrar på en skol-kväll, men känner mig ledsen för dem små barnen som grät, för att dem missade halva konserten- Den var ändå bra."

Men vissa fans störde sig inte alls på den långa väntan för att se Justin.

"Omg! konserten var galen!.- var tvungen att vänta ett tag men det var totalt värt det, när jag äntligen fick se Justin Bieber!"

En annan som gick på konserten sade till E! News:
" Jag var på konserten och han kom ut 10:15 p.m. (22:15svensk tid) och Carly Rae Jepsen var klar med sitt uppträdande runt 9:10 p.m. (21:10 svensk tid). Justin skulle vara ute på scenen kl.9:30 p.m.(21:30 svensk tid). Alla fortsätta att vänta, ingen visste ingenting. Allt dem gjorde var att dem fortsätta att spela Michael Jackson låtar. Alla fans började bli så irriterade runt 9:50 p.m. (21:50 svensk tid), fans började bua. "

O2 Arena bad om ursäkt på Twitter:
"Justin Bieber är nu på scen vi ber om ursäkt för all den väntan av hans show. Förlåt till alla Justin Bieber fans för hans förseningar av hans konsert ikväll. Tunnelbanan kommer fortfarande att åka när showen är slut."


Category: Photoshoots | 2013-03-05 | 16:52:46

Ny bild- från Adidas NeoCategory: Bilder | 2013-03-05 | 16:51:22

Justin och Jaden med fans backstage på Justins konsert i London på O2 ArenaCategory: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-05 | 16:46:06

En lycklig Söt One Less Lonely Girl - Nottingham, England


Justin uppträder One Less Lonely Girl på CapitalFM Arena , Nottingham, UK. Den 3 Mars


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-04 | 16:12:00

Justin uppträder Fall i Nottingham den 2 Mars
Category: Instagram - Bilder | 2013-03-04 | 16:10:42

Instagram

 

"@behatiiprinsloo: Ummm this happened…"


Category: Bilder | 2013-03-04 | 16:09:38

Justin anläder till Vue Cinema i Fulham 3 Mars


Category: Bilder | 2013-03-04 | 16:07:20

Justin anläder till Mint Leaf Restaurant i London 3 Mars

Category: Instagram - Bilder | 2013-03-04 | 08:55:00

Justin förklarar varför det var hans värsta födelsedag på Instagram, inte pga. Jaden utan paparazzisarna

justinbieber The funny moment when  people believe I brought underage people to a club.. U think Will is letting his  14 year old in a club, I don’t think so.. 2nd I love how the club wanted to give  the press another reason to why we didn’t stay at their weak ass club so they  wouldn’t look bad for me walking in and right back out..i said m “worst bday” but that was due to dummies pushing over my fans and being overly aggressive.  Btw it wasn’t the worst bday cuz all my friends from back home flew in I was  just mad in the moment

Category: Twitter | 2013-03-04 | 08:53:20

Justin tweetar.

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-04 | 08:51:43

Justins uppträdande inatt.

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-03 | 22:09:41

Meet And Greet Nottingham igår 2 Mars

Category: Bilder | 2013-03-03 | 22:06:00

Justin med fans

Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-03 | 13:23:20

Videosar från Justins konsert igår på Capital FM Arena in Nottingham, UK 2 Mars

Lyfter upp sin tröjaAs Long As You Love Me


Be Alright


Beauty And A Beat + han gör bodyrock dansen


Take You


Die In Your Arms


Vet inte va man ska kalla detta, juck dansar(?) hahaCategory: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-03 | 13:12:16

Bilder från Justins konsert igår i Nottingham (2 Mars)Category: Bilder | 2013-03-03 | 12:50:00

Bilder: Justin anlände till sitt hotell igår-kväll(inatt)

 
Category: Bilder | 2013-03-03 | 12:47:00

Justin med fans igår

Category: Fans | 2013-03-03 | 12:43:00

Fans knuffas omkull av Paparazzis på Justins födelsedagsfestTvå beliebers knuffade omkull av paparazzis på Justins 19 års födelesedags kaos.

Category: News! | 2013-03-03 | 12:40:27

Var det Jaden Smith som gjorde att Justins 19-års födelsedag förstördes?


Enligt rappoterar så förstöde Jaden Smith Justins 19 års födelsedags firande — och var en del till varför Justin och hans omgivning började bråka med säkerhetsvakterna på nattklubben.

Enligt  US Magazine, Så anlände Jaden kort efter resten av Justins crew, för att fira Justins 19-års dag,men skulle inte tillåtas att vara där på grund av hans ålder. Så efter försök förgäves , om att in sin bästa vän genom dörrarna, så kände Justin uppenbarligen att det inte var rätt att hålla igång festen, så istället beslutade han att kalla allt allting stängdes ner och gick tillbaka till sitt hotell med sina vänner och beställde snabbmat från McDonalds!En källa sa:

"Det nämndes aldrig att Jaden skulle vara där, så när han dök upp, så skapade det problem. Dem kunde ha stannat om Jaden hade gått, men Justin ville vara social/schysst mot sin goda vän."

Justin twittrade att det var hans "värsta födelsedag" nånsin- han betalade $15,000 för ett cirkus team att inta på Cirque du Soir nightclub.

mer bilder från kvällen:

 


Category: Covers | 2013-03-03 | 12:23:00

Justin uppträder All Around The World + Boyfriend på Lets Dance for Comic Relief , UK igårCategory: Fans | 2013-03-03 | 03:41:47

Justin utan tröja på sin konsert igår kväll i Nottingham

Category: News! | 2013-03-02 | 21:47:02

förhandsvisning av Justin på "Lets Dance för Comic Relief"

Denna lördag (2 Mars), som sändes i Storbritannien, Justin Bieber deltagande i BBC programmet "Lets Dance for Comic Relief", förutom en prestanda, visas stjärnan också i några vinjettering.

En video med en förhandsvisning av programmet:
Category: Bilder | 2013-03-02 | 17:02:45

Bilder Justin lämnar sitt hotell idag


Category: News! | 2013-03-02 | 15:09:00

En bra förklaring på vad som hänt inatt när Justin firade sin födelsedag plus Instagram meddelande från fans

Category: News! | 2013-03-02 | 15:01:38

Justin och Will.i.am samarbetat med en ny låt


Justin Bieber och DJ och musikproducent Will.i.am är goda vänner och har redan gjort en låt tillsammans, "you and me" (2012), och det ser ut som de är redo att göra ett samarbete. Wills nya album, med titeln #WillPower, innerhåller också gästframträdanden av andra stora namn inom musiken, som Britney Spears, Jennifer Lopez och Mick Jagger.

Ryan Seacrest, radio talare On Air med Ryan Seacrest, bekräftade i fredags (1 Mars), samarbetet mellan Justin och Will, " vi ´kan bekräfta att Justin och Will.i.am, som var tillsammans nyligen i London, är mer än vänner: de samarbetar [en sång] tillsammans. JB kommer att delta i en musik av det nyaste albumet från Will, WillPower, som kallas # för att starta denna månad. "

Albumet är planerad att komma ut i butiker den 26 mars(I USA).

 

Category: Bilder | 2013-03-02 | 14:57:00

Mer bilder från inatt när Justin firade sin födelsedag
Category: News! | 2013-03-02 | 14:50:06

Scooter Braun talar om Justins bara överkropp och när byxorna åker ner på Justin


I de tidiga timmarna i fredags (den 1 Mars), fotograferades Justin Bieber utan tröja utanför hans hotell, han var endast klädd i ett par byxor, efter hans konsert i London. 

Justin hade så bråttom att börja fira sina 19 år, han tog av sin skjorta innan han anlände till hans hotellrum.

"Han just hade lämnat scenen- och showen hade slutat," berättade hans Manager, Scooter Braun till TV-show, Access Hollywood i fredags (1 Mars), för att omvärdera bilderna som cirkulerar på nätet. "Han lämnade konserten och åkte till hotellet och han sprang bokstavligen in eftersom han ville byta kläder fort och åka vidare."

Justin var "halv naken" – han bar ett par lösa blåa läder byxor och stannade för ett ögonblick för att hälsa på några av hans fans innan han sprang in på hotellet.

När det gäller hängande byxor Justin swag, sade Scooter att de dagar när din klient använder fallna byxor är många. "Jag tror att alla över 25 år kan inte använda häng i byxorna eller över 20," sa han med ett skratt. "Han har ytterligare ett år kvar."

 

Category: News! | 2013-03-02 | 14:42:49

Basketfilmen Justin ska göra med Mark Wahlberg kommer spelas in så fort dem befinner sig på samma plats


Hollywood Heartthrob, Mark Wahlberg anser att Justin Bieber har talang för att vara en bra skådespelare. I en intervju med MTV News denna vecka kommenterade Mark basket filmen som kommer snart med Justin och Mark tror att Justin kan följa i hans fotspår och gå mellan musik och film.
 
"Han kommer definitivt bli en stor aktör" , sade Wahlberg."Skriptet är klart och alla kommer att älska det-nu handlar det om att vara på samma plats samtidigt i 1 eller 3 månader för att börja filma. Jag tror att han kommer att göra ett utmärkt jobb. "

Category: News! | 2013-03-02 | 14:39:00

Nu är Justin även kung på Instagram- Den mest följda personenI åminnelse av Justins födelsedag som 19 år vann han även  gåva av den sociala nätverket Instagram.I fredags, 1 mars, så har Justin övervunnit Kim Kardashian och nu är den mest följda personen på Instagram.

Med en skillnad på mer än 8 tusen följare jämfört med Kardashian, har Justin överträffat antalet fans på instagram, där han delar foton av sin dag till dag som ett sätt att få miljontals fans en del av hans privata liv.

Nu har listan över Justins popularitet som kung av sociala nätverk bara växt, med hänsyn till han är även också den mest följda personen på Twitter och nyligen nått 35 miljoner följare på Twitter.


 

Category: Fans | 2013-03-02 | 14:34:30

Fan filmar när hon egentligen skulle ta kort när hon träffar Justin den 28 Feb i hans bil
Category: Bilder | 2013-03-02 | 14:25:00

Ännu en till liten kort sammanfattning + bilder om vad som hände igår på Justins födelsedag

Justin Bieber  var omgiven av fans när han firade sin 19 års födelsedag med sin flickvän Ella-Paige Roberts Clarke och Jaden Smith. Justin gick på en shoppingrunda på Selfridges, hade middag på Mint Leaf och festade på Cirque Du Soir i London. En flicka ramlade när hon jagade Justin.

Category: Bilder | 2013-03-02 | 14:15:36

Ett fan tog ett foto på Justin inattCategory: Instagram - Bilder | 2013-03-02 | 14:13:00

Instagram
"@justinbieber: chaz is the man”


"@BBCOne: Here’s an exclusive  pic from @justinbieber’s performance. Watch it on  tonight’s #LetsDance 7pm, @BBCOne"

Category: Bilder | 2013-03-02 | 14:12:03

Justin lämnar Mint Leaf Restaurant 2 Mars
Category: Bilder | 2013-03-02 | 14:10:04

Justin anländer till Cirque Du Soi inatt när klockan var över tolv, 2 MarsCategory: News! | 2013-03-02 | 14:02:00

Justin 19 års födelsedags present “Bat Bike” MV Agusta från pappa JeremyJustin får en anpassad "Bat Bike" MV´Agusta motorcykel för hans 19-års födelsedags present från hans pappa Jeremy Bieber.

Sport motorcykeln är täckt i Batman logotyper,  samt personliga JB-relaterade detaljer. Till exempel läser bensintanken "35 mil. (så många följare har han på twitter), ". Några av Justins tatueringar är också med på motorcykeln, tillsammans med en "JB" loga nära sätet.

Jeremy fick leverera gåvan via YouTube, eftersom Justin för närvarande firar sin 19-årsdag i London. Titta hur Jeremy, Jaxon och Jazzy önskar Justin grattis på födelsedagen.


 


Category: News! | 2013-03-02 | 13:55:00

Justins "Värsta födelsedags" Party!


Uh.. Inte en sån bra födelsedag för Justin. Enligt fakta.. han twittrade: “Worst  birthday.”(Värsta födelsedagen) Vad hände? 

Enligt Eonline, Justin Bieber hade en cirkus-tema födelsedagsfest ,på London Cirque du Soir för hans 19-årsdag med gäster inklusive sångaren (nya rykten Juustins-tjej) Ella-Paige Roberts Clarke.

Rapporten säger att en kamp inträffade mellan Justins omgivande folk och klubbens säkerhets vakter, dem uppmanade att Justin och hela hans sällskapet att lämna. Händelsen gick mycket snabbt och Justin leddes direkt tillbaka till sitt hotell efteråt, tillägger källan.

Under tiden twittrade Alfredo: “I’m disgusted. I remember this day all to  well 2 years ago in LA. It just won’t ever quit. Wish he [Justin Bieber] could  just have a few hours…”
översättning: "Jag är äcklad. Jag minns denna dag allt för väl 2 år sedan i LA. Det bara inte någonsin sluta. Önskar att han [Justin Bieber] bara kunde ha ett par timmar ... "

Justin Bieber firade sin 19 års födelsedag i London. Startade sin dag på Selfidges varuhus innan han gick på middag på Mint Leaf Indian Restaurant i centrala London.  Justin åkte tillbaka sitt hotell runt 01:40 innan han gick ut igen till   Cirque Du Soir Night klubb där JB och hans omgivning festade för hela 45 minuter. Justin och hans omgivning åkte sedan vidare till Earls Court McDonalds, han skickade sina vakter in för att köpa tre påsar av mat och han återvände till sitt hotell kl: 03:00 på natten/morgonen. Justin twittrade senare "Worst Birthday." ("Värsta födelsedagen")Category: Var är/Gör Justin? | 2013-03-02 | 00:55:45

Nu, Justin på hans födelsedags fest
Category: Övrigt | 2013-03-02 | 00:53:36

Justins pappa Jeremys 19-års present till Justin
Category: Instagram - Bilder | 2013-03-02 | 00:52:24

Instagram Grattis till Justin från hans nära och kära


"@carinmorris: Always a kid to me! Happy 19th @justinbieber. Love your whole  face! "


" @alfredoflores: They say you can be silly with the closest  of your friends. That’s def the case with us. Happy 19th  Birthday @justinbieber! Tonight is gnna be a celebration of life! Love  u. "


"@AlfredoFlores: Cake Cake Cake Cake Cake!!! 🎂 #JB19 "


"@scooterbraun: Happy 19th Birthday JB! "


"@KennyHamilton: Time really does fly. My lil homie is already 19 years old!   #HappyBirthdayJustin @justinbieber "


"@johnny: JB bday celebration”


"@benballer: Happy bday @justinbieber! Your talent and personality will take you  everywhere and anywhere you haven’t already been. Glad to know you. thanks for  all the business and thanks for letting me hitch rides on your jet bro. LOL! get  some rest! #selfiewithkennyandbieber "


"@judahsmith: Happy  19th @justinbieber -  I love you.#family"


"@quincy: Happy  19th Birthday to my lil homie @justinbieber!  You gettin ol’ boy!"


"@maejorali: Celebration!! Live a little "


"@kingceecee: Happy 19th Burfday @justinbieber!!!!!! "


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-02 | 00:43:20

Bilder från Justins konsert i Birmingham den 28 Feb.
 
 
Category: Bilder | 2013-03-02 | 00:39:28

Mer bilder på Justin med fans 28 Feb

 
 
Category: News! | 2013-03-02 | 00:35:51

Justin firade sin födelsedag med Ella Paige Roberts plus några fler damer- Justin gör en enorm cirkus tema födelsedagsfest

Justin är fortfarande I London, och så som det se rut så har han en bra tid. Efter att han avslutat sin konsert så åkte han tillbaka till sitt hotell utan tröja med ett par byxor som nästan inte skyddad hans rumpa.

Efter konserten så tog Justin tag I sin twitter och skrev: “Great show!!! Now gonna go celebrate 19!! Thanks.”
översättning: “Bra show!! Nu ska gå och fira 19!! Tack.”

Men han slutade med att ha hittat en tröja, en kärmfärgad cardigan, svart vast och hans byxor som nästan inte täcker rumpan och gick ut för en rolig kväll på klubben  BLC.
Under vägen så hade Justin DJ Tay James, hans “flick-vän” Ella Paige Roberts Clarke och några andra få damer. Dem lämnade klubben runt 5 på morgonen, för att gå vidare och ta tag i sen natt mat och sen tillbaka till Justins hotell runt 6 på morgonen.

Också som hängde med Justin var en blond  kvinna, som sågs lämna hans hotell två dagar innan.

Justin gör en enorm cirkus-tema födelsedagsfest

Även fast Justin festade hela natten, så kommer han ha ett circus tema födelsedagsfest I London, där det kommer vara clowner och en cirkusdirektör. Enligt rappoterar så spenderade han runt 20K på detta och har runt 20 vänner.  

Category: Var är/Gör Justin? | 2013-03-01 | 12:14:09

Video, när Justin anlände till sitt hotell inatt/imorse utan tröjaCategory: News! | 2013-03-01 | 12:10:42

Justin Bieber har mer twitter följare än Kanada har folk

 
 
Justin Bieber är större än det land som skapade honom. Justin, som fyller 19 idag (1 mars), har fler Twitter följare än sitt hemland Kanada har invånare.

 Justin har cirka 35.150.000 Twitter följare, vilket gör honom till den mest följtda personen på Twitter. Statistics Canada släppte en inofficiell rapport i oktober 2012 ,på uppskattning att landet hade 35.002.400 invånare, enligt Entertainment Wise. Så genom dessa siffror, är det som om varje enskild person i Kanada följer honom.

Category: Bilder | 2013-03-01 | 12:05:00

Justin med fans igår
Category: Bilder | 2013-03-01 | 12:03:19

Mer bilder från Justins födelsedags natt- när han kommer till klubben och lämnar
Category: Instagram - Bilder | 2013-03-01 | 10:55:18

Instagram

"@j14magazine: Our #ThrowbackThursday goes  to tomorrow’s #BirthdayBoy @JustinBieber at his  @J14Magazine shoot back in 2009! #tbt #babybieber "
 
"“@itsadambraun: Final hours of #Schools4all… So amazed by what you  all are accomplishing http://Schools4all.org
 
"@maejorali: Justin on the Maybach and Maejor on the Rolls Fantom! Happy birthday  G! Lil Homie is in Europe Killin it!!! "
 
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-01 | 10:52:44

Bilder från Justins uppträdande igår 28 Feb, andra kvällen i Birmingham.

 
 
Category: Var är/Gör Justin? | 2013-03-01 | 10:39:00

Justin Bieber firar sin 19 års födelsedag på BLC Club i London inatt 1 Mars

 
 
Justin Bieber gick rakt in på BLC nattklubb för att fira sin 19 års födelsedag, under dem tidiga morgon timmarna av idag (Fredagen, 1 Mars). I London, UK. Han firade sin födelsedag med vänner efter att ha uppträtt sin konsert i Birmingham igår kväll.
 
 


Category: Var är/Gör Justin? | 2013-03-01 | 08:48:00

Justin återvände utan tröja imorse till sitt hotell efter att ha firat sin första natt/morgon/dag som 19 åring

Justin Bieber går utan tröja under tiden han återvänder till sitt hotell, tidigt imorse fredagen den 1 Mars i Central London, UK. Han firade sin 19-års födelsedag den kvällen och återvände till hotellet efter att ha uppträtt en konsert i Birmingham. 

Justin twittrade tidigare:

  

 
Category: Var är/Gör Justin? | 2013-03-01 | 01:53:31

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÅRAN KILLE!

Idag fyller våran favorit kille 19-år. Vi önskar/hoppas att Justin får en jättebra-underbar födelsedag med dem människor han älskar!
Han jobbar så hårt och är en otrolig inspirationskälla för oss, han är värd en bra födelsedag plus massa mer. Vi stöttar dig alltid, Justin!
Grattis grattis snygging! Önskar vi kunde fått fira födelsedagen med dig. Massa pussar och kramar till vår favorit kille! <3

Category: News! | 2013-03-01 | 01:50:00

Justin är med på listan av kändisar som är snälla mot miljön med sina lyxbilar

Justin Bieber var med på webbplatsen - Virtual-strategi, där han nämndes bland kändisar som använder miljövänliga bilar, som med ekonomin på typ av bränsle, rädda miljön. Kolla in området där Bieber citerades:

Lyxbilar drivs av stjärnor blir den lägsta bränsleförbrukningen, som den Justin BieberochGeorge Clooneysom redan kör el och hybrid modeller.

En trend i kändis bilar, köra bilar med bränsle stjärnor poäng, rapporterar den finansiella webbplatsen GoBankingRates.com. I dagens lista (27), kändisar som kör bilar med bränsle effektiv Britney Spears, Justin Bieberoch även Prins Charles. Men de ändrar inte bränsleeffektivitet för komfort, många val modeller är elektriska eller hybrid lyxbilar.

Några exempel på denna trend är George Clooney Roadster Tesla värt $ 109.000 dollar, och den Fisker Karma chrome för Justin Bieber, värderas till $ 102.000. Under tiden var den genomsnittliga bil finansiering belopp endast $ 26,673 enligt ett uttalande av februari 2013 Federal Reserve, att göra dessa lyxiga bilar nästan fyra gånger dyrare än den genomsnittliga amerikanska lån för en ny bil. Men medan dessa bilar effektivare kan bära stora prislappar, kändisar kan välja dem vara mer miljövänlig (eco-friendly) och pengar-medvetna.

"Det är en överraskning att hitta en kändis som är så bekymrad med spara pengar som en lyx, särskilt när det gäller deras bilar", säger den expert bidragsgivaren GoBankingRates Stacey Bumpus

Det är ingen hemlighet att Justin Bieber drog åskådare och en hel del uppmärksamhet när han riktade sitt Fisker Karma förra året.


 

Category: Var är/Gör Justin? | 2013-03-01 | 01:32:13

Video från igår-kväll Justin gör en cover på “Birthday Song” av rappers 2 Chainz och Kanye West precis innan hans födelsedag anländer i Birmingham den 28 Feb.

 


Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-01 | 01:29:37

Meet and Greet i Birmingham igår 28 Feb.
Asså hur söt är inte Justin på dem här bilderna? DOG!

Category: Photoshoots | 2013-03-01 | 01:25:56

Behind the scenes bilder av Justins SNL photoshoot!
Category: Artiklar/Tidningar | 2013-03-01 | 01:24:35

Ny affisch av Justin i J-14 Magazine!
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-01 | 01:21:12

Justins sko ramla av under konserten i Birmingham den 27 FebJustin fixar sina skor, efter att en av hans skor föll av under tiden han uppträde "All Around The World" i Birmingham UK den 27 Feb. 


 
Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-03-01 | 01:18:07

Videosar från Justins konsert på National Indoor Arena Birmingham UK ons 27 Feb

Introt, All Around The World


Beauty And A Beat


Believe


ALAYLM(As Long As You Love Me)Category: Övrigt | 2013-03-01 | 00:37:44

GRATTIS PÅ 19 ÅRS DAGEN FINASTE JUSTIN<3

Oj oj oj så snygg han blivit! Tänk att han bara är 19  år, och har redan tagit hela världen med storm!
VI ÄLSKAR DIG JUSTIN<3