Category: News! | 2013-01-10 | 23:39:00

Justin låter manusskrivarna för Saturday Night Live ha fria händer

Justin Bieber är en tuff ung man. Han har enligt uppgifter sagt till författarna/manusskrivarna på "Saturday Night Live" att det är öppen säsongen när han är värd för showen, och den musikaliska gästen, den 9 Feb.

Justin berättade till manusskrivarna att allt i hans liv ärett  rättvist spel för deras skämt och sketcher. Oh Justin, vill du verkligen öppna burken med maskar? Ja, det vill du.

Justin har gett showen tillstånd att göra spett av honom och en parodi av honom, med dem finner är lämpligt. Oavsett får flest skratt, visst? Inte ens att hans senaste marijuana rökning fiasko  har några gränser.

TMZ rapporterar att Justin och hans crew berättade till författarna att dem får driva det så långt dem vill. Wow, Justin verkar ta den här värd affär grejen seriöst, gör han inte? 

Som vi sa förut, artiser/kändisar kommer ofta till showen efter något pinsamt evengemang eller situation och gör narr/kul av dem själva för att få lättsinne till situationen och för att visa att de också är människor. Detta är ett strategiskt, beräknad och smart tänkt av Justins crew för att lugna ner alla bilder och det drama som har släppts.

Vi längtar tills vi dör för att få veta om Selena Gomez kommer vara med på något sätt i manuset. 



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: