Category: News! | 2013-01-09 | 16:43:37

Justin vill visa alla att det är inte Lil Twist fel

Kort efter att skandalen bröt ut, så twittrade Justin till sin kompis “ Kommer du ihåg när du var med i baby musikvideon @liltwist vi har varit vänner ETT LÅNGT tag nu.” Enligt Page Six,  så är inte Justins fråga/problem Lil Twist. Snarare att han är mer upprörd av den person som så kallade vän , som sålde bilderna för en ganska billig summa. ” Justin känner sig sviken av den personen som sålde bilder för $25,000 som han trodde var en vän,” säger en källa.

Page Six rapporterar också att de nu kända bilder na är inte första gången Justin har blivit utsatt för rykten av att han rökt marijuana. Enligt en källa, som var gäst på Carlyle Hotel in NYC’s Upper East Side klagade på  “en stark lukt” som kom från rum från den nionde våningen, som var bokat för Justin och hans crew när Justin var I New York för Victoria’s Secret Fashion Show i November 2012.

En källa nära till Justin , hävdar dock att lukten visade sig komma från en annan kändis rum. "Det var en komplett mix-up. Justin  var inte ens på våningen när lukten var där, det kom faktiskt från någon annan kändis rum. Det har varit ett rullande skämt hos hans team sen dess.”




    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: