Category: News! | 2017-02-28 | 18:39:21

23 år imorgon!

Imorgon fyller Justin hela 23 år! (som alla redan vet - hoppas jag). Det är helt sjukt hur fort det har gått, han var ju nyss 16? Jag hoppas att han får en superbra födelsedag imorgon, att han firar med mycket vänner och familj. Jag tänkte att vi ska se hur han såg ut för 7 år sedan, när han alltså var 16 år, och jämföra med idag. 
 
2010:
 
 
 
 
Han hade sitt kända ''Bieber Hair''', så gulligt! När man tittar på dessa bilder så kan man knappt tro att det är samma person? Han ser så himla liten ut här, tycker ni inte?
 
2017:
 
 
 
 
 
 
Man ser klart och tydligt hur mycket han har förändrats på 7 år! Det är nästan att 2010- Justin är 2017- Justins lillebror.. Jag ser frameot massa nya bilder på Justin för att kunna ladda på med i kamerarullen. Jag önskar Justin grattis i förskott <3
 
 
 
 
 
 
 
Category: News! | 2017-02-27 | 07:55:05

Dagens bild


/Elvira
Category: Bilder | 2017-02-26 | 13:08:00

Bilder

Här är lite bilder den senaste tiden på Justin :)
 

  23 februari: Justin i Beverly Hills, Kalifornien  

 

February 24: Justin i  Vancouver, Kanada.

February 24: Justin vid Catch restaurang i  West Hollywood, Kalifornien.

25 februari: Justin var på hans vän Floyd Mayweathers födelsedagsfest i Los Angeles, Kalifornien.
 
Tänk att Justin fyller 23 år om 3 dagar. är ni lika taggade som jag är? Ska ni fira han födelsedag på något sätt? Jag ska lyssna på alla hans album och skriva grattis till Justin på twitter! ;)
 
 
 
 
 
Category: News! | 2017-02-25 | 13:56:14

Nygammal bild


/Elvira
Category: News! | 2017-02-24 | 17:43:00

Justin via Twitter

 
 
Justins två senaste tweets! Den sista bilden fick stor spridning på internet i förrgår och igår. Många trodde/sa att Justin hade kissat på sig - men så var ju inte fallet! Han tweetade att han spillde ut vatten på sina byxor när han körde bil (på hans ''dick area''). Hehehe, han är bra lustig ibland!
 
Han skriver också att han inte bryr sig om folk fick sig ett gott skratt av bilden. Det fick iallafall jag när jag såg den för första gången ;)
 
Tycker ni att Justin har bra humor? :)
 
 
 
 
 
Category: News! | 2017-02-23 | 14:21:27

Rösta till iHeartawards

Hej! Jag tänkte påminna er läsare om att rösta till iHeartawards! För er som inte vet detta: varje röst räknas genom att man postar ett inlägg antingen på twitter eller instagram och hashtagar 
#Beliebers #BestFanArmy #iHeartAwards 
Det spelar ingen roll i vilken ordnig som man skriver alla hashtags, bara de är med i inlägget så gills de.
Jag tror det är lättast ifall man röstar genom twitter :)
Justin är också nominerad för bästa covern av låten Fast Car, bästa lyrics låten med hans låt Love Yourself.
Tweeta #FastCar #BestCover #iHeartAwards 
och
#BestLyrics #LoveYourself #iHeartAwards 
Så glöm inte bort att rösta för alla beliebers och Justin❤❤
 
 
 
 
 
 
Category: purpose tour -17 | 2017-02-22 | 19:02:00

Justin sjöng Favorite girl

Nu är Justins fyra konserter över i Mexico. Nästa konsert är 9 mars, i Australien. Nu hoppas jag att han får lite ledigt, det är han värd! <3
 
Igår, när han spelade i Mexico city, så sjöng han Favorite girl. Det var så längesen man hörde den! Det är hela 7 år sedan släppte låten. Känns som så längesen! 
 
Videon under visar Justin när han sjunger Favorite girl när han uppträdde på Madison Square Garden 2010. Visst är han såå söt?!
 
 
Här är en video när Justin sjunger samma låt, fast 2017.
 
 
Så kul att folk fortfarande sjunger med i låten. Vilket år var bäst tycker ni? 2010 eller 2017?
 
 
Category: News! | 2017-02-20 | 19:37:55

Slagsmål

Återigen är Justin i blåsväder efter att ett slagsmål ska ha uppstått samma dag som Grammygalan.
Jag kommer dock välja att inte gå in på vad som ska ha hänt då inget är säkert och jag inte vill sprida falska rykten om honom. Men kort sagt så ska han ha slagit till någon som filmade honom på en restaurang. Så, vill ni läsa mer om det får ni gå in på TMZ eller någon annan skvallerhemsida. Tänk dock på att dessa sidor sprider mycket falska rykten!
 
Angående att han slog till ett fan i Argentina för inte så länge sedan så är han inte längre åtalad för det då polisen inte ansåg det som viktigt (tror jag).
 
 
Category: News! | 2017-02-19 | 18:35:00

Bilder från konserten i Mexico City

Hej!
här är lite bilder från konserten i Mexico City den 18 februari.
 
 
 
 
 
 
 
Justin ser så bra ut, älskar hans hår btw men jag föredrar hans naturliga ❤❤ Vad tycker ni om hans blonda hår? 
 
 
Category: News! | 2017-02-18 | 17:22:08

Justin har färgat håret

 
 
Back to blonde. Justin har färgat sitt hår blont! Han har ju haft håret blonderat många gånger förut, redan 2014. Men nu verkar han har färgat det igen. Vad tycker ni om färgen, hiss eller diss? Jag personligen tycker bättre om hans naturliga hårfärg, men jag tycker att han är väldigt fin i blont också :)
 
 
Category: News! | 2017-02-17 | 16:44:53

Mexico City

Imorgon är det dags för den andra konserten för Justins Purpose stadium tour. I onsdags hade han sin första konsert efter några månaders paus i Monterrey, Mexico. Imorgon är det alltså dags igen, och denna gång i Mexico City. 
 
Totalt så blir det 4 konserter i Mexico. Imorgon, på söndag och på tisdag har han konsert på Foro sol Stadium i Mexico city. i Juli 2012 hade Justin en gratis konsert i Mexico City där över 300 000 människor valde att titta på hans konsert. Väldigt kul att han gör så mycket för människor!<3
 
Lite bilder från konserten i onsdags:
 
 
 
Sötis <3
 
 
 
Category: News! | 2017-02-16 | 17:30:00

Justin via Twitter

Hej, jag loggade nyss in på twitter och såg att Justin har skrivit några inlägg på Twitter. Jag tänkte att ni som inte har Twitter kanske ville se vad Justin lägger upp på Twitter. Man kan ju också googla på Justins profil om man inte har Twitter ;)
 
Det var synd att inte Justin vann nån Grammy som han hade blivit nominerad i. Men för mig är Justin iallafall en vinnare alla dagar i veckan. Justin är bäst, Ellerhur?❤❤
 
 
 
Category: Purpose Tour -16 | 2017-02-16 | 09:08:03

Purpose tour Mexico

Igår så var det premiär för Justins stadium tour i Mexico. Han spelade på en jättestor arena för otroligt stor publik. Man kan ju inte bli annat än stolt att den kille som brukade sitta utanför Avon theathre nu fyller hela stadium! 


/Elvira
Category: News! | 2017-02-15 | 19:43:46

Porträtt

Något jag nästan ser dagligen på mina sociala medier är teckningar där fans har ritat av Justin. Ofta blir jag helt försvånad, det är helt sjukt hur duktiga vissa är på att rita! Jag har valt ut några bilder att dela med er men det finns otroligt många fler bra bilder. Väldigt talangfulla konstnärer som gjort dessa. Man ser verkligen att det är han. Någon dag ska jag också pröva rita av Justin.
 
 
Category: Bilder | 2017-02-14 | 21:02:00

Justmoji appen

Hej på er!
Vissa av er vet redan kanske detta, men för er dom inte vet så har Justin en emojji app som heter "Justmoji". Den här appen kom ut förra året (2016) den 4 oktober. Jag älskar verkligen den här appen. Det finns så många olika smileys och gifs som man kan använda till olika situationer. Det finns även emojiis som man kan skriva ett meddelande på några emojisar. Dock så kostar appen, den är alltså inte gratis. dag är det ju alla hjärtans dag idag och jag såg för några timmar sedan att det har kommit upp nya justmojis till just denba dag. 
 
Så här ser appen ut👍🏼
 
 
 
Här ser ni några emojis som finns men det finns fler☺
Jag älskar den här appen så mycket!❤
Tycker ni också om appen? :)
 
 
 
Category: News! | 2017-02-14 | 17:22:33

Purpose Tour - Mexico

Imorgon drar Purpose stadium Tour igång. Justin har varit ledig från mitten av december men nu ska han upp på scenen igen! Jag är så grymt taggad på att se alla bilder från alla konserterna, är inte ni? Imorgon står han på scenen i Monterrey, Mexico. Vi får se ifall han gjort några ändrningar i sin show eller om det är samma upplägg. Det vore lite kul med förändringar men jag tycker ändå att han gör ett bra jobb nu med - såklart!
 
Här är lite bilder från purpose tour 2016:
Los Angeles
 
 Kanada
 
Sverige
 
 Frankrike
 
Sötare, snyggare, roligare och bättre människa får vi leta länge efter. <33
 
 
 
Category: News! | 2017-02-13 | 18:13:00

Årets grammys

Tyvärr så vann Justin inget pris på årets Grammygala. Väldigt tråkigt tycker jag då han verkligen var värd det! Men, bättre lycka nästa gång.
 
 
Category: Videos | 2017-02-13 | 17:34:00

Tb förra årets grammy awards

Justin må inte ha varit närvarande på detta års Grammy awards men förra året var han ju det och gjorde ett jättebra uppträdande! Om ni undrar varför har inte var med igår på grammys så gifte sig Jeremy.
 
 
Category: News! | 2017-02-12 | 18:43:48

Justin sände live på Instagram

 
 
 
Hörni, Justin sände precis live på instagram! Missade ni den? Som tur var så har jag satt notiser på när han gör något på instagram så jag såg hela <3 Han hade precis vaknat, han pratade lite med Esther och sa ''Hello'' och ''Goodmorning'' till oss som tittade. Han var supergullig verkligen. Hans röst var en blandning av när man precis vaknat och lite hes, sååå söt. Hoppas han gör många fler livevideos i fortsättningen! 
 
Såg ni hans livestream?
 
 
Category: News! | 2017-02-12 | 18:38:15

Grammy Award 2017

Om 11 timmar och 47 minuter så är det dags för Grammy Awards. Jag ska ställa klockan på 06.00 och titta live, ska ni?
 
Justin är såklart nominerad i en rad olika kategorier, dessa är:
Album of the year - Justin är ju självklart nominerad med Purpose Album
Song of the year - Justin är nominerad med Love Yourself
Best pop solo performance - Love Yourself är med och tävlar även i denna kategori!
Best pop vocal album - PURPOSE ALBUM sååklart <333
 
4 utmärkelser i Grammy Awards 2017 alltså, och jag tror absolut att han vinner i minst 1 utav dom. Förra året vann Justin sin första Grammy, och då vann han ''Bästa dansinspelning'' med låten Where are ü now. Vi hoppas att han drar hem fler priser inatt <3
 
Klicka på denna länken och ni kan titta på Grammy live:
http://live.grammy.com 
 
Nu håller vi tummar och tår för att Justin kammar hem iallafall 1 pris på galan inatt. Skriv gärna i kommentarerna om ni ska kolla live :)
 
 
Category: Bilder | 2017-02-12 | 16:12:00

Bilder från den 8 februari

Hej!

Här är lite bilder som är tagna på Justin och Scooter Braun  i Beverly Hills, Kalifornien. 
 
 
 Justin kan verkligen ha på sig allt, han är så snygg hela tiden❤
 
 
 
Om 12 timmar är det dags för Grammy Awards 2017, är ni taggade?? Jag är så sjukt taggad!!! Tror ni Justin vinner något pris? Det tror jag❤
 
 
 
Category: News! | 2017-02-11 | 21:18:16

klädstil

Något som jag totalt älskar är Justins stil på kläder. Den är så unik, han har verkligen sin egna stil och det tycker jag är coolt. Här ser ni bilder på några outfits som jag gillar jättemycket. 
 
Älskar det även när han har på sig kostym och är lite mer uppklädd men dessa bilder visar lite mer hans vardagliga stil.
 
Hm, med den kroppen och det utseendet spelar det kanske ingen roll vad han har på sig.
 
Category: News! | 2017-02-10 | 18:35:00

Dagens frågor..

..Om ni hade ett val - hade ni gått på Believe Tour eller My world Tour?
Jag hade valt My world Tour, det hade vart så häftigt att se han från start!
 
..Hade ni valt att vara Justins syster eller bästavän?
Även om valet är svårt så hade jag nog ändå valt bästavän. Tänk att ha Justin som sin bästavän <3
 
..Hade ni hellre varit OLLG än att träffa Justin på en Meet n Greet?
Jag hade lätt valt att vara OLLG, S Å häftigt!
 
Svara gärna i kommentarerna vad ni hade valt! :)
 
 
Category: News! | 2017-02-09 | 08:12:26

Instagram

Det verkar som en viss Justin trots allt saknat instagram! Under natten publicerade han 8 bilder varav han skrev "so much content" under en av dom vilket betyder "så mycket material". Vi får hoppas att han fortsätter med den aktiva uppdateringen!

/Elvira
Category: Låtar | 2017-02-09 | 08:05:00

Bra låt

Hej!
Jag har verkligen lyssnat så himla mycket på Let Me Love You (den akustiska versionen) på den senaste tiden. Jag tycker den låten är så bra, original låten är också bra. Men i den här akustiska versionen så får man verkligen höra Justins vackea röst ännu mer.
 
 
Den här låten tipsar jag verkligen om ;)
 
Den här låten är nog min favoritlåt just nu <3. Vilken är eran favvo Justin låt? :)
 
 
 
 
 
Category: News! | 2017-02-08 | 17:50:18

Update

Dessa bilder är tagna den kvällen den 8e februari i West Hollywood.
Bild nummer 2 har uppmärksammats mycket på sociala medier då personen bakom Justin, i vänstra hörnet, är väldigt lik honom. Lite läskigt!
 
Sen har Justin blivit nominerad som "Crossover Artist of the Year" för Latin Billboard Music Awards. Superkul!
 
 
Category: News! | 2017-02-07 | 18:38:36

TB Believe Tour, Stockholm

 
 
Hur många av er var på Believe Tour när Justin var i Sverige för första gången? Jag fick inte tag på några biljetter tyvärr, men jag hade gärna gått. Låtarna i Believe albumet lyssnar jag än idag på - nästan varje dag!
 
Vilken är er favorit, purpose tour eller believe tour?
 
Category: News! | 2017-02-06 | 13:36:10

Justin i Japan för några dagar sedan




När han var i Japan för några dagar sedan så spelade han in en reklam för företaget Softbank. Den blir rolig att se!

/Elvira
Category: News! | 2017-02-05 | 19:29:00

#UnlimitedMoves

 
Hejsan allihopa!
Jag såg nyss på twitter att Justin är med i en video. För er som har Twitter och som tycker om att dansa så tipsar jag verkligen er att göra detta som en rolig grej.Man kan även ladda upp videon på Instagram och Facebook. Som jag har förstått så ska man hitta på danssteg till Justins låt Children och dansa till den, ladda upp den på sitt twitterkonto och sedan hashtaga #UnlimitedMoves och därefter kanske man har tur till att bli retweetad av Justin :) Personligen är jag inte bra på att dansa men jag kanske ska ge det ett försök hahaha. 
 
Här är videon som Justin är med i!
 
 
 
Lycka till till alla! :)
 
 
 
Category: News! | 2017-02-05 | 14:56:06

3 bästa covers på Love yourself!

En utav mina favoritlåtar av Justin är Love yourself. Jag tycker verkligen att den är så grymt bra och jag kan höra på den om & om igen. Jag satt och kikade runt på lite covers som folk hade gjort av den låten - här är de tre bästa (enligt mig):
  
 
En cover av Conor Maynard. Jag har sett flera vidoes av han och tycker han har en superbra röst. Och rapen i låten av Anth, asså omg.... <3
 
 
Jag tycker att andra versen i denna covern är to-die-for. Seriöst, hur bra är det inte när Kelly sjunger? De har lyckats med att göra om låten på ett så bra sätt!
 
 
Och till sist - Jasmine Thompson. Älskar hennes röst! Har nog kollat på alla hennes covers. Hon sjunger Love yourself så bra.
 
Min favorit är den andra, med Yo Preston & Kelly Kiara. Vilken är din favorit?
 
 
Category: Instagram - Bilder | 2017-02-03 | 23:25:09

Instagram

Justin har öppnat instagram igen!!
Den senaste bilden innan den han publicerade idag är från September 2016 och det finns ett flertal bilder på bl.a. Sofia Richie. 
Detta är så roligt, jag var så rädd att alla bilder och minnen skulle raderas..

/Elvira 
Category: News! | 2017-02-03 | 13:17:18

Bieber in Tokyo

 
 
Justin befinner sig just nu i Tokyo, Japan. Efter flera bilder & videos på instagram så kan vi nu vara säkra på att Justin är ganska så långt bort från Sverige ;) Vad han gör där är oklart (jag har ingen aning) eftersom Purpose Tour inte drar igång förens nästa månad, med start i Mexico. Han kanske bara är på semester, eller vad tror ni?
 
 
Category: News! | 2017-02-02 | 14:40:00

Minns ni när Justin vann sin första Grammy?

Hej på er!
Tänk att det är snart ett år sedan Justin vann sin första Grammy med Skrillex och Diplo. Jag är väldigt stolt över Justin. han har verkligen lyckats så bra inom musiken <3 Jag fick verkligen tårar i ögonen när jag fick reda på att Justin vann. Han ser så glad ut på bilderna som togs på honom och Jaxon. Både Jaxon och Justin ser så söta ut tillsammans. 
 
 
 
 
 
 
Justin ser väldigt lycklig ut på bilderna och han verkar må väldigt bra :) 
Snart är det dags för Grammy awards igen och Justin är nominerad i 4 stycken kategorier, tror ni att han kammar hem ett pris? Det tror jag<3
 
 
 
 
 
Category: News! | 2017-02-01 | 21:19:40

Bakgrundsbilder

Här har ni några fina bilder som ni skulle kunna ha som bakgrund på mobilen. Jag antar att jag inte är den enda som endast haft JB som bakgrundsbild i flera år, både låst och upplåst skärm på mobil, surfplatta och dator. Själv gillar jag de simpla, kanske bara en helt vanlig bild ifrån ett uppträdande eller en svartvit bild med en bit av ett lyrics...
hehe, om man vill ha något med lite humor
 
personlig favorit ovan
 
detta är min bakgrund atm