Category: News! | 2013-01-10 | 23:01:12

Justin blir stämd av sin föredetta livvakt

Justin Bieber Pop diva Justin Bieber and his bodyguard out shopping at American Apparel in Studio City, California on August 11, 2012

Justin stäms av hans tidigare livvakt Moshe Benabou för misshandel och $420.000 i obetalda löner, repoterarTMZ.

I Augusti 2012, repoterade HollywoodLife.com att Justin Bieber behandlade hans livvakt som ett hängställ, alla kläder han valde gav han till Moshe när han shoppade på American Apparel i Studio City California. Men nu, har Justin fått en stämningsansökan. Den förre detta livvakten som en gång var en medlem i den israeliska armén, han hävdar att Justin slog honom i bröstet flera gånger!

Justin blir  stämd av Moshe Benabou, som jobbade med Justin från Mars 2011 till Oktober 2012. who worked with him from March 2011 to October 2012. I stämningsansökan hävdar han att Justin slog honom i bröstet flera gånger för att han inte höll med och sedan läxade Justin upp honom muntligt.

Det är oklart hur mycket han stämmer för misshandeln, men han söker $ 420.000 i obetalda löner!

Källor nära Justins crew berättar till TMZ att Moshe bara är en“missnöjd anställd som söker pengar. " Och påståendet att Bieber slog honom? “löjligt/orimligt.”

Dem har tillagt att den förre detta livvakten är en "bra kille", men fick sparken eftersom det upptäcktes att han ljugit om sin CV.Källor säger att han hade haft ett nära samarbete med Justin Timberlake innan han blev anställd av Bieber.

Våra(Justins källor) källor säger att det upptäcktes att han aldrig arbetat för JT nån gång i sitt liv.

Du kanske minns, Moshe var killen som hamnade i en fysiskt bråk med en fotograf på LAX flygplatsen tillbaka i februari. Efter en kort kamp, föll både männen till marken ... och Moshe landade mot marken med ett ganska ordentligt tryck medans paprazzin hölls tillbaka av en annan person.

Den anställde person på American Apparel som fick Justin som kund, sa till oss att "Justin var väldigt snäll. "Cool och söt/gullig. Han var in och ut i affären snabbt… Han köpte sig själv några vanliga basic T-shirts, och han köpte även ett par tröjor till sin livvakt… han spenderade runt  $200.”

“Han har en bra personlighet, och han var rolig. Det var ett nöje att hjälpa honom och hans vakt, ” lade hon till.

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: