Category: News! | 2013-03-25 | 22:36:22

Joey Heindle och Drake Bell alfinetam Justin Bieber och hans fans



Drake Bell verkar ha en ny hobby, han lämnar miljontals fans av Justin Bieber rasande. Den förre stjärnan från Nickelodeon kanalen, hackade ner på Justin Bieber och hans fans. Efter MTV News publicerade en berättelse som avslöjar att låten "Never Say Never" har ursprungligen varit en låt av Travis Garland, med namnet "Sexy together", Drake frågade MTV nyheter,"vänta! Du säger att Justin inte skriver sina egna låtar? Jag är chockad!!! "

Nästa dag, såg Drake en tweet från Justin till hans fans, där han sade att han skrev låtar, och skådespelaren svarade direkt till Justin, med ett ironiskt svar:



Drake säger att han tycker inte Justin är bög, eller sjunger dåligt eller något sånt. Han tycker problemet är hans fans. Det är dem som är konstiga.


 

Postat av: Tussan

Jag tycker drake bell ska läsa på lite mer om Never say never låten Bieber stal faktiskt inte denna. Det är väl inte första gången drake bell hackar på honom. Drake får väl tycka som han vill. Men det här med låten never say never är ju gamalt. jag har illfall läst om det innan.

2013-03-27 @ 15:51:35
Postat av: Tussan

Jag har preci läst på om låten och låten gjores först av en anna artist men bieber har skrivit om låten då den handlade om sex och han hade skrivit den tillsamman med den ursprungliga författaren. Undrar om drake är med veten om det.

2013-03-27 @ 16:00:12

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: