Category: Bilder | 2013-03-02 | 14:25:00

Ännu en till liten kort sammanfattning + bilder om vad som hände igår på Justins födelsedag

Justin Bieber  var omgiven av fans när han firade sin 19 års födelsedag med sin flickvän Ella-Paige Roberts Clarke och Jaden Smith. Justin gick på en shoppingrunda på Selfridges, hade middag på Mint Leaf och festade på Cirque Du Soir i London. En flicka ramlade när hon jagade Justin.





Postat av: ida

ella är inte justins flickvän. ser du inte att hon håller en annan killes hand som faktiskt är hennes pojkvän, som hon fakstiskt sa på twitter här om dagen.
du borde ta reda på vad du skriver innan du faktiskt skriver det.
och du kallar dig själv en belieber.

Svar: Nej, tack vad bra!Då fick vi äntligen det bekfätade svaret. Tack så mycket, vad snäll du är!
Vi säger inte att hon är Justins flickvän, det är ryktena(skvaller sidorna) som säger det. Därför skriver vi det. Vi trodde att dem som läser våran blogg hade förstått att vi tar information från andra sidor inklusive skvaller sidor. Vi skriver de inte själva, eftersom vi inte varit på platserna när han varit där.
Alla får tolka det som dem vill, vi som bloggar här vet och har skrivit i första inlägget iv skrev om henne att vi inte trodde det var sant, plus vi har skrivit om hennes twitter inlägg också.... vi har mer koll än vad du tror. Tack, för att du skrev det. Då är vi mer medvetna om det :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-03-02 @ 16:36:30

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: