Category: News! | 2013-03-06 | 00:38:59

Justin Bieber Attackerad av Olivia Wilde på Twitter

När Justin valde att gå i bar överkropp, så var det många som blev lite irriterade! Skådespelerskan Olivia Wilde blev positivt förbittrad att Justin valde bort att bära en tröja i London.

Hon twittrade, ”Bieber, sätt på dig din f***ing tröja. (om du inte förlorat alla dina tröjor i en brand i vilket fall mitt beklagande så köp gärna en ny tröja.)” Oh, Olivia, låt bara Justin vara Justin och du kommer vara säkert borta från huvudvärken som kommer när du är kritisk mot Justin.

Några Twitter användaren var med i skojet. och twittrade svar som: “@oliviawilde Jag skulle donera till utan tröja Bieber fonden. "

Det dröjde inte länge innan Beliebers fick reda på den kritiken till deras inspiration gud, så de for ut på /gick emot skådespelerskan och twittrade saker som: “@oliviawilde du är ful.”

Och: “@oliviawilde Lol. Och du ska nog inte bära en bh, för du har inget. Du är platt. LOL.”

Vi är med på att Beliebers är väldigt skyddande mot Justin Bieber, men vi antar att de inte är skyddande om han skulle få köldskador eller inte. Enligt Ace Showbiz, Justin sågs utan hans skjorta på en natt där temperaturen låg runt 35 grader. Han ska vara lycklig att han inte förlorade en bröstvårta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: