Category: News! | 2013-03-23 | 17:07:24

Justin med publik fansen från SNL

 
 
Postat av: Saida

Vad är snl?? :(

Svar: Det är ett tv-program från USA.
Kändisar som det ofta har hänt nåt stort om på sistone är med. Då får den kändisen vara värd/hålla i programmet. Så visar dem olika sketcher/parodier som ett tv-team och kändisen har spelat in, från händelserna som cirkulerat om den kändisen på sistone och kändisen som har varit med om dem händelserna är med och planerar och är en skådespelare i sketcherna/parodierna.
Om kändisen är en sångare/sångerska/artist så uppträder den kändisen även också. Om den inte är en sångare/artist så kommer en annan artist och sjunger i programmet.

Det var en liten förklaring hoppas du förstod. Om du inte riktigt gjorde det, sök på youtube Justin bieber SNL 2013, så kommer det komma upp videosar, då kommer du förstå mer :)
Hoppas det hjälpte, ha det bäst!
Massa kramar
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-03-23 @ 20:35:54
Postat av: Saida

Tack så mycket :) Jag hade en annan fråga också, har ni biljätter till konserten?:) ps: JAG ÄLSKAR ERAN BLOGG!! 💜

Svar: ja självklart, det är bara att fråga på! :)nej vi har tyvärr inga biljetter till konserten. Men vi lägger ut om någon försöker sälja sina biljetter och ber oss om hjälp.

åhhh.. vad snäll du är! Vi blir jättetacksamma för att du tittar in på våran blogg. Tack själv, du gör så att våran blogg rullar ;) massa kramar!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-03-24 @ 16:30:46

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: