Category: News! | 2013-03-05 | 17:09:01

Justin var sen till London konserten på O2 Arena, ber om ursäkt



Justin anlände till hans Believe tour konsert på O2 Arena i London, nästan två timmar sen- fans och föräldrar reagerade!


Enligt Us Magazine, så var det många unga fans som somnade innan Justin äntligen anlände, och även började gråta när dem var tvugna att lämna showen efter bara några låtar. Många skulle till skolan dagen efter och hinna med sista tåg hem från showen.

Ett fan twittrade:
"Många olyckliga föräldrar på en skol-kväll, men känner mig ledsen för dem små barnen som grät, för att dem missade halva konserten- Den var ändå bra."

Men vissa fans störde sig inte alls på den långa väntan för att se Justin.

"Omg! konserten var galen!.- var tvungen att vänta ett tag men det var totalt värt det, när jag äntligen fick se Justin Bieber!"

En annan som gick på konserten sade till E! News:
" Jag var på konserten och han kom ut 10:15 p.m. (22:15svensk tid) och Carly Rae Jepsen var klar med sitt uppträdande runt 9:10 p.m. (21:10 svensk tid). Justin skulle vara ute på scenen kl.9:30 p.m.(21:30 svensk tid). Alla fortsätta att vänta, ingen visste ingenting. Allt dem gjorde var att dem fortsätta att spela Michael Jackson låtar. Alla fans började bli så irriterade runt 9:50 p.m. (21:50 svensk tid), fans började bua. "

O2 Arena bad om ursäkt på Twitter:
"Justin Bieber är nu på scen vi ber om ursäkt för all den väntan av hans show. Förlåt till alla Justin Bieber fans för hans förseningar av hans konsert ikväll. Tunnelbanan kommer fortfarande att åka när showen är slut."



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: