Category: News! | 2013-03-07 | 22:45:26

Brittiska rapparen Wiley tycker synd om Justin för allt negativt han fått på sistonde

Brittiska rapparen, Wiley, intervjuades av Digital Spy i torsdags (7 mars) och tillfrågades om den senaste fördröjningen av Justin Bieber på en av hans konserter i London. Wiley kritiserade de kommentarerna om misslyckandet i Justins show och kommenterade trycket att hanlider av att vara den största popstjärnan på planeten.

"Han fick mig att känna mig mänsklig. Han får folk att veta... Han är en pojke, är det mänskliga-han kan bli sen! Även om det faktum att han har varit sen har ingenting att göra med mig eller med dig, men han kan lämna senare. Alla grät och skrek eftersom att dem tänkte så, det var sent.

Jag önskar att han inte var. Han gör vanligtvis inte något fel med sina fans, så jag mår dåligt för honom. Han bad om ursäkt, men skulle inte ha en ursäkt.

Han är den mest kända killen på planeten. Han har inte ett liv, det har bara miljontals miljarder. Han hade inte ens en chans att skrapa knät. "

Postat av: Tussan

Änteligen är det någon som inte bara atackerar honom utan säger att han är männsklig. Han säger ju oxå att han vanligt vis inte gör något fel med sina fans. Jag tycker den här försening grjer han gått till överstyr han har bet om ursäkt blivit utskälld inte konstigt han inte riktigt orkat många av dom som skäller är äldre och borde vet att man kan begå fel säger inte att komma försent två timmar är okej. Men Bieber blir faktiskt här mobbad man ibland tror jag folk väntar på att han ska gör fel för när det händer blir det jättestort och alla skäller klart han bir pressad men jag tror han är ledsen för allt som händer.

2013-03-11 @ 13:28:05

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: