Category: News! | 2013-03-07 | 22:11:57

Video: "du förtjänar ett slag", säger gitarristen av Stereophonics till Justin

Även fast Justin har förtydligat och bett om ursäkt för förseningen som hände på hans Believe Tour i O2 Arena den 2 mars i London.

 Gitarrist eni bandet Stereophonics, Kelly Jones, kommenterade händelsen, under en intervju med Sun. Kolla in videon och uttalandet från Kelly, som kritiserade förseningen och sa att Justin "förtjänar en smäll":

Tryck på bilden för att komma till interjuven/videon:



Även om Justin har klar gjort att förseningen berodde på "tekniska problem" - så avslöjade Kelly i en live intervju med Sun att sångaren harde inget annat att "skälla på".

Han sade: "om du inte kan förbereda och anger scenen vid rätt tidpunkt, så förtjänar du en smäll. Det finns ingen ursäkt för detta. Han har nog cirka 80 personer runt sig, och om ingen av dem har en klocka med alla dem pengarna han har, så är något fel, är det inte det? "

 

Gitarrist i Stereophonics fortsatte, "barn som går till hans shower har skola på morgonen. Han borde skämmas över dig själv. "

Fortsatte han: "rebel och pressar av berömmelse är olika från visar inte upp i rätt tid. Du kan göra uppror på hotellrummet, på många sätt du kan göra uppror på red light district [prostitutionen], om du vill, Justin-du behöver inte göra detta på O2 [Arena]. Han är bara ett barn, men jag bryr mig inte hur gammal den är-det bör fortfarande kunna tala om tid. "


 




    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: