Category: News! | 2017-01-06 | 23:13:00

Justin har gett bort Todd

I augusti 2016 så presenterade Justin sin nya hund - den lilla, fluffiga Todd. Under ett tag fick vi se många, söta bilder på Justin & Todd tillsammans men nu har Justin skänkt bort Todd till en utav sina dansare. Dessutom är ''dunbollen'' nu i stort behövade av en livsviktig operation. Frågan är nu: gav Justin bort Todd för att han var sjuk? Visste han att hunden var sjuk?
 
Iallafall har dansaren startat en insamling för att kunna betala den livsviktiga operationen för Todd, som skulle kosta 75 000 kronor. Insamlingen är nu uppe i över 77 000 kronor så det verkar som att Todd kan få sin operation iallafall. Skönt! 
 
Jag önskar Todd och hans husse all lycka - och vi får hoppas att operationen går som den ska.
 
 
// Nora
 
Postat av: Anonym

Som hundägare kan jag säga hundar kan inte tala och visa dom visar inte att dom har ont eller mår dåligt och när dom sen blir sjuka har dom varit det ett tag innan .

Svar: Absolut är det så! Men vi vet ju inte någonting om bakgrunden, Justin kanske hade vart hos veterinären med Todd.
justindrewbieberswe.blogg.se

2017-01-07 @ 01:29:04
Postat av: Anonym

det blev lite fel visa hundar visar inte när dom har on det kommer kanske fram först hos vetrenären och även där kanske hnden har jätteont i en tass men vill inte visa var någonstans den har ont och då är kanske mer allvarligt sjuk än man vist sen kan j hundar bli plötsligt sjuka precis som människor.

2017-01-07 @ 01:32:03
Postat av: Anonym

Var inne på en sida där dansaren uttalade sig. Uppfödaren hade häller inte märkt något . Det var när hunden skulle kastreras man upptäckte att den hade en medfödd defekt och så kan det vara att man först märker felet när den ska in på hälsokontroll där man rönkar hunden alltså kan den haft defekten utan att någon sett eller märkt det kan till och med vara så att det kom fram när hunden blev lite äldre .

2017-01-08 @ 13:21:33

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: