Category: News! | 2017-03-24 | 19:08:37

DET RÄCKER NU!

 
Okej, asså denna bild som jag kom över av misstag får mig att koka och vilja gråta på samma gång! Vad håller folk på med? Visst hade det känts så kul om ni hade haft publik när ni äitit tillsammans med era vänner? Superkul! Asså dessa tjejer som står här brevid och många andra, ni är bara fake! Sorry att säga det, verkligen, men vart tog respekten vägen? Tappade ni den på vägen? Det är inte okej NÅGONSTANS att göra såhär som dessa tjejer gör. Herregud, låt Justin äta ifred. Hur tror ni han känner? Tror ni att han vill fortsätta göra musik när folk beter sig såhär? Nej, självklart inte. Alla dessa fake beliebers kommer förstöra Justin och oss som alltid finns där för honom. 
 
Vi måste sluta att vara så respektlösa. Han är en offentlig person - visst. Det vet alla men han är fortfarande en människa. Låt honom vara. Om han vill prata med er så börjar han prata med er. Stå inte och filma honom när han äter! Låt honom äta ifred, gå på toa ifred, gå på promenad, vara med sina vänner, köra bil, vara på stranden, på äventyrspark, överallt. Låt honom vara ifred och visa RESPEKT.
 
Jag vet att detta inte gäller alla men för er som faktiskt tycker att detta är OK, det som tjejerna gör på bilden, ni ska tänka om ett extra varv. Eller ni som faktiskt har gjort såhär mot Justin. Sluta. När han kommer till Sverige ska vi visa honom respekt, glädje och kärlek. Men inte minst - låta honom vara ifred och låta han ha sitt privatliv. Snälla.
 
 
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: