Category: Purpose Tour -16 | 2016-09-26 | 20:01:57

Så var Justin Biebers norgebesök - i detalj

 Nu är det bara några dagar kvar tills Justin landar i Sverige. I helgen var han i Norge och tidningen FRIDA har sammanfattat allt som hände under hans norgebesök som jag tänkte att ni kanske ville läsa.
 
Fredag: Justin anlände till Oslo klockan halv 2 på natten till fredag. Istället för att bo på hotell bodde han i en lyxvilla på en ö i Oslofjorden. Efternatt ha anlänt till Oslo var det ingen som såg Justin, föränn konserten började. Efter konserten ska han ha vinkat till fansen från ett fönster på arenan. 
 
Senare på natten ska han tillsammans med sina dansare först varit på en bar och sedan gått vidare på en nattklubb i Oslo centrum. Där stannade han tyvärr inte så länge utan åkte tillbaka till sitt hus på ön.
 
Lördag: Den här dagen syntes han inte heller till särskilt mycket. På kvällen spelade han sin andra konsert på Telenor arena. Efter konserten ska Justin tillsammans med sitt crew ha varit ute och festat i Oslo. Tre tjejer såg Justins dansare och ska ha följt efter dom, samt dansat med dom. När de stod utanför nattklubben ska Justin ha kommit ut och sagt "You suck", alltså "ni suger" till tjejerna. 
 
Tjejerna som filmade menar dock att Justin inte menade de han sa. Till norska Dagbladet säger de att Justin bett dem sluta filma, vilket de gjorde eftersom de trodde han var sur. Justin ska därefter ha börjat skratta och fråga om de haft en bra kväll. Enligt tjejerna ska han ha skojat med dem och varit på bra humör. 
 
söndag: Under sina tre dagar i Norge har Justin knappt synts till. Men söndagen, som var Justins lediga dag, ska han ha tillbringat i Hjelledalen i Norge. Enligt uppgifter ska han ha tagit sig dit med helikopter och hela hans crew ska ha varit på plats! 
 
Härnäst spelar Justin två konserter i Helsingfors och därefter kommer han till Sverige!! 
 
Huuur taggade är ni??
 
/ Jessica 
Postat av: Anonym

Kan ni lägga upp spellistan han kommer köra på konserten???😍

Svar: googla på setlist purpose tour så kommer det upp, vi lägger inte upp den här eftersom vissa vill ha de som överraskning, hoppas du förstår :) kram
justindrewbieberswe.blogg.se

2016-09-27 @ 08:03:20
Postat av: Sofia

Skulle ni kunna skriva låtordningen?

Svar: Googla på setlist så kommer det upp. Vissa vill ha det som en överraskning därför lägger vi inte upp det här :) kram!
justindrewbieberswe.blogg.se

2016-09-27 @ 08:22:16
Postat av: anna

hej jag har 1 ståplats biljett till den 30 september (Justin Bieber purpose tour) som jag måste sälja
org pris 1050kr
säljes för 870kr

du får gärna göra ett inlägg till detta då jag måste få den såld detta är helt seriöst, maila gärna på [email protected]!!!

2016-09-27 @ 09:12:45

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: