Category: Purpose Tour -16 | 2016-10-05 | 11:44:00

Tove Lenartssons Bieber-experience

Vilka otroliga Bieber-experiences ni skickar in! Är så kul att läsa.
 
Här kommer Tove Lenartssons (en läsare) som hon skickat in till oss!
 

Jag hade köpt biljetter till Norge konserten den 23/9, och båda Sverige konserterna, alla 3 var sittplatser.

Efter flera år av väntan skulle jag äntligen få se Justin!!! Jag och min mamma åkte bilen till Oslo på fredagen efter skolan. Allt gick smidigt och konserten var fantastisk, vi hade sidosikt så vi såg liksom in lite backstage, kunde se när de gjorde ducks ducks. Jag visste ju att jag skulle gå 6 dagar senare i Stockholm och jag var så glad för det.

 

Men jag visste också att jag skulle vara ännu längre bort då än vad jag var nu. Min mamma sa när jag köpte biljetterna att jag inte fick köpa golden just för att jag är ensam, har ingen kompis som skulle vilja köa flera timmar för att se Justin. Jag och mamma hade observerat att i PIT så var det lugnt och inte så trångt som i golden, då bestämde jag mig för att jag SKA komma närmre Justin, oavsett vad som krävdes. Lördag morgon började jag leta på internet folk som sålde PIT biljetter till den 30:onde. Ingen lycka, men sedan från ingenstans ser jag en annons på blocket att en tjej säljer 2 st PIT till den 30:onde för orginal pris(2100kr). Jag tar kontakt med henne och vi skriver lite fram och tillbaka, jag behövde ju bara 1 biljett och hon sålde 2 men hon sa att det gick att bara köpa 1. Så jag och min mamma slog till, hon skulle maila biljetterna efter hon fått sina pengar. Det gick 40 minuter, KAN NI TÄNKA ER DEN PANIKEN, det var helt tyst. Tillslut fick vi ett mail där biljetten kom, det jag såg då var att båda hennes biljetter var med, jag tror hon insåg att hon inte bara kunde sälja 1 eftersom de satt ihop i ett mail. NU HADE JAG EN PIT BILJETT(var dock inte 100% säker om den var äkta eftersom mina egna biljetter hade jag fått i fysisk form på posten), ringde till AXS och dom kunde bekräfta att det fanns en bokning med det bokningsnummret men dom kunde inte säga vad det var och i vilket namn.

 

Men dom sa att orginal köparen har alltid rätt att kunna göra biljetten ogiltig. Då fick jag en klump i magen. Men men, torsdag vid 13 åkte jag och min mamma upp till Stockholm, vi var helt borta när vi kom fram, hade ingen aning vart vi skulle och det var folk överallt. Vi kom till hotellet och hade bråttom till konserten, jag träffade på två tjejer från min gamla klass och vi bytte runt lite med biljetter så jag gick med dom 2 tjejerna och våra mammor gick tillsammans haha. Jag filmade inte något utan jag bara stod och njöt och tog in Justins närvaro och röst. Nu kom då den stora dagen, jag skulle kanske få stå i PIT och vara 1 meter ifrån den människa som jag älskar mest av allt. Jag dök upp ensam vid entre J vid kanske 13, insläppet var 17:30. I början var det lite stelt när alla satt där med någon och jag var där ensam, sedan började jag prata med några jättetrevliga tjejer från samma stad som mig och några fler från hela Sverige haha. Vi hade fått nummer på händerna i den ordningen vi kom dit vid entren. Vid 16:30 börjar en vakt ropa att vi ska ställa oss i ett prydligt led, spelar ingen roll om man hade J eller B pit, ingen brydde sig om kö systemet, det handlade om att käka eller bli käkad. Han vakten hade inte så mycket koll, efter dom visiterat kanske 10 personer och de hade sprungit till själva dörren till arenan så kommer det en engelsktalande tjej( förmodligen från produktionen) '' STOP LETTING PEOPLE IN, WE ARENT READY, EVERYONE STOP, DONT MOVE). Han vakten fick nog mycket skit efter det haha, sen blev vi iallafall visiterade och fick ställa oss i två led, J i ett och  B i ett. Där blåste det som fan, alla frös ihjäl, händerna var blåa och alla skakade tänder. Det var så jävla kallt. Efter 1 timme i den kön så öppnade de dörrarna för att skanna våra biljetter och ge oss band. Jag kunde  inte andas, nu skulle jag få veta om biljetten var fake eller äkta. När hon tanten skulle bippa biljetten höll jag andan, DEN VISADE GRÖNT!!!! Ett glädje rus kom över mig och jag fick tårar i ögonen, sen fick vi banden och vi sprang upp för trappan genom hela arenan, vakterna sa till oss att ta det lugnt, vi kom in i PIT och det va såååå coolt.

 

Det stod vakter i PIT så vi pratade med dom och det var jätteroligt. Där var vi i 2 timmar innan Mic Lowery kom ut, sen The Knocks och sen Justin. Har aldrig varit så lycklig under de timmarna. Jag rörde Justins hand, fick ögonkontakt och han var bara så himla fin att kolla på. När han sjöng Purpose bröt jag ihop, alla dessa år som jag varit en Belieber, fått så mycket hat, hur alla gav mig så mycket skit under 2014, hur mycket Justin betyder för mig & hur mycket jag älskar honom. All kom som en våg och jag bröt ihop, min puls var nog så hög så man kunde höra den. Jag njöt varenda sekund av det och jag är så tacksam för att jag har fått uppleva detta, jag kommer aldrig glömma. Shoutout till tjejen jag köpte biljetten av, den var äkta!! Haha lite roligt var det också att Linn Ahlborg och Anna Olander var i min PIT.

 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: