Category: News! | 2016-11-23 | 14:59:00

Justin slår till obehaglig kille

Det har under dagen kommit ut videos från när Justin åker runt i Barcelona med bilfönstret öppet för att hälsa på fans. Det som då händer är att en kille springer efter Justin och sträcker in handen genom fönstret. Justin väljer då att slå till killen.

Detta har fått starka reaktioner från omgivningen. Killen har själv lagt upp bilder få sociala medier där han visar upp sitt blodiga ansikte. Det går även ryckten om att killen tidigare ska ha sagt något i stil med "om jag någon gång träffas Justin så ska jag slå honom". Om detta är något killen har sagt på riktigt eller bara påhitt är ännu oklart. Vad var egentligen syftet med handligen, att slå till Justin, eller ville killen helt enkelt bara träffa honom?


Tycker ni det var rätt utav Justin att slå till killen? Självklart är det inte rätt att göra någon illa, men jag anser att Justins slag var som ett typ utav självförsvar. Vem vet vad killen skulle gjort om inte Justin varit snabb med att försvara sig. Det är synd att det har gått så långt att Justin inte ens kan hälsa på fans längre utan att folk ska börja attackera honom.

Här är videon:

Postat av: Alicia

Jag tycker Justin gjorde helt rätt! Nu går media åter igen på Justin för vad HAN har gjort, vem vet vad killen gjorde innan som vi inte ser på film?! Blir så irriterad av att detta typ ens blir en stor grej och tycker så jäkla synd om Justin att HAN får all skit. Justins mening var säkert inte att slå till honom så hårt utan bara försöka få bort honom men att det råkade bli en större smäll än vad det egentligen var menat att bli. Tycker killen får skylla sig själv, rätt åt honom!

2016-11-23 @ 15:24:52
Postat av: Anonym

Killen tog ju på Justins ansikte så Justin måste ju försvara sig

2016-11-23 @ 16:28:27
Postat av: Anonym

Vad ska hända nu då! Följ upp

2016-11-23 @ 18:41:48
Postat av: Anonym

Tror faktiskt inte slaget var menat som ett slag utan mer hjälp en hand upp i ansikte så ska han få bort handen fort för bilen kör och så träffar slaget hårdar än det var meningen . Sen ingen vet vad som hände innan innan eller dom sekunderna kille har händerna i bilen. Han kan oxå trott att det var en parazzio .

2016-11-24 @ 02:09:25

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: