Category: News! | 2016-11-24 | 21:47:37

Fortsättning om Justins slag

I förrgår så spred det sig filmer där Justin slår till en kille som böjde sig in i hans bil (ni kan läsa mer om det i tidigare inlägg).

Fortsättning på detta är att killen har polisanmält Justin och advokater tar nu hand om fallet och Justin riskerar åtal.  Team Bieber har fortfarande inte uttalat sig.

Jag själv tycker det är galet att han riskerar åtal och att killen har anmält. Sätt er in själva i Justins situation. Han är en av världens kändaste personer och med fans kommer även hat, det finns en lång rad av kändisar som blivit skadade eller mördade av avundsjuka galningar. Självklart så blir Justins insikt att slå till killen då han inte vet vad för sorts intentioner han har med att hänga sig in i Justins bilfönster. Även om inte killen tänkte skada Justin så var han ett potentiellt hot. Bara för att Justin är känd är det ju inte så att han inte får försvara sig?? 

Jag blir så arg på "fans" som saknar respekt! 

Allt jag vill är att denna fantastiska, underbara människa ska må bra och inte få massa hat från pressen bara för att han försvarade sig. Att pressen vrider det till rubriker som säger "Justin attackerar fans" och "Inte första gången Bieber är respektlös mot fans"... De skriver ju inte om alla gånger han pratar med fans, träffar sjuka barn, donerar pengar och liknande... blir så arg!!

Vad tycker ni?

/Elvira 

Postat av: Anonym

När vet vi mer vad som hände om han blir åtalad. Samtidigt tycker jag ej det var rätt av Justin att slå men samtidigt när någon plötsligt sätter upp en hand i ansiktet plötsligt ja då är det kanske en reaktion att förvänta sig att tar upp handen som försvar.

Svar: Vi skriver isåfall!
justindrewbieberswe.blogg.se

2016-11-24 @ 22:30:05
Postat av: Anonym

Han var ju jättetrevlig mot fans i Barcelona men det skriver dom ej om.

2016-11-24 @ 22:31:51
Postat av: Anonym

När vet dom . Sen tycker jag somliga fans beter sig illa på nätet det skriver dom inte om häller.

2016-11-24 @ 22:43:48
Postat av: Anonym

Är det ingen som tänker på att killen kunde blivit påkörd jag anser att säkerheten brister .

2016-11-24 @ 23:01:32
Postat av: Anonym

Jag håller med!!

2016-11-25 @ 09:13:20

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: