Category: Purpose Tour -16 | 2016-01-30 | 20:33:26

Om Purpose World Tour

Vi har fått in förfrågningar på att vi ska göra ett "Vad man just nu vet om Purpose Tour" inlägg. Jag har grävt fram det mesta fakta som finns ute nu och samlat ihop den för att skriva just ett sådant inlägg ♥
 
Purpose World Tour eller Purpose Tour är den tredje världsturnén av den världsberömda Justin Bieber. Turnéns huvudmål är att stödja Justins fjärde studioalbum och göra så att han får träffa alla fans runt om i världen. 
 
Just nu är dansarna inne i sin fjärde repetitionsvecka och med bara 39 dagar kvar tills den först showen i Seattle börjar de vara på slutrakan. 
 
Hela setlistan har inte blivit publicerad ännu men Purpose Tour på Twitter har avslöjat exklusiv information om att Sorry, Where Are Ü Now, Company, What Do You Mean, Children och Life Is Worth Living kommer att spelas under de två konserttimmarna. 
 
Koreografen Nick DeMoura har jobbat tillsammans med Justin för att vi ska få ihop den bästa upplevelsen som åskådare i alla arenor han uppträder i. 
 
 
 
Postat av: Anonym

Jag behöver några bilder på Justin som bakgrund på bland annat mobilen, skulle ni kunna publicera några extra bra bilder på honom som ni tycker är en bra bakgrund? De kan vara bilder från 2009-2016 de spelar ingen roll bara de e han på så☺️
P.S älskar eran blogg💖

Svar: Absolut!
justindrewbieberswe.blogg.se

2016-01-31 @ 12:29:52

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: