Category: News! | 2016-12-22 | 07:00:00

Julklappar till bieberfantasten

Är du sent ute såhär två dagar innan julafon? Har du svårt att veta vad du ska önska dig? Eller vet inte vad du ska ge din Justingalna kompis? Lugn! Jag har samlat lite saker som du kan köpa som har med Justin att göra för olika typer av människor. Eftersom det mesta av detta är sådant man får beställa hem så får man göra ett fint litet kort till den som ska få presenten och skriva vad de ska få.
 
Till den som tycker om sin mobil: Vad passar då bättre än ett personligt mobilskal med favoritbilden på Justin och ett fint citat? Det finns på flera hemsidor, https://www.photobox.se/foto-butik/fotopresenter/mobil eller caseapp.se är exempel. Finns till de flesta telefonmodeller.
 
Till den modemedvetna: Glömde du att köpa merch på konserten? Justin har ju släppt flera kollektioner med kända affärer, bla urban outfitters, H&M och forever21. På bilden är merch från forever21
Till den yngre beliebern:  Vad gillar yngre beliebers mer än att ha en planch så de kan visa för hela världen att de älskar Justin? Det finns ett flertal hemsidor som säljer plancher med Justin på, men allposters.com är ett exempel på en hemsida som säljer stora och små affisher. Annars är det ju bara att googla.
 
Till den äldre, festsugna Justingalningen:  Biljetter till summerburst! Priset kanske inte är det mest plånboksvänliga men tänk på att om du köper en till dig själv också så får du ju en fantastisk upplevelse du också! ;)
 
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: