Category: Frågestund | 2016-08-21 | 20:46:04

Svar på frågestunden del 1

Hej! Jag ska gå på justins konsert 29 med mina två kompisar. Jag har aldrig varit på en konsert förut. Så jag undrar hur man står när man köar. Alltså om man står i ett speciellt led för ingången man ska in i , eller om det är ETT led som sedan leder till ingången. Tack på förhand!
 
Svar: Det är olika köer beroende på vilken biljett man har. Ståplats har en ingång, GC en ingång, pit en ingång och sittplatser har en ingång. Kom dock ihåg att om ni har sittplats så behöver ni inte köa.
 
Vilket hotell ska han bo på? Hur mycket kommer hans "merch" kosta? (Högsta vs minsta pris)
 
Svar: Justin kommer bo på Grand Hotel. Jag vet inte exakt men jag tror att priserna kommer ligga ungefär samma som merchen han säljer på Urban outfitters, runt 250-1000kr kanske. 
 
När kommer han till Stockholm?

Svar: Det finns inget officiellt datum men troligtvis den 28 September, kanske den 29.
 
Ska man komma tidigare om man vill köpa merch?
 
Svar: Det är nog smart att köpa merch innan konserten och då komma lite tidigare. Efter konserten brukar det vara långa köer till merchaffärerna.
 
Jag har golden circle biljetter och undrar Vilken tid ni tror man måste vara där för att få en chans att komma först/längst fram:)
 
Svar: Jag tror att om man kommer innan 9:00 så har man en god chans att hamna långt fram.
 
Hejsan bästa ni! 
Behöver man köa för j och b-pit eller kan man komma "precis" innan konserten börjar? Alltså, behöver man komma och köa innan insläpp eller räcker det att komma till insläppet? 
När är insläppet? 
(självklart förstår jag att man inte behöver köa, men om man vill ha de allra bästa platserna närmast scenen.)
 
Jag tror precis som du skrev att man inte behöver köa på länge, men om jag var du så skulle jag komma någon timma innan för säkerhets skull! Jag vet inte säkert när insläppet är men någon timma innan konserten. Vi återkommer om detta!
 
 
Ni får gärna fortsätta fråga i inlägget lite längre ner eller i detta inlägg!
/Elvira
 
Postat av: Lisa

Hej! Jag ska på konsert den 29 med 3 kompisar, vi har ståplats & tre av oss har samma ingång och vår fjärde har en annan ingång! Tror du vi kan hitta henne eller kommer det vara för mycket folk? Och när borde vi köa för att få en någorlunda bra plats?

2016-08-21 @ 23:17:43

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: