Category: Purpose Tour -16 | 2016-04-01 | 14:59:40

Inför Purpose Tour Sweden

Detta inlägg skrivs till er som INTE har biljetter till Purpose Tour. Här är tre tips på hur du kan få tag på biljetter:
 
1. Kom ändå till Tele2.
Har du varit en Belieber ändå från starten eller om du tittat på Never Say Never filmen, så kommer du nog ihåg att Scooter och Allison FORTFARANDE går runt och delar ut biljetter. Så grymt att de fortfarande gör det, så kom till arenan, häng med andra Beliebers och försök spana efter en kille men huva och keps gående runt arenan.
 
2. Giveaways.
Googla på "Purpose Tour Sweden biljett giveaway" eller liknande så kommer det garanterat upp olika tävlingar och giveaways folk har. 
 
3. Kika in på Blocket eller olika "byta biljetter sidor".
Det finns alltid någon som kommer att få förhinder som gör att de inte kan gå på konserten. Kika in på blocket med jämna mellanrum för att se om någon säljer biljetter för en billig peng.
Även appen "Vibe Tickets" är ett alternativ. Där kan man söka på en artist, en turné eller liknande och då klicka sig vidare till folk som köpt biljetter till Purpose Tour i Sverige, men säljer sin biljett, oftast till samma pris som orginalet. 
 
 
 
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: