Category: Artiklar/Tidningar | 2015-10-04 | 10:26:00

Svarade Louis Tomlinson precis på Justin Biebers diss?

 
Både One Direction och Justin Bieber tillhör den absoluta toppen bland popstjärnor idag men de delar även i mångt och mycket samma typ av publik vilket kan leda till viss konkurrens. 
 
För att göra saken ännu värre blev det nyligen känt att både One Direction och Justin Bieber kommer släppa deras nya skivor exakt samma dag, den 13 november.
 
I tisdags skickade Justin Bieber ett kaxigt meddelande till bandet via Snapchat där han sa "Minen du gör när du kommer ut med ett album samma dag som Justin Bieber" och sedan gjorde han en chockad min.
 
Nu verkar det som att Louis Tomlinson har svarat på Biebers diss då han också la upp en video på Snapchat där han sa "Minen du gör efter du spelat din sista kväll på O2" (One Direction har precis avslutat sex slutsålda konserter på jättearenan) och gör sedan en min som påminner väldigt mycket om Biebers. 
 
Vi anar helt klart en fejd mellan popgiganterna - vi får se vem som vinner dagen då deras album släpps! Men vi ska se till att det blir Justin, eller hur?
 
 
Postat av: Anonym

Jag tror att dom små kivas lite men dissar gör han inte. Hade dom inte kännt varandra så hade dom förmodligen inte gjort så. För vist är Justin bra kompis med en av killarna.

2015-10-04 @ 11:57:23
Postat av: Anonym

Ja💕👌🏼

2015-10-04 @ 15:19:55
Postat av: Anonym

Justin är bäst ingen protest❤️

2015-10-04 @ 16:06:02

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: