Category: Artiklar/Tidningar | 2015-10-31 | 09:25:14

Fans dödshotas efter Justin Biebers Norge-konsert

 

Justin Bieber avbröt konserten i Norge igår kväll efter att fansen närmast scenen gjort honom upprörd. Nu har fansen hotats till döds på Facebook.

Det var när Justin Bieber hade framfört sin första låt som kaoset utbröt. Publiken trodde först att han skämtade när han avbröt konserten och argt lämnade scenen i Oslo.

Anledningen till ilskan var att fansen närmast scenen inte lät honom torka upp vatten som spillts. När Justin försökte torka upp med en handduk började några fans att slita i den, och i honom, vilket upprörde stjärnan.

Bara timmar efter den avbrutna konserten började dödshoten att trilla in på de unga tjejernas Facebook-sidor. Bland annat har det skrivits ”I KILL YOU”, ”DIE BITCH” och ”FUCK YOU, BITCH”.

Vad tycker ni om detta?

Postat av: Belieber

Jag fatter att man blir arg, det var ju vissa som säkert hade åkt långt, aldrig sett honom och sen förstör någon. Det är ju klar men jag tycker ändå att det är helt fel att dödshota dem! De ångrar det säkert och trodde inte han skulle reagera så!

2015-10-31 @ 10:43:59
Postat av: Anonym

Jag tycker man måste göra något åt säkerheten . Jag tror han liksom tillsist bara kände ett sånt stort tryck och att det måste lättas på.

2015-10-31 @ 22:51:58

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: