Category: Artiklar/Tidningar | 2015-11-02 | 12:11:29

"Som uppgjort för att gå fel" - Norge besöket

Justin & Frida Söderlund från Aftonbladet.se i Norge
 
En fråga var det enda som återstod i tumultet bland gråtande fans och förvirrade dansare i Oslo när Bieber var där på besök. Framgången blev Justin Biebers fall förra gången. Ska det behöva bli det igen?
 
När Justin Bieber, 21, kommer till Norge för första gången sedan "Believe"- turnen, den gången när hela Oslos innerstad spärrades av på grund av kaoset, är allt som vanligt. Ingenting har egentligen förändras på åren han varit borta. Stängsel rivs ner, vakter får agera både sjukvårdare och fysiska murar samtidigt som fans snubblar över varandra med såriga knän som de försöker krypa under avspärrningarna.
 
Allt är precis som det borde vara i ett Bieberland. Det är exakt den känslan som etsar sig kvar i tumultet bland alla gråtande fans och det kaos som uppstår när Justin Bieber får spel på scenen och lämnar efter en låt. Att ingenting har förändras. 
 
Det som är viktigt att komma ihåg är att trots den enorma framgången med "What Do You Mean", Biebers första Billboardetta någonsin, och med den uppföljande singeln "Sorry", så kommer det inga "allt är bra"- garantier. Bakom allt det finns en 21-åring som precis kommit tillbaka.
 
Till synes bättre och starkare än någonsin. Till synes med en ny ork att ta sig an ett nytt land varje dag. Och bakom det står världens största fanbase med känslor som legat latenta i väntan på exakt en sån här stund. En stund där Justin står på scenen igen. Där han spiller ut sin vattenflaska längst framme vid kanten och sedan kommer närmare än någonsin med en handduk som är hans. Det var som uppgjort för att gå fel.
 
Albumet "Purpose" släpps som mindre än två veckor. Bieber har aldrig haft en så stor förväntan på ett album någonsin. Börjar man räkna streams och sociala medier-följare views på YouTube kan han stå inför sin största framgång - någonsin. 
 
 
Postat av: Anonym

Fy vilken press han har på sig . Stackaren

2015-11-02 @ 12:33:07

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: