Category: Artiklar/Tidningar | 2015-11-01 | 18:57:17

Selena Gomez är orolig över Justin Bieber

Justin Bieber har minst sagt varit i blåsväder den senaste tiden och nu har Selena Gomez berättat att hon oroar sig över hur han egentligen mår.

Den senaste veckan har varit händelserik för Justin Bieber; i onsdags stormade han ut från en radiointervju i Madrid och i torsdags lämnade han scenen i raseri under en konsert i Norge.

Enligt Hollywood Life oroar sig Selena Gomez över hur hennes ex-pojkvän egentligen mår och en källa till sajten berättar:

”Selena är orolig över Justin. Hon hörde av sig till hans mamma och lämnade ett meddelande på Justins telefon att hon finns där för honom om han behöver prata. Hon tror att pressen över det nya albumet påverkar honom negativt och hon vill påminna om att albumets framgång inte är avgörande för han som artist”.

 

 
 
 
Postat av: Anonym

Vad gulligt (-: men är det inte läskigt att holliwod life vet att hon skickade ett medelande till honom hacka holliwodlife sig in på deras telefoner. Ja stackaren är nog pressad det i Norge blev ju tokigt . Vad hände på interjuven i Madrid då.

2015-11-01 @ 19:50:19
Postat av: Anonym

Han mår nog inte så bra just nu . Känner sig nog trött och pressad.

2015-11-01 @ 21:59:52

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: