Category: Övrigt | 2015-03-02 | 16:52:00

Justins familj

Här kommer ett inlägg som var önskat av en läsare - fakta om Justins familj!
 
Justins mamma Pattie Mallette föddes 2 april 1975 i Kanada och är en av Justins främsta förebilder. Pattie har varit ensamstående tillsammans med Justin under hans uppväxt. Hon har skrivit en bok som heter Nowhere but up där hon främst berättar om sexuella övergrepp, droger och hemskt självmordsförsök men också hur det var att få Justin som ung mamma och hur det var att flytta med Justin till USA.
 
Jeremy Bieber är Justins pappa, han föddes 4 juni 1974. När Justin var tio månader gammal separerade hans föräldrar. Jeremy gifte sig sedan med en ny tjej och fick två barn till, Justins syskon. Vissa tror att Jeremy "kom tillbaka" då Justin blev känd men det stämmer inte. De har haft kontakt hela tiden och har idag en bra relation till varandra.
 
Jazmyn Bieber är Justins lillasyster som föddes 30 maj 2008. Jazmyn har samma pappa som Justin och är syster till Jaxon. Hon är väldigt överbeskyddad av Justin.
 
Jaxon Julian Bieber är Justins lillebror som föddes 20 november 2009. Jaxon har samma pappa som Justin men inte samma mamma. Han tycker precis som Jazmyn om att umgås med Justin.
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: