Category: Artiklar/Tidningar | 2015-01-11 | 20:32:26

Sajt ber om ursäkt för fejkbilder

Team Bieber har skickat det tunga artilleriet för att försvara stjärnans paket. Nu pudlar sajten bakom de "oretuscherade" kalsongbilderna - efter stöd från stjärnans svenska pt Patrick Nilsson. 
- Jag kan bekräfta att han är en välutrustad kille, säger han.
 
De "oretusherade" kalsongbilderna på Justin Bieber kom som ett paket på posten. Sajten BreatheHeavy.com publicerade en version av kalsongreklamen där stjärnans muskler är betydligt mindre. Bilderna fick stor spridning, och genererade en diskussion kring kampanjbildernas äkthet. 
 
De fick Team Bieber att se rött och hota sajten med rättsliga årgärder. Nu har det fått sin vilja igenom, och på sajten publiceras nu en dementi och ursäkt - både till stjärnan och hans fans. 
 
"Bieber förnekar att bilden är äkta, och jag respekterar det och väljer att tro honom", skriver sajten i en dementi som krävts av stjärnans läger. 
"Vi ber uppriktigt om ursäkt till Bieber för smällen mot hans ego och till miljonerna av tonårstjejer vi retat upp i sociala medier".
 
I ett försök att helt punktera sajtens bilder bifogas ett uttalande från Calvin Klein:
"Justin dök upp tidigt varje dag med en otrolig energi; han litade på oss fullständigt och gav allt.. Han levde upp när det var dags att prestera, speciellt när trumsetet plockades fram - det var verkligen imponerande" 
 
Denna bild ÄR alltså äkta.
 
Postat av: Tussan

Det är inte ofta dom ber om ursäkt för att dom ger felaktiga uppgifter.

2015-01-11 @ 22:10:26

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: