Category: Artiklar/Tidningar | 2015-01-07 | 07:38:53

Justin Bieber blir modell för Calvin Klein

Superstjärnan Justin Bieber har ett nytt jobb. Sångaren är nu modell för Calvin Klein. 
- Officiellt är en del av arvet, skriver han på Instagram. 
 
Mark Wahlberg, Kellan Lutz, den svenska fotbollsspelaren Fredrik Ljungberg och nu senast "50 nyanser av honom"-aktuelle Jamie Dornan har gjort det.
Nu är det Justin Biebers tur att bli modell för det stora amerikanska modeföretaget Calvin Klein. Och precis som det brukar vara i dessa kampanjer är det barbröstade bilder som gäller. Popstjärnan har hittills lagt ut några modellbilder på sina sociala medier-konton för sina miljoner följare. På den ena bilen poserar 20-åringen ensam där endast med tatueringar och Calvin Klein-kalsongen syns på kroppen, och på en annan bild blir han omfamnad av modellen Lara Stone. 
 
Reaktionerna har inte låtit vänta på sig. Fansen är fullkomligt lyriska över bilderna och kommentarerna rasar in i full fart. 
"Herregud, Gud välsigne din själ", "YESYESYESYESYES" och "Jag dör. Jag klarar inte av detta", hör till de vanligaste kommentarerna. "Det här är bara början på året", skriver han till en av bilderna, och hintar i taggarna till bilden att det här bara är början på något större, till fansens stora glädje.
 
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: