Category: Artiklar/Tidningar | 2015-01-28 | 09:51:06

Bråkar de p.g.a Justin igen?

 
Taylor Swift och Selena Gomez har haft sina tjafs genom åren och nu verkar det som att ännu en kompisfejd är igång. Precis som tidigare beror sprickan i deras vänskap på Selenas destruktiva på/av förhållande med Justin Bieber. Taylor har varit tydlig med sitt ogillande av Selenas relation med sångaren och uppges nu vara besviken på att hon ännu en gång valt att gå tillbaka till honom. 
 
"Taylor är besviken över att Selena har börjat hänga med Justin igen", berättar en källa till Hollywood Life och tillägger att Taylor avskyr hela situationen men att Taylor inte vet vad hon ska göra längre. 
 
Selena och Justin som haft en kortvarig paus i sitt förhållande såg äta middag tillsammans på Mastro's Steakhouse i Beverly Hills förra veckan. Om de dejtar eller inte är dock inte bekräftat. Andra rapporter hävdar att sångerskan har hittat kärleken i producenten och kollegan Zedd efter att de höll varandras händer på Golden Globes-efterfest nyligen.
 
Postat av: Tussan

Om nu Hollywood life har så bra koll på saker varför skriver dom jämnt frågetecken. Låter inte som media har vidare koll ibland utan skriver rätt ut i luften.

2015-01-28 @ 12:08:41

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: